Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/469333-su-alan-secimi-yuzunden-olucem-offfltfn-yardim.html)

Elektra 09-04-2010 11:34 PM

Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım)

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615919)
Sevdiğin meslek sayısaldaysa şunu sor kendine: hayatının geri kalanını mı seçmek istiyorsun, yoksa şu 2 yılı mı seçmek istiyorsun?? Bir ömür boyu sevmediğin işi yapmaktansa 2 yıl fen 2 çalış çırp,, sonrası senin olsunn sevincli bence tabii ::)

Çok haklı!25889

maviinci 09-04-2010 11:35 PM

Öhöm, şeyy. . Öyleyimdir sevincli

newroses 09-04-2010 11:35 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615918)
Fakat sayısal derslerin eğitimini alamayacaksın. Sayısalda okusan bile yine coğrafya ile edebiyat eğitimi veriyorlar. Ama eşit ağırlığa geçersen fizik,kimya,biyoloji görme şansın yok. Bunları iyi değerlendir...

Evet bide o var:(

Elektra 09-04-2010 11:36 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615923)
Öhöm, şeyy. . Öyleyimdir sevincli

Çok artist!girlhaha

newroses 09-04-2010 11:37 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615919)
Sevdiğin meslek sayısaldaysa şunu sor kendine: hayatının geri kalanını mı seçmek istiyorsun, yoksa şu 2 yılı mı seçmek istiyorsun?? Bir ömür boyu sevmediğin işi yapmaktansa 2 yıl fen 2 çalış çırp,, sonrası senin olsunn sevincli bence tabii ::)

Ewet haklısın da E.a kazanabileceğime inancım syaısala göre daha yüksek.Yinede saolasın...

Elektra 09-04-2010 11:37 PM

Alıntı:

newroses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615924)
Evet bide o var:(

Ya o var. Düşün, taşın ona göre karar ver...

newroses 09-04-2010 11:38 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615927)
Ya o var. Düşün, taşın ona göre karar ver...

Evet ama E.a gibi ayrıntılı görmezsin bence.Aman bende bi ii düşüniimm:D

Elektra 09-04-2010 11:44 PM

Alıntı:

newroses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615928)
Evet ama E.a gibi ayrıntılı görmezsin bence.Aman bende bi ii düşüniimm:D

Edebiyatın hiç bir ayrıntısı yok.Edebiyat da öğrenciler dersi kaynatır söyliyeyim ben sana bunu. Coğrafya öğretmenleri izin vermez buna ama edebiyatçılarda edebiyat yapmayı sevdiklerinden o kadar da önemsemezler. Genellikle öğrencilerde edebiyatı tiye alır. Zaten okul ders kitaplarının içini genellikle saçma sapan okuma metinleriyle doldururlar. Öğrencilere sorarlar bir de bu nedir neden böyledir sınıfta tartışınız. Gel de delirme. 2 satırlık edebiyat bilgisi olur, onu da kitabın sağına soluna herhangi bir köşesine sıkıştırıverirler. Öğretmen de anlatacak birşey bulamaz. Başlar sınıfça geyik yapmaya. Ea mezunu olduğumdan bu kadar kesin konuşuyorum. Ölç, biç, tart kararını ver...

maviinci 09-04-2010 11:51 PM

EA ya genelde yatmak isteyenler giderler :P Nerden mi biliyorum?? Eee, şeyy. . sevincli

Elektra 09-04-2010 11:54 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 615938)
EA ya genelde yatmak isteyenler giderler :P Nerden mi biliyorum?? Eee, şeyy. . sevincli

Yok be nereye yattık? Mat 2 canımıza okudu, hele bizim matematikçi ömrümü yedi. sevincli Haftada 4 saat matematiğimize girdiği yetmiyormuş gibi bir de geometrimizle analatik geometrimize de girdi. Öldük o sene. Kadına anne demeye başlayacaktım vallagirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM.