![]() |
Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) Yaoww fizik çook kolay ya bu kadar zor zor diyo herkes anlamıyorum valla bence fende en kolay bölüm ben çok seviyorum tabii ki bide mat.çooook seviyoruumm ama ben tarih,edb,kimya hariç tüm dersleri severim zatensmil56 |
Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Her cümlemi ayretten cevapladığın için tşkler;) Birde 30 sorudan 12 13 net yapıorum (Esas onlada yerleşemem Ama şimdilik de iyi dğeil mi?)krzm67krzm67krzm67 |
Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) Hmm evet. 30 soru üzerinden değerlendiriliyorsa yarı yarıya bu iyi bence. Çünkü ben nice eşit ağırlıkçı gördüm ed2'den 10 net anca çıkarabiliyorlar. Mat2den bahsetmek bile istemiyorum yani. Hem yerleşmeyi düşünme daha çok erken ;) |
Saolasınkrzm67krzm67krzm67 |
|
Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) Arkadaşlar başka topiklerdede bahsetmiştim.Alan seçiminizi popüler meslekler vs.ye göre değil yeteneklerinize göre belirleyin.Bu okadar önemliki.Bi örnek vermek istiyorum.İntihar oranı en yükksek meslek grubu tıp doktorluğu ve polislikmiş ülkemizde.Başarılı öğrenciler sırf aile toplum baskısıyla,çok kazanıyorlar vs. diye dr.luk hayalleri kuruyor.Ama işin içine girince bir türlü mutlu olamıyorlar ve bu intahara kadar sürüklüyor insanları.Sanatçı ruhlu,hayalgücü yüksek,sağ beyni baskın öğrenciler sırf popüler meslekler Fende diye bu alanı seçiyorlar.Halbüyse fen-mat bölümü sol beyni baskın,analitik düşünebilen,saatlerce gık demeden çalışabilen öğrencilerin girmesi gereken bir bölüm.Okadar çok arkadaşım sonradan pişman olduki fen seçtiğine.Bende dahil olmak üzere.Sanki fene giren herkes doktor ,mühendis olabilecekmiş gibi düşünüyor seçerken.Ama çok zor bu kontenjanlar belli.Yeteneklerinizi göz önünde bulundurmadan seçim yapmayın.Abla tavsiyesi bu.İmkanı olan arkadaşlar mutlaka beyinlrinin hangi tarafının baskın olduğuna ve yeteneklerine göre meslek araştırması yaparak adımlarını atsınlar.Unutmayın bütün hayatınız buna göre şekillenecek. |
Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) E.a geçiyim o zamn Artık hayırlısı ... |
|
Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) Sevdiğin meslek sayısaldaysa şunu sor kendine: hayatının geri kalanını mı seçmek istiyorsun, yoksa şu 2 yılı mı seçmek istiyorsun?? Bir ömür boyu sevmediğin işi yapmaktansa 2 yıl fen 2 çalış çırp,, sonrası senin olsunn sevincli bence tabii ::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 PM. |