Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   benim muzdarip olduğum hikayem... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/463736-benim-muzdarip-oldugum-hikayem.html)

senarist 08-02-2010 05:19 PM

benim muzdarip olduğum hikayem...

Çok mutsuzum.Gerçekten çok mutsuzum.Hak etmediğim çok şey yaşadım.Artık yaşamak istemiyorum.Hayatımdan nefret ediyorum.Çok fazla sorunum var.15 yaşımda olmama rağmen.Benim abim zihinsel özürlü kendisi var ama yok gibi bir şey.onu çok seviyorum canımdan çok böyle olması beni çok üzüyor.maddi durum berbat zaten.anne babayla ilişki kötü .sosyal fobim var en çok hayatımı mahveden bu zaten.ben daha otobüse bile binemiyorum durakta ineceğim dememek için çok çalışkan bir insan olmama rağmen karşılığını da alamıyorum her gün ölüyorum hayatta bir gün bile mutlu olamadım değişmek istiyorum artık mutlu olmak istiyorum lütfen bana yardım çünkü gerçekten çok kötü durumdayım:(

Elektra 08-02-2010 05:26 PM

Cevap: benim muzdarip olduğum hikayem...

Alıntı:

senarist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583555)
Çok mutsuzum.Gerçekten çok mutsuzum.Hak etmediğim çok şey yaşadım.Artık yaşamak istemiyorum.Hayatımdan nefret ediyorum.Çok fazla sorunum var.15 yaşımda olmama rağmen.Benim abim zihinsel özürlü kendisi var ama yok gibi bir şey.onu çok seviyorum canımdan çok böyle olması beni çok üzüyor.maddi durum berbat zaten.anne babayla ilişki kötü .sosyal fobim var en çok hayatımı mahveden bu zaten.ben daha otobüse bile binemiyorum durakta ineceğim dememek için çok çalışkan bir insan olmama rağmen karşılığını da alamıyorum her gün ölüyorum hayatta bir gün bile mutlu olamadım değişmek istiyorum artık mutlu olmak istiyorum lütfen bana yardım çünkü gerçekten çok kötü durumdayım:(

Sende elbet birgün mutlu olucaksın. Üzme sakın kendini.
Hemen sosyal fobi telkinlerini indir ve dinlemeye başla. Çevrendeki istemediğin durumları değiştirebilmen için, önce kendini değiştirmelisin.

maviinci 08-02-2010 05:31 PM

zaten burada olman, birşeyleri değiştirmeye karar verdiğin, verdiğin kararları uygulamaya koymak için cesarete sahip olduğun anlamına gelirr sevincli telkinleri dinlemeye başla, herşeyin heran daha iyiye, daha güzele gittiğini göreceksin. . Bakmaklşa görmek farklı şeymişş :) herkes bakar, ama çok az kişi görürr. . Senn de görenlerden ol :) iyiki varsın sevincli

vitamin61 08-02-2010 06:32 PM

canım benim okudum çok üzüldüm. bence halk eğitimin kursları oluyor ücretleri de düşük oluyor öyle bir kursa gitmeyi deneyebilirsin istersen.biraz cesaret başarabilirsin...

blue jaloon 08-02-2010 06:39 PM

Alıntı:

senarist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583555)

güzel kardesim acaba gözünde büyütüyor
altinda eziliyor olabilirmisin varmi baska aciklamasi sence?

senarist 08-02-2010 06:43 PM

vallahi durumum nasılsa öyle anlattım yani gözümde büyüttüğümü zannetmiyorum açıkçası ama gerçekten yaşadıklarım çok zor şeyler:(

blue jaloon 08-02-2010 06:47 PM

Alıntı:

senarist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583586)
vallahi durumum nasılsa öyle anlattım yani gözümde büyüttüğümü zannetmiyorum açıkçası ama gerçekten yaşadıklarım çok zor şeyler:(

hayir biryerde yalnis yapiyosun bence.

senarist 08-02-2010 06:53 PM

ben en basit haliyle anlattım belki biraz abartmış gibi görünebilir ama yıllardır yaşadıklarım bunlar yani yanlışlık yok

blue jaloon 08-02-2010 06:59 PM

cektigin acilara istinaden yanlis yapiyor olmalisin dedim neyse
allaha emanetsin.

muraturkom 08-02-2010 09:17 PM

Hikayengerçekten de üzücü. sana bir kaç soru soracağım şu an derin bir nefes al. 1* nasıl nefes almanda bir zorluk var mı? 2* Ailen de sıkıntılar var ama onlarla birlikte misin? 3* Sana zor gelen özürlü kardeşine anne baban ne kadar üzülüpte belli etmemeye çalıştıklarını anlayabiliyor musun.

Her izsan kendi zorunun en zor olduğunu sanır. Gerçek olan şu ki senden daha zor durumda olan, daha çok acı çeken gençlerin olabilirliğini aklından çıkarma. Senin tam buluğ çağın normal bir ailede de gençler benzer güçlükler çektğini bilmelisin.

Önemli olan acılara rağmen derslerini ihmal etmemen. Geleceğini, belki de ailene faydalı olabileceğin istikbalini kurtar. Canın sıkıldığında bana özel mesaj at.

Unutmadan, artık gülümsemeyi unutma.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM.