![]() |
Cevap: benim muzdarip olduğum hikayem... Alıntı:
2*ailemde sıkntılar var evet ama tabii ki onlarla beraberim 3*aslında belli etmemeye çalışmak diye bir şeyleri yok.yüzlerinden düşen bin parça zaten. biliyorum tabii ki benden daha kötü durumda olanlarda çok ama iyi durumu olanlarda yok denecek gibi değil zaten buna çok üzülüyorum hiç haketmeyen insanlar kazanıyor hep |
Cevap: benim muzdarip olduğum hikayem... Hek etmeyen insanlar kazanıyorlar; bakarsann haketmeyenlerin hak etmek içinn az da olsa çabaladıklarını göreceksin :) hak edenler?? Sadece, şikayet ediyorlar. . Belki birşeyler de yapıyorlar, amaa yarı yolda kalıyor. . Hak eden sesini çıkarmadıkçaa, hak etmeyenler kazanmaya devam edecekk. . Daha da kötüsü, hak edenin hakkı hak etmeyenin elinde oluyor, ve hak eden sadece izliyor; sızlanıyor; şikayet ediyor. . İnsanların kendine güvenleri yokk. . Ego=kendine güven sanılıyor; bize ego kötü birşey denildiği içinn düz mantıkla yaklaşan insanlar durumu istemeden saptırıyorlar. . Sonuçta hakkı yenen dee, üzülen de hak edenler oluyorr :) ben de sızlayanlardandımm :) taa ki burayla tanışana kadaaaarr xS Şimdii, hakkım yenince patlıyoruumm :) saatli bomba gibi :) Hakkı yenen, ses çıkaramayan arkadaşlarımı da koruyorum ==))) Zamanla, insan birşeylerin farkına daha iyi varıyorr ::))) 15 yaşında olup da böyle derin düşünebilmenn seni diğer yaşıtlarından farklı kılıyor :) Helal olsun :=)) iyiki varsınn :) |
Cevap: benim muzdarip olduğum hikayem... hepinize teşekkürler cevaplar için.bende değişmeye karar verdim ilk işim telkinlere başlamak olacak belki bende günlük açarım yakında ne dersiniz:) |
Cevap: benim muzdarip olduğum hikayem... Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM. |