![]() |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... belki size tuhaf gelecek ama burda yazan veya telkinleri dinleyip faydalanan insanlarda ,dostlarda diyeyim ortak bi dil var...daha dogrusu bazen okurken ya uslub ne kadar benziyor veya birini okurken herkesten esen ortak bi meltem hissediyorum okurken sizleri..dikkatimi çeken bir de beyinlerde aynı anda çok fazla noktası faaliyet halinde..duyarlılık diyorlar...ve hırpalanmışlık göruyorum bir de...en belirgin olanı yıkılmayan ,devrilmeyen hakimiyet var zekaya ve ruha... 44 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... pardon şimdi gördüm ben scriptleri tam gün dinliyorum gündüz ney sesiyle başlıyorum dönüşümlü olarak klasik, sanat müziği dinliyorum mp3 e kaydattim gece doğa sesini yaklaşık üçsaat falan dinliyorum beynin alfa dalgalarını yakalamak için biraz uzun dinliyorum. bildiğim kadarıyla telkinler beyin alfa dalgaları yaydığı anda doğrudan bilinçaltına yerleşiyor, yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen.bu arada hergün zihinsel bir ritüel yapıyorum zihnimde kocaman mor bir ateş yakıyorum,morun dönüştürücü etkisi vardır..yine zihnimde bir çok paketler yaptım paketin birine kinler,öfkeler, nefretler,koydum özellikle kinlerim,öfkelerim falan demedim zaten bu yüklerin altında ezilen bilinçaltıma hatırlatmak istemedim bilinçaltı zaten bağlantıyı kuruyor.bir paket daha yaptım korkularım falan işte her paket bendeki bir olumsuzluğun simgesi hepsini tek tek mor ateşin içine attım ve iyiliğe dönüşmelerini seyrettim,iyiliğe dönüşüyor diyede olumlamalar söyledim zihinsel olarak,yani scriptleri doktorunyazdığı ve bizim eczaneden aldığımız ilaç olarak düşünürsek ,evde bu ilacı içmek sorumluluğu bana aittir diyorum etkiyi artıracak adımlarıda kendimi gayrete getirerek atmaya çalışıyorum, neyi ne kadar doğru yaptığımı zaman gösterecek. sevgiler |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Alıntı:
|
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... bu arada bi geri dönüş oldu, gibi oldu( olumlu cümle yazayım derken kurduğum cümleye bak saatini ayarla)neyse ismi lazım değil oldu bir şeyler.saatlerce hüngür fışkırık ağladıktan sonra, kendimi ayıpladım.çocuk gibi ne o öyle? ben hayatımın hiç bir döneminde emek verdiğim, üzerinde çalıştığım bir işi yarım bırakmadım.EMEĞE SAYGI,HEM O SCRİPTLERİ HAZIRLAYAN İNSANIN/ LARIN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMAK DUBLE AYIP kendimi yakamdan tuttuğum gibi banyoya götürdüm aynada gözlerimin içine baka baka sen kendine yeni bir düşünce tarzı ve hayat kuruyorsun,yeniyi inşa ederken, bazı detayları gözden kaçırmaman için sana yardım ediliyor dedim. bunu dün bir çok defalar yaptım, bu sabah yine tekrarladım.işe yaramıştır herhalde. bugün ablama gidicem yine sahilde yürüycem,o küçük kafede oturup sultan çayı içicem,oradanda ablamın evi zaten yakın,arada mola vereceğim için yorulmam diye düşünüyorum.otur otur nereye kadar akşama bacaklarım ağrırsa,ablama ay aman of dediğim anda mutlaka ağrılarımı geçirecek bir çare bulur.kardeşi kıymetlidir..sana gelicem dediğimde çok mutlu oldu.sat kaçta geleceksin falan soruyor.eeee kaç senedir evine gitmiyorum,yalnız peşin pazarlık yaptım benim hey heyler gelirde gitcem ben dersem, kal diye ısrar etmiyecek..işte böyle dostlar scriptleri dinlemek, bana kendimi yakamdan tutup silkeleme cesaretide verdi, iyiyim ve kendime çok büyük sözler verdim. başardığım anda büyük ve muhteşem bir ödül vaadettim YAŞAMAK VE HAYATTAN ZEVK ALMAK.kendime bir söz daha verdim artık daha güleç yüzlü olucam,gülmek insanı güzelleştiriyor değilmi ama. smil56 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... geçen hafta ablama giderken bir şey farkettim, benim doğru dürüst giyecek bir şeyim kalmamış, ya attım yada birilerine verdim.bilmiyorum, hemen evde kumaş operasyonuna giriştim. kendime iki pantolon, dört tanede buluz diktim, bu sene modellerde benim zevkime göre, allahtan bi tarafım babaanneme çekmiş çok saklantılı kadındı rahmetli, baya kumaşım varmış, bu yaz şık pık geziyorum haberiniz olsun dostlar,bu değişim değilse nedir? iyiyim iyi.her gün bir öncekinden daha iyi oluyorum, bu arada sanıyorum çekim yasasını harekete geçirdim, iki yıl önce bağışıklık sistemim tamamen çöktü,kan değerlerim berbattı,saçlarımda bir hafta içinde tamamen dökülmüştü, iyi bir bakımla ve eczacımın tavsiyesiyle aldığım,bitkisel haplar saçlarımı üç ay gibi bir zamanda yeniden uzattı, ama kan değerlerim halen daha iyi değildi,içtiğim hapada inancım kalmadı, ben daha değişik ne yapsam acaba diye düşünürken, ve bu arada siteyi gezerken, korkunc oğlumun elma sirkesi hakkında verdiği bilgiye rastladım, ona takviye olarak ısırganotu tohumu almaya karar verdim. ısırgan otu tohumunu içmeyi pek sevmem insanın dişlerinin arasına girer, ama aldım hemde eczaneye kendim gittim, eve geldim, ısırgan otu tohumunu gün içinde ne kadar almam gerektiği konusunda tereddütlerim vardı, ısırganotu tohumu yazdım sitenin birine girdim, tohumun mutlaka öğütülmüş olarak almam gerektiğini okuyunca, hoppalaaaa oldum, evde baharat çektiğim küçük bir değirmenim var, onu elime aldım ısırganotu tohumunun paketini açtım birde baktımki eczacı bana öğütülmüş olanı vermiş,hayatımdan bir iki gündür kendimi çok enerjik hissediyorum, evin içindeyim ama evde fıldır fıldır döneniyorum,hatta dikiş dikerken bir baktım şarkı söylüyorum, sesim çok kötü ama olsun, zaten benden başka kimse duymadı,ayrıca bum bum ses diye kendimle hafiften dalgada geçtim, nedersiniz bu sizce değişimmi? hepinize saygılı sevgiler. |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Hayalayaz ilk mesajını 20-25 gün önce okumuştum ve bu gün gönderdigin en son mesajla karşılaştırdıgımda sendeki pozitif değişimi hissetmek hiçte zor değil. |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... evet petrolo ben çok değiştim,scriptleri dinlemeye başlamadan önce,hani' eserekli 'derlerya öyle bir ablanızdım.inişlerim çıkışlarım hep en uç noktalardaydı,şimdi biraz dah degeliyim sanki, en önemlisi arkadaşlarımla buluşmaya, ve evden dişarı çıkmaya başladım, inşallah haftaya bir seminer vericem,artık kendimi iyi hissetmek bana yetmiyor,iyi olduğumu somut bir şekilde görmek yaşamak istiyorum, bu siteye her gün girip bir şeyler yazmaya çalışıyorum, bu sayede bende kendimi takip ediyorum ve kendi gelişimimdeki eksikleri tespit etmeye çalışıyorum,çünkü düşünceler uçabiliyor ama yazılanlar kalıcı, şimdi siz bana e bir defter alsana diyebilirsiniz, ama ben aslan burcuyum,şu son yıllarda kükremek bir yana miyav bile demeye korkarken sizlerden gelen sevgi dolu teşviklerin beni yüreklendirdiğini ve beni hızlandıran faktörlerden biri olduğunu itiraf edeyim.HEPİNİZE SAYGILI SEVGİLER |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... merhaba scriptleri 22-23 gündür nonstop dinliyorum,bugün geldiğim şu anlık son noktada kendimi mükemmel hissediyorum.enerjim muazzam, artık bana günaydın denildiğinde bu günün neresi aydın diye sormuyorum,günler harika biliyorum,içimden gele gele çok şükür bugünede sağlıkla başladım diyorum, daha öncede söylemiştim beynimdeki konferans bitti ve bu durum devam ediyor, yerden alıp gökte savuran, etrafımdaki herşeyi herkesi birlikte sürükleyen neşem halen daha geri gelmedi,ama yaşamaktan hoşlanıyorum, şimdi burada olmaktan çok mutluyum,an'da yaşamanın keyfini çıkarıyorum,kendi kendimi onaylıyorum,kendi derinliğimin farkındayım ,şimdilik böyle scriptleri dinlemeye devam ediyorum bir yıl sonra ki halimi hayal ediyorum,bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum ve kendimi kutluyorum. hepinize saygılı sevgiler |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Değişimin etkileri hızla görmeye devam ediyor artık o hale geldi ki ne yapsam başarılı olacam gibi geliyor geçen gün konu anlatımım vardı ve şimdiye kadar hiç olmadığım kadar sakin dim ve sunumum çok eğlenceli geçti sunum dan sonra herkes şaşırdı çünkü kimse benden bunu belemiyordu telkinlerdeki söylenenleri birebir yaşadım çok samimi ve doğal bir anlatım yakaladım hemde küçük bir hazırlıkla önceleri ise günler öncesinden hazırlansam bile olumsuz heyecan vardı ama artık bunu olumluya dönüştürmeyi öğrendim bu gün de erzurumda maçımız vardı yedekteydim ama maçta son2 dakika da olsa görev aldım ve sakin bir şekilde topu sürüp 3 lüğü gönderdim tek şut üç sayı sonra takımın üçlük sorunu çektiğini düşünürsek antranör çok pişman oldu neseli56harikayım... dertyhepinize sevgiler s456 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... 25889 25889 25889 tebrik ederim turgay daha nice başarılara inşallah. 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Merhaba ben 2 yada 3 ay önce üye olmuştum işyerimde ofisde çalışırken ara ara bu telkinleri dinliyordum. Cok stressli isimiz oldugu için çok gergin biriyim. Telkinleri dinlerkende arada sizlerin mesajlarini okuyordum bana iyi geldi bazi seyleri fark ettim insanlara daha sakin biri gibi gelmeye baslamiştim fakat yaklaşık 20 gündür işlerin yoğunluğuyla sizlerden uzak kaldim ve geçen hafta fark ettim eski ben olmaya baslamisim. Bu telkinleri hayatimiz boyunca dinlemek mi gerekiyor bazen de sizlerin mesajları ben çok motive ediyor diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz????? |
|
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Ben hala aynı ben sapkal89 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... herkese slm bu siteye daha yeni üye oldum the secret kitabını okudum ve hayatım deişti yaptığım her işten büyük mutluluk duyuyorum hep pozitif düşünüorum mp3leri indirmek içinde sabırsızlanıorum |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... esra 123 hoşgeldin...müzikeri çok dinlemeye gayret et tecrübelerime dayanarak söylüyorum sonuç muhteşem. |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Hoşgeldin Esra telkinleri dinledikten sonra kendini ve hayatı daha da muhteşem hissedeceksin çünkü ben ve bizler öyle super hissediyoruz, paylaşımlarını bekliyoruz smiliyface sevgiler, smiliyface |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... hoşgeldin Esra, buradaki neşe, mutluluk, sevinç seni de etkileyecektir... bizi takip et, mutluluklar.... wave |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... çok tşkkr ederim hepiniz çok pozitifsiniz umarım ilerleyen zamanlarda bnde öle olurum happy6 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... şimdi belki komik bulacaksınız ama bu siteyi daha yeni keşfettiğim günlerdi.ben tüm tarzdaki ve tüm mp3leri bilgisayara arşivledim.nys.attım telefona ego güç.,kendine güven,kanseri defet.gittim nargile içmeye.daha kanseri defetin 2 dksında kafayı yemiş i şekilde kendi kendime dedimki.istanbulu yenicem,okulu 1.olarak bitiricem.enden güçlüsü yok.seni yenicem istanul.sen çok oldun artık .yeter. fln dedim.ve acayip mutluydum.kendine güvene geçtiğimdede devamlı gülmek geliyodu içimden.okadar duru düşüneiliyodumki.anlatamam.ama çok sık dinlemiştim.u olaylar olmadan bi kaç gün önceye kadar.sonra iyileştim dedim heralde biraz az dinlemeye aşladım.yavaş yavaş eskiye döndüm.galiba.ama şimdi yine başlıycam.başladım hatta.ya bu telkinli müzik'i şöyle ispatlarız.(fiziksel olarak) çaya küp şekerleri atalım.belli bi süre sonra şeker erir.küp ikende tadı aynıdır eridikten sonrada.aradaki fark gözle görülmez ama dilimiz o tadı algılar. ((klavye bozuk bazı şeyler eksikse affola)) |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... takrar başlayıp,tekrar etkilerini görürsün umarım orpeo...Hepimiz güçlü olup,sabırlı olmalıyız...Heavy metal dinleyen birini görmek güzel yha ayrıca:)) |
|
|
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... herkese merhaba, Öncelikle bu mükemmel site için atakan bey size ve tüm site üyelerine teşekkür etmek istiyorum.Hayatım boyunca değişime gösterdiğim direnci başka hiçbirşeye göstermedim.25 yıllık ömrümün son 6 yılını kendimi değişime ikna etmekle geçirdim ama bir arpa boyu yol alamadım.Aldığım en küçük bir kararda bile zihnimde oluşan direnç ordusunun isyanıyla karşılaştım ve hep yenildim. Peki neydi değiştirmek istediğim? Herşey..Benimle ilgili bana dair herşey.benliğini komple inkar etmiş bir insandım,kendime dair hiçbirşeyden memnun değildim,kendi kendimin baş düşmanı ve kusur arayanıydım. Sorun ortada,ileri boyutta bir özgüven ve iç barış eksikliği. Mutluluğu,huzuru,başarıyı ve günü yaşamayı hep gelecekteki bir kurtuluş anına erteleyen,hayat benim için henüz başlamadı,kendimde şunları değiştirip bunları başarınca başlayacağım ve mutlu olacağım diyerek Türkiyenin başlıca üniversitelerinden birinde okuduğu bölümü bile bırakan, hayatında tek bir huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirdiğini hatırlamayan ben son iki haftadır şu durumdayım blissy Ne geçmişi ne de tek bir saniye sonrasını bile düşünmeden büyük bir şaşkınlık hissiyle içimde kaynamaya başlayan yaşama coşkusunun tadını çıkarıyorum..Hayatım boyunca esiri olduğum planlardan,hayallerden,pişmanlıklardan ve fon müziği gibi akıp duran huzursuzluktan uzakta..yeni doğmuş bebek gibiyim..teşekkür ederim,binlerce kez.. |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... bu yaşadığın mutluluk ve sevinç yeni başlangıçlarının minicik bir örneği olsun inşallah... sevincli her günün diğerinden daha çok mutlu geçerken gelişmelrinden bizleride haberdar et.. k8908 sevgilerle.. 25889 25889 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... teşekkür ederim iyi dileklerin için shamanic..gelişmeleri paylaşmak büyük bir zevk olacak 44 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Herkese Merhaba İsmim ENDER Telkinleri 20 gündür dinliyorum.Sevdiğim için çoğunlukla newage olanları tercih ettim. Suçluluk Duyguları,Ego(Güven)Güçlendirici,Kendine Güven,Sosyallik Arttırıcı,Sosyal Fobi (Telkin içeriklerini bugün okudum) Müzikleri hem severek dinliyorum hemde bana o güzel cümlelerin aktarıldığına seviniyorum.Hayatım öylesine bir değişim içindeki buna akıl sır erdiremiyorum.Çevremde şaşkın yüz ifadeleri var. aa34 . İnsanlarla iletişimim gelişmeye başladı. Konuşurken insanların gözlerinin içine bakabiliyorum.Sesim titremiyor. Başkalarının benim hakkımda ne düşündüklerini artık çok önemsemiyorum. Kendime güvenim artış gösteriyor. Hata yapmaktan yanlış yapmaktan artık korkmuyorum. Sanki içimde bana zarar veren birşeyler benden kopuyor gibi hissediyorum.Kendime yeni bir ben lazımdı hepsi sayenizde. 956k Hepinizi Çok seviyorum. Ne güzel insanlar bunları hazırlayanlar 25889 |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... sevgili endoi gelişmeleri okumak beni daima sevindirir çok sevindim inşallah daha büyük gelişmelerde gerçekleşir..saygılı sevgiler |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... merhabalar ender.. hismiley gerçekten harika bir değişim ve gelişim içerisindesin.. super güzel enerjin kelimelerinden yayıldı forumumuza.. blissy bizlerin sana sundukları sadece bir yol.. asıl değişimi içnde başlatan ve başaran sensin.. b456önemli olan bu yolda hepberaber sevgiyle yürüyebilmek.. http://img231.imageshack.us/img231/6561/683db.gif gelişmelerini bizlere aktardığın için teşekkürler.. ark5 sevgiler.. http://img228.imageshack.us/img228/1430/717cr.gif |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... teşekkür ark5 Eklemediğim bazı değişiklikleri de aktarmak istiyorum. Duygularımın yoğunlaştığını farkettim.Hassaslaştım.İnsanları kırmamak içinde kontrolü elden bırakmamaya gayret gösteriyorum.Aynı şekilde mutluluğumda doruklarda olabiliyor. gogogo sad456 Bazı insanlara farklı gözle bakmaya başladım.forumda okuduğum kadarıyla insanların maskelerinin düşmeye başlaması buna tam uyuyor.Umarım yanlış yapmam. İşim gereği izmirin heryerini geziyorum.İzmir'den 1 gün ayrı kalınca hasret çekerim.Aracın camından dışarıya bakıp şehri öyle bir süzüyorum ki keşfedemediğim çok detay varmış.Sanki şehri yeniden keşfediyorum ve tanımlıyorum. Sevilebilir olduğuma inanmaya başladım. Hafızamın ve konsantrasyonumun artış gösterdiğini düşünüyorum. Geçmişle hesaplaşmaya başladım.içimde bunun muhasebesini yapıyorum. dusun |
Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Herkese Selamlar.. Ben Telkinlere Eylül Ayında Başlamıştım.. O Zamanlar İlk Etapları Çok Zorlanmıştım Fakat Kendimi Birçok Konuda Daha Güvenilir Duruma Getirebilmiştim.. Ancak Belirli Sınavlarımın OLması Veya Benimde Üşengeçliğimden Çokta Dinlemedim.. Ta Ki Üç Gün Öncesine Kadar.. Ama Öncekilerine Göre Dinleme Şeklim Farklı.. Artık Binaural Dalga Boylarını Kullanıyorum.. (Özellikle Delta.. ) Ve İnanılmaz Etkisini Görmekteyim.. Sanki Gerçek Karakterimi Tekrar Kazandığımı Hissediyorum.. Aynen Bize Yutturulduğu Gibi Kendine Güvensizlik Ve Onun Çocukları Niteliğinde OLan Duygular Bizim Karakterimiz Asla Ama Asla OLamaz Bunu Çok İyi Bir Şekilde Kavradım.. Siz Siz OLun Asla Yılmayın Ve Çevreyi Çokta TakMayın Genelde Size Parazit OLurlar.. (Sözüm Yanlış AnLaşılmasın Tabiki Kişileri Dinleyeceğiz Fakat Size OLumsuz Telkin Verenden Tam Gaz Kaçın.. =).. ) Benden Şimdilk Benden Bu Kadar.. Herkese Sevgilerimi İLetiyorum.. SaygıLarımLa... TR-ance.. |
bir üyemizin yorumu Bir üyemiz biraz önce portalda ki deneyenlerin yorumları bölümüne yorum yapmış... Yorumu özel konularıda içerdiğinden portal yerine burada yayınlamak daha uygun olur diye düşündüm. 2.5 yil once ayrildim esimden,15 kilo zayifladim,gunduzum gece oldu,gecem cekilmez oldu.3 defa in... kalkistim,insanlar bana adeta aciyordu.Kiz arkadasim beni en yakin arkadasimla aldatti ve onunla Macaristana kacti.Devlet gorevlisiyim yurt disinda,hayatim karardi adeta.....3 gun bol bol sabah aksam dinledim.EMIN OLUN EMIN ILK DEFA AGLAMIYORUM ARTIK,ilk defa yemek yedim evimde,ilk defa arabamda guven hissetim,inanilmaz ama gercek.ben guluyorum cok hos oldum...yeni bir bayanla tanistim.....adeta uçurumun onunden dondum.ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN. |
Duygularimi sozcuklerle anlatmayi basaramam ve hayatimin her saniyesi yalniz, dinlemekle, okumakla gecti.Bu yasam tarzina acida olsa alistim. Simdi hayat benden cok farkli birsey istiyor.Ogrendigim ve yaptigim yanlislari insanlara anlatmami.Bunu nasil gerceklestirecegimi bilmiyorum .Bilginin batlamasini beklemem veya sozcukleri iyi kullanmayi ogrenmem gerek .Bir delinin soledigi sozu arastirirken bu site ile karsilastim.(Deli;Osmanlinin yikilisi iki seye baglidir .Inanclari ve sihirli muziklerini kaybetmeleridir ).Osmanlilar bu telkin yontemini hastalar uzerinde kullaniyorlarmis .Gunumuzde ise bu yontem tamami unutulmus .Amerikalilar kullaniyorlar. Ben 15 gun boyunca dinledim.Huzuru buldum .Ben mucizeler inan bir insanin.Hem telkin dinliyorum hemde ders calisiyorum.Uc gun boyunca 4 saat uyku ile calismama devam ettim .Sonuc olarak vucudum yorgun dustu.Tekrar negatif enerjiyi ustume cekmeye basladim.Ara vermem gerekiyordu. Camdan gunesin dogusunu seyretmek icin perdeyi araladim.Gunes dogmus ve yerler beyaz kar yagmis .Ben kari cok severim.Hic bu kadar mutluluk vermemisti .Disari cikmak icin can atiyordum .Calismama donmem gerekti ve dondum .Iki gun sonra ciktim ve karda yuvarlandim .Mutluluktan ucuyordum .Hic bu kadar sevinmemistim .Hergun 24 saat boyunca dinliyorum .Hayatimdan negatifleri attim pozitiflerleyim.Hazirlayan herkeze cok tesekkurler. |
Alıntı:
ne güzel cümleler bunlar böyle. ben de tam "ah bir de hiç usanmadan bıkmadan konuşsam bir de bunu öğrensem." diyordum ve bu mesajı gördüm. bendeki değişimler de umut verici. artık ben de uluorta şarkı söyleyebiliyorum. birileri bana bakarken ben yürüyemem mesela.(-mezdim) ama şimdi..yürüyüşüm bile değişti..heyecanımı kontrol edebiliyorum eskisinden daha fazla. sonra sözümün kesilmesine tahammülsüz oldum evet tahammülsüzleştim biraz. egom tavan yaptı desem yeridir. ama bazen üstüme çöken bir uyuşukluk var bunu yenemedim.telefonda annemle bile konuşurken bazen çok uyuşuk bi tavırla konuşuyorum. bunu da yensem ah bir yensem..:D |
merhaba.. 4 gundur sucluluk + ego cdlerını dınlıyorum.. uykudayken dınlemeyı tercıh edıyorum. şimdıden cok somut degısımler oldugunu soyleyemıyorum ama degısımı farkedıyorum, ılk ıkı gun gece kabuslar gormeye başladım, ucuncu gun yuzumde sıvılceler cıkmaya başladı... 4. gun hersey normale dondu sanırım :) ... bunlar olumsuz gıbı gorunsede, varolan sorunların bılıncaltında uyarılmaları dıye tahmın edıyorum. ama sımdı gayet ıyıyım.. pozıtıfım ve bu degısım yolunda,telkın cdlerının bana cok faydalı olacagına ınanıyorum. sanırım ınanmak cok onemlı.. ınanmadıkdan ve mutlaka sonuca odaklanmak pek sonuc vermıyor.. akısına bırakmalı ınsan, ve faydalı olacagına ınanmalı... sıte yonetımıne ve faydalı bılgılerı paylasan tum arkadaslara burdan tesekkurler.. |
Ben dinledikten sonra 1 ya da 2 hafta içinde hayata daha pozitif bakmaya başladım.İnanmıyordum bu kadar kısa süre içinde değişimin olabileceğine.Tanıdıkların olduğu çok kalabalık ortamları pek sevmem, bu düşüncem değişti.Yolda yürürken bakmazdım kimsenin gözlerine(potansiyel sapık görürdüm çünkü hepsini :D ) biraz da sinirli yürürdüm :) şimdi bakabiliyorum ;ama şunu söyleyeyim bi zaman sonra bir ara dinleyemedim ,1 hafta kadar dinleyememiştim mesela.Geri sardı göz teması olayı.Hemen ara verme sürekli dinle. Not: disev-05 "olacağına, düzeleceğine inanman gerek" diyor ben buna katılmıyorum.İnanmasan da sende olan değişimleri gözleyebilirsin.Ne kadar zaman alır bilinmez,herkese göre değişiyor bu çünkü.t678 |
FAYDALI OLACAGINA INANMALI INSAN.. her sey ınancla başlar. herhangı bır sey ıcın bıle olsa, ınanc yoksa bu ınsanı zorlar. dedıgınde haklısın YESHAPPY,, ama ınancıda katarsan daha hızlı olur... sevgıler |
plesebo etkisi olmasın bu değişimler.1 yıl boyunca dinleyin siz SF liler denmiş.ancak değişimlerin hemen başladığını söyleyenler demekki öyle sanıyorlar.bu telkinle destekleyici mi yoksa destekleyici kimliğinin yanında ana çözüm unsuru mu ? |
Telkin dinlediğinin farkında olmadan dinleyenlerde de değişimler gözükmektedir.Bu da plasebo olmadığının değişim için inanç gerekmediğinin kanıtıdır. Ben her zaman şunu söylüyorum.Telkinlerin etki etmesi için inanmak gerekmez.Sadece dirençleriniz olmasın yeter... İnanmadıkları halde sadece denemek amaçlı dinleyenlerde etkili olmaktadır... Değişimler kalıcıdır.Bisiklet sürmek nasil unutulmazsa burada ki değişimler de sizinle kalır. Ancak olumlu düşünmeyi alışkanlık haline getirmek bunu yaşam boyu sürdürmekde önemlidir. |
:P:P:P:P bu telkin denen zımbırtılar beni etkilediyse sizi haydi haydi etkiler eger atakan abi ve bu hayatım degişdi ailesinden etkilenmediyseniz gerçekden profosyonel bi tedaviye ihtiyacınız var bi an evel hastaneye gidin ... bana olan yararları * Hayatın dünyanın fani yaşamın sadece tek bir kızdan ibaret oldugunu sanıyodum sonsuza kadar onu bekleyecegimi söylüyordum gözüüm kapatıyodum artık gözümü açdım öyle bi açdımki aslında bağğyanların beni potansiyel damat listesine ekledigini gördüm şimdi nişanlıyım hazirandada dügünüm var * geçmişimde yaptıgım hatalarım hayatımın sonna kadar yakamı bırakmayacagımı bi zavvallı oldugumu dusunuyordum artık söyle dusunuyorum geçmişine bakmayan gelecek hakkında planlar kuramaz geçmişde böyle bi insandım ilerde daha duzgun bi insan olacagım diyorum hayata mutlu bakıyorum mutlu yarınlar kuruyorum kafamda iyi bi iş iyi bi aile vs vs vs vs *nasılsa ben öldüm diyerek madde bagımlısı oldum sonra yakalandım ametemde tedavi gorup bırakdım fakat her zaman her an tekrar baslayacam korkusu sardı daha sonra tedavilerimi aksatmaya baslamısdım telkin sayesinde onlardanda kurtuldum :P * gününün 4/2 ni aglayarak yada içine kapanarak geçiren bi insanıydım şimdi yerinde duramayan bi zıpırım :P böyle böyle binlerce sey yazarım ama aklıma gelen seyler bunlar sadece haaa her seyin aşırısı oldugu kadar bu pozitif zımbırtıların aşırısıda zarar :P gözünüzün önüne bakın hayat dunya yaşayın işte canan teyzemin dedigi gibi şu foton yılı yaklasıyo :D hepimiz toz olacaz az kaldı , inanın bakın inanın :P benim gibi umutsuz vakaları bu hale sokduysa size kim bilir neler yapar telkinler :P bu benmiyim ya :) allahh allahh ksin içine cin girdi |
SELAAMbende de acaba ne derler filan diye çekingenlik vardı.Uzun zamandır başvurmak isteyipte reddedilme korkusuyla başvuramadığım stajıma dün başvurdum.Nasıl oldu bende anlamadım.Dışarı çıkmak için hazırlanıyorum giyiniyorum vs. ama hala içimden allahalla ne bu cesaret napıyorum nereye gidiyorum ben diyodum.dün ben napıyorum şaşkınlığıyla staj yapacağım hastanenin kapısına kadar yürüdüm orda durdum.sonra buraya kadar bi his beni getirdi şimdi burdan dönmek olmaz dedim ve attım kendimi içeri!:)sorumlu kişinin odasını girdim ve yaz dönemi için 3 aylık satjımı kabul ettirdim! okadar mutluyum ki şuan yüreğime soğuk sular serpildi.müziklerimi dinlemeye devam edicem.ve ben bu müzikler sayesinde mükemmel bi biyolog olup farkımı ortaya koymak istiyorum ve bunu yapıcam! BU YAZ ÇOOK SÜPER OLUCAK! benim canım telkinli müziklerim:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |