| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim...başarısızlıkla başlayan başarı öykünü severek okudum... ama şunu söylemek isterim ki...hayatta hiç kimse başarısız değildir... sadece bizim böyle hissetmemizi sağlayan etkenler yada kişiler (anne,baba kardeşler,yada arkadaşlar )farkına varmadan başarılı veya başarısız gibi durumları yüklerler bize... aslında hepimizin içinde bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Moderator Sultan Oğuz ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim...başarısızlıkla başlayan başarı öykünü severek okudum... ama şunu söylemek isterim ki...hayatta hiç kimse başarısız değildir... sadece bizim böyle hissetmemizi sağlayan etkenler yada kişiler (anne,baba kardeşler,yada arkadaşlar )farkına varmadan başarılı veya başarısız gibi durumları yüklerler bize... aslında hepimizin içinde bir çok durumun üstesinden rahatlıkla gelebilecek güç ve azim var zaten... ve sen bu azmin güzel örneklerinden birisin...şu an artık kişisel gelişim yöntemleri çok güzel şekilde ilerlemeye başladı... artık bir çok kişi dahada bilinçli bu konularda ve daha rahat yol alabiliyorlar... umarım bundan sonraki yaşamında seninde daha rahat yol alabilmeni diliyorum... ve hiç kimsenin etkisi altında kalmadan hayatına muhteşem güzellikler katacak başarılı kararları verebilmeni diliyorum... bu arada bende seni gerçekten tebrik ediyorum....sevgiler... ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bugün sana uzun uzun cevap yazmıştım ama paydos saatiydi ve hadi çıkıyoruz dediler diye aceleden göndermeden sayfayı kapatmışım ![]() hüzünlü okumaya başladığım yazında kararlarını görünce mutlu oldum.. kızım özel üniversiteyi burslu kazandı günlüğümde okudun.. dün akşam akrabalarımla kalabalık bir ortamdaydım.. her kafadan ayrı ses çıktı.. özel üniversiteyi hangi cesaretle tercih etmişiz, burs kesilirse ne yapacakmışız, zengin çocuklarının yaşam tarzı farklıymış, gezerlermiş, içerlermiş, benim kızımda onların ortamında bozulmazmıymış, matematik bölümü okuyunca nolcakmış falan falan.. hiç kaale almadım dediklerini.. kızım mutlu mu, ben mutlumuyum, kesinlikle mutluyuz sonuçtan.. başka kim olursa olsun dediklerinin önemi yok.. hata ise, hatayı yaşayarak zaten öğreneceğiz ki hata olduğunuda düşünmüyorum.. başkalarının eleştirileri konulara farklı bakış açısı geliştirmeni sağlar belki ama seni kesinlikle yönlendirmemeli.. torpil konusuna gelince.. halamın kızı tedaş ve kolordu sınavlarına girmişti.. ikisini de kazanmış ancak mülakata katılması gerekiyordu. terslik olcakya, her ikisinin mülakatı aynı gündü.. ikisine de mümkün değil giremez çünkü biri Çanakkale'de diğeri Gelibolu'da.. kolordu komutanlığı olsun istiyor ama torpil dönüyor diyorlardı ve torpili yoktu.. girememe ihtimali vardı bu durumda.. tedaşın mülakatına gitse, kolordu komutanlığında aklı kalacaktı.. en sağlıklı kararı kendisi verdi ve kolordu komutanlığının mülakatına katıldı.. torpili olmadığı halde kendi başarısıyla mülakatı geçti ve kaç yıldır orada çalışıyor.. torpil engeline takılıp kararını etkileseydi, hep bir pişmanlık olacaktı içinde.. yakınlarımız, eşimiz dostumuz bazen iyiliğimizi düşünerek eleştirilerde bulunup yönlendirmeye çalışıyorlar.. halbuki bizi sınırlıyorlar.. izin verdiğimiz ölçüde tabii ki.. başarıların için tebrik ediyorum ve devamının geleceğine inanıyorum.. azmini hiçbir şekilde yitirme.. iyiniyetlede olsa sana gösterilen başarısız kişilerin örneklerine kulaklarını kapat.. kızıma da söylediğim şey şu ki, SENİN ÖRNEĞİN HENÜZ YAŞANMADI..bunu oluşturacak olan sensin.. içtenlikle paylaştığın için yüreğinden öpüyorum.. sevgilerimle |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bende, istedim..., karalamak, seyler |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim...başarısızlıkla başlayan başarı öykünü severek okudum... ama şunu söylemek isterim ki...hayatta hiç kimse başarısız değildir... sadece bizim böyle hissetmemizi sağlayan etkenler yada kişiler (anne,baba kardeşler,yada arkadaşlar )farkına varmadan başarılı veya başarısız gibi durumları yüklerler bize... aslında hepimizin içinde bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi