Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/2432-telkinleri-deneyenlerin-bir-kisminin-yorumlari.html)

sdcrmn 05-12-2007 07:04 AM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
Ben de aslında aynı şeyi merak ediyorum hep dusun Evet portal sayfasında somut sonuçlardan bahseden insanlar var ama forumda- sanırım 2 ay oldu- dolaşırken çok net sonuçlardan bahseden çok fazla insan yok... tabi bu insanların sessiz kalmasından da kaynaklanıyordur. ama mesela ben 3 hfta ego ve suçluluk dinledim. 2 haftadır ego,suçluluk,kendine güven ve daha çok kilo vermeden oluşan bir listem var. günde 15-20 saat dinliyorum,geceleri de... fakat hala elle tutulur bir sonuca ulaşamadım. Hiç bir fark hissetmiyorum, bedenini ve ruhunu çok dinleyen ve onların farkında olan bir insanım. değişiklik olsa hissederdim heralde diyorum......... Ama vazgeçmedim devam ediyorum. Ve işe yararsa emin olun sessiz kalmam siirokul. yalnız özellikle telkinleri dinleyip kilo vermiş insanların deneyimlerini burda okumak isterim tabiiki, motivasyon arttırıcı olur...

fatale 17-12-2007 07:25 PM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
Telkinlere dinlemeye başlamamın 9. günündeyim..Daha ilk günden itibaren etkisini duyumsamaya başladım.Okuduklarım doğrultusunda, ego güçlendirici ve suçluluk duygularını bolca dinledim hala da dinlemekteyim.Sonraski günlerde koruma kalkanını ve kilo verme-kendine güvenini listeme ekledim.İlk başlarda keskin bir başağrısı yaşadım,hala ara sıra yokluyor olsa da geçti sayılır.

Sonrasında kendimde birtakım değişimler farkettim.Daha önceleri sinirlendiğim şeylere sinirlenmiyordum hatta sakindim.Etrafa bakışım değişti.Hatta yolda yürürken insanların yüzlerine bakmaya başladım ve farkettim ki kimse birbirinin yüzüne bakmıyor:))Herkes önüne bakıyor ve insanlarımızın yüzü tebessüm bile etmiyor.Daha çok tebessüm etmeye başladım. İlk defa bana yapılan bir haksızlık karşısında varlığımı hissettirdim. Tabi ki ilk etapta bu cürete çok sinirlendim hatta ağladım vs. fakat sonrasında yerini bambaşka bir duyguya bıraktı. Şöyle ki, ben enerjimi öyle hissettirmiş olmalıyım ki, karşımdaki insan geriledi:)) Tavırlarım daha kendine güvenli hale geldi.Başım daha dik, daha net davranıyor ve tepki gösteriyorum. Yine de tepkilerimi kırmadan vermeye çalışıyorum. Egomu güçlendirmem demek, insanları ezip geçmem demek değildir,diye düşünüyorum.

Telkinlerin yanı sıra, burada kah yazılarını okuduğum, kah yazılarıma cevap veren gönül dostlarının da hayatıma etkisi inkar edilemez. Mesela,sevgili Hayalaz'ın bana reikiye devam etmem konusundaki bir mesajını dikkate aldım ve daha yoğun çalışmaya başladım. Shamanic'in sıcak yaklaşımları,bana kendimi iyi hissettirdi,vs. Daha dün gece okuduğum bir yazı, Merto'nun yazmış olduğu,''Herşey için teşekkürler, hiç bir şikayetim yok'' uykudan önce düşündüğüm bir konu oldu..

İşte telkinlerin bir güzelliği de bu,faydalanmanız gereken her ne ise onu hemencecik önünüze koyuyor.Mühim olan yaşadıklarımızın alt yazısını doğru okuyabilmek ve telkinler de bilinçaltımıza yaptığı doğru etkiyle bunu sağlıyor..

Herkese teşekkürler..

hayatimdegisti 21-01-2008 06:44 AM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
Telkinler ile ilgili yapılan yorumları gösteren yeni bir video yaptım.Bu video forumun tüm sayfalarında sadece ziyaretçiler tarafından görülebilmektedir.Böylece tesadüfen sitemize girenler genel olarakda olsa bilgi sahibi olmuş olacaklar.

http://www.metacafe.com/watch/1050962/

shamanic 21-01-2008 10:52 AM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
sevincli sevincli 25889 25889

hülyaa 24-01-2008 07:13 PM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
ne denir ki 25889 25889 25889
nasıl sevindim anlatamam sevincli sevincli
sevinmekle kalmadım tabi,müziğide harika olmuş derty derty derty
ellerinize sağlık atakan bey sapkal89 sapkal89

yildizlar 24-01-2008 08:02 PM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
çok güzel olmuş atakan bey. ellerinize sağlık.
siteye şu sıralar çok sık yazamasam da sürekli takip ediyorum.
bu siteden asla vazgeçmem çünkü hayatım değişti.
kiss3

ersinttL 13-03-2008 12:29 AM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
bugün şaşkınlığımı gizliyemedim;iş'te yemek saatinde şirket içinde yemeye karar verdik arkdşlaa.bende bi yandan telefonumdan müziklerden birini açtım,tabi herkes farketti bizimle birlikte onlarda dinledi.ben daha ikinci günümde bu durumu yaşarken yemeğini bitiren bi arkdş gelip sordu;bu müzik çok güzel, kim çalıyoo,çok hoşuma gitti,beni etkiledi dedi.ben daha etkilenmeyi arzuyla beklerken bu şarkıyı ilk defa duyupta bana etkilendini söleyen arkş beni çok şaşırttı... smiliyface

elfelah 14-03-2008 01:01 PM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
slm bende telkinleri bir tesadüf sonucu nette gezinirken buldum. Merak edip müzikleri indirdim. yaklaşık 10 gündür dinliyorum. Kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Daha önceleri hemen sinirlendim şeylere çabucak sinirlenmediğimi farkettim. Ben fevri yapılı biriyim. Bu beni bile şaşırttı. Hatta telkinleri dinlemeye başladıktan sonra iş yerindeki arkadaşlarla tartışma bile yaşadım.
Hey buna ben bile inanamıyorum. Bana maymun dediler, basit ve küçük bir insansın dediler. Bunları dinlemeden önce bana bunları söyleselerdi. Onları iyice benzetirdim. Ama sadece dinledim ve güldüm. değişiklik bu işte. ve başağrılarım azaldı. kendimi daha mutlu ve sakin hissediyorum. teşekkürler.

Pamukk 26-03-2008 06:40 PM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
Telkinleri 2 gundur dinliyorum,bu 3.gunum..İlk iki gun cok feci başağrısı çektim ve mide bulantısı da vardı..Kafam ağır bir gülle gibiydi,ilaç almış gibi dolaşıyordum evin içinde..Ama arkadaşlar ilk dinlediğim gün de dahil olmak üzere kendimde değişimin başladığını farkettim..Yaklaşık 2 aydır evden dışarı çıkmıyordum,hatta odamdan..Kendim için tek pozitif şey yapmıyordum,havaların düzelmeye başlaması veya baharın geliyor olması beni ilgilendirmiyordu..Bahar mutlu mesut hayat gecirenlere geliyordu diye düşünüyordum ,bana neydi..Bugun ilk defa dışarı cıktım kendim.Ve dışarıda minibüse yürürken şunu düşündüm içimden
''Denemediğim şey kalmamıştı..Kişisel gelişim kitapları,%100 düşünce gucu ve secret kaç kere okudun..kaç antidepresan denedin,(hatta bu ilaçların saç dökülme gibi etkileri olunca bırakıp bitkisel sakinleştiriciye geçtim,ayrıca üzüntüden kilo kayıpları ve ülser..)işinden istifa ettin kurtulmak için..Doktora gitmek dışında herşey..şimdi anlıyorum ki tüm denediğim şeylere kendimi zoruluyormuşum,bilincim kabul etmediği için hiçbir işe yaramıyordu..İhtiyacım olan şey bilinçaltıma hitap edecek,beni şartlandıracak telkinlermiş..Yani yüzeye değil,alt yapıya hitap etmek...O yüzden şimdi yakaladığım bu şansa sonuna kadar asılacağım..Hayatım boyunca bırakmayacağım..Çünkü telkinlerin etkilerini ispat olarak kendide görmeye başladım..O kadar şeyin bana yapamadığını..''

Arkadaşlar dün telkinlerin 2.günüydü ve ben 1 ay önce iş görüşmesine gitmiştim 3 hafta içinde haber veririz demişlerdi fakat 1 ay gecmesine ragmen tek ses yoktu..Bir anda karar aldım ve insan kaynaklarından gorusme yaptıgım kişiyi aradım..Bana olumlu olmasını umdugunu ve haber beklememi söyledi..İçim rahatlamıştı..Önemli olan işe alınıp alınmamam değildi..Önemli olan kangerene dönüşen içimde takıntı yaptıgım seyleri netleştirmek için karar almam ve aramamdı..Belki birçok insana küçük gözükebilecek bu olay benim için bir gelişme.

1)Düşünmemem gereken bana travma yaratmış olayları ve bazı kişiler telkinler boyunca ve dinlemediğim zamanlarda neredeyse hiç aklıma gelmiyor..Hatta gece rüyalarımda görür ve Allaha yalvarırdım beni rahat bırakmaları için uyumak için..
2)Takıntılarım azalıyor gibi,amaan bana ne kendileri kaybeder kısmet değilmiş gibi şeyler düşünmeye başladım..
3)Sevilebilecek bir insan oldugumun tekrar farkına varmaya başlıyorum
4)Göz teması kuruyorum bugun dışarıda farkettim
5)Daha dik yurumeye başladıgımı farkettim,bu duruş bozuklukları yuzunden senelerdir boyun ve sırt agrılarından bıkmıştım..
6)2 gun boyunca yaşadıgım başağarıları bugun kesildi,leyla gibi değilim bu 3.gün..

Şimdi diyorum ki :Bu telkinleri hayatta bırakmayacağım!!Tek kurtuluşum bunlar..Nazar değmesinne olur hep böyle iyiye gitmek istiyorum ,şükrediyorum...

hayalayaz 26-03-2008 07:33 PM

Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
 
sevgili astranget yorumsuz 25889 25889 25889 25889 25889


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.