![]() |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Hayal ablacım ben de onunla yüzyüze görüşmekten çekiniyorum zaten, birincisi yanlış anlaşılabilirim durduk yerde tekrar barışmak istiyor muşum gibi maalesef keşke mümkün olabilseydi ama böyle bir umut yok biz hiç anlaşamayan,sürekli tartışan ,dünya görüşleri çok farklı olan iki insanız aynı çatı altında yaşamaya başlayınca o benim tüm hayat haklarımı elimden almaya, özgürlüğümü madden manen kısıtlamaya çalışan ve kendisi aklına geleni yapan biri böyle bir cehennem hayatını tekrar göze alamam kızım için de olsa, bunları niye yazıyorum sürekli düşünüyorum çünkü evladım ve kendim için ne yaparsam daha iyi olur diye ,ikincisi ben ona böyle bir şeyi söylediğimde suçlama politakısına girecek ve sen ayrıldın konularına tekrar başlıycak her ne kadar hatalarının bilincinde olsa da böyle biri maalesef ve dediğin gibi ha tamam nasıl olsa herşeyi unuttu gitti diye daha bir rahat ve geniş davranmaya başlıyacak haklısın evladına yapılanı insan kaldıramıyor bazen alamadığı günlerde kızımın baba diye ağlaması benim içime zaten yara oluyor o yüzden dediğin gibi ben geçmişin o ağır yükünden kurtuldum unuttum sildim gitti ve sindirmeye çalışıyorum bunu ve ben bileyim bunu o bilmese de olur. hismiley |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Affedebiliyoruz da bir de bugüne gelen o acıların mağdurluğu olmasa neyse ki acıları tamamladık sıra mutlulukta hakettik bunu biliyorum Mutluluk kadere karşı kazanılmış zaferlerin en büyüğüdür Bana bir mutluluk gösterin ki acı karşılığında elde edilmiş olmasın Gelecek güzel günlerin hayalini kuruyorum en sıkıntılı anlarımda birden yüzüm gülüyor ve sırrı çalıştırıyorum hayallerimi gerçekleştireceğime eminim sadece bir adım kaldı 96 |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM elif iş için coşkunun önerdiği yerede başvur kendi yeteneklerin doğrultusunda sana doyum veren görev verebilecek heryere cv gönder...başvurularının cevabı eş zamanlı olarak bir çok yerden gelir ve sen tercih edilen değil, tercih eden olursun..tercih etmek bizlere iyi geliyor..bunu deneyimlemek adına her yere cv gönder...beğenmediğin her iş yeri için şu olumlamayı söyle...sevdiğim ve çalışmaya özgür irademle karar verdiğim bir işim var...sevdiğim , saygı duyduğum , ve beni seven saygı duyan insanlarla birlikte çalışıyorum...böylece hem ideal işyerini kendine çekeceksin..hemde eğer daha önce sarkıntılık eden patronların yüzünden içinde bir korku oluştuysa bu yok olacak...ne kadar doğru bilmiyorum ama nacizane benim fikrim bu saygılı sevgiler... |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Elifim çok iyi gidiyorsun ev Hayalin iş için olumlamasını gerçekten yap inan çok etkili oluyor |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Sağol Burcucum ,sağol Hayal abla, Hayal ablacım Coşkun'un bahsettiği danışmanlık firmasına başvuru yaptım fakat oturduğum yere uzak olduğu için onların iş bulabilecekleri yerler, açıkçası pek olumlu bir cevap alamadım, sonra internet üzerinden başvuru yapıyorum sürekli,onlardan da bir yanıt gelmedi henüz, gazete ilanlarına bakıyorum kendime uygun pek düzgün bir iş ben göremedim, bunlara rağmen sürekli olumlama yapıyorum ve dediğin olumlamaları da tekrar edicem iş konusunda eminim ki sevebileceğim gibi bir işim olucak yeniden ve kendime istediğim herşeyi çekmeyi başarıcağıma inanıyorum, moral olarak şu an iyiyim en azından 2 günden beri daha iyiyim hayatım bazen çıkmaza giriyor çok şükür ki öyle gitmiyor herşey yoluna giriyor zamanla ve gerçekten şunu biliyorum ki bu sitede olmam ve böyle sizler gibi arkadaşlarımın bu sitede birarada olması bir tesadüf değil, şimdi kendime bir liste hazırlıyorum her gün yapmam gereken olumlamaları yazıyorum ve sonunda başarıcam hepinizi öpüyorum içten sevgilerimle actionsmile smiliyface |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Elif merhaba, Firmaya gittiğini bilmiyordum. sen form doldudurken adımı verdin mi bilmiyorum ama biraz evvel firmayı arayıp sana referans olduğumu söyledim. yüzyüze görüştüğümde de tekrar hatırlatacağım. İnşallah en kısa sürede dilediğin gibi bir iş bulacaksın. |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Çok teşekkür ederim Coşkun,gittiğimde girişte karşılayan bayana söylemiştim ismini, ilgine alakana tekrar teşekkürler actionsmile |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Affettim affetmesine de insanın yüreğinin derinliklerinde az da olsa bir şeyler kalıyor zamanla o kalıntılar da kalmaz olur belki 4897 |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM elif yara geçmiyor sadece kabuk bağlıyor...yıllar içerisinde kabuk bağlamış bu yarayı acıtmadan yaşamayı öğreniyor insan..inşallah senin yaraların tamamen iyileşir,izi tozu kalmaz ablam ..neden olmasın.. |
Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM elif hayat hikayeni okudum,yaşadığın bu olumsuz olaylara rağmen seni çok güçlü görüyorum,umarım istediğin gibi bir iş bulursun,güzel haberlerini bekliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 PM. |