![]() |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Gülfuren'cim başınız sağolsun, Kayınvalidenin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin... |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Gülfuren başın sağolsun canım Allah sizlere güç kuvvet versin . |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Başın sağolsun gülferen Allah rahmet eylesin |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Canım başınız sağ olsun.Allah sabırlar versin. |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** cok üzüldüm başınız sağolsun.... sad456 allah rahmet eylesin.. kalanlara ömür versin... mlk34 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Sevgili Gulfuren canim basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin...rabbim sana ve esine sabir versin |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Başınız sağolsun. Allah kalanlara sağlık ve sabır versin. |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Başınız sağolsun..Allah mekanını cennet eylesin.. |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin...sizlere de güç versin.. |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** gülfurencim yeni gördüm canım.. ark5 günlüğüne girerken sevgili babandaki gelişmeleri merak etmiştim.. kayınvaliden ile ilgili haberi okuyunca çok üzüldüm.. sad456 öncelikle eşinin ve senin başınız sağolsun.. geride kalanlarına sabır diliyorum canım.. uzun zamandır yazmamışsın.. umarım babaın güzel haberlerini vererek yüreklerimizi ferahlatırsın.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 AM. |