Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ** gülfuren'in günlüğü ** (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9909-gulfurenin-gunlugu.html)

gülfuren 03-08-2008 10:49 PM

Ynt: ** gülfuren'in günlüğü **

Günlüğümden herkeze sevgilerimi gönderiyorum..Her zamanki gibi yoğun günler geçiyorum..Babamı şu an yoğun bakıma aldılar..Bugün ile üç gün oldu..Yarın yoğun bakımdan çıkıp çıkmayacağı belli olacak... 96

Doktor hastaneye geldiğinde böbreklerinin durduğunu söylemişti..İlaçlar ile şimdi biraz daha iyi dedi..Ellerinde ve kollarında ödem oluştu..Bugün ziyaretine gittim..Artık duygularıma bil anlam veremiyorum..Çok karmaşık..Babam için şifası ne ise o olsun..Hayal ablamın dediği gibi - su akar,yolunu bulur-..Elimden beklemekten başka bir şey gelmiyor..Artık yazacak bir şey bile bulamaz oldum..

Her zaman şunu savundum -insan anının kıymetini bilmeli,küçük sorunlarını dağ gibi yapıp bugününü kaybetmemeli-..Hayatta gerçekten çok büyük acılar çeken insanlar var..Bazı olaylardan ders çıkarmak gerekiyor..Herkeze anda sağlıklı,mutlu,bol bereketli günler diliyorum..

flower 04-08-2008 12:28 AM

günlüğünü bu güne kadar farketmemişim sevgili Gülfuren...affet lütfen...
babacığın için çok üzüldüm sad456 hayal hanım ne güzel tanımlamış birçok şeyi tender45
çoçukların bu tarz ciddi ve kronik hastalıkları kabullenişleri ve hastalıkları karşısındaki duruşları öyle farklıdırki...
çünkü onlar sürece istisnasız güvenir ve teslim olurlar...
onlara çok saygı duyuyor ve seviyorum...
yaşandığı anda ne kadar acı verse de ...
olması gereken oluyor.. her zaman..
izin verirsen bu günden itbaren ben de bildiğim tüm enerjilerle seni ve babanı desteklemeye çalışıcam...
bana isimlerinizi, bulunduğunuz şehri ve doğum tarihlerinizi bildir lütfen olur mu..
özelden ulaşabilirsin...
Allah acil şifalar versin inşallah...
sevgiyle t678

corlumemet 04-08-2008 01:12 PM

Merhaba gülfuren en kıısa zamanda acil şifalar diliyorum dualarımız sizinle unutma yalnız değilsin..

gülfuren 14-08-2008 01:01 AM

Babamı hastaneden çıkardık.. derty Durumu o güne göre çok iyi.Bu gün bizi öpmeye bile başladı.. 96 Yarın üvey annem ile mahkememiz var..İnşallah o da iyi geçer..Sabah çok erken kalkacağım..Dualarınızı ve o güzel enerjilerinizi utanarak tekrar istiyorum..Gerçekten çok ihtiyacım var..Sevgiyle kalın... kiss3

Mustang 14-08-2008 08:23 AM

Canım babanın iyi olmasına çok sevindim.

Niye utanarak istiyorsun bütün dualarımız seninle.

Sen haklı bir davanın peşindesin inşallah kazanırsın.

Seni kocaman kiss3Allh babana da iyilik vesağlık versin.

Yolunuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 kiss3

gülfuren 15-08-2008 12:09 AM

Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.. kiss3 kiss3 Bugün mahkeme iyi geçti..Ekimin ondörtüne gün verildi..Bilirkişi gönderecekler....Sizin dualarınızın ve enerjilerinizin bu zor günlerimde çok yararını görüyorum..Benimde dualarım sizinle..
Sevgiyle kalın..Hepinizi öpüyorum... kiss3 kiss3 kiss3

flower 15-08-2008 01:01 AM

çok şükür 956k
hep güzel haberlerin olsun inşallah..
sevgiyle tender45

Mustang 15-08-2008 06:55 AM

Canım çok sevindim ,umarım hep iyi haberler alırsın kiss3

gülfuren 23-08-2008 01:35 AM

Herkeze merhabalar..Babam için üzülürken iki gün önce kayınvalidemi kaybettik..Hastanede dört saat kalbini çalıştırmak için doktorlar uğraştı..Bende başında hava pompaladım..Çok kötü bir geceydi..Eşim çok yıkıldı..Aslında o da çok çekti bir yerde kurtuldu ama asıl üzücü olan ayrılık....Hem babama hemde kayınvalidemin evine gidiyorumm..Ama müthiş patlamalar yaşıyorum..Böyle olacağımı tahmin ediyordum ama kendim için bir şey yapmaya vakit bulamıyorum..

Neyse sıkıntılarımı sizlerle paylaşınca rahatlıyorum...Etrafımız iki yüzlü sahtekarlarla dolu..Buraya geldiğim zaman herkezin gerçek kişiliği ile davrandıklarını hissetmek çok güzel..Bu sanal ortamda bunu nasıl anlayabilirsin? derseniz ;herkez birbirine karşılık beklemeden yardım etmeye hazır , herkez sevgi dolu ve samimi...Hepimizin şu yalan dünyada ihtiyacı olan en önemli ve çok zor bulunan güzellikler bunlar.....

O yüzden hepinize sevgi dolu,sağlıklı ve samimiyet kokan güzel günler diliyorum..Sevgiyle kalın..

Novos 23-08-2008 01:46 AM

başın sağ olsun gülfuren, allah sabır versin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM.