| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız off yoruldumyaa selam naber lean kerata günlük 00:00 beynim zongluyo kızılaydan geliyorum gene kalabalık dikmende idim offff beynim çınlıyor resmenn dügün vardı bu gün ordaydım bir az kurtlarımı dökdüm oyndadım felan dinlendim yarın salon var offf beynim fena arıyor ya ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() off yoruldumyaa selam naber lean kerata günlük 00:00 beynim zongluyo kızılaydan geliyorum gene kalabalık dikmende idim offff beynim çınlıyor resmenn dügün vardı bu gün ordaydım bir az kurtlarımı dökdüm oyndadım felan dinlendim yarın salon var offf beynim fena arıyor ya :d işdede baya yoruldum her halde bi yarım saate mayısır uyurum bu gün için kısa bi özet yapmam gerekirse güzel fakat yorucu idi aynı zamanda mutlu idi sosyallesdim bu gün bir az akrabalar felan filan baya eglendirici idi hayat malum calısmak zorundayız yorucu olsada adı malum sahıs gitti tamam onu unuttum bak bi yakınım daha evlendi belki bende su an evli olabilirdim :P ama olmadı kader kader kader kader :'( vermedi onu bana ne diyelim o şimdi baskasıyla evleniyo allah mutlu etsin banane :'( ama hayallerim vardı gerçi batna bi gemi artık onlar düşünmüyorum sadece vardı diyorum onla beraber derin yerlere hapsettim o hayelleride :p dügünde herkez bana bakıp bakıp soruyo serkan seni ne zaman evlendrcez :O askerligi yedin geeldin hadi sende evlende dügününde göbek atalım felan :P gülerek sakasarak yakında felan filan diyip durdum ama içim burukdu kalbim sızladı resmen ama kimseye bi şey belli etmedim en neseli bendim sanki benim dügünüm :P bu arada günlük saçın dökülü harbiden senin :D ya off bu arada :D bu telkinler benim beynimi zonglatmaya devam ediyo ama ilk defa su sesleride basımı arıtt hiç su seslerinde öyle sey yasamadım ama ilk defa oldu :P niye acep ne ise hadi pai pai günük bu arada dobi hasta lan :() isal olmus babam sagolsun köpege ne yedirdiyse cikolatamı vermiş nabmış isal olmus dobişim :( veteriner bi kankam var ona telefon ettim gel bi ialç veriyim dedi aldım onu suyuna kattm onu iciyo
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız off yoruldumyaa selam naber lean kerata günlük 00:00 beynim zongluyo kızılaydan geliyorum gene kalabalık dikmende idim offff beynim çınlıyor resmenn dügün vardı bu gün ordaydım bir az kurtlarımı dökdüm oyndadım felan dinlendim yarın salon var offf beynim fena arıyor ya ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi