![]() |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella merhaba ezgi günlüğün hayırlı olsun.. bende bazen otobüse bindiğim zaman günaydın diyorum ve alışık olmadıkları için cevap verip vermeme arasında kalıyor şoförler ttli3 kendimizi otomatiğe bağlamış gibi sadece işimizi yaptırmaya yönelik hareket edersek asık suratlarla karşılaşmamız çok normal (istisnalar hariç bazıları hakikaten suratsız oluyor) bir merhaba, bir günaydın, tebessüm eşliğinde olunca bulaşıcı oluyor inan.. pazar günü rıhtım da sigara molası vermek için bir banka oturdum. sol tarafımda bir çift oturuyordu. erkek sigara içmek istediğinde kızı sağ tarafına aldı ona duman gitmesin diye. baktım benim dumanımda ona gidecek. selam verdim isterseniz yerlerimizi değiştirelim benim sigara da rahatsız edebilir dedim.. kız sigarayı yeni bırakmışta, teşekkür ettiler değiştik yerleri ttli3 belki ben onu farketmeseydim ve o teklifi yapmasaydım benden de rahatsızlık duyacaktı kız ve sinirlenecekti belkide o psikolojiyle bir sigara da o yakacaktı kimbilir.. bunlar varsayım tabii ama, biz karşımızdaki kişilere ne verirsek onu görürüz diye düşünüyorum.. mp3 çalar içinde, kulağına takmak yerine sesini açıp başucuna yakın bir yere koyarsan rahatsız olmadan dinleyebilirsin.. masa üstü lambam var yatağımın yanında duran, oraya asıyorum ben..şarjı bitene kadar çalıyor.amaç müzik dinlemek değil, telkinleri duyabilmek olunca ses yeterli geliyor.. ego zayıflatıcı olsa bile dinletmeni tavsiye etmem şekerim çünkü daha da yorucu olurlar.. rakibim güçlü olmalı ki kavgam bile kaliteli olsun y789 rakip ifadesi latife tabii ttli3 saygılı sevgiler hismiley |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella sanemce teşekkür ederim ttli3 (adın sanem'dir sanırım öyle hitap etsem daha iyi değil mi y789 ) ikinci ilham kaynağım olarak burada böyle uzun bir yazı yazman beni çok mutlu etti teşekkür ederim tender45 evet ekibin güçlü olması bizi daha güçlü kılar gerçekten :) biz ofiste 4 kişiyiz şuan. patronum bayan, ortağı erkek ve diğer arkadaşımız da erkek. onlar yıllardır tanışıyorlar bazen kendimi yalnız hissediyorum bu yüzden. yaşı bana yakın bir kadın daha olsa güzel olurdu diyorum :) ama patronumla o kadar benziyoruz ki bu içimi çok rahatlatıyor. allah için çok iyi biridir, dışarıdan ofise girseniz patron olduğunu bile anlamazsınız. böyle biriyle çalıştığım için çok şanslıyım aslında. üstelik ilk iş deneyimim ve üniversitede okuduğum bölümden çok farklı bir sektördeyim beni yetiştiriyorlar ttli3 tekrar teşekkür ederim burayı şereflendirdiniz hepiniz çok mutlu oldum. ark5 sevgiyle blissy |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella yanımıza hoş geldin ezgi vien1 vien1 vien1 vien1 |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella mrb ezgi actionsmile senin günlüğü gördükçe ezginin günlüğünü dinyesim geliyor smiliyface e iyide oluyor hani sevincli wave hayırlı olsun günlüğün arkadaşım ttli3 http://img80.imageshack.us/img80/115/gitme3pl1.jpg |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella serpil ve melodis çok sağolun sizler de ttli3 yazılarınızı sayfamda gördükçe ben de mutlu oluyorum sanki evimde misafir kabul etmek gibiymiş ne kadar güzel bi his ark5 her zaman beklerim,seviyle kalın öpücükler kiss3 vien1 |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella bu arada ezginin günlüğü'nü ben de çok severim. sizin nick'iniz de bana adımı hatırlatıyor y789 |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Selam.Bende ziyaretçi kervanına katılıyım dedim günün ilk saatlerinde.Uyku uğramadı bu akşam gözlerime.(yine kafiyeli oldu)Bu kafiye işi alışkanlık oldu galiba bende ilk kez yazdığım günlüklere.Günlüğün hayırlı olsun hep iyi haberlerini okuyalım. Sevgiler. kiss3 |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella teşekkkür ederim yine beklerim :) |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella KIRILGAN Kırılgan bir çocuğum ben Yüreğim cam kırığı Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten Ürküyorlar gözümdeki ateşten Ürküyorlar dilimdeki zehirden Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum, Bir yanı çılgın dağ doruğu. Oysa böyle yapmasam ben Nasıl korurum içimdeki çocuğu? Bir yanım çılgın nar ağacı Bir yanım buz sarayı. murathan mungan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM. |