![]() |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella sevgili günlüğüm b456 çok teşekkürler aselet ve tabi hayal ablam (sol omzumdaki melek mlk34 - sağda da shamanicim var ark5) --- neden sol tarafa kötü derler anlamam ben solağım dlckrn solumda şeytan falan yok hih33 y789 --- yorumlarınızı okumak beni çok mutlu ediyor.. bu günlerde iş yerinde halim şaşırtıcı derecede iyi; 2600 kendimi de daha iyi, daha azimli hissediyorum.. pc05 hala gıcıklık yapmaya çalışan birileri mevcut tabiki ama artık takmamayı öğrendim hih33 dlckrn çünkü ben kendimden memnunum ve patronumun da yavaş yavaş benden memnun olduğunu görmek bana çok iyi geliyor blissy ben sizlerle iyi ki tanıştım --buluştum--, o günden beri bana birşey oldu sanki; kendimle olan tüm çatışmalarımın, endişelerimin, güvensizliklerimin son bulduğu gün oldu o gün..iyi ki varsınız, iyi ki tanıdım sizleri hatta iyi ki yüzyüze de tanıştım..hayal abla gözlerinde müthiş bi enerji var senin, allah nazarlardan saklasın tender45 o enerji baktığın herkesi aydınlatıyor sanki.. ttli3 mlk34 yüzümde bir ışık gördüysen o senin sana yansımandır ttli3 pazar günü yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum, inşallah güzel allahım herşeyin yolunda gitmesi için yardım edecek, sizlerin bu güzel enerjileri de yanımızda olacak, e bizde tüm iyi niyetimizle orada olacağız..öyleyse herşey yolunda olacaktır tender45 yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak için de ayrıca can atıyorum blissy allah bu günlerimizi aratmasın, ruh halim bu kadar iyi iken biraz tedirginlik duyuyordum acaba bu hipnoz olur da beni bozar mı ( y789 ) diye ama saçmaladığımın farkına vardım hemencik girlhaha herşey daha da iyi olacak bundan sonrası için biliyorum b456 hepinize sevgilerimi, saygılarımı ve tüm iyi duygularımı yolluyorum.. blissy çoğaldıkça çoğalalım mutluluk zincirimiz büyüyüp kocaman olsun.. ark5 sevgiyle, tender45 ezgi guitar |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Pazar günü için başarılar dilerim. İçinizde süpheye kesinlikle yer vermeyin. Şüphe umutsuzluğu çeker.Bu da sisin gibi canlı haraketli bir bayana hiç yakışmaz. Baktığınız yer doluysa her zaman doludur. Cevrenize her zaman güneş olmanız dileğiyle... |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella teşekkür ederim umelıha ttli3 yazdıkarınız çok güzel, haklısınız şüpheye yer yok kiss3 |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella pazar günü yüzünüzün akıyla çıkacağınıza eminim mutluluklarınızı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz ark5 hismiley |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella sevgili günlük.. yarın büyük gün b456 heyecandan daha uyuyamadım..diliyorum ve umuyorum ki herşey çok güzel olacak..sizlere güzellikleri iletmek üzere şimdilik hoşçakalın..iyi enerjinizi bekliyoruz ttli3 sevgiyle ezgi blissy |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Alıntı:
|
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella evet ufak bir hoparlör işini görür... ben bu gece hoparlör açıkk uyudum... baya etki etti... çok iyiyim bugün... gece biraz üzücü şeyler gördüm ama... bilinçaltım temizleniyor buda çok zevkli...bu arada sınavı başaracağını biliyorum... tüm enerjim seninle 12389 |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Merhaba arkadaşlar doğru söylemişler küçük bir hopörlör al tripod da deniyor mp3 çalara takılabilen başına yakın bir yere koyar rahat rahat dinlersin yoksa kulaklıkla olmuyor çıkıyor mutlaka yada rahatsız ediyor kulağını üstüne yatıyorsun acıtıyor yani..Ben yaklaşık 10 gün önce birine aldım teknosada kampanya vardı mp3 çalar alana işte o hopörlörden hediye tripoddan yanında veriyorlar 60 liraya philips mp3 player ve tripod ugun bence sadece tripod 35 - 40 lira var ok iyi geceler.. |
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Alıntı:
|
Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella arkadaşlar teşekkürler önerileriniz için ama benim öyle bi problemim kalmayalı çok oldu..alıntı yaptığınız yazı 26 mayıs'ta yazılmış malum.. t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM. |