Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Cem'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9308-cemin-gunlugu.html)

CeM 06-07-2008 03:19 AM

Ynt: Cem'in günlüğü :)

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
böyle dalgalanmalar olur,mekanik değiliz ki.ama bence canın bu telkinlerin kalitesinin düştüğünü öğrendikten sonra bozuldu.ya mutlaka etki etmiştir.hem önceden dediğim gibi ya bunu bi sene sonra öğrenseydin sigrt56.asıl o zmn canın sıkılırdı.hem altı üstü bi su sesi,alıştın da zaten,dinle gitsin.sanki dinlerken elini kolunu bağlıyolar,zindana atıyolar seni aa34.telkin bu sihir yapmıyo kimse girlhaha bu arada ben en az 5-6 ay dinlemeyi düşünüyorum daha da fazla dinleyebilirim bu şekilde.gerçekten bilinççaltı temizliği için bu kadardan aşağısıyla da yetinmek istemem böyle bi imkan varken elimde.sen de bi süre dinlicem de alıştır kendini.mucize değil bu telkinler(ama mucizeye yakın bişey o da ayrı cilgin897).bak anca 1 ay olmuş zaten sen de hemen bırakmayı düşünmüyodun herhalde,o yüzden rahat bırak kendini.dinle şevkini kırma.bi bıraktın mı ,bi daha dinlemen daha zor oluyo.kafan sağlim olsun.tekrar indir dinle.bişeycik olmaz.
kendine iyi bak,topla hemen kendini smiliyface

çok tşk. ederim ama sorun o değil ki ben 1 yıl da dinlerim ama problem şu benim bekletilerim çok yüksek telkinlerden ama şu içimdeki karamsarlığı da atamıyorum dunk56 telkinler de az bişey etki etseler kendime gelicem ama wave

acemi-sirine 06-07-2008 03:20 AM

biliyormusun sende degisimler baslamis bile, yoksa o diger ses varyaaa hic bu kadar yanki yapmazdi, simdi görev sana düsüyor, sakin diger sese kulak veripte kendini bos verme..

Simdi caba zamani ve simdi ilerleme zamani...

inan bana basaracaksin ttli3

CeM 06-07-2008 03:26 AM

Alıntı:

acemi-sirine Nickli Üyeden Alıntı
biliyormusun sende degisimler baslamis bile, yoksa o diger ses varyaaa hic bu kadar yanki yapmazdi, simdi görev sana düsüyor, sakin diger sese kulak veripte kendini bos verme..

Simdi caba zamani ve simdi ilerleme zamani...

inan bana basaracaksin ttli3

o diğer ses hayatım boyunca beni hiç yalnız bırakmadı ki zaten hismiley

CeM 06-07-2008 03:28 AM

Bi de şunu ekliyeyim telkinler beni değiştirmezse ben o işi asla yapamam sung66

acemi-sirine 06-07-2008 03:28 AM

hmmm madem seni yalniz birakmadi o zaman sanirim o seste degil sorun, baska birseyde.. yada hic yalniz birakmayan o ses bu sefer sana zit konusuyor olabilirmi???

morelini düzeltmek ve sorunu ortadan kaldirmak icin bu sorular s45apk

acemi-sirine 06-07-2008 03:31 AM

hmmm, o isinin ne isi olduguna bagli, yani telkinlerle olabilecek bir is dusun dusun

yani ille söyle diye demiyorum, senin özelindir, sende kalabilir ama cözüm bulmak icin de merak etmedim degil.. Fakat sunu bilmeni isterimki

telkinleri söyle kabul etsen bence daha dogru, telkinler seni daha cok güclendirmek icin var olanlar..

yani hersey sende basliyor ve sende bitiyor, sen istiyeceksin, telkinlerle gücleneceksin ve uygulamak yani basarmak yine senin elinde`???

ttli3

ametist 06-07-2008 03:32 AM

oy oy dediğine bak
Alıntı:

Cem . Nickli Üyeden Alıntı

bi çok yol vardır eğer bişeyi gerçekten istiyosan merak etme.yanlız telkinler en rahat vasıta,hedefe ulaşmak içinacemi-şirine doğru söylüyo.sen değişiyosun,ama değişim ilerledikçe farkına varırsın,bi de eğer şu ara sosyal bi dönemin değlse falan ,sendeki değişiklikleri de anlayamazsın şu an.bak sen karamsarlığa kapılarak sadece işini zorlaştırıyosun,telkin dinleme hissin azalıyo,kötü olan bu.karamsarlığa kapılma dememdeki neden bu.yoksa karamsar da olsan inancını da kaybetsen ,telkin sana işe yarayıp yaramadığını kanıtlıcak.beklentilerin yüksek olsun zamana bırak hatta yüksek olması daha da güzel,belki de bunu da sana telkin sağladı olabilir dusun.boşver kafaya takmamaya çalış ,aşıcaksın merak etme.telkinlere devam.sağlıcakla kal

CeM 06-07-2008 03:34 AM

Alıntı:

acemi-sirine Nickli Üyeden Alıntı
hmmm madem seni yalniz birakmadi o zaman sanirim o seste degil sorun, baska birseyde.. yada hic yalniz birakmayan o ses bu sefer sana zit konusuyor olabilirmi???

morelini düzeltmek ve sorunu ortadan kaldirmak icin bu sorular s45apk

Şimdi forumda okuyoruz ne güzel herkes uçuyo resmen söyleyecek laf falan bulamıyolar e bizde bunları okuyoruz isteristemez etkileniyoruz ben aslında çok uyuz biriyimdir smiliyface olumlu yorumlardan yüde 20 etkileniyorsam olumsuz yorulardan yüzde 85 etkileniyorum ks3 anlatabiliyomuyum e bide kendime bakınca nasıl bir psikolojiye sahip olduğuma okul ortamında vs. malesef etkileniyorum olumsuz olarak onayi

CeM 06-07-2008 03:38 AM

Alıntı:

oy oy dediğine bak
Alıntı:

Cem . Nickli Üyeden Alıntı

bi çok yol vardır eğer bişeyi gerçekten istiyosan merak etme.yanlız telkinler en rahat vasıta,hedefe ulaşmak içinacemi-şirine doğru söylüyo.sen değişiyosun,ama değişim ilerledikçe farkına varırsın,bi de eğer şu ara sosyal bi dönemin değlse falan ,sendeki değişiklikleri de anlayamazsın şu an.bak sen karamsarlığa kapılarak sadece işini zorlaştırıyosun,telkin dinleme hissin azalıyo,kötü olan bu.karamsarlığa kapılma dememdeki neden bu.yoksa karamsar da olsan inancını da kaybetsen ,telkin sana işe yarayıp yaramadığını kanıtlıcak.beklentilerin yüksek olsun zamana bırak hatta yüksek olması daha da güzel,belki de bunu da sana telkin sağladı olabilir dusun.boşver kafaya takmamaya çalış ,aşıcaksın merak etme.telkinlere devam.sağlıcakla kal

Dediğim gibi ben çok acayip bi insanım smil56 şimdi bi hafta sonra uçmuş biriside olabilirm arabsk modunda biriide super ama dediğim gibi beni en çok etkileyen, bilim işte bi olumsuzluk var içimde wave

acemi-sirine 06-07-2008 03:39 AM

o zaman olumsuzlari istersen fazla okuma ne dersin art56art56,

senin en iyi avantajin olumsuzlardan asiri denli etkilendigini bilmen, yani sen cok rahatlikla korumaya alabilirsin kendini.

olumlu düsün ve olumlu sonuclar elde et s45apk...

hergün kendine en az saat basi bir olumlu söz söyle ve telkinleri dinlemeyi sakin birakma sung66

uyuz felan degilsin sadece biraz fazla tedirginsin buda herkeste olan birsey, kiminde cooooook kiminde yooooooook, kiminde azbucuk neseli56

seninde güzel haberlerini alacagiz ttli3

ametist 06-07-2008 03:43 AM

başka kaçarı yok bu işin,telkinleri dinlemekten vazgeçme en azından olumluya şartlanırsan placebo etkisi yapar.sihirli değnek yok kimsenin elinde,şartlar bu işte.daha da iyi bi alternatifin varsa o zmn tamam derim.ama bi de şu forumda yazılanlar teorik de olsa pratiğe de geçmemiş olsa şimdilik bi nebze olsun olumlama yapyo,iyiyi çağırıyo.valla çok da abartılı hatta uydurma bile gelse yazılanlar inanmasan bile inanmaya zorla kendini,hatta zorlamana da gerek yok bi süre sonra kanalize olur insan isteyince.senin bi hedefin bi de bi yolun var mı gerisini boşver .sakın yanlış anlama sadece şevkinin kırılmamasını istiyorum.çünkü 7-8 ay önce bu siteyle tanıştığımda dinlemeye başladım telkinleri ama biraz kendimi kötü hissedince işe yaramıyo diyip bıraktım.ama yine burdayım şimdi .bi çok şeyi denemiş biri olarak telkinlere tutunmak zaman,para emek açısından en avantajlısı.kendine iyi bak ,kısa zamanda topla kendini.herşey güzel olucak senin için ben eminim sen de emin ol yeter smiliyface

acemi-sirine 06-07-2008 03:46 AM

Alıntı:

başka kaçarı yok bu işin,telkinleri dinlemekten vazgeçme en azından olumluya şartlanırsan placebo etkisi yapar.sihirli değnek yok kimsenin elinde,şartlar bu işte.daha da iyi bi alternatifin varsa o zmn tamam derim.ama bi de şu forumda yazılanlar teorik de olsa pratiğe de geçmemiş olsa şimdilik bi nebze olsun olumlama yapyo,iyiyi çağırıyo.valla çok da abartılı hatta uydurma bile gelse yazılanlar inanmasan bile inanmaya zorla kendini,hatta zorlamana da gerek yok bi süre sonra kanalize olur insan isteyince.senin bi hedefin bi de bi yolun var mı gerisini boşver .sakın yanlış anlama sadece şevkinin kırılmamasını istiyorum.çünkü 7-8 ay önce bu siteyle tanıştığımda dinlemeye başladım telkinleri ama biraz kendimi kötü hissedince işe yaramıyo diyip bıraktım.ama yine burdayım şimdi .bi çok şeyi denemiş biri olarak telkinlere tutunmak zaman,para emek açısından en avantajlısı.kendine iyi bak ,kısa zamanda topla kendini.herşey güzel olucak senin için ben eminim sen de emin ol yeter smiliyface

bazen tecrübeli insanlari dinlemek bizim yararimiza olacaktir.. bu kadar öz ve güzel yazilamazdi 25889

CeM 06-07-2008 03:48 AM

neyse arkadaşlar kendimi msn de çet yapıyor gibi hissediyorum şimdi aa34 merak etmeyin ben değişirim ama istediğim değişmek değil,çok değişmek super
güzel bir sözle günü kapatayım (beni çok rahatlatıyo super) ; Yapılacak o kadar çok yalnış var ki,aynılarıyla uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorum super

hismiley

CeM 06-07-2008 03:52 AM

ya arkadaşlar şu an içinde bulunduğum durum olumsuz bir placebo etkisi,biraz da laf salatası yapıyorım ben kafayı felsefeyle bozmuş biri olarak şunu söyliyeyim size ; Düşünmek günah işlemeye benzer bi kere buşatın mı bir daha kurtulamazsın khkh56 benim için fazla atraktif olmanıza gerek yok yani super
şimdi durup drurken niye gaza geldim onu da anlamıyorum 25889

Novos 06-07-2008 04:30 AM

khkh56 mayk la napiyon bende opet fullforce arpalı var bak alırım anahtarını. levyeyi göstertme bana n9598 senin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.

aa34

ametist 06-07-2008 04:37 AM

haklısın kutlu bilge bazen insanlar vaktini gereksiz yere öldürebiliyo ki felsefeyle kafayı bozmuş biri olarak siz ,gaza gelerek,bazı insanlara iyi niyetle de olsa gerekli gereksiz zaman ve çaba harcanmaması gerektiğini kanıtladınız.placebo'nun olumsuz etkisi olduğunu da öğrendik sayenizde daha ne olsun.arama motoru ,forumlar iyi ki var yoksa bi nebze olsun ,sosyal ortamda yapmak isteyip de bi türlü yapamadığımız bi sürü şeyi nası var edebiliriz başka türlü?yaşasın kutlu bilge,yaşasın internet 98569

CeM 06-07-2008 01:27 PM

Alıntı:

haklısın kutlu bilge bazen insanlar vaktini gereksiz yere öldürebiliyo ki felsefeyle kafayı bozmuş biri olarak siz ,gaza gelerek,bazı insanlara iyi niyetle de olsa gerekli gereksiz zaman ve çaba harcanmaması gerektiğini kanıtladınız.placebo'nun olumsuz etkisi olduğunu da öğrendik sayenizde daha ne olsun.arama motoru ,forumlar iyi ki var yoksa bi nebze olsun ,sosyal ortamda yapmak isteyip de bi türlü yapamadığımız bi sürü şeyi nası var edebiliriz başka türlü?yaşasın kutlu bilge,yaşasın internet 98569

Mesajından pek iyi bi koku almadım,açarsan sevinirim

ametist 06-07-2008 05:37 PM

aman bu yüzyılın dayattığı kültürü sindirmeye çalışma da,benim yazdılarımdan hoş olmasa da ,koku bile alman iyidir bence.burası paylaşıma-yardımlaşmaya dayalı bi site ,sen rahatsızlığını yazıyosun,insanlar kendi fikirlerince yol göstermeye çalışırken ,karşılığında kullandığın üslüba- milenyum tabiriyle girlhaha jargonun cidden rahatsız edici.eğer yazdıklarına yorum istemiyosan,küçük bi not düşmen kafi ya da daha mantıklısı bi defter tutarsın kendine,bu kadar basit.bi de dikkat edersen ,senden sonra bir ben yazmışım.değerli olman için karşındakileri sınıflamadan,değer vermen gerekir.umarım üslübum sert değildir,napalım bu kadar törpüleyebildim.herneyse bundan sonra yazıcak bişeyim kalmadı sana bu bile fazla sanırım dusun(çünkü bi kaç ay öncesindeki halimde değilim )
sağlıcakla kal smiliyface

CeM 06-07-2008 06:01 PM

Alıntı:

aman bu yüzyılın dayattığı kültürü sindirmeye çalışma da,benim yazdılarımdan hoş olmasa da ,koku bile alman iyidir bence.burası paylaşıma-yardımlaşmaya dayalı bi site ,sen rahatsızlığını yazıyosun,insanlar kendi fikirlerince yol göstermeye çalışırken ,karşılığında kullandığın üslüba- milenyum tabiriyle girlhaha jargonun cidden rahatsız edici.eğer yazdıklarına yorum istemiyosan,küçük bi not düşmen kafi ya da daha mantıklısı bi defter tutarsın kendine,bu kadar basit.bi de dikkat edersen ,senden sonra bir ben yazmışım.değerli olman için karşındakileri sınıflamadan,değer vermen gerekir.umarım üslübum sert değildir,napalım bu kadar törpüleyebildim.herneyse bundan sonra yazıcak bişeyim kalmadı sana bu bile fazla sanırım dusun(çünkü bi kaç ay öncesindeki halimde değilim )
sağlıcakla kal smiliyface

birincisi hepimiz buraya eğlenmek için gelmedik,psikolojik sorunları olan insanlarız elbette yazacaz sorunlarımızı
ikincisi benim günlüğüme girip(ki ben hiç bişey demediim halde)bana karşı trip yapıyosun
üçüncüsü eğer üslubunmu beğenmiyorsan hiçbişey yamazsın olur biter
bir diğeri ise konuşmak için konuşan insanları hiç sevmem,psikiyatrist gibi tavırlarla insanlara yardımcı olduğu pek zannetme olurmu,şimdi rica ediyorum günlüğümün havasını daha fazla değiştirme super

ametist 06-07-2008 06:07 PM

alk78

CeM 13-07-2008 12:38 AM

Evet şu an itibari ile tam bi hafta oldu ego ve suçluluk 21 gün devam etmeyi düşünüyorum art56art56
tatilsmiley

CeM 26-07-2008 01:59 AM

Arkadaşlar tam emin değilim ama sanki ufak ufak etkiler çıkmaya başlıyomuş gibi krzm67 ama tam emin değilim yani super
alk78http://img95.imageshack.us/img95/2237/adszfu1.jpgart56art56

f678h

CeM 28-07-2008 11:10 PM

Evet,arkadaşlar günlüğü biraz saldım ama hergün bişeyler yazmaya çalışacağım kiss3 mesela bügünden bahsedeyim;
tüm gün boyunca evdeydim ve telkinleri dinliyorum başım da biraz ağrıyor ama keşke telkinlerden dolayı ağrısaydı(dün konsere gittim ayıptır söylemesi utananadam ondan ağrıyor)dediğim gibi bütün gün boyunca kendine güv.ego ve topluluk karş konuşma telkinlerini dinledim ve dinliyorum,biraz sonra dalga sesleri ile çalışıcam... hismiley

CeM 30-07-2008 07:13 PM

actionsmile Dün yazmayı unutmuşum biraz dünden bahsedeyim,genellikle yine evdeydim telkinleri dinlemek için pek dışarıya çıkmıyorum biraz film izledim sonra akşama doğru odaya girip thetra dalga boyu ile çalışayım dedim(bilinçaltı direncini kırmak için)dinledim ve yalnşlıkla astral seyahat yapıcamtım askalsın konsatrasyonumu dağıtmasam çıkıyodum y789 gerçekten çok etiki bir dalga boyu ve saat 9 da(akşam) yatağa girdim sabah 1.40 kalktım....
---------------------------------------
Bu gün ise sabahtan beri telkin dinlemekteyim ki etkiler artık çıksın diye,3 hafta oldu günde 10-12 saat kadar dinliyorum,o kadar etkilemiş ki bu thetra frekansları beni bütün gün boyunca uykum vardı ve şu anda da var dunk56 onun haricinde pc karşısında oturuyorum... kiss3

CeM 31-07-2008 10:10 PM

Bu gün sabah 12 de kalktım,fazla telkin dinliyemedim ama nedense çok sinirliydim bu gün ilk kez şu anda dinliyorum telkinleri ve dediğim gibi nedense biraz hatta baya sinirlilik var üstümde umarım,telkinlerden kaynaklanıyordur.Çok fazla uyudum gün içerisinde ve halen uykum var sürekli uyumak istiyorum...Neyse sevgiler kiss3

CeM 01-08-2008 10:08 PM

Bu gün fena sayılmazdı,sabah kalktığımda kendimi iyi hissediyordum art56art56 ve yakaşık 16 saat kadar telkin dinledim moralim de yerindeydi fakat akşam annemin,oğlum biraz dik yürü demesi biraz keyfimi kaçırsada iyi olmaya çalışıyorum.Beni şu sıralar en çok sevindiren neden etki olmuyo diye düşünürken birden keşfettiğiniz diğer etkiler bölümdeki olacakları önceden hissetme durumunu kendimde farkedince çok sevindim smil56 ama içimden bi ses de halen bişeyleri yalnış uyguluyorsun diyor...Ona rağmen yarın kedimi daha iyi hissetmeyi ve beklediğim bariz etkileri bi an önce görmeyi bekliyorum...herkese sevgiler....
kiss3

CeM 21-08-2008 12:56 AM

kiss3 Bu günden itibaren telkinleri bırakıyorum arkadaşlar,ekim ayında tekrar dinleyeceğim şu dakikaya kadar toplam dinleyiş sürem sanırım 38 gün ortalama 10-16 saat günde super ama etki konusuna gelince= 0 hiç birşey hissetmiyorum 4897 sanırım yine biyerlerde hata yaptım dinlerken,neyse ekimde tekrar başlıcağım dinlemeye o zaman başka bir günlük açıcam sıfırdan... hismiley
Sevgiler...

Novos 21-08-2008 01:11 AM

merhaba cem bence dinlemeyi bırakma, etkisi mutlaka oluyor ama sen fazla hissetmiyorsun, şahsen ben sendeki değişimi farkediyorum, değiştin bunu söyleyeyim. ama sen şimdi bırakacağım diyorsun, oldu mu şimdi. n9598 dinlemeye devam et bence, hani birlikte değişiyorduk, öyle demiştin. >:(

CeM 21-08-2008 01:18 AM

Haklısın da,sanki bilinçaltımda kritik filtre yerine çelik kapı varmış gibi hissediyorum 1 tane olumlu şeyi sokamıyorum,birsürü teknik denedim ama girmiyo işte...
Aslında bu siteyi ilk keşfettiğimde kendimi inanılmaz derecede iyi hissetmiştim,zamanım olmadığı için hep yarım yamalak dinledim şimdide tam düzenli dinliyorum ama bir tık bile bişey hissetmiyince nomalden daha fazla kötü oluyorum..
Bi de nereye baksam herkez "ben dinlemeye başladığım 2.ci 3.cü günden etkisini gördüm"diyo en geç 2 hafta böyle daha kötü oluyorum 44
yani koskoca 38 gün mutlaka bir problem var ama ne... dusun neyse zaten hiçbirşeyi takmamaya çalışıcam super

kaafinur 21-08-2008 04:30 AM

Cem ben de senin gibi birşey hissetmiyorum ama bu öyle hissedilir gibi bişey değil sanırım misal ben daha önce beni rahatsız eden birisi olduğunda (ki bu insan sürekli gördüğüm ve her sözüyle beni üzen birisiydi) oturup ağlardım ama şimdi karşı çıkabiliyorum artık sabrım taştığından mı yoksa telkinlerden mi bilemiyorum ama bırakmayı düşünmüyorum bence sen de bırakma bakalım neler olacak:)

Mustang 21-08-2008 07:35 AM

Ben hem telkinleri dinliyorum hemde yanı sıra hayatımdaki bütün olumsuzların yerine yenilerini koyuyorum .Banada telkinler bilinen etkileri göstermedi.Ama daha kendinden emin ve daha sakin bir hale geldim sizde telkinleri bırakmak yerine dinleyiş sürenizi azaltın.Eskiden olaylar karşısındaki tepkilerim daha sert olurken şimdi daha sakinim.Sizlerede mutlaka etkileri olmuştur ama fark etmemişsinizdir.Hayatınıza olumlu bakmayı öğrenin Hepinizin yolu aydınlık ve açık olsun. smiliyface

CeM 21-08-2008 01:28 PM

Teşekkürler arkadaşlar super sapkal89

yeni bir hayat 22-08-2008 03:59 AM

Selamlar Cem; hismiley

38 gün aslında çok da uzun bir zaman değil.Etkiler kişiye göre değişiyor biliyorsun.Bazı kişilerde birkaç ay, bazı kişilerde de birkaç gün sürebiliyor.Aslında kişinin karakteri, olaylara bakış açısına göre desem daha doğru olur.Mesela ben kendimi örnek vereyim: Birisiyle tartışırken,eğer köşeye sıkıştığımı hissediyorsam,ağlama hissi duyuyordum.İnsanların karşısında da ağlamayı sevmediğim için pes ediyordum çoğu zaman. Bu da beni çoğu kez haklı iken haksız duruma düşürüyordu.Artık tepki değil, yanıt verme yolunu seçiyorum...Karakterin güçlü ise bunu farketmekte zorlanabilirsin.Hatırlıyorum da, bymehmet'in de ağlayamama sorunu vardı.Başağrısı, mide bulantısından bahsedenler oldu,ben bunları yaşamadım.herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok.Öncelikle kişiliğini bir gözönüne getir,daha sonra farkı düşün.Seni tanımadığım için bir yorum yapamayacağım.Ama değiştiğini söyleyenlerin yazılarını okumuşsundur.
Sana tavsiyem, telkinlere devam et.Mutlaka değişimi hissedeceksin...

Sevgiler... actionsmile

noxonline 22-08-2008 11:10 AM

Selam Cem,

Ben ilk dinlediğimde nötürdüm, ne olumsuz nede olumlu düşündüm telkinler için, dinledim işte sadece (Mayıs sonu başlangıc) . Özellikle uyurken (sen uyurken bile bilinç altın çalışır ve telkinleri daha iyi algılar, çünkü gün içinde bilinç üstünle düşündüğümüz ve davranıdığımız için olumsuzluklara daha acık oluyor, eğer gün içinde dinliyorsan zaman zaman bazı sözlü olumlamaları dile getirmen gerektiğini düşünüyorum, o nedenle kesinlikle uyurken bile acık bırakılmalı telkinler)

bugün şunu söyleyebilirim bu telkinlerin hakkını yememek lazım, bu konuda daha sonra yazacağım. AMA BILIN eninde sonunda faydası var (bunu bir gün yazacağımı hiç ummazdım, her ne kadar başlangıcta nötr olsamda, buda bir gerçek)

sevgiler

CeM 22-08-2008 11:21 AM

Tşkürler 25889 aslında karakterim çok güçlü belki ondan kaynaklanıyor olabilir ama etki olsaydı hissederdim zaten neyse umarım 1-2 ay içinde bişeyler hissederim kiss3

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Cem; hismiley

38 gün aslında çok da uzun bir zaman değil.Etkiler kişiye göre değişiyor biliyorsun.Bazı kişilerde birkaç ay, bazı kişilerde de birkaç gün sürebiliyor.Aslında kişinin karakteri, olaylara bakış açısına göre desem daha doğru olur.Mesela ben kendimi örnek vereyim: Birisiyle tartışırken,eğer köşeye sıkıştığımı hissediyorsam,ağlama hissi duyuyordum.İnsanların karşısında da ağlamayı sevmediğim için pes ediyordum çoğu zaman. Bu da beni çoğu kez haklı iken haksız duruma düşürüyordu.Artık tepki değil, yanıt verme yolunu seçiyorum...Karakterin güçlü ise bunu farketmekte zorlanabilirsin.Hatırlıyorum da, bymehmet'in de ağlayamama sorunu vardı.Başağrısı, mide bulantısından bahsedenler oldu,ben bunları yaşamadım.herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok.Öncelikle kişiliğini bir gözönüne getir,daha sonra farkı düşün.Seni tanımadığım için bir yorum yapamayacağım.Ama değiştiğini söyleyenlerin yazılarını okumuşsundur.
Sana tavsiyem, telkinlere devam et.Mutlaka değişimi hissedeceksin...

Sevgiler... actionsmile

Merhaba noxoline,dediğin gibi zaten geceleride dinliyorum gündüzde 4-5 saat yani anlıyacağın maksimum dinlemeye çalışıyorum gün içerisinde.
Sende işe yaradığına sevindim paylaşımlarını bekliyorum kiss3

Alıntı:

noxonline Nickli Üyeden Alıntı
Selam Cem,

Ben ilk dinlediğimde nötürdüm, ne olumsuz nede olumlu düşündüm telkinler için, dinledim işte sadece (Mayıs sonu başlangıc) . Özellikle uyurken (sen uyurken bile bilinç altın çalışır ve telkinleri daha iyi algılar, çünkü gün içinde bilinç üstünle düşündüğümüz ve davranıdığımız için olumsuzluklara daha acık oluyor, eğer gün içinde dinliyorsan zaman zaman bazı sözlü olumlamaları dile getirmen gerektiğini düşünüyorum, o nedenle kesinlikle uyurken bile acık bırakılmalı telkinler)

bugün şunu söyleyebilirim bu telkinlerin hakkını yememek lazım, bu konuda daha sonra yazacağım. AMA BILIN eninde sonunda faydası var (bunu bir gün yazacağımı hiç ummazdım, her ne kadar başlangıcta nötr olsamda, buda bir gerçek)

sevgiler

phantomm 31-10-2008 03:39 PM

Alıntı:

CeM- Nickli Üyeden Alıntı
hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...

Merhaba..Bu mp3lerin formatını değiştirdiğimizi nasıl anlayabiliriz?Bende özel mp3 istedim geldi dinlemek için ipoduma yüklerken baya bi badire atlattım yine benim ipod biraz sorunlu yükleme aşamasında.Acaba bende değiştirmiş olabilir myim diye düşündümde dusun

CeM 31-10-2008 08:08 PM

Hayır merak etmeyin bişey olmamıştır,benim orada ki kastım mp3 formatının movie maker ile düzenlenip wma formatına çevirmesidir smiliyface

phantomm 31-10-2008 09:27 PM

Çok teşekkürler cem rahatladım walla mlk34 Çünkü ben bişiler yapmaya çalışırken genelde önce bi bozarım sonra yaparım utananadam Gerçi bu şekilde bisürü şey öğrenmişimdir ama yine de bunda da bişeyleri değiştirdiysem diye korktum.Çünkü önce farklı bir programdan denemiştim atmayı eşitleniyor filan dedi sonra olmadı..Herneyse korktuğum için mantıklı da düşünmemişim yaa şimdi farkettim y789 çok saoll .. Bu arada nasıl gidiyor senin telkinler smiliyface Günlüğünü hepsini bi günde okumuştum geçenlerde her sayfa atladığımda acaba ertesi gün değişiklik hissetti mi diye diye sonuna gelmiştim ttli3 Çok sabırlı olmamız gerekiyor arkadaşım onayi Ama vazgeçme olar mı sen başarcaksın o ışığı gördüm sende art56art56

CeM 31-10-2008 09:36 PM

Rica ederim bende senin gibi genellikle herşeyi birbirine karıştırırım ve sonunda çok şey öğrenmiş olurum thumbsanim
Telkinler konusunda gelince ben çok uzun süre hiç etki görmedim tam tersine etki görmediğim için çok daha kötü hissetmeye başlamıştım kendimi ve son 1-2 aydır dinlemeyi kestmiştim bi kaç gün öncesine kadar şimdi tekrardan başladım tüm türleri karışık olarak dinliyorum böylesi biraz daha iyi(1 saat dinlememe rağmen) smiliyface sapkal89 Sevgiler...

phantomm 31-10-2008 09:44 PM

Anladım..Bende de biraz geç etki göstercek sanırım ama önemli değil.Moralimizi bozmayalım herşey zamanı gelince olur.Gerçi sana katılıyorum insan bazen gerçekten çok kötü hissediyor kendini.. Ama nolursa olsun devam etmeli..Geri dönmekle en iyi kararı verdin alk78 Kolay gelsin.. Tüm olumlu düşünceler seninle olsunn mlk34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM.