Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Cem'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9308-cemin-gunlugu.html)

CeM 28-06-2008 06:16 PM

Ynt: Cem'in günlüğü :)

Arkadaşlar yeni bi karar aldım siz bu mesajı okuduğunuzda ben foruma uzun bir ara vermiş olacağım,eğer değişemezsem bi daha gelmem ama eğer değişimi sağlayabilirsem yarım kalan dansa devam ederiz sung66 inanın bana bi daha ki mesajım diğerlerinden çok daha farklı olacaktır(olumlu yada olumsuz)tüm emeği geçen ve mesaj yazan arkadaşlara,destek olanlara teşekkür ediyorum,umarın ilerde mutlaka görüşüz bu arada sadece bu site için değil tüm internetten biraz soyutlayacağım kendimi herkeze selamlar umarım hepiniz istediğiniz şeylere ulaşırsınız sevgilerle s456
kiss3

birmutluluk 28-06-2008 10:59 PM

sen değişimi ister ve sabredersen kendini kodlamazsam değişemezsem diyerek düşünmezsen herşeyin daha kolay olacağna inanıyorum hismiley

dogan_blade 28-06-2008 11:08 PM

Dostum karamsar olma birşeye inanmıyorsanda inanmış gibi yap birgün inanırsın birde bakmışın degişmişsin ,eger telkinleri dinliyorsan sana degişeceginin garantisini veriyorum mutlaka degişeceksin çünkü senin müdehale edemediğin yerlere telkinler müdehale ediyor ,hoşçakal görüşmek üzere

CeM 29-06-2008 07:05 PM

yok ya arkdaşlar dayanamadım sitden ayrılmaya daha da fena oldum valla thumbsanim ha etki konusuna gelince hala bi etki yok 8.gün s456

CeM 29-06-2008 07:12 PM

The secret diye bi kitap varya onu bi okuyayım ben en iyisi super millet çok bahsediyo bi bakalım thumbsanim bakmak isteyenler varsa linki buyrun vereyim size arkadaşlar e kitap olarak okumadım ama kitap 24 ile 64 sayfa arasıymış gerisi başkalarının düşünceleriymiş diye duydum:) ama tam bilmiyorum bakmadım http://rapidshare.com/files/12587659...t-SIR.rar.html

hayalayaz 29-06-2008 08:44 PM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı
yok ya arkdaşlar dayanamadım sitden ayrılmaya daha da fena oldum valla thumbsanim ha etki konusuna gelince hala bi etki yok 8.gün s456

smil56 alk78 kiss3 art56art56 nereye gidiyon çocuğum sen..uzun yıllar yerleşmiş kalıpları 8 günde yerinden oynatmışsın..tam kırmaya başlıyacaksın..ben gidiyorum diyorsun..olurmu biraz sabırlı ol bakiiiiim..burada kaldığın için saygılı sevgiler

CeM 30-06-2008 12:35 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

smil56 alk78 kiss3 art56art56 nereye gidiyon çocuğum sen..uzun yıllar yerleşmiş kalıpları 8 günde yerinden oynatmışsın..tam kırmaya başlıyacaksın..ben gidiyorum diyorsun..olurmu biraz sabırlı ol bakiiiiim..burada kaldığın için saygılı sevgiler

iyide ablam millet 4-5 günde etki görüyorum diyo ben niye görmüyorum ki dusun gerçi benim pek keyfim yok bu aralar ondan da olabilir onayi

CeM 30-06-2008 01:20 AM

az önce ufak bi plasebo yaşadım u859 hiç yoktan iyidir khkh56

CeM 02-07-2008 01:30 AM

Arkadaşlar 1 gün dinleyemdim(3 saat kadar dinledim), bişey olurmu ? khkh56 gülmem geldi kendime birden bire kusura bakmayın aa34

Novos 02-07-2008 02:04 AM

merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley

CeM 02-07-2008 11:30 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley

Aslında rüyalarımda sanki biraz değişme olmuş gibi hissediyorum,daha net rüyalar görmeye başladım dusun

Novos 02-07-2008 04:28 PM

Alıntı:

Alıntı:

Aslında rüyalarımda sanki biraz değişme olmuş gibi hissediyorum,daha net rüyalar görmeye başladım dusun

öyledir kesinlikle bana da hergün bir arkadaşım ziyarete gelmeye başlamıştı. her gün misafir ağırlıyoruz ya ne bu yoruldum :)

CeM 03-07-2008 06:28 PM

Alıntı:

peki caribbean kardeşim sende nasıl etkiler çıktı? sapkal89

Novos 03-07-2008 06:42 PM

Alıntı:

susama ve rüyalarda değişimi söylemiştim. telkinlerden beri daha fazla konuşmaya başladım. bilmediğim bir his konuşsam mı

diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye

kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının

görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum.

telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor.

CeM 03-07-2008 07:13 PM

Alıntı:

Alıntı:

susama ve rüyalarda değişimi söylemiştim. telkinlerden beri daha fazla konuşmaya başladım. bilmediğim bir his konuşsam mı

diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye

kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının

görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum.

telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor.

sevindim alk78

Mustang 03-07-2008 08:07 PM

Sevgili Cem günlüğün hayırlı olsun .Telkinler konusuna gelince bende hiç etkisi olmadı diye düşünürken yaşadığım olaylara verdiğim tepkilerim yüzde yüz değiştiğini fark ettim ...Bende fiziksel etki olarak esneme ve cilt kuruluğu yaptı başkaca bir etkisi olmadı ama bu son gittiğim İzmir ggezisi benim nekadar değiştiğimin bir kanıtı oldu telkinlerin ve uyguladığım teknikler yeni bir ben yaratmış bunu gördün kendimle çok gurur duydum.İşte sabır kendini geliştirmek için lazımmış .Sanada sabırlı ve azimli olmanı öneriyorum kendin için elinden gelenin enyiyisini yapmanı dilerim. smiliyface

CeM 04-07-2008 11:17 AM

senin adına sevindim tşk. mustang super

CeM 04-07-2008 12:17 PM

Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3

Novos 04-07-2008 12:51 PM

Alıntı:

Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3

senin seçimin tabi, çıkarada bilirsin üzerine kendine güveni de ekleyebilirsin, sana tavsiyem çıkarsan bile arasıra listende bulunsun
bence, keyifli dinlemeler

ok çıkardım şimdi suçluluğu kendine güveni ekledim bakalım acaba bu telkin bana bişeyler hissettirebilecekmi? t678

CeM 04-07-2008 05:31 PM

Size bişey sormak istiyorum arkadaşlar,ben 2 telkini kolaylık olsun diye birleştirip tek bi mp3 haline getirdim bo sorun yaratırmı sizce?

CeM 04-07-2008 05:36 PM

hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...

Novos 04-07-2008 07:20 PM

Alıntı:

hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...

ya sen niye bu kadar endişe ediyorsun? oluruna bırak herşeyi. birleştirmen de,format değiştirmekle de bir şey olmaz sanırım mantıken oyle yani.

CeM 04-07-2008 07:32 PM

Alıntı:

Alıntı:

ya sen niye bu kadar endişe ediyorsun? oluruna bırak herşeyi. birleştirmen de,format değiştirmekle de bir şey olmaz sanırım mantıken oyle yani.

forumda orjinalinden başka bi formata değiştirince etkisini kaybediyormuş diye bi yazı okudum da oyüzden tırsıyorum 4897

ametist 04-07-2008 07:38 PM

bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface

CeM 04-07-2008 07:56 PM

Alıntı:

kısmen(I'm deranged) Nickli Üyeden Alıntı
bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface

kiss3

hayalayaz 04-07-2008 08:11 PM

nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler

ametist 04-07-2008 08:33 PM

Alıntı:

nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler

evet ya çok mantıklı hayal ablanın dediği,kesin öyledir.tamamen duygusal dlckrn music45

CeM 04-07-2008 08:45 PM

çok tşk. öyle diyosanız krzm67 sorun yok zaten o yazıyı da söylediğiniz kullanıcıdan dumuştum super

CeM 04-07-2008 11:18 PM

bad45
Arkadaşlar haksız değilmişim ama, şaşkın Atakan abiye sordum kalite düşmüş olabilir diyo,bu da etkisini azaltabilirmiş wave hadi baştan dinle o kadar(bende diyorum neden etki etmiyo) artık bu günden itibaren tekrar olarak ego ve suçlulukla devam edeceğim 1 hafta kadar yada ego,suçluluk ve kendine güvenle devam edeyim.Hadi kolay gelsin herkese rt67

hayalayaz 05-07-2008 12:15 AM

aaaaaaaaaaa bak işin rengi şimdi değişti..atakan diyorsa doğrudur..sen iyisimi yeniden başla.. 12389

CeM 05-07-2008 12:25 AM

Alıntı:

aaaaaaaaaaa bak işin rengi şimdi değişti..atakan diyorsa doğrudur..sen iyisimi yeniden başla.. 12389

zaten şaftım kaydı,24 saat dinlemekten sigrt56 hadi dinliyelim super ama bi yandan da sevindim aslında,şimdi de psikolojik açıdan sanki etkileri hissedecekmişim gibi bir ambians yaşıyorum t678 herkese sevgiler..... smiliyface

khkh56

Novos 05-07-2008 12:50 AM

khkh56 hismiley

CeM 05-07-2008 12:54 AM

Alıntı:

khkh56 hismiley

vallahi billahi be kardeş smiliyface kendimden geçtim resmen eve gelen arkadaşlar psikopatmısın sen diyolar(yerde cam kırıkları falan var)aynanın 4 de 3 gitmiş,oda kapkaranlık,evin içi nükleer bomba gibi çöktüm resmen atakan abinin o mesajını görünce siirokul neyse önemli ölan değişim yeter ki değişeyim gerisi .......(tamamlaryın orayı super )
hismiley

Novos 05-07-2008 01:39 AM

smiliyface oluyor bazen yol kazaları ama yol açık devam ediyor. inşallah değişimi hissedeceksin arkadaşım yeter ki dinle, dinlemeye hevesli ol. actionsmile
bu inanç sende oluşmuş zaten, mutluluk haberlerini almak dileklerimle.

CeM 05-07-2008 01:59 AM

Alıntı:

smiliyface oluyor bazen yol kazaları ama yol açık devam ediyor. inşallah değişimi hissedeceksin arkadaşım yeter ki dinle, dinlemeye hevesli ol. actionsmile
bu inanç sende oluşmuş zaten, mutluluk haberlerini almak dileklerimle.

çok sağol yüzde 100 garanti ben değişirm tatilsmiley

CeM 05-07-2008 02:11 PM

Bu arada arkadaşlar Atakan abi ile orjinal mp3 ile benim çevirmiş olduğum wma nın arasındaki freakans değerlerini inceledik,gerçekdende kalitesi çok fazla düşmüş(yani tamamını boşuboşuna dinlemişim)
(ama çok sevindim ben yinede :) )
orjinali; wma kopyası

Bit rate: 125 kbit/s Bit rate: 0 kbit/s
Audio: mp3 Audio: pcm_s16le
44100 Hz, 44100 Hz
stereo, 128 kb/s stereo, 1411 kb/s

Benim önerim Nilgün hanımın dedikleri doğruymuş mp3 leri kurcalamadan dinleyin arkadaşlar super

CeM 06-07-2008 02:47 AM

valla nedense bilmiyorum ama gece gece birdenbire hevesim kaçtı,moralim bozuldu sadanim bakalım yarın düzelirmiyim acaba (dinlemeye devam edeceğim)

acemi-sirine 06-07-2008 02:49 AM

hayirdir???... birseylermi düsündün de hevesin kacti ve morelin bozuldu????

CeM 06-07-2008 03:06 AM

Alıntı:

acemi-sirine Nickli Üyeden Alıntı
hayirdir???... birseylermi düsündün de hevesin kacti ve morelin bozuldu????

Sanırım çok büyük(normal ötesi) bir değişim olmasını istiyorum ama içimdeki o diğer ses var ya adamda moral falan bırakmıyo 4897 hismiley

ametist 06-07-2008 03:13 AM

böyle dalgalanmalar olur,mekanik değiliz ki.ama bence canın bu telkinlerin kalitesinin düştüğünü öğrendikten sonra bozuldu.ya mutlaka etki etmiştir.hem önceden dediğim gibi ya bunu bi sene sonra öğrenseydin sigrt56.asıl o zmn canın sıkılırdı.hem altı üstü bi su sesi,alıştın da zaten,dinle gitsin.sanki dinlerken elini kolunu bağlıyolar,zindana atıyolar seni aa34.telkin bu sihir yapmıyo kimse girlhaha bu arada ben en az 5-6 ay dinlemeyi düşünüyorum daha da fazla dinleyebilirim bu şekilde.gerçekten bilinççaltı temizliği için bu kadardan aşağısıyla da yetinmek istemem böyle bi imkan varken elimde.sen de bi süre dinlicem de alıştır kendini.mucize değil bu telkinler(ama mucizeye yakın bişey o da ayrı cilgin897).bak anca 1 ay olmuş zaten sen de hemen bırakmayı düşünmüyodun herhalde,o yüzden rahat bırak kendini.dinle şevkini kırma.bi bıraktın mı ,bi daha dinlemen daha zor oluyo.kafan sağlim olsun.tekrar indir dinle.bişeycik olmaz.
kendine iyi bak,topla hemen kendini smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM.