![]() |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Arkadaşlar yeni bi karar aldım siz bu mesajı okuduğunuzda ben foruma uzun bir ara vermiş olacağım,eğer değişemezsem bi daha gelmem ama eğer değişimi sağlayabilirsem yarım kalan dansa devam ederiz sung66 inanın bana bi daha ki mesajım diğerlerinden çok daha farklı olacaktır(olumlu yada olumsuz)tüm emeği geçen ve mesaj yazan arkadaşlara,destek olanlara teşekkür ediyorum,umarın ilerde mutlaka görüşüz bu arada sadece bu site için değil tüm internetten biraz soyutlayacağım kendimi herkeze selamlar umarım hepiniz istediğiniz şeylere ulaşırsınız sevgilerle s456 kiss3 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) sen değişimi ister ve sabredersen kendini kodlamazsam değişemezsem diyerek düşünmezsen herşeyin daha kolay olacağna inanıyorum hismiley |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Dostum karamsar olma birşeye inanmıyorsanda inanmış gibi yap birgün inanırsın birde bakmışın degişmişsin ,eger telkinleri dinliyorsan sana degişeceginin garantisini veriyorum mutlaka degişeceksin çünkü senin müdehale edemediğin yerlere telkinler müdehale ediyor ,hoşçakal görüşmek üzere |
Ynt: Cem'in günlüğü :) yok ya arkdaşlar dayanamadım sitden ayrılmaya daha da fena oldum valla thumbsanim ha etki konusuna gelince hala bi etki yok 8.gün s456 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) The secret diye bi kitap varya onu bi okuyayım ben en iyisi super millet çok bahsediyo bi bakalım thumbsanim bakmak isteyenler varsa linki buyrun vereyim size arkadaşlar e kitap olarak okumadım ama kitap 24 ile 64 sayfa arasıymış gerisi başkalarının düşünceleriymiş diye duydum:) ama tam bilmiyorum bakmadım http://rapidshare.com/files/12587659...t-SIR.rar.html |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Alıntı:
|
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) az önce ufak bi plasebo yaşadım u859 hiç yoktan iyidir khkh56 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Arkadaşlar 1 gün dinleyemdim(3 saat kadar dinledim), bişey olurmu ? khkh56 gülmem geldi kendime birden bire kusura bakmayın aa34 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley |
|
|
|
diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum. telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor. |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) Sevgili Cem günlüğün hayırlı olsun .Telkinler konusuna gelince bende hiç etkisi olmadı diye düşünürken yaşadığım olaylara verdiğim tepkilerim yüzde yüz değiştiğini fark ettim ...Bende fiziksel etki olarak esneme ve cilt kuruluğu yaptı başkaca bir etkisi olmadı ama bu son gittiğim İzmir ggezisi benim nekadar değiştiğimin bir kanıtı oldu telkinlerin ve uyguladığım teknikler yeni bir ben yaratmış bunu gördün kendimle çok gurur duydum.İşte sabır kendini geliştirmek için lazımmış .Sanada sabırlı ve azimli olmanı öneriyorum kendin için elinden gelenin enyiyisini yapmanı dilerim. smiliyface |
Ynt: Cem'in günlüğü :) senin adına sevindim tşk. mustang super |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3 |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) Size bişey sormak istiyorum arkadaşlar,ben 2 telkini kolaylık olsun diye birleştirip tek bi mp3 haline getirdim bo sorun yaratırmı sizce? |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler... |
|
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) çok tşk. öyle diyosanız krzm67 sorun yok zaten o yazıyı da söylediğiniz kullanıcıdan dumuştum super |
Ynt: Cem'in günlüğü :) bad45 Arkadaşlar haksız değilmişim ama, şaşkın Atakan abiye sordum kalite düşmüş olabilir diyo,bu da etkisini azaltabilirmiş wave hadi baştan dinle o kadar(bende diyorum neden etki etmiyo) artık bu günden itibaren tekrar olarak ego ve suçlulukla devam edeceğim 1 hafta kadar yada ego,suçluluk ve kendine güvenle devam edeyim.Hadi kolay gelsin herkese rt67 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) aaaaaaaaaaa bak işin rengi şimdi değişti..atakan diyorsa doğrudur..sen iyisimi yeniden başla.. 12389 |
khkh56 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) khkh56 hismiley |
hismiley |
Ynt: Cem'in günlüğü :) smiliyface oluyor bazen yol kazaları ama yol açık devam ediyor. inşallah değişimi hissedeceksin arkadaşım yeter ki dinle, dinlemeye hevesli ol. actionsmile bu inanç sende oluşmuş zaten, mutluluk haberlerini almak dileklerimle. |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) Bu arada arkadaşlar Atakan abi ile orjinal mp3 ile benim çevirmiş olduğum wma nın arasındaki freakans değerlerini inceledik,gerçekdende kalitesi çok fazla düşmüş(yani tamamını boşuboşuna dinlemişim) (ama çok sevindim ben yinede :) ) orjinali; wma kopyası Bit rate: 125 kbit/s Bit rate: 0 kbit/s Audio: mp3 Audio: pcm_s16le 44100 Hz, 44100 Hz stereo, 128 kb/s stereo, 1411 kb/s Benim önerim Nilgün hanımın dedikleri doğruymuş mp3 leri kurcalamadan dinleyin arkadaşlar super |
Ynt: Cem'in günlüğü :) valla nedense bilmiyorum ama gece gece birdenbire hevesim kaçtı,moralim bozuldu sadanim bakalım yarın düzelirmiyim acaba (dinlemeye devam edeceğim) |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hayirdir???... birseylermi düsündün de hevesin kacti ve morelin bozuldu???? |
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) böyle dalgalanmalar olur,mekanik değiliz ki.ama bence canın bu telkinlerin kalitesinin düştüğünü öğrendikten sonra bozuldu.ya mutlaka etki etmiştir.hem önceden dediğim gibi ya bunu bi sene sonra öğrenseydin sigrt56.asıl o zmn canın sıkılırdı.hem altı üstü bi su sesi,alıştın da zaten,dinle gitsin.sanki dinlerken elini kolunu bağlıyolar,zindana atıyolar seni aa34.telkin bu sihir yapmıyo kimse girlhaha bu arada ben en az 5-6 ay dinlemeyi düşünüyorum daha da fazla dinleyebilirim bu şekilde.gerçekten bilinççaltı temizliği için bu kadardan aşağısıyla da yetinmek istemem böyle bi imkan varken elimde.sen de bi süre dinlicem de alıştır kendini.mucize değil bu telkinler(ama mucizeye yakın bişey o da ayrı cilgin897).bak anca 1 ay olmuş zaten sen de hemen bırakmayı düşünmüyodun herhalde,o yüzden rahat bırak kendini.dinle şevkini kırma.bi bıraktın mı ,bi daha dinlemen daha zor oluyo.kafan sağlim olsun.tekrar indir dinle.bişeycik olmaz. kendine iyi bak,topla hemen kendini smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM. |