![]() |
Ynt: lalezar günlük Alıntı:
http://myimgs.net/images/cvvu.jpg bu gece pek bi romantiğim yaa sevincli |
Ynt: lalezar günlük Sevgili Lalezar yazilarini buyuk bir zevkle okuyorum, uslubun bana cok sevimli geliyor smil56 . Kisisel gelisiminde hayirli yolculuklar, ne hizli, ne yavas 98569 Kendine iyi bak. Sevgi ve Isikla kal. hismiley |
Ynt: lalezar günlük Emelim ço k sağool bu resimde çok şahane 44 |
Ynt: lalezar günlük lalezar nerdesin annem sen..benim pc de bozuk, ulaşamıyorum sana arada bir gelde gül yüzünü görelim be çocuğum..iyi ol emi.. |
Ynt: lalezar günlük Merhaba arkadaşlar. hepinizi çok özledim. buralardayım. gönüllü yazın emekçiliğine devam ediyorum. telkinlerin yüzde yüz etkisini ,faydasını gördüm. ilacı bıraktım-dr.kontrolünde- telkinleri her gece sabaha dek dinlemeye devam ediyorum. bu denli fayda göreceğimden çok emindim,hiç şüpheye düşmedim zerre kadar. yazar arkadaşlarla birlikte bir kitaba imza attık. bugünlerde çıkacak bi aksilik olmazsa. sarissa yayınlarından , edebiyat ,deneme, eleştiri, şiir üzerine.. hepinize sevgi ve selam ile.. yazıcam gene buralardayım. |
Ynt: lalezar günlük canım benim toparlanma sürecinde olduğunu biliyordum..çok sevindim..kitap çıktığı anda imzalı tarafından bir adet ödemeli gönderirsen mutlu olurum... |
Ynt: lalezar günlük Alıntı:
Bizde özledik seni.Bekliyoruz yine eskisi gibi paylaşımlarını.. Kitap içinde tebrik ediyorum. |
Ynt: lalezar günlük Lalezar özlettin kendini paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz bu arada kitap için tebrikler bu sitede insanların bir şeyler başarması güç veriyor bize gerçekten derty |
Ynt: lalezar günlük Günaydın. çok teşekkür ederim arkadaşlar..Telkinler öncesi ve sonrasında neler yaşadığımı da anlatmak istiyorum..Öğrenilmiş çaresizliğim trajedi boyutlarına ulaşmıştı telkinlerle tanıştığımda.. Şimdi bakışlarım ve yürüyüşümde bile bi özgüven hakimiyeti göze çarpıyor. Açıkçası korkularım nereye gitti,ardıma bakmadan gidiyorum.. Hayatta geçişler hep sancılıdır ya belki ondandı suskunluğum.. Karar vermekte çok zorlanıyordum ,bilirsiniz işte kabukları kırmak zordur...ŞİMDİ Karar vermekte hiç bir muhayyile beni engelleyemiyor,o kararı verdiysem.. eyvallah deyip yoluma devam ediyorum.. anlatacağım inşallah.bugün oğlumu Altınpark'a götüreceğim,eğlensin biraz.. oraya uğrayanınız varsa bugün oralardayım.orda şahsımı tanımanız hiiç zor olmaz. ne kadar rahat /yöresel giyinmiş ve de dimdik duran bir örtülü bayan görürseniz o benim. hava serin gibi burda.dönüşte yazacağım inşallah..sevgiyle.. |
Ynt: lalezar günlük bekliyr olacagım ablacım hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 AM. |