![]() |
Ynt: lalezar günlük bizler laleye yazmaya devam edelim,o bizi hissediyor, bizim onu düşündüğümüzü mutlaka biliyor.giremedim siteye ne zamandır..neler oluyor bilmiyorum..laleciğim seni çok seviyorum |
Ynt: lalezar günlük ben de hepiniz çok seviyorum arkadaşlar..bu foruma girince dünyayla bagım kopuveriyor...nefes almaya başlıyorum diyaframdan...tiryakisi oldum buranın..nereye gideceğim..kalbimi bırakıp ne kadar uzaga gidebilirim ki??? utananadam |
Ynt: lalezar günlük Bende ayni fikirdeyim sizlerin olması bana güç veriyor |
Ynt: lalezar günlük lalemmm hoşgeldinnnn...... gulensmiley http://myimgs.net/images/vymc.jpg |
Ynt: lalezar günlük Emel yazdığın her başlığpa resimlerin olsun gönderdiklerin olsun inanılmaz güzel bir enerji bırakıyorsun harika bir resim bu da |
Ynt: lalezar günlük utananadam teveccühünüz efendim rica ederim utandım ben şimdi yaaa sevincli |
Ynt: lalezar günlük Sen m,i utanacan hadi canım y789 smil56 |
Ynt: lalezar günlük Vaaaayyy Üstadım!!! Sevgili Moderatörüm....yaa o ne tatlı bi resim öyleeeee... canım benim yaa...o resmi print edip her sokak başına ,evde her köşeye, dört duvara ,içine dışına, sagına soluna asmak lazım..bak o vakit herkes nası sakin sevecen..sevgi dolu.. sevincli |
Ynt: lalezar günlük Alıntı:
lalemmmm dogru diyon valaha bi denesek mi? gulensmiley |
Ynt: lalezar günlük Harbiden güzel resim ya msn resmime koyacam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 AM. |