Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Dr. Dolphin in Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/7095-dr-dolphin-gunlugu.html)

sances94 16-09-2008 09:24 PM

Ynt: Dr. Dolphin in Günlüğü

okulun açılışından 1 hafta geçti.

önce okula gitmemeyi düşünmüştüm.ama bu beni daha olumsuz etkileyecekti.ve gitmeye karar verdim.
kendime telkinler vererek olumlamalar yaparak kesinlikle kendimi kasmayacağıma söz verdim.
tipik bir SF linin en ince ayrıntıyı bile düşündüğünü göz önüne getirirsek , ben okula gideceğim gün hiç bir olumsuz şeyi aklımın bir kenarına dahi uğratmadım.peki noldu: sınıfa çok rahat bir şekilde girdim arkadaşlarımla sohbet ettim çok rahat bir şekilde.ancak en ufak bir SF belirtisi bile olmadan yapabildim bunları.hatta dakka 1 gol 1 derler ya : hoca daha ilk saaatten bana soru sormaz mı ? utananadam utananadam önceleri kedi miyavlaması gibi konuşan ben gür bir sesle kendimden emin tavırla cevap verdim. terli345 terli345

artık başka insanların yanında çok rahat olmayı seçiyorum dedim ve hemen meyvesini aldım.

ALLAH a sonsuz şükürler olsun ki çoğu sf li gibi kalabalık otobüse binme , kuyruğa girme gibi herhangi bir sıkıntım yok.

zaten bugün kampüste kalabalığın arasından salına salına geçerek eve geldim.yani bu konularda sıkıntım yok çok şükür.

geçen gün de ders kaydı yaptırmak için gelen tanımadığım biriyle gayet rahat bir şekilde yarım saate yakın sohbet ettim

şu an nerde peki sorun ?

bu belkiden bir karekter tipidir.bilmiyorum pek. çok sevdğim arkadaş grubumda bile belli süreden sonra sıkılmaya başlıyorum [ esniyorum , gözlerimden yaş geliyor , uykum geliyor ilginç bir şekilde ]

zaten samimi olmadığım insanlar bana cesaret edip de selam bile veremez .ama ben böyle olmasını istememiştim ki.galiba somurtan bir yüz ifadesine sahip olduğum içindir.

bu özellikler kardeşimde de var.bugün ne yaptın okulda diye sorduğumda hiiiiç yine aynı hiç kimseyle konuşmuyorum okul da tek kalmak çok sıkıcı diye cevap veriyor.

belki biraz da gülme egzersizi yapmalıyım .

kannaat getirdiğim bir nokta daha var ki EFT denilen yöntem tam anlamıyla bir mucize.yüzümün kızarması yarı yarıya azaldı.

şimdilik bu kadar uzun yazdım galiba s456

neyse sağlıcakla kalın... 98569 t678

Novos 16-09-2008 09:34 PM

merhaba dr.dolphin seni kutlarım, super değişim azminin neticelerini alıyorsun, engelleri kırmışsın, bundan sonra daha da rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacaksın. samimi olmayan insanların sana yaklaşamadığını söylemişsin, belki de sorun sendedir ne dersin? ilk adımı sen at, merhaba de bir kaç cümle bir şey konuş, emin ol senin bu hareketini gördükçe başkaları da seninle konuşmak, tanışmak isteyecektir, bunu gördüğünde de şaşıracaksın, demek ki benim kendimi göstermem lazımmış diyeceksin. değişiminin her an daha mutlu geçmesi dileklerimle sevgiler, saygılar smiliyface

sınırsızmavi 16-09-2008 10:38 PM

Allah kolaylıklar versin, başaracağından hiç şüphem bile yok, alınteri, sabır ve istikrar... Bunları yanından hiç ayırma... art56art56

CeM 16-09-2008 11:41 PM

Tmm işte,yavaş yavaş düzelmeye başlamışsın...Ne güzel... smil56
Eft ve sedona teknikleri bencede çok etkili,telkinlere ek olarak onlara da ağırlık vermeni öneririm hismiley

sances94 17-09-2008 05:18 PM

ALLAH ne verdiyse o yöntemleri kullanıyorum .telkinler de yabana atılacak cinsten değil hani.ama 10 saat dinleyemem.

EFT yöntemi son derece etkili ve hızlı bir yöntem.

bir de olumsuz düşünceleri kapı dışarı ettik mi SF ye bitirici vuruşu yapıcam.

bazıları SF den kolay kurtulunamaz demiş.bu mesajı bilinç altı hemen alıp sen bilirsin madem yavaş kurtulmak istiyorsun o zaman ben de bir müddet daha sana SF İle arkadaşlık edeirm diyor.ben ne dedim hemen kurtulmayı seçiyorum dedim.

çok eğlenceli olmaya başladı gerçekten aa34 aa34 ya SF li olmayıp bu siteyi bulamasaydım ya da imkansız gibi duran şeyleri çok kısa bir süre zarfında başarmanın keyfini tadamasaydım.
bunu bir kazanç görüyorum.

ohhhh be dünya varmış !

sağlıcakla kalın ! hismiley hismiley

sances94 24-09-2008 12:15 AM

herkese merhabalar

sınavlar hemence başladı ve çok çalışmam gerek.ilk sınav olumlamam-çekim yasası kriterleri bakalım nasıl sonuç vericek.

sınıfın en yüksek notunu hedefledim. yu89 yu89tabi bunun için gerekenleri yaptım.sonra da çekim yasasını uygulamaa çalıştım.ilk resmi maçımdaki skoru sizlerle paylaşıcam.

sağlıcakla kalın ... hismiley hismiley

sınırsızmavi 24-09-2008 12:23 AM

merakla bekliyoruz t678

shamanic 24-09-2008 01:13 AM

merhabalar dr.dolphin..

sınavında başarılar dilerim.. super

güzel haberlerini duymak dileklerimle..

sevgiler.. hismiley

Novos 24-09-2008 01:30 AM

başarılar dr. dolphin sevgiler sana

aRTI+1 24-09-2008 11:41 PM

Ya millet EFT yontemi nedir? Bilen var mi? Sitede o kadar cok bilgi varki,hangisi nerede bulamiyom yaw,ufff.
simdiden tesekkurler yanitlayanlara.
Bu arada Dolphin,bende ilk skorun sonucunu merak ettim,hadi bakalim, bekliyoruz s456 k8908 k8908

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 PM.