![]() |
? nin günlüğü... kendimi dinledim, birbirine zıt birsürü ses duydum! anlaşılan bugün güçlü bi gün değil.dalgalanma hissi dedikleri bu olsa gerek... yine ipin ucundaki sarkaç gibiyim: bi o yana bi bu yana... kendini iyi hissetmenin de kötü hissetmenin de kalıcı bi tarafı yok... hiçbirisi uzun süre benimle kalmadı çünkü. sarkaç günlerimdeyim şimdi tekrar... |
Ynt: ? nin günlüğü... merhabalar içimdekiben.. hismiley günlük açmana çok sevindim.. blissy http://img252.imageshack.us/img252/3...er12wl2dg1.gif dilerim içsel huzuruna ve hedeflerine kısa sürede mutlulukla ulaşırsın.. http://img299.imageshack.us/img299/3...09ffmd9ue3.gif yazmak en iyi terapi yöntemidir.. bir şekilde bir ucundan başlayınca yazmaya bir noktadan sonra su gibi akmaya başlarız.. ve bu akış çözümleride içerisine alarak çağlayan olur.. sarkaç benzetmen çok hoş olmuş.. ttli3 yaratcı yönünü tebrik ederim.. super sevgiler.. http://tkfiles.storage.msn.com/x1pIj...gOfQc1JmIfV3N8 |
Ynt: ? nin günlüğü... günlügün hayırlı olsun.bence kendini izlemeye devam et,önemli olan geçip gitmesine izin vermek.mesala kötü birşey geldi aklına,geçmişte yaşanmış acı bir tecrübe sakın itme,kaçma ondan çünkü bir parçan ordadır ve sana birşey anlatmak istiyordur.tabii bunlar benim fikirlerim tecrübeyle sabit geçip gitmesine izin verirsen giderler |
Ynt: ? nin günlüğü... Alıntı:
bu arada dün senin günlüğünde gezindim, ifade etme tarzına bayıldım, cümlelerinde öğrencilik yıllarımdaki bunalımlarım duruyodu sanki. yazılarını merakla bekliycem tavsiyeni de derin derin düşünücem sevgiler |
Ynt: ? nin günlüğü... çok teşekkürler shamanic yazmayı seviyorum. evlendikten sonra bırakmıştım yazmayı ama şimdi tekrar yazasım var ipin ucundaki o kızın nerden gelip nereye doğru gittiğini görmek istiyorum. sizi seviyorum, sevgi saçılıyo sizden etrafa adeta... |
Ynt: ? nin günlüğü... ne mutlu bana ki böyle güzel insanlar arasındayım thumbsanim uzun zamandır kendimden yeni bir ben yaratmaya çalışıyorum ama önce varolan beni tanıma aşamasındayım.ne kadar karışıksam artık çöz çöz bitmiyo bisikletr güzel paylaşımlarını bende merakla bekliyorum |
Ynt: ? nin günlüğü... günlüğünüz hayırlı olsun. güzel haberlerin geleceği aşikar fakat erken gelmesi dileklerimizle vien1 |
Ynt: ? nin günlüğü... aysegülllcüm kardeşim bu beynime yapışan şeyler bırakınca giden cinsinden değil tam tersine bıraktıkça her tarafımı ele geçiriyolar... çok önceden olmuş kötü yaşantıların bi gün beni yine yakalayacağından korkmakla ve acı duymakla yorgun geçiriyorum günleri... sürekli aynı şeyler dönüp duruyo beynimde... |
sarkaçın sakinleşip pozitif tarafta park ettiği günlerimi geri istiyorum sizler harika insanlarsınız sanki burası gerçek dünyadan başka bi alem... hepimiz için her şey güzel olsun... |
YARATICI İMGELEME MEDİSİ RAPİDDEEEEEEEE http://rapidshare.com/files/11067193..._COMP.mp3.html |
Ynt: ? nin günlüğü... sarkaçın sakinleşip pozitif tarafta park ettiği günlerimi geri istiyorum... ---- gelecektir elbette, yeter ki iste super sizler harika insanlarsınız sanki burası gerçek dünyadan başka bi alem... ---- frekansı aynı olan insanlar gurubu böyle oluncada pozitif enerji çığ gibi büyüyor. hepimiz için her şey güzel olsun... 96 |
Ynt: ? nin günlüğü... YARATICI İMGELEME MEDİSİ RAPİDDEEEEEEEE http://rapidshare.com/files/11067193..._COMP.mp3.html bunların sitede bi yerde linkleri var mı acaba |
Ynt: ? nin günlüğü... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t2183.20.html ben buraya getirdim. açılan web sayfasında ortada |
Ynt: ? nin günlüğü... kötü başlanmış, "ha gayretler"le ilerlemiş ve nihayet biraz da olsa iç açıcı bitmiş bir gün... dikkat ettim de kendilerine nekadar kızsam da öğrencilerim eninde sonunda yüzümü güldürmeyi başarıyor.sanki hiç cümle kuramayacakmışım gibi başlıyorum derse ama her nasılsa bitip gidiyor... belkide benim hayatımın rengi onlar... onlar için daha iyisini yapabilmek için galiba bir an önce doktora gitmem gerekiyor ve söyleyeceği şeyleri kabullenebilmeye kendimi hazırlamam... |
Ynt: ? nin günlüğü... ? hoşgeldin canım bende o kalıpları senin gibi çözmeye çalışıyorum evet çok zor yıllardır biriken o pislikler kolay temizlenmiyor ama evi bile uzun süre temizlemeyince hemen bir günde temizleye bilirmiyiz? ben bunları her türlü temizleyici deterjanlarla temizlemeye çalışıyorum.eminim onlar bana direnemiyecek sende yılma.onlar temizlenince herşey yoluna girecek. |
ümidim var ama gayretim yok, biraz daha gayret ha gayret... |
Ynt: ? nin günlüğü... 956k sanada çok güzel şeyler olacak eminim ben gece uykuda dinliyorum doga sesleri ilk gün biraz zorlandım ama alışırsan hiç uykunu bölmeden dinleyebilyorsun,telkinlerin yanında lumlamada yapmanı öneririm,birgünde binlerce kez kendimi sevdigimi söylüyorum,içimde dönen bi plak ve sürekli çalıyor.sadece yapabilecegine inan,bedenin,ruhun,düsüncelerin hepsi sana ait ve sen onların efendisisin k8908 |
Ynt: ? nin günlüğü... sıradan bi gün... ne daha iyi ne daha kötü... bu da iyi... "Akşam olur, herkes gider... yine senin kapına gelir dururum ben... Saçlarını özlerim, neye yarar?! Sen benim başka yerlerde, başka hallerde, başka kalıplarda yaşayan diğer yarımsın!" üç yıl önce yazmışım günlüğüme... şimdi o benim yanımda her daim, eşsiz eşim, her şeyim... o var olduğu için hayat katlanılabilir! |
Ynt: ? nin günlüğü... bedenin,ruhun,düsüncelerin hepsi sana ait ve sen onların efendisisin bu ne muhteşem cümle... kendime bi an önce mp3 çalar gibi bişi almalıyım,çünkü sadece bilgisayardan dinleyebiliyorum. ben new age tarzını dinliyorum hepsinin.dinlemek hoşuma gidiyor zorlanmam herhalde müziği seviyorum... |
Ynt: ? nin günlüğü... "Hayaller kurar yalnız odasında Kalbine sorar kimsin bu cihanda?"... Her şey iyi; her şey güzel olacak... |
Ynt: ? nin günlüğü... fena sayılmam. arada 'ben bu dünyaya ait değilim vehimleri' sarıyor yine ama eskisi gibi acıtmıyor kalbimi. sanki daha sakinim canımı sıkan şeyler konusunda. olumlamalar, müzikler ve birazcık da eft... galiba bazı şeylerin tek ilacı zaman! hayırlısı... |
Ynt: ? nin günlüğü... ben herzaman benim işte... yine kendimi mutsuz edebilmeyi başardım bugün saçmasapan kıyaslar yaparak... ya birinin bana "sen normalsin kardeş" ya da "fazla abartıyosun, mutsuz olmanın tek sebebi kendinsin" demesine ihtiyacım var! eğer sebeb bensem biraz daha yavaşlatırım kendimi diye düşünüyorum ama bana belli olmaz. böyle bi pisişiğim işte... |
Ynt: ? nin günlüğü... içimdekibencim.. epey olmuş yazmayalı.. lütfen durma.. yazmak en iyi terapidir.. çözülmelerin başladı.. kendi içindeki karışıklık önce dayanılmaz gibi olsada senile birlikte etrafında temizlenecek ve arınacak.. taşların yerli yerine oturması için zamana ve her şeye rağmen inatla yürümeye devam etmen gerekli.. evet canım.. her şeyin sebebi sensin.. iyininde kötününde.. bunun farkında olan birisisin.. onun için iyiye odaklanarak yola devam.. ark5 yaşamın bir tual .. elinde rengarenk boyalar.. yarının resmini çizmek için en güzel hayalini yapmana ne engel.. 98569 sevgiler.. http://img507.imageshack.us/img507/1...bhd8q4mzk4.gif |
Ynt: ? nin günlüğü... içimdekiben hayırlı olsun günlüğün.. shamanicin de dediği gibi yazmak en iyi terapi.. yazmaktan vazgeçme ve ilk zamanların dalgalanmalarının seni çok fazla etkilemesine izin verme... ne değişti ne değişmedi diye de takip etme. bırak kendi akışına. değişimlerini gördüğün zaman şaşıracaksın wave iyi olacaksın emin ol 12389 sevgiler hismiley |
insanların olumsuzluklarına odaklanıp hiç arkadaşım olmadan geçirdiğim günlerimin yanında sıradışı bi haftasonuydu bu haftasonu... kalabalık bi piknik, güzel bi grup terapisiydi aslında. normalde eşim ve ben gideriz pikniğe, ben kimseleri istemem yanıma :( henüz bi mp3 alamadım o yüzden müzikleri pek istediğim gibi dinleyemiyorum ama olabildiği kadar dinlemeye devam ediyorum. ondandır pek yorum yapamıyorum. ama bi itirafta bulunmak istiyorum: ben; eşimle aramda bi sıkıntı, bi kırgınlık olmadığı sürece dünyanın en mutlu insanıyım, lise yıllarımdaki gibi. ama beni azıcık üzse dünyanın en bedbaht insanı oluveriyorum anında. işte o zamanlar başka kanallar açmak istiyorum beynimde,kendimi değiştirmek istiyorum, sözler alıyorum kendi kendime. ama ne zamanki barışıyoruz o zaman aldığım sözleri, değişme çabalarımı unutuveriyorum. beni en çok yıpratan da bu gelgitler... çünkü mutluluğun da mutsuzluğun da en abartılı şekillerini yaşıyorum. kalbim yorgun düşüyo... şu aralar derdim ona olan duygularımı(sevgimi de kızgınlığımı da) normal insanların duyguları gibi orta seviyeye getirip onları orda koruyabilmek... ilginize teşekkürler, sevgiler... |
Ynt: ? nin günlüğü... teşekkürler sanemce. katılıyorum sana yazmak en iyi terapi... yanımızda olan herkese teşekkürler... |
Ynt: ? nin günlüğü... sevgili içimdeki ben ne kadar rahat ifade etmişsin kendini,ne hoş,belki biraz daha sakin olmalısın,benim çok sık yaptıgım birşey var,yogun duygularda öfke,kızgınlık gibi bir an bile olsa sakin olup duygudan çıkarım ve sorarım kendime ne oluyor dıye sadece ama sadece bu yogunlukta bir an için bile olsa kızgın,üzgün olan kendine bak,farkında ol,o zaman rahatlıyorsun emin ol |
kendimi, ne hissettiğimi, ne beklediğimi çok iyi biliyorum, duygularımdaki yanlışların neler olduğunun da farkındayım ama kötü olan bunları bi türlü değiştiremiyorum. bu çok zor bi durum...hem farkındayım, hem değişmek istiyorum, hem de küçücük bi olayda hemen başladığım noktada buluyorum kendimi. öfke anındaki tavsiyeni deniycem, bu benim için çooook zor. ben öfkelenince bütün gerçeklik ayağımın altından kayıp gidiyor,çok zor ama deniycem. sevgiler... |
Ynt: ? nin günlüğü... eveeeet sevgili günlük... hayat güzel, acısıyla tatlısıyla... keşke hayata hep bu duygularla bakabilsek... kızgınken de üzgünken de... ama yalnızca her şey yolunda giderken biz de iyi hissediyoruz kendimizi. müziklerden sonra kendimi daha bi sağlam görüyorum hayata karşı:))) artık bi mp3 üm de var istediğim zaman dinleyebiliyorum telkinli müziklerimi... her şey iyi her şey güzel... daha da iyi olmasını seçiyorum! hayatımın bana her zaman beklediğim şeyleri getirmesini seçiyorum. herkese güzel günler... |
Ynt: ? nin günlüğü... hayal ablanın yaratıcı imgeleme medisini yaptım. hayatımda ilk meditasyon deneyimiydi.indireli çok olmuştu ama bi türlü kendimi hazır hissetmediğim için yeni yaptım.çoooook hoşuma gitti. bazı yerlerinde uykuya saniyelik dalışlar yaptım. bittiğinde ve daha sonrasında kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim. şimdi ilk hedefim bir an önce korku ve travmalardan kurtulma medisini yapmak... bu arada medinin linkini bana mumin.okan vermişti.hayatımda yeni bi kanal açtığı için ona ve emeği için hayal ablaya çoooook teşekkürler. emekleriniz size istediğiniz şeyler olarak geri dönsün inşallah... herkes için her şey güzel olsun. |
Ynt: ? nin günlüğü... ölüm korkuları sardı beni yine... uzun süredir kendimi iyi hissediyodum ama nezaman bi ölüm haberi duysam en başa dönüyorum sad456 sanki hayat bana da hep acılar, sıkıntılar ,hastalıklar getirecek agl34 çok kötü bişi yaşamadım hiç bu yaşıma kadar ama nedense bi korku var içimde hep nerden geldiğini bilmediğim... kaybetme korkusu mu yaşıyorum acaba dusun hiçbir şeye, h,ç k,mseye "onsuz var olamam" derecesinde kapılmamak lazım biliyorum, bu korkular biraz da bu bağımlılıkların eseri... "Hiçbir sey için "BENiMDiR" deme! Sadece de ki: "YANIMDADIR!" Çünkü ne " altın" , ne "toprak" , ne " yasam" , ne " ölüm" , ne " sevgi" ne de " keder" daima SENiN kalmaz!!!" |
Ynt: ? nin günlüğü... canım hayatın iki kutpu var evet ama hangi tarafta kalacagımızı şeçen biziz.telkinleri düzenli dinliyorsun dimi,emin ol ben çok faydasını gördüm,korkuların geldiginde yapman gereken çok basit geçip gitmelerine izin vermek çünkü onlar senin ilginle besleniyorlar yani canavara kendi elinle besliyorsun.bir yerde okumuştum ve bu bilgi benim çok işime yarıyor.içimizdeki korkularda enerji ve ilgimizle besleniyor.korku yada kötü bir his geldiginde olanca kuvvetimizle itiyoruz onu,şavaşıyoruz.aslında bu savaşta baştan kaybediyoruz bütün enerjimizi ona vererek.çok basit olması anlamamızı zorlaştıran bir unsur.korkuların geldiginde sakin ol ve şavaşma onlarla kiss3 |
Ynt: ? nin günlüğü... içimdekiben cim .. ark5 aşağıda vereceğim linki okumuş muydun.. dusun okumadıysan eğer.. hadi gel anlaşalım.. ark5 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...51558#msg51558 sevgiler.. hismiley |
müzikler için en güzeli senin yaptığın gibi uykuda dinlemek herhalde.onu denemeliyim. teşekkürler güzel fikirlerin için... sapkal89 |
sevgiler... kiss3 |
Ynt: ? nin günlüğü... ben hergece düzenli dinliyorum biliyorsun mp3 e hoporlöru takıp rahatsız etmeyecek bir volumle yaklasık 8 saat ve sadece su sesi.canım düzenli dinlemek önemli telkinlerin yerleşebilmesi için tekrar önemli. ark5 korkular geldiginde yakala kendini her bogustugunu farkettiginde yakala ve gitmesine izin ver.zamanla otomatikleşiyor zaten u859 hatta benim gibi yapabilirsin.ben onlarla dalga geçiyorum,ah canım hoşgeldin yoktun ne zamandır falan diyorum.kendine bir yol bulabilirsin |
Ynt: ? nin günlüğü... benim kaybetme korkum var. ben kaybetme korkum olduğunu kabul ediyorum. ben kaybetme korkumu sevgiye dönüştürmeye niyet ettim. ben kaybetme korkumu seviyorum. ben kaybetme korkum olduğunu onaylıyorum. ben kaybetme korkum olduğunu onayladığımı kabul ediyorum. ben kaybetme korkum olduğunu onayladığımı biliyorum ve inanıyorum. ben kaybetme korkumu onayladığım için kendimi takdir ediyorum. ben kaybetme korkumu sevgiye dönüştürdüğüm için şükrediyorum. super |
Ynt: ? nin günlüğü... sevdiklerimizin bizi üzmesinden korkuyoruz.verdiklerimiz kadar alamamaktan kaygılanıyoruz.onlar için yaptığımız her şeyin bize başka bişi olarak geri dönmesi beklentisi içindeyiz çünkü.bütün bu kaygıları üstümüzden silkip atmak kolay olsaydı keşke; karşılıksız, durum ne olursa olsun sevmek için sevebilseydik keşke! o zaman kalbimizde yaralar olmazdı hiç! her şeye rağmen sevmenin, karşılıksız vermenin dinginliği içinde huzurla dolabilseydik... b456 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |