| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet yine buradayım. Sigaramı yaktım ve bir bakayım dedim günlüğüme... Beni burada sessiz sakin beklediğini gördüm.Bu sabah içimde bir ümitle uyandım. Böyle sabahları seviyorum. İçinde ümitle uyanmayı, kuşların sesini duymayı, esen rüzgarı hissetmeyi seviyorum. o zaman sanki herşey yolunda gidecekmiş ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet yine buradayım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir örnek, şu ekonomik kriz zamanları, kocamın işleri bozuluyor. Benim adıma bankadan çek alıyor. İşte iş icabı diyor. Ben onu çok seviyorum ya, gözüm kara hiçbir şeyi görmüyor ya, olsun kocam yeter ki senin işlerin düzelsin imzalıyorum gitsin çekleri. Ne miktarına bakıyorum.Ne vadelerine ne de kime verdiğine. Kocam halleder diyorum. O derece güveniyorum. 96 Sonradan ona duyduğum bu şuursuz sevgi yerini başka şeylere bıraktı ya neyse...Çekler ödenmiyor, hakkımda davalar açılıyor o yıllarda insanlar karşılıksız çek yazmaktan hapiste yatıyor. Ödenmediğini mahkeme celbini görünce anlıyorum. Başlıyor bir korku. Hapse girme korkusu. Yatıyorum kalkıyorum bu korku. Korku ama bir müddet sonra gerçek olacak. Yasalar öyle diyo...Bir sabah rüyamda uzun yollardan geçip bir geçitten geçip yukarıya bir yere güçlükle çıkıyorum. Bir bakıyorum ki etrafıma nasıl güzel bir deniz anlatamam. Kalk kızım diyorum bugün güzel bişeyler olacak. Annemlere gidiyorum. Kardeşim gazete almış dur okıyim derken koca bir başlık af çıktı. Aman Allahım görüyor musun diyorum Allah senini için af yarattı.Yine sıyırıyorum. Şükürler olsun. Hepsine şükürler olsun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet yine buradayım. Sigaramı yaktım ve bir bakayım dedim günlüğüme... Beni burada sessiz sakin beklediğini gördüm.Bu sabah içimde bir ümitle uyandım. Böyle sabahları seviyorum. İçinde ümitle uyanmayı, kuşların sesini duymayı, esen rüzgarı hissetmeyi seviyorum. o zaman sanki herşey yolunda gidecekmiş ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi