Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Ha Gayret! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6480-ha-gayret.html)

mücevher 02-06-2008 09:14 PM

Ynt: Ha Gayret!

beğendiğinize sevindim ama galiba bilinçaltım ya sandığım kadar zeki değil,

ya da senelerdir süren olumsuz telkinlere o derece alıştı ki şimdi bu da nerden çıktı

dedi ve kapattı kapılarını çekildi kabuğuna...

Ama olmaz ki, dimi ya... Kabahat yine bende çünkü 2 gündür telkinlerimi hiç dinlemedim.

Eh, eski kalıplar durur mu hemen görev başına marş marş, durumdan vazife çıkardılar ve beni resmen boğdular...

Ağladım hem de çok... Ben ağlayınca bebeğim de ağladı... En çok ona üzüldüm.

Yukarıdaki telkini gün içinde defalarca söyledim ama yok böyle olmayacak bende öyle bir direnç var ki..

en iyisi Atakan Bey'in telkinleri... Ama onları bile dinlemek için kendimi bi şekilde oyalıyorum.

Tak kulağına dinle değil mi. Ama yok gece dinlemem başım ağrıyo, gündüz dinlemem işte olmuyo,

yolda olmaz, burda olmaz, orda olmaz derken kalıp gidiyo. Erteleme telkinini de kattım listeye ama

yeterince dinleyemedim ki...

Ben işte ben hep ben. Ben şahsen kendim bizzat bu işin sorumlusuyum.

Atakan Bey'in telkinlerinin yerine kendi telkinlerimi koymaya çalışmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.
Zaten öyle becerilerim yok. Ama hadi dinleyemiyorum bari içsel konuşma yapayım dedim. O da ters tepti. y789

mücevher 03-06-2008 10:39 AM

Bugünkü kendime mesajım:

Şimdi başladığı işi bitiren bir insansın.Şimdi eylem yapan birisin.

Not: Atakan Bey'den çalıntıdır. Ay alıntıdır diyecektim yaaa.... y789

Bilinçaltıma not: sen ne dersen de, ne yaparsan yap ben yola devam edeceğim. Kendimi arama, bulma ve geliştirme yoluna....

mücevher 03-06-2008 09:49 PM

Akşam yine akşam demiş şairin biri.... Olsun akşama inat, herşeye inat telkinlerim kulağımda. Bir de sitedeki dostlar ve bir de Hayal Ablacım var ki dünyalara bedel.... tender45

mücevher 03-06-2008 09:55 PM

Eskiden ev işleri bir yük gibi gelir daracık zamanlarda çok şeyler yapmaya çalıştıkça daha da üzülür, emb23
yıpranır, perişan olurdum. Ama şimdi değişti. smiliyface
Ev işlerini severek yaptığımın farkına vardım. sevincli
Yaf ben her şeyi çok seviyorum. sevincli
Bi gariplik mi var bende acep. aa34
Tek şey hariç. Ütü yapmak. Bunu aşamadım daha. bisiklet terli345 terli345 terli345 dusun

Belgin ∞ 03-06-2008 10:00 PM

Ya herkes bu ütüden şikayetçi tek ben mi seviyorum ütü yapmayı anlayabilmiş değilim.Kıyafetleri düzledikçe hayatım düzleniyor sanki,tertemiz pürüzsüz geliyor.Ütüye bile felsefe yükledim. khkh56

duru79 03-06-2008 10:30 PM

Mücevher ütü yapmanın da kolayı var artık..
Ben liseye giderken part time bir mağazada çalışıyordum ingiltere den ürünler koliyle geliyordu ve buruşuyordu her hafta ütü yapmak gerekiyordu ve hepimiz gıcık oluyorduk sonra bir makina geldi elektrik süpürgesine benziyor borusu var mesela gömlek ütülemek gerekiyor hemen bir askıya takıyorduk o borunun ucunu kıyafete tutuyorduk 2 dakikada ütü oluyordu hem çok zevkli oluyordu. 44
Reklam gibi oldu sanırım türkiye de de varmış o ütülerden tavsiye ederim ama fiyatını bilmiyorum.Hm zamandan tasarruf oluyor hemde çok sıkılmadan ütü bitiyor.Reklamları seyrettiniz sung66
Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden ev işleri bir yük gibi gelir daracık zamanlarda çok şeyler yapmaya çalıştıkça daha da üzülür, emb23
yıpranır, perişan olurdum. Ama şimdi değişti. smiliyface
Ev işlerini severek yaptığımın farkına vardım. sevincli
Yaf ben her şeyi çok seviyorum. sevincli
Bi gariplik mi var bende acep. aa34
Tek şey hariç. Ütü yapmak. Bunu aşamadım daha. bisiklet terli345 terli345 terli345 dusun

mücevher 03-06-2008 11:16 PM

Ayyy ne kadar güzel . İşte ben buna bayılıyorum. Bi sıkıntını söylüyosun hemen dostların yardıma koşuyorlar.
Bundan sonra o makinayı imkanlarımı zorlayarak temin etmeye çalışacağım.
Ama bu zamana kadar ütü yaparken felsefe yapacağım. Süppersiniz. Tşk. alk78

mücevher 05-06-2008 02:51 PM

dün çok ilginç bir şey oldu. aslında önce buraya yazma konusunda tereddüt yaşadım.

ama paylaşmak ve sormak da istiyorum: bir yandan yolda yürüyor

bir yandan da zihnimde güne başlarkenki olumlamalarımı yapıyor ve

dua ediyordum. Akşamdan ise "ben gözleyenim" ifadesi zihnimde kalmış

bir yandan zihnimde bu tekrarlanıyor. derken bir anda sanki bedenim yürüdü gitti

ve ben biraz yukarıda ona bakıyordum. anlık bişeydi.

Dona kaldım o an. Kendi kendime "yaaa dedim bu kadar derin düşünürsen

şaşıp kalırsın öyle" Bu sana zihninin bir oyunu olsa gerek.

öyle olduğunu sandığımı sandım. sonuçta bigci nin perdeleri gibi bi durum yaşamış olabilirdim.

Bilemiyorum halen emin değilim. Lütfen bir bilen varsa bunu bana

açıklayabilir mi?? Ben uyanıkken hayal mi görmüştüm, yoksa böyle şeyler var mı hayatta???

shamanic 05-06-2008 02:58 PM

böyle şeyler var hayatta.. sevincli

sakın endişelenme.. ark5

daha çok meditatif olduğumuz zamanlarda ortaya çıksada...
derin düşünceli olduğumuz zamanlarda da benzer deneyimler yaşayabilirsin..

bir nevi astrale çıkmak gibi ama tam olarak bu şekilde ifade etmek yanlış olur..

özellikle kendin ile çok çeliştiğinde .. üzüldüğünde yada sevindiğinde yani aşırı odaklanma yaşadığın benzer durumlarda böyle şeyler yaşayabilirsin..

şu anki farkındalığınla.. bunu zihninin kendini görme projeksiyonu olarak tanımlayabilirim..

kişinin kendini kontrollü olarak dışardan izleyebilecek farkındalığa gelmesi güzel.. eğlendirici bir o kadar da anlamlı bir aşamadır..

sevgiler.. actionsmile

mücevher 05-06-2008 03:16 PM

çok teşekkür ederim shamanic cim. bi yerde endişelendim tabiii.

ne oluyor bana dedim. ama dediğin gibi anlık da olsa bunu yaşamak harika bişeydi. mlk34

şimdi içim daha da rahatladı. yrl78

defnilaume 05-06-2008 03:52 PM

Merhaba,aranıza yeni katıldım.uzun zaman önce kişisel gelişim kitaplarıyla tanıştım.o zamandan beri çevremin bana kafayı yemiş gb bakmalarına aldırmadan her sorunumu kendim çözmeye çalıştım.başardığıma da inanıyorum.bir kaç gündür bana hitap eden sitenin mutlaka olabileceğine konsantre oldum ve burayı buldum.okuduklarım çok güzeldi.tüm yazan arkadaşlara teşekkür ederim.ellerinize sağlık. alk78 sevgiler...

Belgin ∞ 05-06-2008 04:49 PM

Mücevher'cim bana daha farklı oluyor.Mesela evdeyim diyorum ki kendime kalkıyım mutfağa gidiyim şunu yapıyım yada buzdolabına gidiyim de bi bardak su alıyım diyorum.Ama otururken diyorum yani kalkmaya üşengençlik hali varya insanda.O arada bilinç kaybı mı ne oluyor anlamıyorum kalkıp gittiğimi falan hatırlamadan alıp geldiğimi hatırlamadan bir bakıyorum elimde su.Yada gözümü mutfakta açıyorum ne zaman kalktım da geldim diyorum yada ne zaman aldım geldim tekrar oturdum hiç hatırlamıyorum.Tabii sende olan daha farklı bişey ama benimde aklıma geldi senin yazını okuduktan sonra yazıyım dedim.Bende hiç öyle kendime dışardan bakmak gibi bişey olmadı ama bazen konuşurken yada televizyon izlerken o anda orada olmadığımı farkediyorum.Yani konuşan anlatan ben değilmişim gibi oluyor.Çok farklı şeyler.Ne biliyim anlatabildim umarım.

mücevher 05-06-2008 11:51 PM

canım, sanırım anlattıklarına benzer bi durumu 2 yada 3 hafta önce yaşadım.

mutfakta bulaşıklarla uğraşıyordum.onları makinaya yerleştirmiştim

yıkanmaları için ama daha sonra - ki bu kısmını hiç hatırlamıyorum-

o kirli bardakları almışım ve bardak dolabına yerleştirmişim. daha sonra makinayı açtığımda

bulaşıkları yerleştirmek için makinayı boş görmek tuhafıma gitti yaa dedim ben buraya bişeyler

koymuştum sanki bomboş değildi. dusun aklıma geldi ve bardak dolabını açtığımda birde baktım ki kirli bardaklar orda.

ancak o gün beynimin gerçekten yorgun olduğunu hatırlıyorum ve ona bağlamıştım. dün yaşadığım ilk defa başıma gelen

bişeydi.hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.

Not: Bir de aynaya baktığımda sanki artık karşımda eski ben yok. başka bir ben var. bilemiyorum öyle hissediyorum. Yaa az önce ütü yaptım ve hani sen felsefe yap demiştin ya ben de öyle yaptım. zevkliydi. ama çok mu derinlere daldım acaba????

Belgin ∞ 06-06-2008 12:01 AM

khkh56 Sen beni güldürdün sende hep gül e mi?Ütüyü düşünmemek için ne kadar derine dalsan yetmez gülüm.Ne problemleri aşarsın bi bilsen.Neler gelir kafana ah ah tecrübeyle sabit.
İşte benimki kafa dalgınlığından falan değil devamlı oluyo bana dışarı çıkıyorum bir yere uğrıycam mesela odaklıyım yani oraya gidicem hoppp gözümü bi açıyorum eve geliyorum tekrar.Hadi bi daha yürü aynı yolu.Devamlı kendimle savaşıyorum böyle işte.Napıyım uğraşıcak başka kimsem yok.Seviyorum kendimi ben ya.Hele sabah gözümü açtığımda o şişmiş suratım çok hoşuma gidiyor.Gülüyorum,gülüyorum.Nerden nereye geldim yine ya. kiss3

Mustang 06-06-2008 08:42 AM

Benimde böyle bir zamanım oldu eşim bir trafik kazası geçirmişti çok şükür çok hafif atlatmıştı.Benevin içinde iş yaparken herşeyi yer değiştiriyormuşum ama haberim yok bir gün buz dolabında toz bezlerini bulunca kendime geldim .İki hafta da evi zor topladım.Bazen çok sevindiğimizde veya çok üzüldüğümde yaparım.Sonra kendimi toplama zamanı gelir ve toplamam olaya göre zaman alır. kiss3

mücevher 09-06-2008 10:50 AM

merhaba diyorum günlük önce sana ve hayatım değişti.com aileme.
dün kendimle ilgili bir tespitim oldu. bunu genelleyebiliriz de aslında ve
bu biliniyordur mutlaka, ben amerikayı 2. kez keşfetmiş olmuşumdur ya neyse....
gelelim tespitime... arkadaşlar çekim yasası diyoruz ya evet çekim yasası çok
etkili bir yasa ve hayatlarımızın temeli bi yerde. ama şunu fark ettim. çekim
yasasını olumlu bi şekilde kendim için çalıştırmak istediğimde en büyük engelimin
kendim olduğunu. yani egom. hani çekim yasasında kendimizi iyi hissetmemiz
gerekiyor ya yasayı olumlu bi şekilde çalıştırmak için. işte benim egomun buna çok
zaman otomatikman müsade etmediğini fark ettim. çünkü o sürekli yakınmak istiyor,
vıdı vıdı yapmak istiyor. yok sana şunu yaptılar yok bunu yaptılar, yazık sana, vah sana,,, gibi şeyler.
bir bakıyorum kafamın içinde durmadan konuşuyor. ve ben bu olumsuz şeyleri düşünürken
öncesinde düşünerek harekete geçirdiğim şeyler yok oluyor bir anda. ama şunu da
söylemek isterim ki eski ben e göre farkım bu olumsuz konuşmaların failini bulduğum için
kendimle gurur duyuyorum, artık ona bilinçli bi şekilde fırsat vermemek için elimden geleni
yapıyorum. -genellikle- ehh.. ego bu durur mu . olsun savaşa devam...

sanemce 09-06-2008 11:19 AM

savaşa devam mücevher 25889

olumsuz düşünmeye programlanmış bildik hep kendimizi. öylesine kanıksadık ki, "ay çok güldüm ağlayacağım" dedik hep gülmenin akabinde..

sürekli laylaylom gezemeyiz, sürekli mutluluk şarkıları söyleyemeyiz belki ama, bir zaman sonra mutsuzluğun bizi daha az ziyaret ettiğini göreceğiz.. kendine yer bulamayacak çünkü yanımızda.. ben buna inanıyorum...

zaten en büyük engel kendimiziz.. işimize gelmeyen kişilere arkamızı dönebiliyoruz bazen ama nereye gidersek gidelim, sürekli kendimizle olacağımız için kendimizle barışık olmak gelişimimizin temelini oluşturacak.. bu temel üzerine inşaa ettiğimiz mutluluklarda kalıcı olacak..

her olumsuzluğun mutlaka olumlu bir yanı var.. onları düşün... sana kötülük eden birinin yaptığı kötülüğe ağlamaktansa, gerçek yüzünü gördüğün için mutlu ol misal..

birlikte yürüdüğümüz bu yolda güçlerimizi birleştirdikçe olumsuzluklar bizi yıpratamayacak...

sevgiler kiss3

mücevher 27-06-2008 04:02 PM

o kadar uzun bir zaman olmuş ki bana göre günlüğüme yazmayalı.... sad456
bir de baktım taaa 3. sayfalarda benim günlüğüm. neutrali5
oralarda sahipsiz bekliyor. uykulusmile
bu arada öyle çok şeyler yaşandı ki haliyle....
haziran ayında doğmuş olmama rağmen haziran aylarını sevmiyorum ben. 789569
her haziran sanki negatif bir döngü. agl34
o senenin en berbat sürprizlerini getiriyor bana hem de on sene öncesinden bile olsa. gulensmiley
tekrar tekrar.....ya bu günüm farklı mı sanki..... çok büyük bir yol ayrımındayım.
ne yapacağımı bilmiyorum. 4897
sadece ağlıyorum işte...... 88a 88a 88a 88a

mücevher 27-06-2008 04:18 PM

keşke seninle bu yüzden buluşmasaydık günlüğüm keşke....

http://img178.imageshack.us/img178/2...mabedi8yw1.jpg

MuminOKAN 27-06-2008 04:30 PM

sn mücevher.
sizi bu denli ağlatan nedir bilmiyorum ama size yarını ve diğer yarın günlerini bi öncekinden mutlu kılmak için naçizane bir tavsiye de bulunacağım;
hergün uyandığınızda yatağınızdan kalkar kalkmaz "bugün mutluluğu seçiyorum" diyerek gülümsemeniz ve odanızın camını açıp etrafa bugün bendensiniz diyip gözkırpın...

ayrıca burada hiçbirgünlük sahipsiz değil ki. super

lütfen düşüncelerinizi pozitifliğe doğru itin. hatta gelin birlikte itelim. super

http://bp0.blogger.com/_TBk0OudDpUY/RxfTdOHvfGI/AAAAAAAAAoU/mrVVVVMlcnQ/s320/01113different2560x1600cb0.jpg] bak yol ayrımındasınız, diğerleri nereye gidiyor :)

sanemce 27-06-2008 05:01 PM

ben haziran ayı olsaydım alınırdım valla hih33

12 ay içinde bula bula beni mi buldun diye hih33

sevgili mücevher

talihsizliklerimizin, yada yaşamak istemediklerimizin biriktiği anlara odaklarız ve o dönemlerde herşey yolunda olsa bile yine terslik olacak beklentisine gireriz ister istemez.
ve bizi haklı çıkartmak adına olacağı yoksa da olur.. arkandan da nanik yapıyodur sana belki de "banane sen istedin smileydance " diye

ne yaşadığını bilmiyorum ama atlatılmayacak birşey olduğunu sanmıyorum.. yol ayrımındayım diyorsun.. canım benim sabah uyandığımız andan itibaren başlamıyormu yol ayrımlarımız.. yataktan kalkma zorunluluğumuz yoksa eğer kalkmak=uykuya devam etmek gibi bir yol ayrımı oluşmuyormu önümüzde.. bu kararı o anki sezgilerimiz doğrultusunda vermiyormuyuz.. sezgilerimizi de ihtiyaçlarımız belirliyor.. yorgun hissediyorsak yatmaya devam ediyoruz, dinlenmiş hissediyorsak yataktan çıkarak günü başlatıyoruz..
senden ricam gözyaşlarını sil ve ihtiyaçların doğrultusunda sezgilerinin seni doğru yönlendirmesine izin ver..
ben doğru karar vereceğine inanıyorum..

sevgiler kiss3

birmutluluk 27-06-2008 05:56 PM

merhaba mücevher.... arkanda koskoca telkinler hayatım değişti ailesi var sırtın yere gelirmi artık merak etme hepsi geçerde biterde sen bile şaşarsın gülüp geçersin super hismiley

mücevher 27-06-2008 06:54 PM

sizler çok iyisiniz. gerçekten. bir o kadar da duyarlı. her sabah seçiyorum mutluluğu.
hatta 8-9 sayfa okuduğum telkinlerim var. onları okuyunca biraz rahatlıyorum da üstelik.
telkinlerimi dinlemeye de çalışıyorum elimden geldiğince.
yolunda gitmeyen şeyler doğrudan benimle ilgili ve bana ait şeyler değil ama
hayatımı doğrudan etkileyen şeyler. yani olan bitenin faili ben değilim ama
en doğrudan etkilenenim çocuklarımla birlikte....
bana kalsa hayatım binlerce şükür ki iyi. bir mesleğim, güzel bir gelirim, harika iki çocuğum var.
ama madalyonun bir tarafı öyle değil. herşeyi yazıp söylemek mümkün olmuyor.
bilmiyorum. bilmiyorum. bir boşluk duygusu alıp sardı şimdi beni.
içim ağlıyor. gözlerim gizli gizli ağlıyor. durmuyor.
kimsenin içini karatmak istemiyorum. kusuruma bakmayın lütfen. ama berbat hissediyorum.....

mücevher 27-06-2008 10:30 PM

Yaradanım,

Herşey senin elinde.....

http://bp0.blogger.com/_jeevPq2WFVE/..._Come_True.jpg

birmutluluk 27-06-2008 10:55 PM

karartmazsın merak etme sıkıntılar paylaştıkça azalıyor untma o yüzden rahat ol ark5 hismiley

mücevher 02-07-2008 01:47 PM

şu günlük de bir o yana bir bu yana kayıyor. tıpkı benim hayatım gibi bir ileri bir geri.....
neyse buraya yazmak istediğim bambaşka şeyler var aslında.....

matrixe hükmedin kitabını ararken tam da onu bulamadım diye üzülecekken elime başka bir kitap geldi. Tanrılar okulu-Stefano Elio D'anna super
sayfalarını karıştırdm ve hııım dusun benim bunu bi okumam lazım dedim kemdime ve aldım kitabı haldır haldır okumaya başladım. okuyan çoktur mıtlaka, ben belki de geç kaldım. ama şu ana kadar okuduklarımdan çıkardıklarım::::::

öncelikle artık az yemekle yetinmeye başladım. (bu bir ilerleme uy897)
onayi Yiyecek ölümdür.
onayi günde bir kez ye
( ben 3 öğün yiyorum ama kilolarca yediklerimi gram gram azaltmayı düşünüyorum s45apk )
onayi ve azla yetinen biri ol.
onayi Bir gün buna hazır olduğunda tek bir öğün yemeğin bile aşırı olduğunu anlayacaksın.
onayi insanın iç organları yemekleri sindirip atmak için yaratılmadı.
onayi insanın organları... bütün organları... düşlemek üzere oluştu!
onayi Bu onların doğal işlevidir.
onayi Beden besinlerden arındığında, yüz daha zarifleşir, zihin açık, hazır ve hızlıdır.
onayi Hücreler bile minnettar kalırlar, kendilerini yenilerler.
onayi bir iyileşme süreci, bir yeniden doğuş, yani öncelikle bedende sonra olaylar dünyasında kendini gösteren var oluşsal bir yenilenme işte böyle başlar.

... gibi sözlerden sonra insan ister istemez bu modu yakalıyor.(zaten benim de isteyip de yapamadığım şeydi bu moda girmek. inşallah devam ettiririm)

yine kitapta okuduğum bilgiler ışığında hayatıma kitabın çerçevesinden baktığımda
aşağıda yazdıklarımı tespit ettim:::: smiliyface
Hayatımda bana sevgi- saygı göstermeyen kişiler aslında bendim.
Onlara karşı son derece mütevazi olmam ise kendime yaptıklarımı derinden kabullenişim ,
itiraz etmemem gerektiğini düşünmemdi. İçimdeki yara sandığımdan da derindi.
Ama cevaplar da içimdeydi. Öncelikle kendimi çok çok sevmeli ve çooook saymalıydım.
Anahtar buydu. Anahtar ben çok küçükken yok edilmiş bile olsa onu yeniden yapacak
olan bendim. bunu yapmalıydım.Etrafımdaki kendine hayran insanlara kızıyordum
ama aslında bunu beceremediğim için kendime kızıyordum ben.
Dışarıda ne olursa olsun önemli değildi. Kalbim pır pır edip de korkularla beslenmemeliydi.
Ben beni sevmeliydim sadece.. Sadece çok sevmeli, hayran olmalıydım kendime.
Dışarıya odaklı değil kendime odaklı yaşamalıydım.

Yaaa işte böyle.... sevincli bir kitap insana neler düşündürebiliyor. Bir kitap insanı bu derece etkileyebiliyor. İyi kiii....buldum onu... devamı var daha bitirmedim.

MalloryKnox 02-07-2008 02:23 PM

merhaba mücevher, tespitlerin gerçekten çok güzel. İnsanın içindeki arızalı noktayı bulup ne yapacağını bilmesi kadar kendini ileriye götürebilecek bir şey yoktur herhalde. kitabın sendeki bu olumlu etkisi üzerine kitabı yeniden okumaya çalışmaya karar verdim :)) okumaya çalışmaya diyorum çünkü geçen yıl kitabı aldım, büyük bir heyecanla okumaya başladım ama o kadar sıkıldım ki anlatamam. Bir kenara bıraktım. En kısa zamanda yeniden başlıyorum okumaya. Sevgiler...

mücevher 02-07-2008 02:29 PM

merhabalar MalloryKnox cum,
evet haklısın kitapda uzun betimlemeler, tasvirler falan sıkıcı olabiliyor. Bunun için ilk okumamda -ki daha ilk okumam bitmedi- ben sadece Dreamer'ın sözlerini yani eğik-italik yazılan yazıları okudum. o zaman çok hızlı ilerledim. zaten verilmek istenen mesajlar da Dreamer'ın sözlerine gizlenmiş. Naçizane bir taktik. İşe yarar mı bilmem. s456
sevgilerimle.... smiliyface

MalloryKnox 02-07-2008 02:45 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar MalloryKnox cum,
evet haklısın kitapda uzun betimlemeler, tasvirler falan sıkıcı olabiliyor. Bunun için ilk okumamda -ki daha ilk okumam bitmedi- ben sadece Dreamer'ın sözlerini yani eğik-italik yazılan yazıları okudum. o zaman çok hızlı ilerledim. zaten verilmek istenen mesajlar da Dreamer'ın sözlerine gizlenmiş. Naçizane bir taktik. İşe yarar mı bilmem. s456
sevgilerimle.... smiliyface

çok iyi fikir super elimdeki kitaptan sonra hemen başlayacağım. Teşekkürler smiliyface

Mustang 05-07-2008 08:09 AM

Canım benim sen gerçekten adın gibi değerlisin kendi kıymetini bilmiyorsun .Sen kendini keşfettiğin zaman dahada çok parlayacaksın sein parıltını biz gördük ama önemli olansenin görmen .Olumlu düşün kendine dön ve içindeki senle barış .Bunu yaparkende hiç kimsenin seni etkilemesine izin verme.Yolun açık ve ışıkla dolsun . kiss3

mücevher 11-07-2008 11:03 AM

Bu gün içimde kocaman bir ümit var. smiliyface

Bu gün keyfim yerinde üstelik mutluluğa çeyrek var. k8908

Aldım eski hislerimi kaldırıp attım balkondan dışarıya dlckrn

Uçup gitmelerini seyrettim arkalarından cilgin897

Dua ettim dönmesinler diye üstelik... 96

Bugün aldığım kararlarım var. 44

Kendimi çok sevdiğime ve beğendiğime dair saptamalarım var. ttli3

Bu gün içimde çocukluğumdan kalma tarifsiz bir neşe var. sevincli

Çıkıp ortalarda oynayasım var. uy897

Bugün güzel bir gün dostlar.....

smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 11:18 AM

Mücevher'cim canım benim.Senin mutluluğun benim de mutluluğum oldu.Birlikte kutlayalım dedim uy897

Lier22 11-07-2008 12:12 PM

harika skan67 bende katılırım bu mutluluğa son zamanlarda çok ihtiyacım var... derty blissy

pakguc 11-07-2008 01:52 PM

harikasın mücevher, neşe kattın uy897

mücevher 11-07-2008 02:07 PM

yaaaa. ne olacak benim bu halim. terli345
siteye girmeden duramıyorum. bir sürü işin arasında dur diyorum ben bi siteme gireyim. 44
güzel mesajlarınızı görünce ben de coştum dostlar hepinizi, herşeyi, otu, böceği, çiçeği, geçmişimi, geleceğimi, olmuşu olacağı çooooooooooooooooooooooooooook çoooooooooooook seviyorum. kiss3
hadi yandan uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

melodiss 11-07-2008 04:46 PM

oooo eğlence mi var k8908 k8908 k8908

beni unutmayın ya süper döktürürüm ben uy897 uy897 khkh56

http://www.mavigazete.de/uploads/pics/icon-eglence.gif

hayalayaz 11-07-2008 04:50 PM

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897
kambersiz düğün olurmu bende geldim...

Mustang 11-07-2008 07:08 PM

OOOOOOOOOO siz yanayın bende iyi seyrederim hadi yandan.Canm mücevherim neşen süreki olsun sen her zaman gülmeye layıksın .Pamuk gibi yumuşacık mücevher gibi değerlisin. kiss3 kiss3 kiss3kuzucuklarıda benim için öp.

mücevher 11-07-2008 07:34 PM

canlarım benim yaaa. derdime ortak olduğunuz gibi sevinçlerimi de paylaştınız, tender45
dertlerimi azaltıp hatta uçurup yok ettiğiniz gibi sevinçlerimi çoğaltıp katladınız. sevincli
hepinizi hepinizi çoook seviyorum. ben bu siteyi bulmasaydım bunların hiçbiri olmayacak, sadanim
ben beni bulamadan yaşayıp gidecektim öylesine.çok şükür ki buradayım, aranızdayım. ark5
ömrümün sonuna kadar da burada sizlerle birlikte olmayı diliyorum. bunu gönülden istiyorum. b456
tekrar söylüyorum hepinizi çok seviyorum. kiss3

shamanic 11-07-2008 08:01 PM

ark5 bizde seni çok seviyoruz.. http://www.smileyhut.com/love/cheekkiss.gif
http://img150.imageshack.us/img150/7...emen1zyih2.gif

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM.