Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Ha Gayret! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6480-ha-gayret.html)

shamanic 02-05-2008 11:52 PM

Ynt: Ha Gayret!

canım benim elbette hepimiz harikayız.. tıpkı parmakizlerimiz gibi her birimiz eşsiz güzelliklerdeyiz..

bu adres aracılığı ilede birbirimize aynalık yapıp güzel yönlerimizi hepimiz birbirimize yansıtıyoruz..

hiçbirimiz diğerimizi eleştirmek için değil birbirimize destek olmak için daha yukarılara iyi noktalara çıkarmak için buradayız..

şu sön dönemlerde aramıza katılan arkadaşlarımızı ihmal etmemizin sebebi genel olarak bir yoğunluk içinde olamamızdan kaynaklandı..

elimizden geldiğince hepimiz geriye dönükte olsa mutlaka yazdıklarınızı okuyup yanınızda olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz..

iki tane meleğinin olması ne kadar güzel.. tatlı kızlarını öp bizim içinde..
hayattaki en güzel yatırımlarından ne mutlu sana..

sabah gözlerini açtığında herşeye inat mutlulukla kocaman gülümse kendine..

bu gün tüm güzelliği ile yaşamıma dolacak..
mutlu huzurlu şanslı bereketli kendim ve sevdiklerim için huzur ile geçecek harika bir güne başlıyorum..
ve evren.. meleklerim bunun arzu ettiğim gibi olması için yanımdalar yardımcımlar.. gibi..

benzer kendi seçtiğin sevdiğin sözlerle gününe başlayabilirsin..
mutlaka pencereni aç sabahın bereketli huzurlu havasını odana ve ciğerlerine doldur..

önce aynada kendine sonra etrafındaki herkese günaydın gülücükleri saç..
hatta eşyalarına bile.. gece boyu seni ısıtan yorganını rahat yatmanı sağlayan yatağını sevgi ile toparla v.b..

asla kendimizden kaçamayız biliyorsun ki tatlım.. kendimizin en büyük dostuda düşmanıda yine kendimiziz..
bu durumda yapılacak en güzel şey kendimizle barışmak.. kendimizi affetmek ve kendimizi sevmek..

bizler kendimize nasıl davranırsak kendimiz için ne hissedersek etrfaımızda bize aynı şekilde davranır..
onun için hadi bakalım canım.. bu gün senin kendinle birlikte attığın adımların güzelliklerin başlangıcı olsun..

her gününün birbirinden daha güzel geçmesi dileklerimle..http://img144.imageshack.us/img144/8...20ad3tfhg2.gif

sevgiler..

MuminOKAN 02-05-2008 11:52 PM

hayal ablacım... birden üzerime alındım... ve sanırım yanılmadım.... yanılmışta olabilirim... çünkü yoldan geldim sabah erken çıktım.
demek istediğimi anlatamadım. anlatmak istediğim peşin yargı... yani ortada bişey yokken hata bendedir denip durduk yere üzüntü.

hayalayaz 03-05-2008 01:12 AM

müminciğim benim yazdığım mesaj, hata bende dediğim zaman..bu iki sözün bende yarattığı etkiyi anlatmak içindi...hiç üzerine alınma..ben sadece hatalarıma bakış açımı anlatmak istedim. kıyamam ben sana.üzülme sakın....saygılı sevgiler

Alıntı:

mumin.okan Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablacım... birden üzerime alındım... ve sanırım yanılmadım.... yanılmışta olabilirim... çünkü yoldan geldim sabah erken çıktım.
demek istediğimi anlatamadım. anlatmak istediğim peşin yargı... yani ortada bişey yokken hata bendedir denip durduk yere üzüntü.

mücevher 03-05-2008 10:27 AM

Hata bende,derken; nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama okuduğumda kafamda şimşek gibi çakan şu sözlerin etkisiyle böyle bir ifade kullandım: Dışarıda birşey arama, dışarıda olan sahte... Dışarıda olan senin içindekilerin yansımasından başka birşey değil... gibi sözlerdi.
sadanimBu sözleri okuyunca ne demek istiyor diye düşündüğümde bir an kendimden korktuğumu hatırlıyorum. Yani benim bilinçaltımdaki suretler miydi tecrübelerim, acılarım, isyanlarım, herşeye sebep kendimmiydim? Bunları düşündükçe kendimden kaçmak kurtulmak istedim, ben, beni reddettim. Yılların alışkanlığı ve kalıpları sanırım elimden de birşey gelmedi o an başka türlü davranamadım, düşünemedim. Hata bende derken bunu kastettim. Yani bendeki defolu düşünceler... Kendime eziyetim. Belki günlüğü açarken bile bilinçaltımda "sen kimsin ki sana bir cevap gelsin" şeklindeki bilinçli veya bilinçsiz düşüncem. İşte ben bu düşünceden kurtulamıyorum. Ne yapsam ne etsem nafile...Karşıma çıkan da bu düşüncenin yansımaları oluyor. Nasıl bir kalıpsa bu kemikleşmiş.... agl34 Kendimi seviyorum, kendimi kabul ediyorum gibi olumlamaları son zamanlarda aklıma geldikçe tekrarlıyorum ama yüreğim hiç oralı değil... Yıllarca sevgiyi dışarda aramaya alışmış bir yürek içe bakması gerektiği söylenince aldırmıyor belli... sadanim

mücevher 03-05-2008 10:40 AM

Şimdiii!!! Yukarıdaki açıklamayı yaptıktan sonra günlüğüme gelen tüm komşularıma yürek dolusu teşekkürler. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 Valla sizler beni bu sabah öyle bir motive ettiniz ki anlatamam. thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim Yazdığınız her cümle için, yaptığınız her paylaşım için, önerileriniz için o kadar minnettarım ki. 25889 25889 25889 25889 25889 25889 belki telkinlerin ve sizler gibi dostların sayesinde ben o kemikleşmiş bilinçaltı kalıplarımı da kırarım bakarsınız.-İlk defa bunun olabileceğini ifade ettim kendime ve size...- belki olur, bakarsınız olur, kimbilir...

sanemce 03-05-2008 11:02 AM

olacakmı diye bakarsak olurmu bilmem ama, olacak dersek kaçacak yanı kalmaz kesin olur 12389

sevgiler hismiley

mücevher 04-05-2008 10:24 AM

Haklısın galiba olacak... oldu bile... demeli insan hedeflerine ulaşmak için katılıyorum sana canım çok teşekkürler önerin için. Aşık Veysel'in dediği gibi uzun ince bir yolda gittim senelerce karanlıktı, el yordamıyla ilerledim.Buraya geldim. Artık isteğim karanlıktan aydınlığa çıkmak ve yine yürümek...İşte bu hoşlanmadığım bilinçaltı kalplarını da eritebilirsem daha ne isterim ki... smil56

mücevher 04-05-2008 10:34 AM

Heyoo,heyoo,heyoo!!!
Bir mp4 üm oldu yaşasın. derty uy897 derty uy897 derty uy897 derty uy897 derty uy897
Telkinleri de hemen şöyle 5 erli yükledim başladım dinlemeye. music45 ama teori kolay da iş pratiğe gelince uygulamak zor oluyor tabi...günde 24 saat demiştim ya nerdeee... benim bebiş sağolsun buna imkan vermiyor. Ben de işte kaçamak falan dinlemeye çalışıyorum.Sitede daha önce gördüğüm önerilerde olduğu gibi ilk olarak ego güven, kendine güven ve suçluluk telkinlerini yükledim. Bunları kaç gün dinleyip de diğerlerini de eklemem gerekir sizce???

MuminOKAN 04-05-2008 11:27 AM

ne güzel. adına sevindim. gelişmelerden haberdar edersin. s456

mücevher 05-05-2008 09:59 AM

actionsmile
Herkese sıcak bir merhaba diyerek yazmaya başlıyorum. Pazar günü telkinleri en az 6 saat durmaksızın dinledim. Telkinleri kulaklıkla dinlemek bende müziğin içindeki sesleri daha fazla algılamaya yol açtı. Bu çok hoşuma gitti. Aslında sabah enerji ve coşkudan günlük nasibini almamış biçimde kalkmıştım. Daha sonra tansiyonumu ölçtüğümde düştüğünü anladım. tuh788
Ancak yapacak çok iş vardı ve herşey beni bekliyordu. Öylece yatamazdım. Kalktım bir tuzlu ayran ve arkasından gelsin telkinler. Kulaklıkları taktım kulağıma ve sanki motoru yenilenmiş arabalar gibi tam gaz bütün işlerimi tamamladım. Belki çok yoruldum ama içim rahattı. yrl78
Bu arada kulağımdaki kulaklık dikkat çekti ister istemez. Şimdi açıklama yapmak zor değil elbet ama karşımdakilerin bunu anlamayacaklarını bildiğimden hiç istemeden düşündüm. Bunu nasıl açıklasam onlara. Bir şimşek çaktı kafamda ve dedim ki ingilizce çalışıyorum... Yalan söyleyenlerden nefret ederim ve yalan söylemekten. O yüzden zamanında hayatımda büyük kararlar almış ve sırf yalan söylememek için işimi farklı bir kulvarda sürdürmüşümdür. djj
Neyse uzun lafın kısası, sonucun güzel olacağına inandığımdan bu hatamı görmezden geliyorum. hih33
Dileğim güzel bir hafta olsun... 98569

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM.