Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Ha Gayret! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6480-ha-gayret.html)

mücevher 06-10-2008 10:13 AM

Ynt: Ha Gayret!

şimdi ben ne desem ki. körün istediği bi göz Allah verdi iki göz desem y789
sevgili keops yazdığın konular harika ve benim için ideal konular. 12 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum. cilgin897
Shaman da gelse süper olur harika olur. gogogo
bu buluşma bir nevi konferans niteliğinde olacağına göre buluşma yerimiz de buna uygun bir yer olsa nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum.
sevgilerimle...
Not: Hayal Abla sen harikasın... partysmiley

serpil22 07-10-2008 12:25 AM

orada olmayı ne kadar çok isterdim sad456 sad456 agl34 agl34 agl34 harika bir toplantı olacağını biliyorum ooofff ne yazıkki gelemiyorum 88a

maximumfelix 07-10-2008 03:44 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
maximumfelixciğim çok teşekkür ederim ablam..her şey doğru zamanda, doğru yerde gerçekleşiyor, senin buraya gelmen içinde doğru zaman değilmiş demekki..ama benim ve keops söylediğin her şey çok hoş..güzel bakan güzel görüyor..senin gibi.. ama ben seni isteklerinin oluştuğu yerlere çekiyorum..şaman gelirmi? yaaa ne güzel olur geliverse, gel demeye çekiniyorum..eşinin iyiniyetini zorlamamak adına..dedimya doğru zaman ve doğru yer diye..kimbilir..bakarsın geliverir..saygılı sevgiler ablam.. kiss3 kiss3 kiss3

Hayal abla canımmmmmmmmmmmmmmm tender45 çok tesekkur ediyorum bitanemsinn 96
insallah gelirim bu kez, keopsla da konustuk cok super bırsey olacak
senın gıbı bır ustad keops gıbı entellektuel genc bır beyin; mutlaka cok faydası olacak katılan tum arkadaslara
evet kımler gelıyor ???

mücevher 07-10-2008 04:28 PM

Heyo heyo!!! uy897 uy897 uy897
seminer (buluşma, tanışma) gerçekten güzel olacak şimdiden belli.

bugün hakkımda yapılan birkaç dedikoduyu duydum. 12389 aslı astarı olmayan şeyler, hazımsız kişilerin balonları sadece. hih33 eskiden olsa karalar bağlar, vay neden öyle düşünmüşler neden öyle söylemişler diye üzülürdüm. ama şimdi vız geldi, tırıs geçti. hih33
ar damarım da çatlamadığına göre sanırım ben pozitif yönde epey bir yol almışım. geçirgen olmuşum mesela. kırılganlığımı bir kenera bırakmışım. güzel super hoşuma gitti. kendimi takdir ettim şöyle en içten olanından. art56art56
yola devam. 98569

mücevher 16-10-2008 02:25 PM

artık rüyalarımdan korkmuyorum. sevincli hih33
eskiden kötü bir rüya gördüğümde mesela rüyamda patlıcan görmek hiç iyiye çıkmazdı.
şimdiyse kendimi güvendi hissediyorum. aa34
gece rüyamda bir sürü patlıcan topladım.
ama korkmuyorum işte. ben güvendeyim . smileydance
o patlıcanlar sadece bir sebze ve bana bişey yapamazlar... clapping

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 AM.