![]() |
Ynt: Ha Gayret! şimdi ben ne desem ki. körün istediği bi göz Allah verdi iki göz desem y789 sevgili keops yazdığın konular harika ve benim için ideal konular. 12 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum. cilgin897 Shaman da gelse süper olur harika olur. gogogo bu buluşma bir nevi konferans niteliğinde olacağına göre buluşma yerimiz de buna uygun bir yer olsa nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum. sevgilerimle... Not: Hayal Abla sen harikasın... partysmiley |
Ynt: Ha Gayret! orada olmayı ne kadar çok isterdim sad456 sad456 agl34 agl34 agl34 harika bir toplantı olacağını biliyorum ooofff ne yazıkki gelemiyorum 88a |
Ynt: Ha Gayret! Alıntı:
insallah gelirim bu kez, keopsla da konustuk cok super bırsey olacak senın gıbı bır ustad keops gıbı entellektuel genc bır beyin; mutlaka cok faydası olacak katılan tum arkadaslara evet kımler gelıyor ??? |
Ynt: Ha Gayret! Heyo heyo!!! uy897 uy897 uy897 seminer (buluşma, tanışma) gerçekten güzel olacak şimdiden belli. bugün hakkımda yapılan birkaç dedikoduyu duydum. 12389 aslı astarı olmayan şeyler, hazımsız kişilerin balonları sadece. hih33 eskiden olsa karalar bağlar, vay neden öyle düşünmüşler neden öyle söylemişler diye üzülürdüm. ama şimdi vız geldi, tırıs geçti. hih33 ar damarım da çatlamadığına göre sanırım ben pozitif yönde epey bir yol almışım. geçirgen olmuşum mesela. kırılganlığımı bir kenera bırakmışım. güzel super hoşuma gitti. kendimi takdir ettim şöyle en içten olanından. art56art56 yola devam. 98569 |
Ynt: Ha Gayret! artık rüyalarımdan korkmuyorum. sevincli hih33 eskiden kötü bir rüya gördüğümde mesela rüyamda patlıcan görmek hiç iyiye çıkmazdı. şimdiyse kendimi güvendi hissediyorum. aa34 gece rüyamda bir sürü patlıcan topladım. ama korkmuyorum işte. ben güvendeyim . smileydance o patlıcanlar sadece bir sebze ve bana bişey yapamazlar... clapping |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 AM. |