| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı benim bu günkü iş görüşmem benim açımdan olumsuz geçti.. adam biraz paranoyaktı sanırım.. cv'm deki fotoğrafımda kıyafetim mavi, bugünde mavi giymiştim, maviyi seviyorsunuz dedi.. ben mavi giydiğim için öyle dedi diye düşündüm unutmuşum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı ![]() benim bu günkü iş görüşmem benim açımdan olumsuz geçti.. adam biraz paranoyaktı sanırım.. cv'm deki fotoğrafımda kıyafetim mavi, bugünde mavi giymiştim, maviyi seviyorsunuz dedi.. ben mavi giydiğim için öyle dedi diye düşündüm unutmuşum cv deki fotoğrafımdaki kıyafetiminde mavi olduğunu, o söyledi.. öyle konuştuki bana bir ara baygınlık gelecekti nerdeyse.. çok istedi yarın işe başlamamı.. o kadar çok baskı kurdu ki üzerimde.. ben düşünmek için süre isteyince, itiraz etti. başka yerlerle de görüşüp değerlendireceksem zaten olumsuz bakarmış..o özel hayatında da iş hayatında da ikinci planda olmak istemezmiş.. vereceği ücret çok komikti.. itiraz ettim, güyaa arkadaş olarak benim iyiliğim için cv mi eleştirdi.. bu yaşlarda iş bulmak çok kolay değilmiş, yabancı dil bilmiyormuşum, cv'min artı bir özelliği yokmuş hatta vasat bile denilebilirmiş..onun yaptığı görüşmelerden işi kabul edecekler varmış ama o benimle çalışmak istermiş.. kendime bir fırsat vermeliymişim orada çalışmak için.. okadar uzun konuştu ki.. yaklaşık bir saat sürdü görüşme.. bir ara çıkamayacağım oradan kurtulamayacağım sandım.. benim en yakın zamanda insanların haddini bildirmek adına kabalığı öğrenmem lazım.. kibarca anlatınca anlamıyorlar.. bütün enerjimi tüketti. tek sorun ücretmiymiş.. istediğim ücreti verince kabul edeceksem 100 lira 200 liranın ne önemi varmış.. istediğim ücreti verseydiniz yine düşünmek isterdim dedim ama adam anlamıyorki.. şartladı kendini işi kabul etmem için.. ne desem çürütüyor.. tükendim resmen.. en son yarın sonucu bildirebileceğimi söyledim ve kabul ettirdim.. yarın arayıp kendime sizinle çalışma fırsatını veriyorum dememi umut ederek sonuçlandırdı.. ve personel arayışını öğleye kadar durduracakmış.. sağolsun pamuk'ta ricamı kırmayıp benle gelmişti ve kızımla dışarda beni beklediler.. onlar olmasaydı ben o tükenmişlikle eve nasıl gelirdim bilmiyorum.. bu arada cv'min ulaştığı şirketlerden bir hayranım oluştu.. dünden beri sms atıyor.. bir arkadaşımın şaka yaptığını düşündüm ama değil..güzelliğimden etkilenmişmiş.. bu yaptığınız hiç etik değil diye cevapladım sms sini.. biliyorum ama dayanamıyorum çok güzelsin yazmış.. neler oluyor bir anlasam... kendimi seviyorum.. ben güçlüyüm.. her sorunun üstesinden gelebilecek güce sahipim.. ben değerliyim.. basit insanlarla basit olamayacak kadar özelim... kabalaşarak insanların hadlerini bildiremesem de, kendimi böyle kabul ediyor ve seviyorum ![]() bu dediklerimi bu geceliğine kabullenmek zor gelse de bildiğim ve çok emin olduğum birşey var ki, sizler çok özelsiniz ve sizleri çok seviyorum.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı benim bu günkü iş görüşmem benim açımdan olumsuz geçti.. adam biraz paranoyaktı sanırım.. cv'm deki fotoğrafımda kıyafetim mavi, bugünde mavi giymiştim, maviyi seviyorsunuz dedi.. ben mavi giydiğim için öyle dedi diye düşündüm unutmuşum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi