| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı hiçbirşey yolunda değil ve sabır diye diye sabır taşı çatlayacak hale geldi madem öyle SABIR deme sende.. benim anlayamadığım şu...burada bulunan konuların hemen hemen hepsinde, bilinçaltına ne söylersek onu bizim karşımıza çıkardığını okuyoruz ve öğreniyoruz...ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() şimdi şundan emin olalım, bir kere hepimiz için isteklerimize uygun iş ve maaş var...istediğimiz her şey mevcut yeterki istemeyi bilelim.. mış gibi yapalım..yani olmuş gibi..her gün yataktan işe gitme saatinde kalk...işe gitmeye hazırlan..evden çık..işe gidiyorum de içinden ..bir simit al eve girerken çok verimli ve olumlu bir iş günüydü de...( merak etme bilinçaltın sana yalancı sadece simit aldın..veya boş boş sokakta gezdin demez) şöööyle sakince otur..kendini hayalindeki iş yerinde gör, iş arkadaşların varmı, varsa ( onlarla nasıl olmak istiyorsan..gözünde canlandır, patronu vs..ve lütfen her ayın belirli gününde maaşını tam almayı unutma..işte bu kadar korkmayın kuzum yaaa...ve lütfen sözlerini değiştir..ailelerimizin öğrettikleri yanlışları yapmaktan, söylemekten vazgeçelim artık...yukarıda yazdıklarımı günde birkaç kere imgele..bakalım ne olacak..işin yokmu? olabilir sende sabır demek yerine oyun oyna..günlerini, yarının, geleceğinin hayalini kurarak, nasıl olmasını istiyorsan öyle imgeleyerek..en verimli olacak şekilde doldurmaya gayret et.. kızma bana emi..saygılı sevgiler.. | |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı hiçbirşey yolunda değil ve sabır diye diye sabır taşı çatlayacak hale geldi madem öyle SABIR deme sende.. benim anlayamadığım şu...burada bulunan konuların hemen hemen hepsinde, bilinçaltına ne söylersek onu bizim karşımıza çıkardığını okuyoruz ve öğreniyoruz...ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi