![]() |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara melodisim canımmmm gözpınarlarımda bekleyip ruhumu daraltan yaşlarıma yol oldu mesajın... içimdeki çığlıkların hıçkırıklar eşliğinde özgürlüğüne kavuşmasını sağladı... iyi bişey yaptın üzülme... seni seviyorum kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Gül gülüm, Sen gülünce güneş doğar, acılar kaybolup uçar, Hüzünler parça parça, sevinçler alır başını coşar, Gül gülüm, Ne yapacaksın, hayat işte diyeceksin, Geçer gider elbet, birazcık sabredeceksin ...... Müco Not : Ya tam konsantre olmuş şiiri yazıyodum bi telefon ilham perim uçup gitti. Sanemcem sabah sabah beni hüzünlendirdin be gülüm. Sevgiler, hepimize... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara 789569 789569 napim ben şimdi o arayanı tam bana şiir yazılacakken yapılırmı bu 789569 ( arayan güzel şeyler söylediyse susarım) mücevherim gönlü gibi adı güzel cevherim yüreğine sağlık... sevgiler ekiyoruz biz gönül toprağımıza.. elbette sevgi biçeceğiz... huzur düşlüyoruz küçücük dünyamızı kocaman yapmak adına..arada bir ayağımız takılıyor tökezleniyoruz da, düşmedik.. düşmeyeceğiz... yeminliyiz düşmemeye... değdimi gözyaşlarıma.. değdimi sesimi aşan hıçkırıklarıma... evet değdi... içimdeki zehri akıtamasaydım nasıl yerleştirecektim umut tomurcuklarını... şimdi güçlü olma zamanı... yere sapasağlam basarak , hayata meydan okurcasına dimdik durarak, kendinden emin, güçlü ve sağlıklı kararlar alma zamanı... ne diyorduk biz... KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATTIM, BÜYÜKLER BABAMDAN MİRAS KALDI... sevgiler kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara yaaa bu küçük dağları ben yarattım büyükler babamdan miras lafına bayılıyorum. bi de uygulayabilsem çok iyi olucak da. hadi hayırlısı.... kizgin1 o arayana ben de kızdım içimden... hüzün moduna çok çabuk girebiliyorum. agl34 ama haklısın artık durmak yok, hüznü de yaşayıp çok da acıtmadan canımızı karabulutları dağıtmak amacımız. durmak yok. yola devam.... bisiklet Not: Konudan konuya atlanan, içeriği çok dağınık bi mesaj oldu ama anladın sen onu gülüm. Sn. Lier'in dediği gibi biz birbirimizi biliriz. Bu melek mlk34 ben sanemceyi gülümsetirim, sevgini ona iletirim dedi. ben de inandım. |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara canımsın anladım ben seni super mlk34 o melek doğru demiş.. gülümsedim ve sevgini sımsıcak hissettim. teşekkürler.. sevgiler kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara yarım saate kadar kızımın okuluna doğru yola çıkıyorum smileydance eşyalarıyla birlikte kızımı alıp evimize döneceğiz ve yaz boyunca benimle olacak k8908 bugün içim kıpır kıpır ... bedenim dar geliyor içimdeki coşkuya.. hayır olsun inşallah demicem y789 coşkularımı seviyorum ben... kızımı seviyorum.. kendimi seviyorum her ne kadar bazen hor davransam da dunk56 sizleri seviyorum ark5 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara thumbsanim harika bir haber canım bu.. blissy eh biz daha bekleyeceğiz görmek için.. 22 haziarana kadar ttli3 uçarak gidersin şimdi.. sevincli bizde seni seviyoruz.. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara ayyy evet şamanım uçarak gidicem inanki hehehe onun yanında şımarmayı özlemişim ben... o şımarık bi anneyle uğraşmaktan pek hoşlanmıyo ama neyse y789 happy6 22 haziranda sizlerle bir arada olacağımı düşünmekte heyecanlandırıyor beni zaten 956k birazcık abarttımmı nee dusun la la la la laaaaa laaa diye dolanasım var ortalıkta y789 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara yaaa merak ediyorum işte! sevincli anne- kız keyfiniz nasılmış bakalım????? 44 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Kafamda canlanan tablo: sanemce:kızııımm hadi kalk saklambaç oynayalım. kızımız:anne ne diyosun allah aşkına.otur azıcık sanemce:ya lütfen lütfen lütfen.. kızımız:anne çocuk musun ya.kitap okuyorum lütfen rahatsız etme. sanemce:kör ebe,sek sek,tamam buldum birbirimizi ıslatalım kızımız:daha yaratıcı olamaz mısın anne? smiliyface Sanemce'cim işin esprisi tabi.Şımarmayı özledim demişsin ya onu düşündümde böyle bir dialog geldi gözümün önüne. Sevgiler. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara mücevhercim sağol canım akşam geç geldik henüz bişey anlayamadım.. sabah işe giderken öptüm okşadım kızımı.. kahvaltısını hazırladım öyle çıktım evden yarın akşama da şehrimize gideceğiz hafta sonu için. öss sınavına gireceğim için gidiyoruz gerçi de, öss ikinci planda kaldı doğrusu 44 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara hehehe delidir ne yapsa yeridir hesabı canımcım yaklaştın valla sevincli iş çıkışımda kızımla birlikte otobüs biletlerimizi almaya gittik. benim kol saatim bozulmuştu onunkininde kayışı kopmuştu. saat aldık her ikimize de.. saat konusunda yeni alınca alışmam zaman alıyor nedendir bilmem.. arada bi bakıyorum yolda ayyy ben bu saati sevdim diyorum blissy bir ara dürttüm kızımı hadi bana saati sor diyorum 44 kaale almadı beni tabii 12389 şımarıklığın ayarı yokki y789 ikimizinde keyfi olunca çok eğleniyoruz ama galiba o benden daha ciddi aa34 yalnızlık başıma vurmuş benim napim .. çocuk olmak istiyor bir yanım... yalnız bişi diyeyimmi benim saat durdu çalışmıyor emb23 onunkisi çalışıyo hih33 hani derler ya Allah'ın sopası yokki... anneliğini bil otur uslu uslu demi 44 kiss3 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Bazıları şanslı oluyo işte böyle.Hayata karşı ciddi olmak gerek tamam da bazende hadi canım sendecilik oynamak lazım.Ben bir geliyim hayırlısıyla ikimiz bir olur onuda kendimize benzetiriz.Amaaan canım olmazsa biz oynarız saklambaçı falan o otursun odasında kitabını okusun. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara biz oynarız saklambaçı da onu dahil edebilirmiyiz bilmiyorum dusun karşımıza geçip şunlara bak yaaa çocukmusunuz siz derse hiç şaşırma y789 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara ablacım gözün aydın kızına kavusmussun thumbsanim birde üstüne sımarıklık yapmıssın girlhaha |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara çok sağol cerencim. gözüm aydı gerçekten... kiss3 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Sanem'ciğim gözün aydın canım umarım birlikte güzel vakit geçirirsiniz.Sınavdada sana başaılar dilerim. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara çok teşekkür ederim Serpil'ciğim .. mutluluğu yaşamak güze, dostlarla paylaşmak çok daha güzel ark5 sevgiler kiss3 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sınavında başarılar diliyorum. hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara çok teşekkür ederim mücevher..en güzelini söyledin hakkımda en hayırlısı ne ise o olsun ark5 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara uzun zaman oldu günlüğüme yazmayalı.. inişli çıkışlı psikolojiyle yazmak istemedim açıkçası.. 22 haziran buluşması, sonraki iki gün sevgili keops'un verdiği seminer derken, kendimi dinleme fırsatım olmadı.. iyi de oldu aslında.. "biz bir aileyiz" derken inanarak söylüyordum ama bunu reelde yaşamanın güzelliği çok daha başkaymış.. sevgili hayal ablam, suzzy, pisimbat, şamanım atakan bey ve tek tek isimlerini sayamadığım diğer tüm toplantıya gelen üyeler.. hepiniz o kadar içten ve o kadar sıcaktınız ki.. yıllardır biraradaydık sanki.. sevgili redflowers evime gelişin ve birkaç günlüğüne de olsa aileme dahil oluşun beni çok mutlu etti. dolu dolu üçgün yaşadım ve gerçekten mutlu geçen üç gün.. şamanım evini açtın bizlere.. keops değerli bilgilerini paylaştın bizlerle.. izumi, duru, metin06 sizleri tanımak çok güzel. sansürsüz ifade edebildim kendimi yanınızda. bunu yapan ben değildim ama.. yaptıran sizlerin samimiyeti ve şeffaflığınız oldu.. hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.. başkalarına göre sanal olan paylaşımlarımız bence reeldeki paylaşımlardan çok daha değerli ve güçlü.. sizler varken yalnız olmadığımı biliyordum, artık eminim.. çok teşekkür ederim.. iyiki varsınız.. iyiki ailenin bir ferdiyim.. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara merhabalar sanemce senin adına inan çok sevindim kızınla birlikte mutluluklar diliyorum yanlış bilmiyorsam kızınla yaşıyorsun hismiley |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara bugün itibariyle işsizler kervanına katılmış bulunuyorum birsüredir maruz kaldığım psikolojik baskılardan dolayı, dün vücut error verince başka iş bulunca çıkma fikrimden vazgeçip hemen bıraktım işi. titreme kalp çarpıntısı,nefes darlığı... acile götüreceklerdi istemedim ve işi bırakacağımı yapamadığımı söyledim. ben alışmışım aktif çalışmaya, bütün gün hiçbirşey yapmadan oturmak sıktı beni. bu sabah gittim eşyalarımı, ortalığı toparladım çıktım.. eh bunca psikolojik stresten sonra birkaç gün dinlenmeyi hakettim.. kızımla güzel keyifli bir kahvaltı yaptık ttli3 akşam üzeri de kitapçıya gidip gönlümüzü zenginleştireceğiz k8908 almak istediğimiz kitapları alırız belki. oldum olası sevmişimdir kitapçıda zaman geçirmeyi. raftaki kitapları tek tek incelemeyi, birgün almak üzere kitaplar seçmeyi.. uykulusmile uykulusmile ben güzellik uykusuna yatayım biraz hehehe üfür üfür esen pencere önünde biraz uyuyayım thumbsanim saygılı sevgiler hismiley |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Canım benim yazını okurken kitapçı bölümünde sanki beni anlatmışın bende kitapçıda kendimi kaybederim o kitapların kokuları bile beni kendimden geçirir. Her şeyde bir hayır vardır umarım daha iyi bir iş bulursun inşallah sen neleri başarmadınki .Yolun açık olsun hayata bütün güzellikler senin olsun. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Serpil'im yüreğinin sesini duydum satırlarında.. çok teşekkür ederim ark5 hiç üzülmüyorum işsiz kaldım diye..bana göre değildi orası en başından beri biliyordum zaten.. kitapçıya gidemedik bugün. benim öğle uykusu kış uykusu gibi oldu 14.00 gibi yattım 18.30 da Zeynep uyandırdı thumbsanim bizde sabah erken kalkıp gidelim dedik.. mutluyum..huzurluyum..çok şükür sahip olduklarıma ve burada oluşuma ttli3 sevgiler kiss3 |
bazen sorunlar fırsatlardır ve sen kendine yeni bir fırsat yaratmışsın gibi . hayalindeki işi bulman dileğiyle.... .................................................. .............. |
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Bencede herşeyde bir hayır vardır,hayalindeki seni mutlu eden,keyif veren işi bulmanı dilerim... mlk34 |
bence biraz kafa dinle ablam...sadece kızına zaman ayır 15 gün falan..sonra iş ara... aman ya bende ne bilmişim yaşıma bakmadan akıl veriyorum :=) bye bye...:=) |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sevgili keops "bazen sorunlar fırsatlardır ve sen kendine yeni bir fırsat yaratmışsın gibi " dedin ya, sana katılmamak mümkün değil ark5 hayal ablam işsizler kervanına katıldım derken, güçsüzlük göstermişim.. kendine yeni fırsat yaratanların kervanına katıldım evet. ve bu deyimini de çok sevdim kiss3 sycorox ttli3 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. bende keyif aldığım bir iş bulmayı diliyorum ark5 sevgili alen inşallah Allah sana da benim kızım gibi bir evlat verir ki, arkadaş gibi olursunuz. bunun keyfi çok başka inan ttli3 çok şükür sağlıklıyım, güçlüyüm, sizler gibi dostlarım var.. yakında güzel bir işe sahip olduktan sonra da daha ne isterim k8908 yalannnn.... çok şey isterim daha ama, bir anda olmaz.. sırayla.. ama hepsi olacak inşallah.. saygılı sevgiler kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sanemcem gülüm yazı tarzın bile rengarenk... thumbsanim pozitif olumlamaların yazı renklerine bile yansımış...biten hiç bir şeyin arkasından üzülme sakın...ki üzülmediğini görüyorum.. ben uzun yıllar çalıştığım şirketimin kapanmaması için bildiğim bütün duaları ederdim...ama kangren olmuştu artık bütün bağları kesmek gerekiyordu... sad456 bende öyle yaptım...olmıyacak bir duaya amin demektense hemen harekete geçtim...yeni fırsatlara açtım kapılarımı...ve evde iki gün dinlenip yeni işime başladım....ve şu an çok mutluyum...eski şirketim de özlemini çekeceğimi düşündüğün her şey fazlasıyla var burda... blissy sen iste yeter... super sevgiler... hismiley |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara suzzy'cim canım ttli3 hayatım boyunca verdiğim kararlarımın ama iyi ama kötü sonuçlanmaları karşısında "neden öyle yaptım"..ya da "keşke" demiyorum. şartlar ozaman için onu gerektiriyormuş demeyi tercih ediyorum. bir tek bu forumu keşke daha önce görseydim diyorum thumbsanim iş bulmadan iş bırakmak günümüzde hiç akıllıca değil biliyorum ama, gerçekten devam edemeyeceğim bir işti. psikolojimi de olumsuz etkilediği için önüme fırsat çıksa da göremezdim. bırakmam gerekiyordu bıraktım.. forumla, sizlerle tanışmadan öncesi böyle düşünemezdim...üzülürdüm..neden böyle oldu derdim.. "keşke" demezdim ama kendimi üzecek birsürü sebep bulur çıkartırdım ortaya.. harcanıyordum orada böylesi daha iyi oldu girlhaha canım senin iş konusuna da çok sevindim.. hiç bahsetmedin.. bahsettin de ben mi kaçırdım dusun çalıştığın işyerindeki mutluluğun çok önemli olduğunu ben çevremdeki arkadaşlarıma kabul ettiremedim. lüks buldular..millet iş bulamazken sen iş seçiyorsun dediler hep. hayır efendim..çalıştığın yeri sevmek verimlilik açısından çok önemli.. sabah işe gideceğim oley diye yataktan kalkmak ayrı, üff gene işe gideceğim demek ayrı.. senin de iş yerinde mutlu olmana çok sevindim.. fazlasıyla hakediyorsun gülüm.. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara ewet tatlım keşke daha önceden aramıza katılmış olsaydın.. ark5 benim iş değiştirme dönemimde sizler daha üye değildiniz foruma...gerçekten sıkıntılı karın ağrılı dönemleri telkinleri dinleyerek ve arkadaşlarımın desteğiyle aştım...shamanımın...hayal ablamın...sevgili durucuğumun haklarını ödeyemem gerçekten... tender45 az ağrıtmadım onlarında başlarını...o dönemden edindiğim deneyim...insanlar sıkıntılı dönemlerini kişisel gelişim yöntemleriyle rahat ve akıcı yada yumuşak geçişlerle yaşayabiliyor... bende o dönemlerimi reiki ve telkin müziklerimle çok akıcı ve rahat yaşadım... b456 sanemcem sadece şunu bil şekerim...zamanı gelince her şey önüne geliyor...ektiğimiz düşüncelere dikkat edelim yeter...çünkü eskiden yani diğer işteyken şu an çalıştığım yerin önünden her gün geçiyordum...ve her geçişimde başım otomatikmiş gibi o tarafa dönüyordu...bir gün burada çalışırmıyım...acaba nasıl olur diyordum... gerektiği gibi olumlama yapmadığım halde...bir sene sonra orda çalışmaya başladım...sanırım bunu yürekten istemişim... sizlerinde gönlünüzde iş...eş ve bütün dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum canlarım... (benim günlüğüme yazdığına cevaben olsun buda..) girlhaha |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara wave Arkadaşlar ilk iş görüşmesi randevumu almış bulunuyorum smileydance yarın saat 17.00 de görüşmeye gideceğim.. çarşamba günü olsa daha iyi olur dedim, görüşme olumlu geçerse hemen işbaşı yaptırmak istediğini söyledi.. iyi bari geleyim dedim girlhaha hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı ark5 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara İşte bu sevincli sevincli . Canım harika bir haber bu.Çok sevindim mükemmel. alk78 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara haberler çok iyi. inşallah çarşamba çalışırsın... alk78 art56art56 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara harika... blissy hep birlikte istemenin büyüklüğü işte...hepimiz kocaman bir enerji topu oluşturduk... müthiş... gogogo sanemcem canım dilerim görüşmen hayırlı geçer...çok sevindim..güzel haberlerini bekliyoruz... cilgin897 sevgiler... kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara teşekkür ederim canımcım kiss3 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Sevgili Sanem, grup çalışmasının ve kuantum alanın hızı işte budur.. hiç şaşırmadım ;) çok sevindim, işin hayrlı olsun ve daha ötesindeki kapılarıda sana açsın. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM. |