Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Negatif Limanlardan Pozitif Sulara (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6333-negatif-limanlardan-pozitif-sulara.html)

duru79 14-05-2008 10:32 PM

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

serpilcim olumlamalarıma devam edip etmemekte ki kararsızlığım o iş olmadığı içindi ama haklısın devam edicem ama bunu ve daha iyisini kabul ediyorum demeyide ihmal etmiycem.Sanırım böylesi daha iyi olucak. dusun
.author=serpil22 link=topic=7144.msg51786#msg51786 date=1210792943]
durucum olumlamalarına devam et sakın bırakma derim istediğin sana senin için en hayırlı olduğu zamanda gelecek bence devam et canım
[/quote]

sanemce 16-05-2008 12:14 AM

bugün ikinci iş günümdü ve yüzümde tebessüm maskesi taşımıyorum artık... tebessümümü yüreğimde hissederek yaşıyorum.

hep derlerya iyi bişey olduğunda "aman çok anlatma nazar değer" diye.. nazar değermi gerçekten bilmiyorum ama içim içime sığmıyor uy897 mutluyum, huzurluyum, güzelliklerin birgün bozulacağından korkmuyorum çünkü daha da güzellerini imgeliyorum djj

telefonumun alarmına rober hatemonun senden çok var şarkısını ayarladım, sabah alarm çalınca ben yatağın içinde şarkıya ritim tutuyorum y789

kendimi seviyorum...

sizleri seviyorum...

mutlu olmayı seviyorum ve daha fazlasının bana gelmesi için kocaman kocaman yer açıyorum yaşamımda f678h

arkadaşlar gerçekten hayatım değişti çünkü ben değiştim smiliyface

arada bir korku yakama yapışacak gibi olsada derhal defediyorum sana yer yok yaşamımda diye 8977

hakatten şu nazar değme olayı gerçekmi???

ne yani nazar değmesin diye ben mutluluğumu kendime mi saklayayım coşkularımı içimde bastırıp??

yazık değilmi o coşkulara y789

heeeey forum ahalisi iyiki varsınız kiss3

yeni bir ben yarattınız benden alk78

comte 16-05-2008 12:18 AM

Ne güzel haberler bunlar sanemce... 25889 25889

Birilerinin mutlu olduğunu görmek beni de mutlu ediyor... 956k

Allah devamını artırsın. Daha çok güzellikler ihasan etsin inş... blissy

Sağlıcakla... hismiley

sanemce 16-05-2008 12:24 AM

mutluyum mehmet...

bu durumun geçici olduğunu düşünen bazı arkadaşlarıma nanik yapıyorum y789

hep birlikte mutlu olalım inşallah...

Allah'ım bana bi sihirli değnek verse de şöööle herkese dokundursam arındırsam hüzünlerden 96

çok uyuz oldum yalnız arkadaşlara tafra yapıyorum değiştirin şu olumsuz msn iletilerinizi diye y789

çok şükür.... binlerce şükür....

mücevher 16-05-2008 10:16 AM

Ne demek bunu yapan sensin, sadece sen. isteyen sen, olmasına izin veren sensin. İşte bu yüzden ben seni kutluyorum canım. Tebrikler. Bir de ben istikrarı yakalayabilsem. çok iyi olacak ama hadi hayırlısı...

ikizruh 16-05-2008 10:21 AM

mutlu olmayı istediğin sürece mutlu kalabilirsin sanemce 98569 üzüntüyü sıkıntıyıda yaratan biziz sonuçta.mutluluğun daim olsun canım wave

sanemce 16-05-2008 08:31 PM

sevgili mücevher ben istikrarı yakalayabildimmi çok emin değilim açıkçası.. sadece mutlu oluşumun tadını çıkartıyorum ve sonsuza dek böyle sürmesini istiyorum. çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için.. seni de güzellikler bulacak emin ol. yeter ki iste ve canını sıkan duyguların seni uzun süre etkilemesine izin verme..

sevgiler

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek bunu yapan sensin, sadece sen. isteyen sen, olmasına izin veren sensin. İşte bu yüzden ben seni kutluyorum canım. Tebrikler. Bir de ben istikrarı yakalayabilsem. çok iyi olacak ama hadi hayırlısı...

sanemce 16-05-2008 08:33 PM

çok teşekkürler özlemcim. hep birlikte mutluluğumuz daim olsun inşallah ark5

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
mutlu olmayı istediğin sürece mutlu kalabilirsin sanemce 98569 üzüntüyü sıkıntıyıda yaratan biziz sonuçta.mutluluğun daim olsun canım wave

sanemce 21-05-2008 09:28 PM

bugün itibariyle işyerimde bir haftamı bitirmiş bulunuyorum 956k

haftasonu kızımla birlikteydik... güzeldi... biraz gezdik biraz alışveriş yaptık ttli3

alışveriş kitapsız olur mu... olmaz tabii... sevgili shamanicin bahsettiği "dört anlaşma" kitabını aldım, "ruhsal büyüme " kitabını aldım, hayal ablamın bahsettiği "ışığı arayanların karanlık yanı" kitabını da alacaktım ki bulamadım b456

onu da patronum hediye etti hehehe

migrosa gitmiştik birlikte ofise bişeyler almak için ve sana kitap hediye edeyim istediğin bişey varmı deyince ben yok falan dedim ama, ısrarı karşısında kıramadım utananadam

kitap reyonuna gittik..umudum olmayarak "ışığı arayanların karanlık yanı" varmı diye sordum varmış 25889

ayyy o anki coşkumu anlatamam ttli3 öyle mutlu oldum ki utanmasam zıp zıp zıplayacaktım y789

mutluyum...huzurluyum... çok şükür...binlerce şükür... cat3500

hayalayaz 21-05-2008 10:38 PM

güzel kızım benim...mesajları okurken coştum, taştım..beni sevindirdin allahta seni daha fazla sevindirsin...kendini geliştirecek bir iş bulmuşsun..zaten sana böylesi gerkliydi..dinamik bir iş..harika.. allah bolluğu ve bereketide beraberinde getirsin..senemim mutluluk bazen uzun süreli bazen kısa süreli olur, ama en büyük başarı..kendimizi mutsuz hissettiğimiz noktada yaşadığımız başarıları ve mutlulukları hatırlayarak yeniden motive etmemizdir..daha büyük, ve kalıcı başarılar vede mutluluklar dilerim..saygılı sevgiler..

sanemce 21-05-2008 11:21 PM

hayalablacım ben sevgisini gösterebilen biri değilim pek ama seni ilk gördüğüm zaman kocaman kocaman sarılıcam http://www.armagancaglayanfanclub.co...ies/hugpe1.gif

bu forumu keşfetmek, telkinleri dinlemek, hayatım değişti ailesinin paylaşımlarını okumak...

kesinlikle değişimim sizler sayesinde oldu ama hayalablacım en çok en çokta sana borçluyum bunu ttli3

kenarda biyerlerde unutulmuş olduğumu düşündüğüm, buraya kadarmıydı dememe ramak kalmışken beni dinledin ve değerli bilgilerini paylaştın benimle. önemsendim...değer verildim... en büyük ihtiyacım buymuş o sıralar..ve kendime değer vermem gerektiğini öğrendim..

ne kadar teşekkür etsem azdır... değişimin bize teşekkürdür deyişini duyar gibiyim. biliyorum ablacım... güzel yüreğini bizlere yararlı olmak adına açtığını ve bizim mutluluklarımızla mutlu olduğunu biliyorum.. Allah mutluluğu senden, seni de bizden eksik etmesin inşallah. kiss3

ne güzel bir aile olduk değilmi ttli3 kocaman ... sevgi doluhttp://www.armagancaglayanfanclub.co...milies/hep.gif

hayalayaz 21-05-2008 11:29 PM

keşke sevgisini gösteremeyen herkes senin gibi olsa ..güzel kızım sevgi senin tüm varlığından taşıyor..görüştüğümüzde uzun uzun sarılırız birbirmize ama bir şey sorucam sen hiç kendine sevgiyle sarıldınmı? bir kere denemeni tavsiye ederim..jkişinin kendisiyle olan dostluğunu pekiştirir..onaylanmayı dışta aramak yerine, içte olanı dışa vurur ve büyük bir tatmin yaratır..sana ne kadar değerli olduğunu gösterir..yap bakalım ne olacak..saygılı sevgiler

sanemce 21-05-2008 11:38 PM

ayyy ablacım olmadı şimdi.. ben kendimi başarılı bir öğrenci sayarken sen beni sınıfta bıraktın hehe..

kendime sarılmak dusun çalışmadığım yerden sordun utananadam tamamdır ablacım bundan sonraki ödevim bu olsun http://www.armagancaglayanfanclub.co...milies/yaz.gif

kiss3

heal 22-05-2008 12:04 AM

Merhaba, geç buluştum günlüğünle. Şöyle baştan sona bir çırpıda okudum. Gelişmeleri böyle bir kerede okuyunca okadar mutlu oluyor ki insan. İyi ki de bugün gelmişim günlüğüne. Tam da bu çekim yasası çalışmıyor mu ne dediğim bir zamanda. Başaranları görmek, istediğin işi bulduğunu görmek ( hatta belki fazlasını ); inan bunları okuyan herkese itici bir güç veriyor.

Herşey gönlünce olsun...

sanemce 22-05-2008 12:18 AM

tespitin çok doğru agresif. iş konusunda daha fazlası derken evet öyle oldu. henüz the secret çıkmamışken, çekim yasasının varlığından habersiz olduğum dönemlerde çalıştığım işlerimin bir öncekinden daha üst basamak olmalarına kişisel gelişimim adına özen gösteriyordum. bu işyerime girmeden öncesi ne iş olsa yaparım abi kıvamına gelmiştim nerdeyse.. iyi bir işim olmasını istedim tabii ama yeterince imgeleyemedim..buna rağmen yine beni aşan bir iş buldum ve çok mutluyum o yüzden. zoru severim. zoru başardığımda daha bir mutlu olurum.

çekim yasasını hakkını vererek çalıştırabilseydim iş konusunda daha neler olacaktı düşünemiyorum doğrusu 8977

bişey daha söyleyeyim.. 2 ay işsiz kalınca maddi anlamda çıkmaza girmiştim ve bir akşam aklımdan bir rakam geçirdim ve şu kadar olsaydı acil ihtiyaçlarımı görecek diye düşündüm... ertesi günü kızım aradı ve banka hesabında tam da aklımdan geçirdiğim rakam kadar para olduğunu söyledi... inanamadım. tüh daha fazlasını deseydim keşke oldum 44 (paranın nerden geldiğini biliyorum tabii ama beklemiyordum açıkçası)

çekim yasasını çalıştırmaya devam agresif 12389

bizler herşeyin en güzelini hakediyoruz ve bunlara sahip olmak Önce Allah'ın takdiri sonra da kendi elimizde ark5

shamanic 23-05-2008 04:16 PM

merhabalar sanemce mutlulukların başarıların artarak çoğalsın.. senin ve sevdiklerin için daim olsun inşallah canım..

nazar demişsin bir iki kelam etmeden geçemedim..

evet nazar vardır.. ama kişi kendisini korumasını bilirse ve aurası güçlü olursa negatif enerji pozitifin yanında barınamaz..

evet düşünce bazındaki isteklerimizi reele dönene kadar biraz kendimize saklamamızda yarar vardır..
yada bu isteği destekleyecek bizi yüreklendirecek insanlarla paylaşmakta yarar vardır..

özellikle kişilerin en yakınındakiler bazen zarar verirler hayallere..

örneğin zenginliği düşleyen bir kadın eşinin zenginliğe giden yolda blokajı olabilir istemeden..
çünkü zengin olduklarında eşinin kendisini terk edebileceği düşüncesi olabilir bilinçaltında.. v.b

yada kadın işe girmek istersen eşi ihmal edileceği düşüncesiyle istemeden engel olabilir iş kısmetlerinin gelmesine.. v.b

paylaştıkça çoğalan enerji için atakan bey in eklediği güzel bir yazı vardı..
müsait olduğunda okumanı öneririm..

http://img339.imageshack.us/img339/6550/15zx1.gifsevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ez-t159.0.html

sanemce 23-05-2008 07:59 PM

yorumun ve verdiğin link için çok teşekkür ederim shamanic kiss3

hemen okudum daha önce farketmemişim.. reelde isteklerimi paylaştığım kişiler kalmadı gibi bişey. olumsuz yorumlara tahammülüm kalmadı çünkü.. buradaki paylaşımlardan dolayı mutluyum ve kasmıyorum kendimi.. güç alıyorum hatta.

şu an biraz yorgun hissediyorum kendimi... aklım karmakarışık neden bilmiyorum...negatif değilim ama sanki gücüm tükenmiş gibi... biraz kendimi toplayayım.

sevgiler hismiley

mavidag 23-05-2008 10:12 PM

merhaba,

şimdilik sadece selam verip kısaca uğruyorum günlüğünüze, birkaç yazıyı okudum, ne kadar içten ne kadar sevgi ve neşe dolusunuz..çok sevdim burayı..
daha önce niye farketmemişim..bir süredir de yoktum...

tekrar görüşmek üzere, o zaman baştan sona okuycam :)

sevgiyle ve sağlıkla kalın hismiley

sanemce 23-05-2008 11:16 PM

günlüğüme hoşgeldiniz burre.
bir yanım çocuk kalmak istiyor. büyümeyi reddediyor..
sevmeyi, sevilmeyi seviyorum..
güzel olan herşeyi seviyorum k8908

burada da bu kadar güzel insanlar varken sevgi dolu olmamak mümkün mü ark5

saygılı sevgiler hismiley

Alıntı:

burre Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,

şimdilik sadece selam verip kısaca uğruyorum günlüğünüze, birkaç yazıyı okudum, ne kadar içten ne kadar sevgi ve neşe dolusunuz..çok sevdim burayı..
daha önce niye farketmemişim..bir süredir de yoktum...

tekrar görüşmek üzere, o zaman baştan sona okuycam :)

sevgiyle ve sağlıkla kalın hismiley

sanemce 25-05-2008 11:33 AM

günaydın

grip oldum sigrt56

bütün kış hastalanmadım bu havalarda grip oldum b456

başımda ağrımayan bir yer yok şuan agl34

t678

ceren18 25-05-2008 04:49 PM

allahım inanamıyorum dersanem bitti 88a ve birsene boyunca birbirimizden hoslanmıstık böyle mi ayrılıcaktık arkamdan geldi otobüsüme kadar birlikte yürüdük birlikte yemek yedik ama kahrolası çenemi açıp hiçbişey diyemedim otobüsüme kosarken arkamdan kendine çok iyi bak diye bagırdı oturup çocuk gibi zırıl zırıl agladım otobüste 88a inanamadım kendime okadar kişi varken nasıl agladıgıma ve hala aglıyorum gözlerim mos mor oldu ve onun güzel gözlerini birdaha göremicem agl34 öylece arkasından bakakaldım bu nasıl bir acı yaaaaa içim acıyooooo aklımdan çıkartamıyorum onun ben otobüse binince kosa kosa gidisini seni birdaha göremicek miyim diyisini hiçbişey söyliyemedim dilim tutuldu sanki agl34 buda pozitif limanlardan negatif sulara kimseye anlatamıyorum birtek sizlere anlatabiliyorum yoksa aglamaktan bayılıcam allahım herşey bitti inanamıyorummm agl34

duru79 25-05-2008 05:11 PM

sanemce geçmiş olsun..bende gribim ama biraz düzeldim umarım en kısa sürede sen de iyi olursun.
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
günaydın

grip oldum sigrt56

t678

melodiss 25-05-2008 05:18 PM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
allahım inanamıyorum dersanem bitti 88a ve birsene boyunca birbirimizden hoslanmıstık böyle mi ayrılıcaktık arkamdan geldi otobüsüme kadar birlikte yürüdük birlikte yemek yedik ama kahrolası çenemi açıp hiçbişey diyemedim otobüsüme kosarken arkamdan kendine çok iyi bak diye bagırdı oturup çocuk gibi zırıl zırıl agladım otobüste 88a inanamadım kendime okadar kişi varken nasıl agladıgıma ve hala aglıyorum gözlerim mos mor oldu ve onun güzel gözlerini birdaha göremicem agl34 öylece arkasından bakakaldım bu nasıl bir acı yaaaaa içim acıyooooo aklımdan çıkartamıyorum onun ben otobüse binince kosa kosa gidisini seni birdaha göremicek miyim diyisini hiçbişey söyliyemedim dilim tutuldu sanki agl34 buda pozitif limanlardan negatif sulara kimseye anlatamıyorum birtek sizlere anlatabiliyorum yoksa aglamaktan bayılıcam allahım herşey bitti inanamıyorummm agl34

ceren18 bitmemiştir belki ya b456 gelecek günlerin ne getireceği belli mi olur ,bence o kadar üzülme hayat süprizlerle dolu sung66

sanemce 25-05-2008 05:23 PM

cerencim dur bi sakin ol gülüm ark5 ayy kıyamam ben sana ttli3 ttli3

dershane bitti sadece biten bişey yok.. bir dershanelikmiydi yani.. akacak kan damarda durmaz derler hem ne biliyosun bittiğini... hem ne demek pozitif limanlardan negatif sulara oldumu ya canım cık cık.... sil gözünün yaşını bakim..

negatif düşünerek olacak bişey varsa da engellemiş oluyosun biliyosun dimi?? içeriğini bilmiyorum gerçi ama üzme kendini..

kızımda üzgündü dün dershanesi bitti diye ama o öğretmenlerini göremeyecek diye üzgündü.. bende okulu bitecek yanıma gelecek diye seviniyorum hehe

herkes kendi penceresinden bakıyor işte 44

sanemce 25-05-2008 05:29 PM

durucum çok sağol canım.. dün sabah boğaz acısıyla uyanmıştım öğleden sonra baskın yaptı bana grip terli345

dün ben birine geçmiş olsun dedim ama senmiydin bilemedim bu gel geç aklımla şaşkın
neyse sana da geçmiş olsun canım ark5

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
sanemce geçmiş olsun..bende gribim ama biraz düzeldim umarım en kısa sürede sen de iyi olursun.
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
günaydın

grip oldum sigrt56

t678

kamil5 25-05-2008 05:30 PM

bence asıl mevzu dershane değil :)

gözlerinin mosmor olduğunu profilindeki resimden anlayabiliyoruz. söylemene gerek yoktu. hiç bişey diyemediysen telefon numarasınımıda alamadın bea.

inşallah yanlış anlamamışımdır:D sung66

ceren18 25-05-2008 05:42 PM

alamadım o da benimkini istemedi öylece ben otobüsteyken aglayarak bana baktı onun agladıgını görünce zaten içide birseyler koptu kız arkadasım beni kafeye çagırdı sonra o geldi tesadüfen kız arkadasım gitti dersanede defterimi unuttum diye herşeyi o ayarlamıs kız arkadasım söyledi ben ne kadar saf mısım ya bunların hiçbirini anlamadım o şimdi ona karsı bişey hissetmedigimi düsünüyo ama suan onu göremicegimi düsündükçe aglıyorum yok hayatımda böyle acı çekmedim ben annemde ne dersaneymiş kızım nekadar çok üzüldün diyo dersane kimin umrunda sadece biraz daha erken anlamalıydım otobüse binmeden önce agladıgını görünce herşey kafamda yerine oturdu öncesinde hep içimde şüphe vardır ahhhh bu koca kafam hiç zamanında çalımazki agl34 88a 88a

hayalayaz 25-05-2008 05:44 PM

cerenciğim bitermi hiç..o seni arayacak merak etme...sanemcim geçmiş olsun bir tanem...kamil'im mesajlarında küçük harf kullan, olurmu ablam..hepinizi seviyorum..saygılı sevgiler

melodiss 25-05-2008 05:53 PM

numaranı istemedi ağlayarak baktı dusun amannnnnnnn sende garip bi insanmış madem ağlancak kadar seviyor ne diye en küçük bi çaba bile göstermiyor bence sende ağlama demekki devam etmesini istememiş dusun yada o kadar samimisiniz madem nuramaranı biliyor olması gerek bilmiyorsada arkadaşından almıştır belki utananadam neyse sonuç olarak ağlamaaaaaaaa kiss3

sanemce 25-05-2008 06:29 PM

sağol ablacımm geçecek kiss3

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
cerenciğim bitermi hiç..o seni arayacak merak etme...sanemcim geçmiş olsun bir tanem...kamil'im mesajlarında küçük harf kullan, olurmu ablam..hepinizi seviyorum..saygılı sevgiler

capella 25-05-2008 10:36 PM

merhaba..
günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim ttli3
çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın smiliyface

sanemce 25-05-2008 10:49 PM

çok teşekkürler canım.. hepimiz herşeyin en güzeline layıkız..yeterki güzellikleri görmeyi bilelim ark5

sevgiler hismiley

Alıntı:

e.z.gia Nickli Üyeden Alıntı
merhaba..
günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim ttli3
çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın smiliyface

ceren18 25-05-2008 11:46 PM

iyi aksamlar herkese sanemce öncellikle günlügünüzü işgal ettigim için affedersiniz 96 ben gündüz okadar üzgündümki masallah siteye bütün ask hikayemi anlatmısım derty şimdi daha sakin kafayla düsünüce daha iyi idrak edebiliyorum yasadıklarımı tender45 benim derdimle ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim sanemce melodis kamil5 ve hayalaz kiss3 sanemce seninde bir kızın var ve galiba aynı yaslardayız bende anneme arkadaslarımdan ve hocamdan ayrıldıgım için agladıgımı söylemiştim y789 ama galiba gözlerim mor oldugunu görünce o da anladı esas derdimin baska oldugunu smil56 melodis biz onunla samimi deildik aynı sınıftayız belkide enaz biz konusuyorduk ama insanlar arasında bir çekim olur ya bizde öyle irsey yasadık neseli56 şimdi herşeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorum gerçekten akacak kan damarda durmaz zaten sanemce abla dimi y789

sanemce 26-05-2008 12:12 AM

aman diyim ceren benim kızımında üzülmesinin sebebi başkamıydı dersin??? ama yok o bana söyler... söyler dimi... onayi onayi söyler ttli3

ben kızımla konuşurken erkek arkadaşı olmasının çok normal olduğunu söylerim ama o "okulum ve derslerim daha önemli şimdi sırası değil" der. aklımı karıştırdın benim şimdi dusun saatte geç oldu ki arayıp ifadesini alamam y789

canım benim daha yolun o kadar başındasınız ki... hayat o kadar sürprizlerle dolu ki ... sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir söz var.. bazı şeyleri akışına bırakmakta fayda var...

bana bir erkek için döktüğüm gözyaşlarımı hatırlattın.. 15 yaşımdaydım sanırım köyde teyzemlerde kalmıştım bir süre. ora da bir düğünde dikkatimi çekmeye çalışan bir genç vardı.. ne şaklabanlıklar yapmıştı ama başarmıştı dikkatimi çekmeyi. benim dünya onun etrafında döner olmuştu 44 bir gece arkadaşlarıyla iddiaya girmiş ben bu kızın kapısına dayanırım diye ve yapmıştı da... arkadaşlarını toplamış arkasına ve biz gece yarısı dışardan gelen seslere uyanmıştık teyzemin kızıyla.. teyzemin kızının okul arkadaşıymış.. pencereyi açıp söylendi onlara ve ben de payıma düşeni almıştım o gece.. sanki ben dedim kapıya dayan diye dlckrn

bir akşam üzeri teyzem ineği sağıyordu bende kuyruğunu tutuyordum ineğin, o sıra da o gençte sırtında karpuz çuvalı yan bahçeden geçiyordu... ikimizin hali de birbirimize göstermek istemeyeceğimiz haldeydi y789

bana mektup yazıp göndermişti ama teyzemin kızı cevap yazmama engel olmuştu. o seni istedikten sonra bulur demiştide... dönme vakti geldiğinde çok ağlamıştım son bir kez görseydim diye ama görememiştim sadanim

orada giydiğim elbiseyi bir daha giyememiştim o elbiseyle beni gördü şimdi onsuz giyemem diye 44

çok saf ve masum duygular bunlar... sonrasında birdaha haber alamadım ondan.. ben bir süre ağladım zırladım geçti...

senin bugünkü paylaşımına kadar aklıma gelmedi aradan bunca yıl geçmesine rağmen...
eh nostalji yaptık böylece ark5

hakatten ne durumda acaba şu anda.. teyzemin kızına bir sorsammı ki 44

canım biz sadece mutlulukları paylaşmak adına burda değiliz.. hüzünleri de paylaşmalıyız ki, hüzün olmaktan çıkaralım... günlüğümü işgal etmedin, bilakis herzaman beklerim ttli3

sevgiler kiss3

shamanic 26-05-2008 04:42 PM

sanemce 26-05-2008 07:34 PM

çok sağol shamanım ark5

boğazımın acısı geçti çok şükür.. şimdi sadece hapşuruyorum ve mendil elimde geziyorum hehe

burnum da yara olur geçer sonra silinmekten y789

kiss3

ceren18 26-05-2008 07:43 PM

çok geçmiş olsun sanemce abla umarım en kısa sürede iyileşirsin kiss3 yazdıgın seyler çok güzel kızın konusuna gelince ilk ben çekinmiştim anneme söylemeye ama o da senin gibi çok talı bir anne sonra dayanamadım anlattım herseyi eminim kızında benim kadar sanslı ttli3 zaten bişeyler yasadıgımda en çok anneme anlatmaktan ve onunla dertleşmekten keyif alıyorum çünkü insanın annesi kadar tarafsız iyi niyetlice yorum yapan arkadas bulmak oladar zor ki neseli56 buarada günlügününüzü hergün okucam haberiniz olsun y789

kamil5 26-05-2008 11:26 PM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
iyi aksamlar herkese sanemce öncellikle günlügünüzü işgal ettigim için affedersiniz 96 ben gündüz okadar üzgündümki masallah siteye bütün ask hikayemi anlatmısım derty şimdi daha sakin kafayla düsünüce daha iyi idrak edebiliyorum yasadıklarımı tender45 benim derdimle ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim sanemce melodis kamil5 ve hayalaz kiss3 sanemce seninde bir kızın var ve galiba aynı yaslardayız bende anneme arkadaslarımdan ve hocamdan ayrıldıgım için agladıgımı söylemiştim y789 ama galiba gözlerim mor oldugunu görünce o da anladı esas derdimin baska oldugunu smil56 melodis biz onunla samimi deildik aynı sınıftayız belkide enaz biz konusuyorduk ama insanlar arasında bir çekim olur ya bizde öyle irsey yasadık neseli56 şimdi herşeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorum gerçekten akacak kan damarda durmaz zaten sanemce abla dimi y789

ayrıca bu forumda ağlamak yasak!!!!!!!! forumdan atılabilirdin ama çok şükür geçmiş.

sanemce 26-05-2008 11:31 PM

hoşgeldin kamil..

ağlamak yasak değil, ağlamazsak negatiflikleri nasıl atabiliriz içimizden??

ağlayacağız da ama ağlak dolaşmayacağız. ağlamak zayıflık değil, insanlığımızın duygularımızın göstergesidir. önemli olan gözyaşlarımızın hayatımızı esir almaması.. başkalarını bilemem ama ben ağlayınca çok rahatlıyorum... arındığımı hissediyorum..
sana da tavsiye ederim super

saygılı sevgiler hismiley

kamil5 26-05-2008 11:53 PM

sağol ama ben yeni değilim. bu yazını okurken duygulanıp ağladım:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM.