![]() |
Cevap: Robi'nin Günlüğü elimden gelse tüm sosyal fobililere özgüven aşısı yapsam ve artık biraz da onlar hayatını yaşasalar keşke. ve ben de. |
Cevap: Robi'nin Günlüğü anneme bu hastalığımı söylemedim ama psikiyatrise gidicem dedim randevu aldım bikaç bi şey sordu cevap veremedim. annemin bana karşı beslediği umutları yıkmak ve onu üzmek istemiyorum zaten bir sürü dertle uğraşıyor kadıncağız. neyse işte ankarada devlet hastanesinde çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları bölümüne randevu aldım. 18 yaş altı olduğumdan annem de yanımda gelecek ama ben doktorla tek konuşmayı düşünüyorum. sanırım devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlarmış. ilaç verip yolluyorlarmış. psikoloğa gidecek param olsa giderdim de. acaba doktora ne desem ne anlatsam ki gidince ? çünkü bu hastalıktan gerçekten kurtulmak istiyorum artık. yardımcı olacak birileri var mııııı??? |
Cevap: Robi'nin Günlüğü ben psikoloğa gittim psikolog annemi dışarı çıkardı ve ben ağlayarak ilk defa başka bi insanın yanında o kadar ağladımki cümle kuramadım ama anlattım yinede ilaç verip yollamıyolar aslında bende bi devlet hastanesine gittim ve yeterli kişi olmadğında 10 12 kişi olmadğından bilinçsel davranışçı terapi açılmadı belki senin gittiğin yerde açarlar birde şunu söyleyim nofap diye birşey var içeriğine girmeyin bunu internette şu cümleleri yaz 'nofap tr' 'nofap ve sosyalfobi' bu ikisi ayrı ikinciyi yazdıktan sonra çıkan linklerdeki bütün yazıları oku bu nofaple ilgili faydalarını herşeyini yazılan yazıları araştır derim sana bununla iligi özel de sorabilirsin |
Cevap: Robi'nin Günlüğü Alıntı:
ayağa kalktım adımı soyadımı söyledim ama dünkü gibi sesim titrek değildi gür bir sesle konuştum. bi oğlan dalgaya almaya çalıştı sen ne kadar yavaş konuşuyosun dedi ben de onu dalgaya alarak cevap verdim :D hoca da müdahale etti ve kendimi süper ifade ettiğimi düşünüyorum. çünkü sınıftakiler 2 gündür adımı bilmiyordu bugün öğrendiler. sonraki derslerde sınıftakilerle kaynaştım espriler filan ohoo süperdi. ben bu sınıfa alışmışken sınıfımı değiştirmem gerekmesi kötü oldu. tam alışmıştım ya neyse kendim aşamazsam diye zaten doktora randevu aldım ya :D Allahım nolur tüm psikolojik rahatsızlığı olan kullarına yardım et. çünkü her hastalık psikolojide bitiyor. psikolojik durumun iyiyse kanseri bile yenersin... |
Cevap: Robi'nin Günlüğü bugün hopono bile işe yaramadı. hoca soru soruyo parmak kaldıramıyorum sen yeni mi geldin hiç görmedik diyo herkes benden küçükler beni tanımıyo ilk defa gördüm diyolar arkadaş çevrem yok bir ortama girsem muhabbet kuramıyorum yalnız kalıyorum her yerde niye sessizsinler zaten hiç saymıyorum. hayatım berbat durumda. hocaya bişey bile diyemiyorum bunlar geçmişteki anılarımdan kaynaklanıyo biliyorum. bari derse katılıyım hocalara laf anlatayım kendimi ifade edebileyim... bugün 9 ay oldu telkinlere başlayalı. gelişme var mı YOK. yine mutsuzum yine sessizim yine yalnızım. yine bir hiçim. |
Cevap: Robi'nin Günlüğü Ve yine doğum günüm... Nasıl mıyım? Daha güçlü. Onun dışında aynı... |
Cevap: Robi'nin Günlüğü İyi ki doğdun iyi ki varsın demek istedim sadece. Yeni yaşın sana hayatında istediğin gelişmeleri getirsin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 AM. |