| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ali'nin Günlüğü :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şuan nadas dönemindeyim yani dinlenme. Bugünüm süper geçti , arkadaşlarımın arasında çok mutlu neşeli komik yani ne biliyim her şey güzeldi :) bide markete gittim bi sakarlık yaptım sonra ayıptır söylemesi kasiyer kızla konuşma fırsatı buldum orda :)) hayatımın en ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2013
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şuan nadas dönemindeyim yani dinlenme. Bugünüm süper geçti , arkadaşlarımın arasında çok mutlu neşeli komik yani ne biliyim her şey güzeldi :) bide markete gittim bi sakarlık yaptım sonra ayıptır söylemesi kasiyer kızla konuşma fırsatı buldum orda :)) hayatımın en kötü günü böyle geçsin daha ne isterim :D ama benim bi sorunum var ruh halim hep böyle inişli çıkışlı , bazen çok mutlu neşeli oluyorumözgüven patlaması yaşıyorum hatta , ama bazende çok mutsuz soğuk suskun sıkıcı bi tip oluyorum. Acaba bu neyden kaynaklanıyor , yoksa bi hastalıkmı bilmiyorum ama nekadarda böyle düşünmemeye çalışsam zihnim hep mutlu anımda oyun oynayıp o kötü mutsuz anlarımı göz önüne seriyor beni hayattan bezdirmek için uğraşıyo sanki. Hani derler ya iki yüzlüsün diye , bende öyleyim kemdimi tanıyamaz oldum , bi öyle bi böyleyim :D gülüyorum ama gerçekten çok can sıkıcı bi durum bu , hatta hayattaki tek sorunum bu diyebilirim. Zihin çok kurnaz arkadaşlar nerde nezaman nabıcağını çok iyi biliyo ama keşke birazda bizim hayrımıza kulllansa iyiliğini çok mu şey kaybeder :( ama ben bu oyunu bozarım ;) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ali'nin Günlüğü :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şuan nadas dönemindeyim yani dinlenme. Bugünüm süper geçti , arkadaşlarımın arasında çok mutlu neşeli komik yani ne biliyim her şey güzeldi :) bide markete gittim bi sakarlık yaptım sonra ayıptır söylemesi kasiyer kızla konuşma fırsatı buldum orda :)) hayatımın en ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi