Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   exile'nin degisim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623141-exilenin-degisim-gunlugu.html)

exilee24 09-07-2013 07:08 PM

exile'nin degisim günlüğü
 
Yaklasik 6 aydir hayatimda birseyleri duzeltmek icin mücadele ediyorum kitaplar okuyorum telkinler dinliyorum kendimin eksik olan yonlerimi tek tek bulup o yonde calismalar yapiyorum ama gecmisimle olan baglarimi bir turlu koparamiyorum her firsatta karsima cikiyor ozellikle gecmisimdeki biriyle olan bagimi o artik hayatimda olmayacak bunu cok iyi biliyorum yinede bu bagimi koparamadim tam basardim derken ruyamda onu goruyorum hersey başa sariyor hep boyle oluyo ve bu beni cok yoruyo bu durumdan nasil kurtulurum yardim edermisiniz. Simdiden Teşekkürler. ..

seniha. 09-07-2013 09:34 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
geçmişte dediğin ne kadar geçmişte. bazı şeyler zaman istiyor. zihninden atamamışsın ki rüyalarında görüyorsun. farklı aktiviteler unutturabilir. ne desek boş aslında .şimdi sana desem ki aklına gelince, hayırlı değilmiş ki ayrılmışız düşün ama zihnin yine bunu kabul etmeyecektir. aklına gelince zihnindeki düşünceleri yargılamadan izle. onlar akıp geçecektir. zamanla alışkanlık haline gelip ,sürekli uygulayacaksındır. bunu yapamazsan geçmişin geçmişte kaldığını ,geçtiğini ,hayatın devam ettiğini düşünebilirsin.aslında gerçek şu ki zihin geçmişe bağlı kalmak istediği için unutamıyorsun.zihin egemen olmak istiyor. bu durumdan kurtulmak için yukarıda dediğim gibi zihinideki düşünceleri izlemek. ona hakimiyeti vermemek.

exilee24 09-07-2013 10:20 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
Yaklasik bir sene oluyo basta hersey cok iyi gidiyo hafifliyorum Gecmis canimi acitmiyo onu affettim ozgur biraktim onuda kendimide tam boyleyken hersey duzelti artik hayatima yön vermeye calistigim anda ruyama geliyo ve hersey basa donuyo ben onu merak etmeye basliyorum simdi ne yapiyor iyimi diye her defasinda ayni sey oluyo.eksik yapiyorum galiba biseyleri bu arada ilgilendigin icin cok tesekkur ederim seniha......

seniha. 10-07-2013 10:35 AM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
rica ederim. tam olarak bırakamamışsın sanırım. rüyada görüş şekli de önemli. iyi bir duruşu var mı? böyleyse o da seni düşünüyor olabilir. değilse senden kaynaklanıyordur bu rüyalar. eğer bitirmek istiyorsan zihiin çalışmalarına devam edebilirsin. onu görmüyorsan ,uzak bir yerdeyse zaten zamanla unutacaksındır. hayırlısını iste Alllah'tan .unutmak istiyorsan dua et. sevgiler.

exilee24 10-07-2013 05:23 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
Seniha bilmiyorum ama ne zaman hayatima yeni seyler katmaya calissam bu duruma dusuyorum yani yeni bi baslangic yapmam engelleniyo sanki ondanmi kaynaklaniyo bendenmi bilemiyorum ruyalarimda hep iyi yani iyi bi durusla görüyorum unutmaya yada alismaya gelince bunu yapmak zorundayim baska carem yok cunku

seniha. 11-07-2013 10:14 AM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
zamanla unutacaksındır. zaten biten bir şeyin yeniden başlaması da yıkıcı olur. tekrar bitme olasılığı var. o zaman daha yıkıcı olur. bunları düşünebilirsin. boş kalmamaya çalışırsan zihninde onu düşünmeye vakit bulamayacaktır. sevgiler.

exilee24 11-07-2013 06:01 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
Dunyaya hic bu kadar sıkısmamistim bir tarafta pismanliklarim bir tarafta gecmisim bir tarafta hayallerim her biri baska yöne cekiyo beni ve ben hic bi sey yapamiyorum paramparca oluyorum dunyami bu kadar dar yoksa benmi daralttim dunyayi bukadar.

seniha. 11-07-2013 06:09 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
olumlu düşünmeye çalış. böyle düşünürsen olumsuzlukları kendine çekersin.şükür hayal edebilmeye devam edebiliyorsun. istediğin yönde hayallerini kur. 21 gün bu hayallere devam et. ama şunu unutma hayırlısını iste. bazı insanlar çok ısrar ettiler bazı şeyleri elde edebilmek içi.ama sonra hayal kırıklığına uğrayabildiler.

exilee24 11-07-2013 06:31 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
bunu yapmaya çalışıyorum hem de büyük bir azimle ama bir haftadır çok kötü bir ruh haline büründüm canıma okuyor resmen belki de bilinçaltımdaki olumsuz düşünceler can çekişiyor ondan bu kadar çok üstüme geliyor ben bu yola girdim bir kere kendimle yüzleşmeyi seçtim ne olursa olsun dönmeyeceğim tabiki ama öyle bir an geliyor ki sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi oluyor bunu hissetmemi sağlayan eski inançlarım sanırım. sadece artık mutlu bir ruh haline bürünmek istiyorum böyle olduğumda zaten çok şey başaracağımı biliyorum üstümdeki yüklerden kurtulacam ama ne pahasına olursa olsun.
teşekkürler Seniha iyi ki varsın.......

ßyKuS 11-07-2013 10:10 PM

Cevap: exile'nin degisim günlüğü
 
seniha bir sorum olucak. Rüyada düzgün bir şekilde görüyorsan o seni düşünüyor demişsin. Bu nasıl doğru olabilir??


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.