![]() |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? şu ınternet ne kadar güzel bişey..benı hıc tanımayan ınsanlar neler soyleyıp yanımda olmaya çalışıolar...tşkler ...sizleri cok sevıyorum.. bende biliyorum kendımı sevınce herşey duzelecek..ama bazı şeyler kafamda oyle bır yer etmış ki maalesef hıcbırşey fayda vermıyor..endişelerim hüsnükuruntularım belkıde korkularım neyse işte onlar hıcbırşeye meeydan vermıyor..ne yapacağımı şaşırdım artık..mutsuzluk sankı kronıkleşti beynımde hayatımda....:( |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? ne yapmam lazımmmm? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? hayatın değişimi sihir gibi bir anda olmuyor. yani karşına birisi çıkacak senin bir anda hayatını değiştirecek seni mutluluktan göklere çıkarıcak diye birşey yok. bunlar ancak masallarda olur. geçmişte ve bugünlerde değişim için atılan küçük küçük adımlar daha ileriki zamanlarda meyvesini veriyor. bir süre sonra arkana dönüp baktığında hayatında birşeylerin değiştiğini, ve hayatın yüzde yüz değişmese bile büyük bölümünü değiştirdiğini böylece farkediyorsun. Hangimizin şu anki hali, 5 yıl önceki halimizle tamamen aynı ? tabi ki hiçbirimizin. kişisel gelişim ve sorunları çözmek adına gerçekten çaba gösteriyorsa insan ve eğer doğru yolu izliyorsa, çoğu zaman değişimin başladığı değişim anını farkedemiyor. o anın değişim anı olduğunu bilemiyor.Bunun bilincinde olamıyorsun. çünkü hayat yolu birdenbire başka yöne sapmıyor veya çok belirgin şekilde kavşaklar çıkmıyor insanın karşısına. bunlar bazen hafif dönemeçler bazen keskin virajlar da olabilir. geçmişteki meydana gelip de o an farkedemediğin değişim anlarını üzerinden zaman geçtiğinde farkediyorsun. yani yakın geçmişte arkanda bıraktığında. |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? iş hayatımda kımse benı sevmıyor...bunuda yaşamam gerekiyormuş demekki.ama ne gucum var ne kendımı sevdirecek halım..canları ne ısterse onu yapsınlar.umrumda dil..sanırım kotu bır donem gecırıorum ve ne yapacağımı bılemıorum.ve benı sevmedıklerını her fırsatta bellı edıyorlar.cok ılgınc.....ne yapabılırım? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? yukarıda "kendimi sevince herşey düzelecek" demişsin, çözümü zaten biliyorsun, demekki yarı yarıya bu etrafındaki sevgisizlik sorununu çözmüşsün,şimdi kendini nasıl sevebilirsin ona odaklan, etrafındaki insanların sana tutumu da bölece değişecek emin ol! |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? kndımı sevdığımı nasıl bellı edıcem?ben zaten kendımı cok sevıyorum.... |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? bu kitabı indirmeni tavsiye ederim Joe Vitale£nin Zero Limit adlı Ho'oponopono tekniğini öğreten kitabı ""http://inciataseven.files.wordpress.com/2009/11/zero-limit83.pdf bu kitaba yeni başladım ve derki :"çevrendeki dünya senin iç dünyanın yansımasıdır" mesela seni üzen bi durum aslında senin de iç dünyanda bir sıkıntın olduğu anlamına gelir. bunu nasıl dönüştüreceğini ve geçmişten gelen karmalarını bu yöntemle ve duayla nasıl temizleyeceğini öğretiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |