![]() |
HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? son 5 6 yıldan beri cok kayıp verdim.hepsinde de duştüm yenıden kalktım daha doğrusu kalktığımı sandım ama sanırım son demlerimi yaşıyorum..eğer kalkamassam...neyse cok duşmeli kalkmalı bı başlangıc oldu baştan alıyorum.... 1.çok yalnızım..(yada yanlızım..bunların ıkısınıde hep karıştırmışımdır.) 2.yaşım ılerlıyor ancak ben kımseden hoşlanamıyorum. 3.evlenmem lazım ancak aşk olmadan evlenemeyenlerdenım kımseden hoşlnamıorum bıle. 4.durmadna ıcımde bı huzursuzluk var. 5.enerjım yok. 6.ark edınecek ruhum yok sankı soldum bittim. 7.yenı bır şehırdeyım ve herşey tepetaklak gidio. 8.işimde istedığım gıbı başarılı deılım.gecmışte olmuştum ama şimdi neden olamıyorum? 9.guzelım ama ıyıce kılo almaya başladım. evet sevgılı dostlar ben nerden başlamalıyım sizce?help me!!! |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? ama hayatımdaki olumluluklarıda yazmalıyım yoksa haksızlık etmış olurum. 1.ıyı bır işim var . 2.ıyı bır dış goruntum var. 3.arabam var. 4.dunya tatlısı bır annem var. 5.dışardan cok guclu gorunuyorum. 6.borclarını odemekte oldugum bır evım var. 7.can sıkıcı yuz kızartıcı bı olayım yok. 8.hep alnım ak. ...... |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? şukurler olsun beynımdekı huzursuzluğu bıtırdığımde gercekten hayatım değişecek...allahım yardım!! |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? sanırım sende yaşım gecikiyor hayata geç kalıyorum telaşı başlamış. Oysa hayatı gelişine yaşamaya gayret et. Sevdiğin şeylerin neler olduğunu keşfet. ve onları yapmaya başla. Ve bil ki sana en çok sen lazımsın. Sen kaybolduğunda seni nasıl bulacaksın. Sevgili arkadaşlarım lütfen bir psikoloğa gidip öncelikle bilmediğiniz bir ruhsal rahatsızlığınız var mı onu öğrenin. Depresyon demiyorum. Mesela ben bundan 6 yıl kadar önce borderline hastası olduğumu öğrendim ve psikoloğumla beraber yol aldım 2 yıl kadar. Bu arada mesnevi bilişsel terapi (yazarını hatırlayamadım) kitabını okudum. İrvin yalom bir çok kitabını okudum. Onlarca video izledim. Ve tam 6 yıldır her yerden destek almaya gayret ettim. Hayata küsmeyin bu hayat sizin ve en değerli varlığınız yine sizsiniz. Bir yerinden başlayın. Bir kere verilen bu şansı neden harcayasınız. Her nefes değerli, her gün değerli... |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Şimdi dokun ellerine ve yüzüne ve bedenine. Kendine varolduğunu hatırlat. Banu gökçülün dediği gibi derin bir nefes al. İstersen banu gökçülün videolarını izleyebilirsin. Yapı kredi semineri öncelikle cidden harika konuşuyor. Hadi bir yerinden tut hayatı ve ellerinden kaçırma |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? nerden başlamalıyım diye soruyorsun ya.. bence en yakın tarihe psikolog için randevu al ve git.. |
evet tek cocuk sayılırım ama onunla ılgılı dil sanırım... |
evet 31 yaşındayım ve artık cevre baskısından dolayı ve evlı olmadıgımı gorunce verılen tepkıler sanırım benı daraltıyor.ve bunaldığımı hıssedıyorum...ve evet artık bırısı hayatımda olsun ıstıyorum ancak cok yanlış kışıler cıkıyor karşıma..yada ben yanlış olduklarını duşunuyorum herşey gec olmadan bu ozellığımuı bıtırmek ıstıyorum.vee mutlu olmak istiyorum. |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 AM. |