![]() |
Değişim Günlüğüm Merhaba, bende günlük açmaya karar verdim. y789 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Merhaba, bende çekirdek inanç yaptıranlardanım günlüğümü çok sık yazamasam da vaktim oldukça deneyimlerimi paylaşmayı seçiyorum. Ben 8 ay önce yaptırdım yani kıdemliyim:) |
Cevap: Değişim Günlüğüm E peki 8 ay da baya yol almış olmanız gerekir. Ne değişim oldu hayatınızda? |
Cevap: Değişim Günlüğüm Merhaba, Öncelikle yazmaya karar vermemde ışıklı yol ve diğer arkadaşlar çok etkili oldu çok beğendim yazdıklarını, teşekkür ederim hepsine. öncelikle ben çekirdek inanç çalışmasını sekiz ay önce sevgili Özlem Hanımla yaptım onu çok seviyor ve sevgilerimi iletiyorum değişim yolumda mihenk taşlarımdan birisidir tabi Atakan Beyide es geçmemek gerekir:) İtiraf edeyim benim açımdan hiçte kolay geçmeyen bir süreçti değişim yolu 2006 yılında bu site ilk açıldığında ilk ziyaretçilerindenim ve 2006 yılından beri müdaviyimdir özellikle canım sıkkınken gelir yazılarını, paylaşımlarını, insanların deneyimlerini okumak bana da huzur veriyor ve bu huzuru bende sevgili insanlarla ve site sakinleriyle paylaşmak istedim. çoktandır yaptırmak istiyordum çekirdek inancı ama bir türlü nasip olmamıştı ve bu yaz benim için bu istek olmaktan çıkıp gerçek olmuştu. Benim çok fazla çekirdek inancım vardı farkındaydım bazılarının ama meğerse bilmediklerimde çokmuş mesela bana çocukluğum dan beri çok arsız(?) olduğumu söylerdi annem ama ilgisi yokmuş bilakis duygularını saklayan hayır diyemeyen pısırık biriymişim:) mükemmelmişim insanlar bunu duyunca yani mükkemmel olmayı bende dahil çok iyi bir şey zannediyoruz bilakis hayattaki çok fırsatlarımı bu yanlış düşünce biçimimden dolayı kaçırdım mümemmel değilmişim ohh be ne olursam olayım ben değerliyim bir taneyim demeyi insanlara hayır demeyi öğreniyor ve bizzat uyguluyorum müzikleri bir an dinlemediğim vakitler sanki hayatımdan bir şeyler esik bağımlısıyım müziklerimin. En önemlisi önce kendimi sonra anne babamı ve hayatımı olduğu gibi kabul etmeme vesile oldu yani yaşamım bana tekrar verildi, diyeceksinizki önceden yaşamıyordun deseler evet yaşamıyormuşum derim çünkü ruhun ayrı bedenin ayrı olmuyor bu çalışma benim deyimlerime göre ikisi barıştırıp birleştiriyor. şimdi çıkmam gerekiyor inanın sizinle paylaşacağım güzel ve anlamlı deneyimlerim var sevgiler:) |
Cevap: Değişim Günlüğüm Teşekkürler arkadaşım, öncelikle hakkımdaki güzel düşüncen ve paylaşımın için. Evet, burada yıllar yılı yazanlar olmuş, fakat şimdi pek çoğu yok. Terk edip gitmişler hepsi de, e tabi öyle olunca da bizler bu değişime karar veren ve hayatında değişimi yakalayan insanların yaşadıkları, tecrübeleri neler bilemiyoruz. Aslında tecrübelerini paylaşsalar burada ki insanlara Işık olur, umut olur. Bizler şu an el yordamıyla yol bulmaya çalışan insanlar gibiyiz. Neyi ne kadar başardık bilemiyoruz. Hayatımızda ne değişti, düşüncelerimiz ne kadar değişti bilemiyoruz. Allahtan sweeet var eskilerden, Yarimistanbul var ya da bir kaç kişi daha herkes kendi hayat yolunda akıp gittiler. Kim bilir belkide bizlerde o kervana katılacağız. Şimdi büyük konuşmamak lazım. Hayalayaz var mesela o kendi forumunu oluşturmuş. Bence terk etmemeliler, kalıp buradaki insanlara umut olmaya devam etmeliler. Ve keşke Atakan beyi, Özlem hanımı arada görebilseydim fakat onlar kendi forumlarına uğramıyorlar ben bundan cidden hiç memnun değilim. |
Cevap: Değişim Günlüğüm mrb çekim yasası, yorumlarını okuyunca çok mutlu oldum. hatta bugün kendi kendime neden keşke yıllar önce çekirdek inanç çalışması yaptıran biriyle görüşme şansımız olsaydı diye. o yüzden senin günlük açmana çok çok sevindim gerçekten. yorumların bana (eminim diğer arkadaşlarıma da) umut oldu. ben de 4 aydır dinliyorum çekirdek inanç telkinlerimi. olumlu değişim var aslında ama bazen kararsız kaldığım dönemler oluyor. sende de oluyor mu kararsız, umutsuz hissettiğin günler. sende neler değişti bizimle paylaşır mısın lütfen arkadaşım. y789 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Vallahi roman yazsam yetmez anlatmaya ve yazmaya, nicedir yazmak istiyordum ama çok yoğundum sınavlar falan filan neyse Serpilelifciğim ve diğer arkadaşlarım yazamamın bir diğer nedenide ben duygularını anlatmaktan çok utanan ve hayır demesini bilmediğim içinmiş ve şimdi duygularımı utanmadan ve kendimi suçlamadan söyleyebiliyorum eskiden ya insanlarla bıçak gibi ilişkimi keser görüşmezdim yada durumu idare eder kendimi es geçerdim ama bilinçaltı durmuyor ya bir olayla ya da ruhunu bedenini haslandırarak gösteriyor. Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik çekirdek inanç çalışmasıydı iyiki yapmışım işin garibi bu çalışmayı yapmadan önce kendimi hayır diyebilen mükkemmel biri olarak görmemdi, farkındalığım çokk çok arttı cd leri devamlı dinliyorum bazı arkadaşların yorumlarını okudum geçenlerde bir ay iki ay ara veriyorlarmış açıkçası çekirdek inanç çalışmasından sonra çok nadir bir kaç gün ara dışında ara vermedim bence yoğun dinlemekte fayda var diye düşünüyorum. |
Cevap: Değişim Günlüğüm Cdleri dinlerken geçen ay bir farkındalığımı daha arttırdı, kendime acı çektirmekten çok mutlu olduğumu farkettim. Cd ler yanlış düşüncelerimizin daha çok farkına vardırıyor. Müziği çok severim zaten kendim için en iyi tedavinin bu olduğunu düşündüğüm için yaptırdım yani bu tedavi nokta atışı yaptırıyor hala bile dalgalanmalar yaşıyorum eee yılların huyu davranışı bir anda geçmiyor. |
Cevap: Değişim Günlüğüm Sözel olumlamalara hiç iyi bir gözle bakmıyordum takii çekirdek inanca kadar verilen olumlamar farkındalığımı çok arttırdı. Ya diyordum hiç bir kaç güzel söz insanında hayatınımı değiştirirmiymiş derken bu arada bütün olumlama kitaplarıda kütüphanemdedir sonra bir kitapta okuduğum bir cümle bakış açımı hepten değiştirdi terapilerde ne yapılıyor çocukluğa inilip oradaki bir kaç cümle insanın hayatını nasıl alt üst ediyorsa güzel cümlelerde insanın ruhunu şifandırıyormuş ve bu cümlelerden sonra inanmaya başladı benim sevgili bilinç altım:) ikimiz şimdi süper anlaşıyoruz :) |
Cevap: Değişim Günlüğüm Çok güzel gelişmeler..Darısı başıma. |
Cevap: Değişim Günlüğüm Sevgili atlante düzenli bir şekilde cd ler dinlenir ve olumlama çalışmaları yapılırsa çok güzel gelişmeler olur :) |
Cevap: Değişim Günlüğüm benim de farkındalığım arttı aslında. mesela hatalarımı daha iyi gözlemleyebiliyorum , yapmam gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum. bazen kendimi cesaretlendirip bir adım atıyorum ama olumsuz düşünceler beynimde dolaşmaya başlayınca yine allak bullak oluyorum. bazen başladığım cümlemi bile tamamlayamıyorum. bir de ben sanki konuşma özürlüsüyüm. kendimi tanımlayamıyorum net olarak çünkü bazen çok güzel konuşuyorum, diksiyonum harika oluyor bazen de sanki dilim dönmüyor. bu da benim daha çekingen olmama sebep oluyor. beynimde düşünceler dolaşıyor ama insanlara aktaramıyorum. evet bazı harfler veya kelimeler arka arkaya geldiğinde zorlanıyorum ama bu her zaman olmuyor. anlamadım ben bu durumu. insan kendini tanımaz mı ben tanıyamıyorum. zatan Abdullah beyle görüşmemizde bana sinirlenmişti hep yuvarlak cevaplar verdiğim için yani galiba, heralde, emin değilim, bilmiyorum gibi y789 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Bu bendede var sevgili SerrpilElif ama inan emeksiz yemek olmuyor. sana psikonet yayınlarında kendini iyi hisset hayatı yeniden keşfet kitaplarını sevgiyle öneririm iyi hissetmek - YouTube iyi hissetmenin videoları çok başarılı buldum bu video ve kitapları tavsiye ederim çekirdek inançlarımıza cila çektiriyor sanki daha çok farkındalık iyleşmek demek hepimize yüksek şifa ve mutluluk seçiyor ve diliyorum:) |
Cevap: Değişim Günlüğüm evet arkadaşım çok haklısın. çok kitap okumam gerekiyor kendimi daha iyi ifade edebilmem için özellikle. hatta şuanda tam da bahsettiğin gibi psikonet yayınlarından David Burns'un "iyi hissetmek" isimli kitabını okuyorum. bazı konulardaki bakış açımı değiştirmemde yardımcı oldu gerçekten. henüz bitiremedim ama y789 acaba bi diksiyon kursuna mı gitsem diyorum. çünkü bende topluluk karşısında konuşamam durumu da var. ben yıllar önce böyle değildim aslında uzun yıllar anti depresan kullandım. bu ilaçlar tamamen dengemi bozdu. ilacı kullanırken gayet iyi hissediyorum kendimi ama bırakınca kendimi boşlukta hissediyorum yani sanki hiç toplum içerisinde yaşamamışım, insanlarla arkadaşlık kurmamışım gibi ne yapacağımı ne düşünceğimi bilemez hale geliyorum. tam ilacı bıraktığım dönemde telkinlerle tanıştım. tutanacağım bir dal oldu. sendelemedim yani. gayet de iyi gidiyordum aslında ama son zamanlarda çok duygusalım, çok heyecanlıyım (özellikle sosyal ilişkilerde), çok kırılganım sad456. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, yine yorumlarını bekliyorum s456 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Merhaba SerpilElif , Atakan Beyin sitesinde bu konuyla ilgili cd ler var isme özel hazırlanan ben çekirdek inanç ve sonrasında aldım çok memnun kaldım çekirdek inanç haricinde aldığım cd ler üç yıl öncesine dayanıyor ve çekirdek inançtan sonrada aldığım için şimdi o kadar çok cd im o kadar çok olduki bazılarına sıra gelmiyor bende 8 aydır sürekli olmak üzere çekirdek inanç dinliyor araya onlarıda katıyorum diğerlerini sanki doktorumu yanımda taşıyormuşum gibi hissediyorum yani her an güzel şeyler duyuyor ruhum Atakan Beye minnettarım açıkçası sanki terapistimi yanımda taşıyorum bu harika bir duygu, çekirdek inanç gurubuna çok imreniyorum bu kadar kutsal bir işe el attıkları için ve onları örnek alıyorum. Bana ilham veriyorlar bende önce kendime sonra diğer insanlara nasıl faydalı olurum diye arayışlardayım şans dileyin bütün arkadaşlarım J ve bu siteden yıllarca çok şey öğrendim forumda yazan arkadaşlarıda örnek alıyor ve takdir ediyorum çabalarını adını bildiğim bilmedeğim hepsine sevgilerimi yolluyorum, bence iyi anlamlı bir iş yapmanın büyüğü küçüğü yok hepsi bir ok gibi gidip hedefine saplanıyor olumlu bir insan olarak yaşamak muhteşem bir duygu:) |
Cevap: Değişim Günlüğüm y789art56art56 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Facebookta Sevgili Özlem Hanımın Mistik Dükanında yayımladığı olumlamaları her gün yapıyorum yapmıyorsanız tavsiye ederim harikalar Özlem Hanıma çok teşekkür ederim emekleri için bazı olulamarının açıklama kısmındaki bu gün bir fırına gidin ve ekmek alamayan beş kişi için fırıncıya para bırakın doğaya iyi bakın hayvanlara yiyecek bir kap su verin yani üstün bir insan olun tavsiyleri ruhumun en ötesine dokunuyor, cümleler bu kadar anlamlı olur diyorum ve bütün kalbimle bana hizmet eden bu güzel insanlara ve hayata şükranlarımı sunuyorumJİyiki varsınız İyiki varız.25889 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Çekirdek inanç yaptırmadan evvel kendimle çevremle hayatla bir inatlaşma yani savaştaydım ve ben bunları hak etmemiştim olsa olsa hayat zalim ben muhteşemdim ve birden biri bir şey bana aynaya bakmamı söyledi baktığımda gödüğüm kişi olay durum kendimdim halbuki doğduğum günden beri ben haklıydım karşılaşmam beni tepe taklak etmişti muhteşem değildim ve yaşattığım her şeyi ben kendime yaşatmış ve sonra timsah gözyaşları döküyordum ve bunları yazan ben kronik bir mükemmeliyetçi ve şimdiki hislerim kendi hakkımda ben yine muhteşemim hatalarımla kusurlarımla ve ben kendimi çok seviyorum hayatın çok güzel olduğu ve olanı olduğu gibi kabul etme ve en çok zorlandığım şey kabul etmekti yaşadığım yaptığım yani kısacası hayatımı tekrar avuçlarıma alıp onu özgürlüğüne uçurmak muhteşem bir duygu kendime değer vermeyi öğrendim eskiden insanlar gelip hayatıma konturolsüzce saldıra bilirken şimdi hayatımın dizginlerini ben elime aldığım için kimse bana böyle davranamıyor müsaade etmiyorum peki bunu yaptıran şey ne önce sevgili ALLAH sonrada çekirdek inanç 25889s456 |
Cevap: Değişim Günlüğüm çok teşekkür ederim paylaştıkların benim için umut oldu. ben de telkin almak istiyorum ama özellikle tavsiye edeceğin telkinler var mı? benim sorunum sosyal ilişkilerde çok çekingenim, özgüvensizim ve kararsızım. Abdullah bey mükemmelliyetçi olduğum için sosyalleşemediğimi söyledi. mükkemmelliyetçilik anlamında daha rahatım. sosyal ilişkiler konusunda ise biraz rahatlama var ama çok yetersiz.sadanim |
Cevap: Değişim Günlüğüm Müziklerini dinlemeye devam et özellikle Abdullah Beyin dediği gibi mükemmelliyetçiliği dinle, özgüven cd sini kendini sev, geçmişten özgürleş, kendine saygı, kendini kabulleni tavsiye edebilirim aralarında sana uyanı alablirsin mesela çekirdek inanç sırasında Özlem Hanım kendimi hiç sevmediğimi söyledi. Bingo çekirdek inanç içinde o yoktu bende satın aldım herhalde yeni çıkanlardandı, ama çok seviyorum kendini sevi geçmişten özgürleşi çünkü beni sorunlarıma uyuyordu gerçi %99 herkeste olabilen sorunlar bunlar ee sonuçta insanız:) http://telkincd.com/1764-sosyal-fobi---set-satinal.html buaryıda incelemeni tavsiye ederim..cilgin897 |
Cevap: Değişim Günlüğüm merhaba günlüğün hayırlı olsun. ben de çekirdek inanç yolcusuyum ama daha yeniyim 10 gündür dinliyorum ilk günden etkisini gösterdi hayatımda. |
Cevap: Değişim Günlüğüm çok sevindim etkisini bu kadar hızlı göstermesine mutlu oldum harikasın:) |
Cevap: Değişim Günlüğüm Merhaba , benim gibi sekiz aydır çekirdek inancı yapıp dalgalanma yaşayıp, kendini kötü hisseden oluyor mu? malesef bu aralar öyleyim. agl34 özellikle kendini sev ve geçmişi özgürleştiri dinledikçe bu hislerim kabarıyor. |
Cevap: Değişim Günlüğüm Alıntı:
|
|
Cevap: Değişim Günlüğüm Yinede uzun zamandır yapanlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.. |
Cevap: Değişim Günlüğüm Yani uzun zamandır çekirdek inanç yapanlar deneyimlerini ve dalgalanma hislerinin olup olmadığını yazarlarsa sevinirim :) |
Cevap: Değişim Günlüğüm Çekirdek inancı yaptırdığım zaman, tamam dedim ben değiştim artık sorululuğu yıktım çekirdek inancın üstüne yani sorululuk almaktan yine kaçmış çocukluğumda yapamasın edemezsin dediklerini kabul etmem gibi birşeydi, yani büyümeyi red edip aklımca kurtuluyordum, yani çekirdek inanç sorumluluğumu almamı sağladı yani çekirdek inançlarımın çok olmasına rağmen yine de değişiyorum yıllardır bu siteye girmeme rağmen asla yazmadım okuyup çıktım; şimdi günlük açmış günahıyla sevabıyla sizinle paylaşmak harika bir duygu. Hepinizi bütün kalbimle seviyorum:) ve şimdi değişmek için çaba gösteriyorum... |
|
|
|
Cevap: Değişim Günlüğüm Hayatım değişti artık bu site başımın tacıdır şahit bıramamakta ne bilakis şahit olun yaşadıklarıma ve mutluluğuma sağolasın Maviinci espirini Amerikan filmi izlemediğim için anlamadım bağışla:)) |
Cevap: Değişim Günlüğüm partysmileyBen yaratıcı, üretken cesur ve fark yaratan bir insanım u859 |
Cevap: Değişim Günlüğüm arkadaşlar ben de değişim günlüğü açmak istiyorum fakat nereden yapılıyor bilemedim yardımcı olur musunuz? teşekkürler kiss3 |
Cevap: Değişim Günlüğüm Sevgili Mehtap1606 çok şirinsin, bende bilememiştim günlük açmayı:) ana sayfadan üyelerin değişim günlüğüne gir en alt sayfasında yeni konu aç diye bir yer var oradan açabilirsin sevgili arkadaşım:)) |
Cevap: Değişim Günlüğüm evet açmayı başardım smileydance teşekkürler |
Cevap: Değişim Günlüğüm Hayırlı olsun, sevindim arkadaşım:) |
Cevap: Değişim Günlüğüm Bilinçaltını Yönlendirmenin Yolları Günlük hayatımızda yaşadığımız bazı sorunların bilinçaltımızdan kaynaklandığını hep dile getiririz; ancak kaçımız, bilinçaltımızı ikna edebileceğimizin farkındayız? Gün içindeki davranışlarımızın, yaşadığımız duyguların ve içine düşmüş olduğumuz durumların çoğu bilinçaltımızın kontrolü altında gerçekleşiyor. Yaşamımız boyunca edindiğimiz alışkanlıklarımızın tümü, hep bilinçaltımıza kaydediliyor. Bir müzik enstrümanı çalmayı veya araba kullanmayı öğrenmek ya da bir bebeğin yürümeyi öğrenmesi bilinçaltının yardımıyla gerçekleşiyor. Bu eylemler alışkanlık haline geldikten sonra, bilinçaltı bunları otomatik şekilde yapmaya başlıyor. Örneğin, bisiklete binmeyi öğrendiniz. Birçok kez bisiklet kullandıktan sonra artık bisiklete binerken yaptığınız hareketlerin çoğu, bilinçaltının emirleriyle otomatik hale geliyor. Üstelik bilinçaltınızın nasıl bir yer olduğunun farkına vararak, onu yönlendirebilmeniz elinizde. BİLİNÇALTI NEDİR? Bilincimiz, yaşamak istediklerimizi ortaya koysa da, farkında olmadan hayatımızı yönlendirebilen bir de bilinçaltımız var. Bilinçaltı, beynimizin farkında olmadığı kısmıdır. Bir bakıma hafıza depomuzdur. Bilinçaltı, vücudumuzdaki birçok faaliyetin otomatik ve düzenli biçimde yürümesini sağlıyor. Suçluluk, endişe duygusu, kapana kısılmışlık, çaresizlik gibi olumsuz duygular bilinçaltımızdaki inanç kalıplarıyla birleşiyor ve sinir ağı yoluyla bedenimizin belirli bir bölgesine yönlendiriliyor. Çoğu zaman bilinçaltımıza yaptığımız kodlamalar yüzünden birçok hastalığa sebep olabiliyoruz. Örneğin, kanserin pek çok türü, bilinçaltımıza attığımız ve zihnimizde unutmayı ya da düşünmemeyi seçtiğimiz duygular yüzünden ortaya çıkıyor. BİLİNÇALTINDA NELER VAR? Buz dağının suyun üzerindeki bölümü bilinç, günlük karar verme süreçlerinde, akılcı düşünce yoluyla ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı tahmin etmemize yardım ediyor. Bilinçaltı, buz dağının suyun altında kalan bölümüdür ve zihnin daha büyük bir bölümünü oluşturur. Bilinçaltı, öğrenilmiş davranışın tekrar edilmesiyle ilgileniyor. Bilinçaltında, daha çok yüzleşmek istemediğimiz anılanınız, alışkanlıklarımız, korkularımız yer alıyor. Birey çoğu zaman hatırlamak istemediği deneyimlerini bilinçaltına atıyor ve orada tutuyor. Bunu hatırlatacak bir etken olduğunda ise ortaya çıkıyor ve bizlere olumsuz duygular yaşatabiliyor. BİLİNÇALTINIZI YÖNLENDİRMENİN YOLLARI Başkalarını dinlemeyin Çevrenizdeki birinin, size sürekli işe yaramadığınızı söylediğini düşünün. Bu yanlış bir düşünce bile olsa, tekrar tekrar dile getirilmesi nedeniyle bilinçaltınıza yerleşiyor ve beraberinde gelen cesaret kırıklığı ve öfke duygularıyla birlikte orada saklanıyor. Daha sonra hâlâ bu suçlama devam ediyorsa, bu kez kişi, kendisinin gerçekten işe yaramaz biri olduğunu düşünmeye başlıyor. Bu sefer de karşılaşılan her yeni durumda bilinçaltınız size otomatik olarak bu mesajı vermeye başlıyor. Böylece işe yaramaz olduğunuza inandığınız için, ele aldığınız her durum için nasılsa başarısız olacağım düşüncesini taşıyarak gerekli çabayı göstermemeye başlıyorsunuz. Size söylenen tamamen yanlışken, başkalarını dinlediğiniz için bu sefer gerçek oluyor. Bu yüzden kendi düşüncelerinize değer vermeniz en doğrusu. Bilincinizin farkında olun Bilinçaltı 0-5 yaş arası yoğunluk olmak üzere 5-10 yaş arasında anne-bana tarafından ve yakın çevremiz tarafından kodlanıyor. Bu kodlamanın ardından 25 yaşına kadar uykuya yatıyor. Bu yaştan sonra davranış modellerimizi etkilemeye başlıyor; bu durumu değiştirebilmemiz elimizde. Geçmişe bağlı koşullanmaların sonucuyla, çoğunlukla isteklerimizi hayata geçirmeyi bazı duygu ve davranışlarımızla engelliyoruz. Eğer yaşamımız sadece bilinçli düşüncelerle şekillenseydi hayatımızın her alanında başarılı olmamız kolay olabilirdi. Bu yüzden bilinçaltınızda sizi yanıltan düşünceleri göz ardı etmeyi öğrenin. Kendinizi telkin edin Bilinçaltı, neyin gerçek olduğunu, neyin olmadığını bilemez. Bilinçaltımız, yönlendirdiğimiz her şeyi bir emir olarak algılıyor ve buna göre hareket ediyor. Kendi kendimize tekrar ettiğimiz şeylerin hangisinin mantıksız, hangisinin mantıklı olduğunu da ayırt edemiyor. Kısacası, siz neyi gün boyunca tekrar ediyorsanız onu doğru olarak algılıyor ve bilinçatınız da depoluyor. Bu yüzden bilinçaltınıza, sizi sakinleştirecek ve mantıklı olan düşünceleri gün boyunca telkin ederseniz, olumsuz tüm düşüncelerden kurtulacaksınız. Şartlanmalardan kurtulun Bütün alışkanlıklar, daha önce beynimize yerleşen şartlanmanın oluşturduğu takım programlardır. Eski bir alışkanlığı değiştirmek için, kendimizi eskiden şartlandırdığımız düşünceyi bulup, yerine yararımıza olacak düşünceleri koymak yerinde olacaktır. Olumlu düşünün Davranışlarınızı olumlu yönde etkilemek istiyorsanız bunu ancak bilinçaltınızın yardımıyla yapabilirsiniz. Çünkü tekrarlanan düşünceler, bilinçaltı zihninizde kök salarlar. Sürekli tekrarlanan olumsuz düşünceler ise olumsuz sonuçlar yaratır. Bu sebeple ne kadar olumlu düşüncelere sahip olursanız, bir o kadar bilinçaltınızda olumlu deneyimleriniz olacaktır. MİLLİYET |
|
Cevap: Değişim Günlüğüm Bilinçaltı kodlamaları 25 yaşına kadar uykuya yatıyosa şuanki olumsuz davranış kalıplarımın sebebi ne olabilir peki? Yazı çok faydalı gerçekten, teşekkürler ama bi tek bu aklıma yatmadı benim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 PM. |