![]() |
Cevap: Değişime adım adım... Ben diyetisyenimin verdiği diyeti uygulamaya çalışıyorum 4 kilo verdim 1,5ayda. diyetimin yanında en önemli etken iş arkadaşım. sağolsun zabit gibi tepemde. ara öğünlerimi hatırlatıyor. kalorili şeyler yedirmiyor. yemekhanede hepsini yerken şimdi yarısını yiyorum ve resmen mideme o bile fazla geliyor. duygusal olarak çok tepkili ve herşeye karşı bir güvensizlik hakim. bundan dolayı kendimi yalnızlığa itiyorum. zaten çekirdek inancımda da amazon kadını çıkmıştı profilim. Canan Karatay'ın kitabını aldım ve okudum bir süre uyguladım da. evet kişisel gelişim konusu dipsiz bir kuyu ve hiç bir zaman halimize 'hah tamam oldum ben' diyemicez. offf ya bu nasıl iş araştırdıkça karmaşıklaşıyor. bildikçe mutsuz oluyorum. cahil insan daha mutlu oluyor. |
Cevap: Değişime adım adım... dün ek telkin çalışmam geldi. kilo vermeyle ilgiliydi. nerdeyse 24 saattir dinliyorum. çok sevdim müziği harika. telefonuma da eklicem. ben bi süre sadece bunu dinlemeyi düşünüyorum. diğerlerine sonra geri dönerim. bunun etkisini belirgin bir şekilde görmek istiyorum çünkü. takipte kalın her hafta durum değerlendirmesi yapıcam sizlere. inşallah ben kilolarımdan kurtulurum sizler de benim tecrübelerimden yararlanırsınız :) |
Cevap: Değişime adım adım... Kolaylıklar diliyorum o halde bende size |
Cevap: Değişime adım adım... 6 gündür hergün yaklaşık 12 saat uyurken de dahil olmak üzere bilgisayardan dinliyorum. ne desem yalan olur dalgalı deniz gibiyim bi öyle bi böyle dengem şaştı iyice. ben bu telkini 3 aydan fazla dinlemem oldu oldu olmadı bu da olmayanlar arasında yerini alır. yoruldum artık... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM. |