Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622629-senihanin-degisim-yolculugu.html)

seniha. 24-05-2013 03:45 PM

Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

ilk bir hafta 8-10 saat suçluluk ve ego güven güçlendirici dinleniyor. sonra önem sırasına göre diğer telkinler ekleniyor. çok fazla telkin eklememek daha iyi. çünkü bir telkine 2-3 kere sıra geliyor o zaman.

seniha. 24-05-2013 03:59 PM

ben öğretmenliğimin ilk senesinde okul konuşmasını stajerim diye bana vermişler. ben de bir şey diyemedim. aslında kimse yapmak istememiş, nasılsa bu stajer anlamaz diye bana veriyorlar. ben de o sene başka bir okula da çalışmaya gidiyordum.programın saatiyle benim o okuldaki çalışma saatim çakıştı. bunu söyleyerek kurtuldum. şimdi yeni bir okula gitsem konuşma yapabilirim ama kendi okulumda yapamam. beni o şekilde tanımışlar. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum .
çeşitli yöntemler denemek güzel. hayırlısı, innş. düzeliriz.

serpilelif 27-05-2013 12:37 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841506)
ben öğretmenliğimin ilk senesinde okul konuşmasını stajerim diye bana vermişler. ben de bir şey diyemedim. aslında kimse yapmak istememiş, nasılsa bu stajer anlamaz diye bana veriyorlar. ben de o sene başka bir okula da çalışmaya gidiyordum.programın saatiyle benim o okuldaki çalışma saatim çakıştı. bunu söyleyerek kurtuldum. şimdi yeni bir okula gitsem konuşma yapabilirim ama kendi okulumda yapamam. beni o şekilde tanımışlar. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum .
çeşitli yöntemler denemek güzel. hayırlısı, innş. düzeliriz.

ne kadar çok birbirimize benziyoruz.ben de aynı şekilde hissederdim. ben tamamen yabancı ortamda ve ilk girdiğim ortamlarda daha rahatım.

seniha. 27-05-2013 05:21 PM

evet. birbirimize yardımcı olabiliriz, destek olabiliriz böylece.

seniha. 29-05-2013 02:11 PM

rüyamda bir bebeğin başını okşadım. o bebeğin kendim olduğunu düşünüyorum.^-^ gün içerisin de içimde mutluluk oluştu. telkinlerin etkisini göstermesi için uzun zaman ve aralar vererek dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

seniha. 30-05-2013 05:17 PM

bugünlerde her şey çok güzel geçiyor. 956k rüyalarım daha olumlu olmaya başladı. yaptığım çalışmalar her alanda meyvelerini vermeye başladı. çevremdeki çiçeklerin kokularını bile daha iyi algılayabiliyorum. söylemem gereken sözleri zaman zaman karşımdaki kişilere söyleyebiliyorum.çalışmalarımı burada bitirmeyeceğim.karşıma hep güzel fırsatlar, çalışmalar çıkıyor. ektiğim esma-ül hüsnalar büyümeye başladı. çiçeklerini veriyor. üzücü olaylarda yaşayabilirim, yaz mevsimi olduğu gibi kış mevsimi de var. kışı yaza çevirmeye uygulamaya başlayabildim. sorunlar her zaman olacak, ağaçlar da kışın yapraklarını döküyor, yazın yapraklar tekrar çıkıyor. ama o bunu sıkıntı yapmıyor. Allah'tan razı olmuş .arada bir şeytan zihnimi çelmeye çalışsa da o düşünceyi hemen yakalıyorum. serbest bırakıyorum .herkese sevigler.

mehtap1606 30-05-2013 05:20 PM

956k25889k8908SÜPERSİN TEBRİKLER

seniha. 30-05-2013 05:27 PM

teşekkür ederim Mehtap'cım .956k actionsmile

Işıklı yol 30-05-2013 05:29 PM

bu bir başlangıç sonuna dek devam tamamen iyileşene dek devam

serpilelif 30-05-2013 05:39 PM

senihacım tebrikler. günlüğünü başından tekarr okuycam neler yaptığını merak ediyorum y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 AM.