![]() |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Sevgili Nurbanu, yorum için teşekkür ederim. çok güzel yorumlamışsın. anladığım kadarıyla çekyatların küçülmesi de bilinçaltımdaki olumsuz düşüncelerin küçülmesi. zaten bilinçaltı rüyası görmeye devam ediyorum. eskisi kadar beni çok fazla sıkmıyorlar. rüyalarım biraz hafifledi. Sevgiler. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU telkinleri dinlemeye devam ediyorum.artık beni çok rahatsız etmiyorlar.beynim daha dingin.huzurlu bir işimin olmaması da huzurumu bozuyor ama telkinlerle, Esmaül Hüsnalarla rahatlıyorum.telkinleri dinlemekte ısrarcı olmak lazım.ilk etapta sıkıntılar çekilebiliyor.ama bilinçaltı boşalmaaya başlayınca rahatlıyorsun. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU 1 haftalığına telkinleri dinlemeye ara verdim. kimi arkadaşlar telkinlerin etkisi olmadığını söyleyebilirler, hemen pes etmemek lazım.. bir tohumu toprağa atınca hemen ağaç olmuyor . yağmur, güneş gibi çeşitli aşamalardan geçiliyor. telkinleri dinlerken kimi zaman zorlanacağız ,karşımıza değişmemizi istediğimiz konu yönünde olaylar çıkacak.bu olayların farkına varıp, gelişim basamağında merdivenleri tırmanmaya istekli olursak gelişebiliriz. hayat cennet değil, imtihandayız. bu imtihanda olaylara bakış açımız çok önemli.her şey ilahi plan çerçevesinde oluyor. bizim ektiğimiz frekanslar ,çevreden bize uygun olayları bize çekiyor. biz sessiz olduğumuzu düşünürsek, karşımıza da bize sen sessizsin diyen kişiler çıkacaktır. içimizdeki düşünceleri bize yansıtan insanları biz kendimize çekeriz. olumlamalar bu açıdan çok önemli. bilinçaltımızdaki olumsuz yargıları ,olumlularla değiştirip bunu zihnimizdeki düşünceler haline dönüştürürsek, olumlu düşüncelerimiz, karşımıza olumlu olaylar çıkaracaktır. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Çok güzel ifade etmişsiniz teşekkürler. "Aynen öyle" diyorum bende bu yorumunuza. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Harıka ornekler vermıssın senıha'cım.ıcımı ferahlattın valla,tesekkurler... |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU ben de çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye başladığım özellikle ilk günlerde çok rüya görüyordum daha doğrusu çok net hatırlıyordum. artık ya görmüyorum ya da hatırlayamıyorum. bilemiyorum sebebini. yalnız geçen gece şöyle bir şey oldu. saat 11.30 gibi yatağıma yattım. uykum kaçtı. bir arkadaşım ve eşiyle geçen bir olayı hatırladım. biraz canım sıkıldı. kafamda kurdum da kurdum. işte şöyle diycem böyle diycem gibi. sonra telefonum çaldı. o arkadaşım arıyor. şok oldum. böyle bir tesadüf olabilir mi. yanlışlıkla aramış zaten. sabah otobüsle işe giderken de (ilk defa oluyor normalde karşılaşmayız) eşini gördüm. bunun gibi olaylar çok oluyor. daha önce hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum. telkinlerden sonra oldu hepsi. telkinlerin nasıl bir etkisi olabilir bu konuda bilmiyorum. değerli yorumlarınızı bekliyorum.. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU ben rüya görmeye hala devam ediyorum. çekirdek inanç daha yaptırmadım.telkinleri 21 gün diinleyip en az 3 gün ara veriyorum. farkındalığınız artmış olabilir.siz bir insanı düşününce onunla aranızda telepatik bir bağ olur ve o kişi sizi arar.aslında ona bir şeyler söylemeyi istediğiniz için ona kendinizi siz arattırmış olursunuz. aynı şekilde sabahta eşiyle karşılaşırsınız. önceden de bu tür olayları yaşıyor olabilirsiniz ama farkında olmamışsınızdır. benim de buna benzer yaşadıklarım var.bu yaşadıklarımızın ne kadar farkında olursak, bu tür olaylar daha çok yaşarız. bir açılım olur bizde. |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU çalışmalarımın faydasını görüyorum.Allah insana yardım ediyor. geçen yıl ,önceki yıl, biir önceki yıllara göre yaşadığım değiişimleri izliyorum ve mutlu oluyorum. maneviyat çok önemli. insanın kendisine bile yalan söylememesi lazım. bazen çevremizde görürüz; bazı kişiler der ki kime ne yaptım.şu dileğim olsun . aslında bu kendi vicdanını temizleme işlemidir. kendine soruyordur ama farkında değildir. insanın önce kendinin farkında olması lazım.Yunus Emre'nin dediği gibi ; İlim İlim BiLMEKTİR ,ilim kendini BİLMEKTİR ...........Kendini bilen Rabbini bilir diiye bir söz de vardır. kendimizi bilmek dileğiyle |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU artık bilinçaltı rüyası görmüyorum.telkin grubumu değiştireceğim. telkinleri iki gruba ayırmıştım. bakalım rüyalar görecek miyim? bu sabah bir iş için dışarı çıktım. fakat istemediğim bir şey oldu. ne yapsam diye düşünürken içimden dua ettim. hiç beklemediğim şekilde duam kabul edildi ve isteğim gerçekleşti. bunun telkin dinlemekle ilgisi yok ama şunu belirtmek istiyorum. biz birinin sıkıntısını giderince Allah'ta bizim sıkıntımızı gideriyor . hadiste belirtildiği gibi :“Kim bir Müslüman’ın sıkıntısını giderirse Allah’ta onun sıkıntısını giderir.” şu an telkin dinlememizin sebepleri bizi rahatsız eden birtakım durumlar. Telkinleri dinliyorum ve sonuçlarını Allah'tan istiyorum . O istemedikçe hiçbir şey olmaz. herkes için en güzeli olsun . |
Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU telkin gruplarımı değiştirdikten sonra 2 hafta dinledim.bu iki hafta içerisinde az da olsa bilinçaltı rüyası gördüm . 3 gündür dinlemeyi bıraktım. artık farklı şeyler yapmam gerektiğini hissettim. aradan zaman geçer, tekrar dinleme isteği duyarsam dinlemeyi düşünüyorum. telkinler bilinçaltımı bayağı boşalttı.içsel konuşmalarım daha olumlu. bir şeye üzülsem bile etkisi çok sürmüyor. o insanların bilinç seviyelerinin ancak o kadar yapabileceğini düşünüyorum. insan alınınca kendisiine zarar veriyor.negatif enerji çakraları, aurayı etkiliyor. Esmaül hüsna çalışmalarına devam edeceğim. Esmaül hüsna insana bir yol açıyor, önüne fırsatlar sunuyor. okuduğum kitaplardaki uygulamaları yapacağım. sevgileri. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |