Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sansürlü günlük :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622608-sansurlu-gunluk.html)

bumbada 28-01-2013 06:00 PM

Sansürlü günlük :)

Korkma korkma , şaka yaptım :)

Genel olarak çok iyiyim , çok şükür , arada bir kötü illaki oluyorum insanım , onu büyütmedikten sonra kolaylıkla atlatıyorum , prozac kullanıyorum ( depresyondan değil obsesyondan )

Ama dünden beri canımı sıkan bir olay var . Arkadaşlar buluşacakmış bana haber vermediler , kendimi aşırı dışlanmış ve önemsiz hissettim . Ayıp be korkma gelmezdim sadece çağırsaydınız ...

bumbada 02-02-2013 08:03 PM

Cevap: Sansürlü günlük :)

2 şubat 2013 iyiyim çok şükür .

size çok basit bir tavsiye : özgüvenim eksik diyen sizsiniz , özgüvenim yüksek diyen de siz olacaksınız . bir nevi dediklerinizi beyin kabul ediyor . tabi olumsuz düşünceler daha kolay kabulleniliyor ama bu sizi yanıltmasın . çok kolay . iyi hissetmek ...

seniha. 07-02-2013 10:47 AM

arkadaşlarınızın sizi çağırmadığı gün geçmiş ama şunu söylemek istiyorum. size değer vermeyenin , yaptıklarına da değer vermemek gerekir.bunu insan olarak alınabiliyoruz .ama biz değerliyiz. kolay gelsin.

bumbada 08-02-2013 02:48 AM

haklısın fakat tam olarak değer vermemek olduğun sanmıyorum sanırım biraz ben büyüttüm.

nasılsın günlük ? ben iyiyim .

bir şey yazdım al oku günlük .

adım insan . iyi niyet hamuru ile yoğruldum sonra anladım ki işe yaramıyor doğruluk .
yaşadım iyi , kötü buna şükür . davranışlarım tam olmasada hür . bunun için çabalarım işte budur gerçek özgürlük . iyi kötü tanı bir kaç insanı . o da seni tanır . fakat gerçek şudur ki hiç anlaşılmamıştır yıllardır . her geçen an yıllandık . ruhumu sıkan bir yılandı . fakat onların hepsi sahte , kafamın içindeki yalandı . olumsuzluklara kanandım . şimdi pozitiflikten yararlandım . aynadaki yüzüme öpücük konacak kadar narsist ve öpme diyecek kadar da mütevazi bir insanım

bumbada 14-02-2013 06:30 PM

günlük sınava adına baya bi motivasyon kaybı yaşadım bugün . kafam ağırlaştı . üstümdeki ölü toprağı atmalıyım .

sweeet 14-02-2013 07:07 PM

Harekete geçmek için en doğru zaman şu an. Okur okumaz üzerindeki ölü toprağını atıp silkinmek için bir şeyler yapmalısın bumbadacım.

Hiç telaş yapma sınav için, bildiklerini yap yeter. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler.

bumbada 23-02-2013 02:19 AM

size benden mutluluğun formülü : sorgulamadan inandığınız o olumsuz düşüncelerin yerine olumluları koyun ve sorgusuz inanın .nasıl yapcam demeyin olumsuzları direk kabul etmektense olumluyu yaşamak daha iyidir . hem o iç huzuru keşfedince olumsuzluka daha işiniz olmaz .

ayrıca aklıma kötü bir şey geldiğinde yaptığım savunma mekanizmamı anlatayım . sakin ol o sadece evham diyorum ve kendime geliyorum .

ayrıca kendimden umudu kestiğimde benden umudu kesmeyen sevgili üyelere burdan sevgilerimi iletiyorum . sıkıntı varsa pozitifleyeyim sizi :) .

bumbada 24-02-2013 01:42 AM

günlük iyiyim çok şükür . sen nasılsın ? bir kere de cevap ver yahu hehe .

telkin hakkında acaba işe yarar mı diye düşünenlere bir tavsiye : işe yarama kaygısı yerine , işe yarayacağına inanın ve şartlanın ki çabuk etkisini görün .

ayrıca bir şeyler karaladım .

ben , bana beni anlat . övgülerle ve sövgülerle bir anı defteri hayat . kaldırımda bir başıma kaldığımda ruh aynasından kendime tersten baktığımda farkına vardığımın farkına vardığımda farkında olmadığım bir nokta vardı sandım fakat üç nokta varmış kısacası hayattaki hiçbir öykü tamamlanmamış .

bumbada 02-03-2013 11:29 PM

geberiyorum içim yanıyor içim cayır cayır . hiçbir şey hiçbir şey yapasım yok . hiçbir şey ilgimi çekmiyor . nedeni de yok ki çıldırcam . bir çıkış yolu olmalı . olmalı . yok yok .

korkuyorum yarına uyanmaya . zaman dondu sanki . kurtar beni bu hislerden kurtar of be offffffff .

cansuyu 03-03-2013 12:41 PM

Korku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar.

korkuyu yok etme meditasyonlarını da dener misin lütfen Bumbada

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM.