![]() |
Cevap: Sansürlü günlük :) Hangi bölümü istiyordun bumbadacım? Tabi ki siz daha şanslısınız lys var. Bizim zamanımızda tek bir sınav vardı. Hepsine girerdim ben şimdi bu şans elimde olsa. İstanbul'a dönünce girerim belki bir yıl ben de öylesine. Bakarsın bir üniversite daha okurum. LYS için konular korkutmasın seni hem ygs tercihi de yaparsın. Sıralama puandan daha çok önemli ve doğru tercih yapmak. Dur bakalım. LYS için kendine alternatif hedefler belirle ve pes etme. Hayallerinin peşinden git. Şunu da unutma yolun sonu yoktur hep dönemeçler vardır. Bir son başka başlangıçlara gebedir. |
Cevap: Sansürlü günlük :) psikoloji . lys elimden geleni yapacağım . |
Cevap: Sansürlü günlük :) zamanı daha verimli kullanmak , sakinliği , huzuru korumak , can bir şey istemediğinde zorlamak . Sabır ve şükür . İyiyi kötüyü fazla kafada büyütmemek. 20 +20 = 40 mg.Disiplin,istikrar .Bir şeyi olması için zorlamamak bknz uyku.Zorlama yoksa uyku var . Ayrıca Plan ve düzen en büyük düşmanım ve en yakın dostumdur . İyiyim çok şükür . |
Cevap: Sansürlü günlük :) zaman geçtikçe diyorum ki ne saçma şeyleri kafaya takıyormuşsun be bumba... çok iyiyim, basit hesaplara, basit çarelere gerek duymuyorum . çok şükür . |
Cevap: Sansürlü günlük :) Alıntı:
|
Cevap: Sansürlü günlük :) Alıntı:
geçti tabi. |
Cevap: Sansürlü günlük :) |
Cevap: Sansürlü günlük :) iyi ki doğdun Burakcım nice senelere ahahaha . |
Cevap: Sansürlü günlük :) Aaa, iyi ki doğduuuun Buraaaaak. İyi ki varsın. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...sK15OGpuISDSTw Sevgiler. |
Cevap: Sansürlü günlük :) çok sağol :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |