![]() |
Cevap: arayışım.. umarım bilmekten öte yapabilirsiniz bende bi aralar çok fazla kendimi kitaba kaptırmıştım. İyide ettim ama sadece biliyorum işde yapmıyorum. Benimde çok kitap okumama anthony robbins neden oldu :).. Fotografik hafızaydı hızlı okuma seti vs başladım fotografik hafızayı bitiremedim ama hızlı okuma setini bitirdiğimde okuma hızımın arttığını söyleyebilirim. Bıraktığım içinde düştü haliyle. Süper Hafıza 5000 seti benimde ilgimi çekmişti ama pahalı olduğu için alamamıştım. |
Cevap: arayışım.. fotografik hafıza seti nasıl bişey ben öle set met uzak ihtimal en akkıllıcası kursuna falan gitmek gibi geliyo bana ama |
Cevap: arayışım.. google'dan fotografik hafıza seti diye yazarsan bulabilirsin. |
Cevap: arayışım.. her şey yolunda gidecek derken bu sıkıntı da nereden çıktı? gelgitler, yalanlar, hayatımdan çıkarmamın mümkün olmadığı insanlar.. off ya ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile. gece boyu telkin dinleyeyim bari. ne olacağım ben? nasıl olacak? öyle yalnız hissediyorum ki kendimi.. evet bu duygular da geçecek ve sonra tekrar geri gelecek.. of ben ya, hni içten mutlu olacaktık? hani başka insanlar kaçıramayacaktı keyfimizi, hani hayatımızın konrolü bizde olacaktı? öğlenden beri bu duyguları taşıyorum.değer mi ömrümün dakikalarını böyle geçirmeye? hangi kitap paklar beni? nerelerde hata yapıyorum? neden hayatıma bu kadar çok burnunu sokan insan var? o cüreti neden veriyorum onlara? gidip yatayım da bitsin bugün.. oysa neler hayal etmiştim.. |
Cevap: arayışım.. Sedona Yöntemi - Serbest Bırakma adlı kitabı duymuşmuydun ? Bir kitabın özetine göz atmakta fayda var diye düşünüyorum. |
Cevap: arayışım.. Alıntı:
bu arada mülakat tarihi belli oldu. çalışmaya başladım. umarım iyi geçer. çok istiyorum..ve hak ediyorum. hayırlısı ise lütfen olabilir mi? dünkü karamsarlığım kalmadı pek. bütün gece telkin dinledim umarım işe yaramıştır. yeni kitaplar sipariş verdim. daha öncekilerin daha yavaş ikinci okumalarına geçtim.. zaman yetmiyor hala.. güzel günler göreceğime inanıyorum. dahası bütün 'şimdi'lerin hakkını vererek yaşayacağım. bugünkü problemlerime neden olduğum için 'özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim büyük yaratıcım' |
Cevap: arayışım.. bu kadar tribe girmene gerek yok ben ilk 2 3 hafta varya öfkeden sinirden moral bozuklugunda kan kusturdum çevreme ne kadar olumsuz düşünen bi insansın sen demekki kendi hayatını kontrol altına alamamışsınki başkaları kesin ailen seni sevenler yada sever gözükenler kontrolsüz gidişini toprla diye yardım ediyolar bide böle düşünsene işten gelip elini yıkamassan elini yıkamanı sölerler bunu kendin yaparsan sıkıntı yok benim böleydi bi tembellik üşengeçlik vardı işini güzel yap kimse karışmasın 1 ocak 2012 de tamamen deyişmiş olucaksın ama bu düşünce yapısından kurtul sedona hoppopo mopopo çok ilerdeki işler |
Cevap: arayışım.. önce kontrolu eline al |
Cevap: arayışım.. corekotu sana mülakatı kazandırabilecek 3 sihirli kelime söyleyeceğim.. Ben uyguladım çok defa hemde çoğu zamanda gerçekleşti.. Bu sayede lise sonda hayatımda ilk defa Takdir belgesi aldım, extra bir çaba göstermeden hemde.. Daha birsürü şeyler var aklıma geldiği kadar. Sihirli kelimeler şunlar: Hayal et, gerçekleştiğini gör ve şükret. İşte bu 3 sihirli kelime sana mülakatı kazandırabilir. Yapman gereken şey ise mülakata bir defa girmek değilde onlarca defa girmek. Zihninde hayal et mülakata girdiğini, performansının çok iyi olduğunu ve müilakatı adım adım kazandığını görmeye çalış. Buradan sonra ise artık şükretmek kalıyor. Şükret ve inan gerçekleşicektir. Birde dua'yı unutmayalım. Eğer sen kazanacağına inanıyorsan bu 3 sihirli kelimeyi kullanmanı tavsiye ederim. Büyük ihtimal kazanacaksın. Mülakat tarihine kadar bu çalışmayı sık sık tekrarla, bol bol dua et. Umarım mülakatında başarılı olursun.. Sevgiyle Kal |
Cevap: arayışım.. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 PM. |