Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621832-nil-de-degisim-denizine-atladi.html)

katıhal fizigi 11-09-2012 10:33 PM

Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Slm :))) Şu başlangıçlar yapma kısmı bu kadar zor olabilir mi yavf:))) Anlatacak o kadar çok şey var ki; nerden başlayacağımı bilemedim:)))) Bu sene hayatımda köklü değişiklikler yapmaya karar verdim... Aslında ben bu kararı her sene veririm. Bu sene farklı olan yapıyorum da...Telkinlerimi dinliyorum, kitaplar okuyorum (ve okuduklarımı uyguluyorum), olumlamalar yapıyorum, meditasyon yapıyorum, motivasyon cdleri dinliyorum.Nlp kursuna gittim.... Geldiğim nokta çooook mutluluk verici :))Ama bu arada her şey birbirine karıştı. Neyi, ne zaman yapacağımı bilemez, oldum. Yardıma ihtiyacım var...:(
Siteye 2008'de üye olmuşum. Yani ara ara telkinleri dinleyip dinleyip bırakıyorum. Ama bu sene kararlıyım, her şey mükemmel olana kadar dönmek yok:))))Telkinlerimi 21gün x 3 defa şeklinde dinlemek istiyorum, daha önceden dinlediğim için. Bu arada çekirdek inanç temizliği için aradım ama çok yoğunlarmış:( Yakın tarih için randevu alamadım:( Bu arada Atakan Bey'in sesi gerçekten çok güven verici...:) Aslında bir an önce olsun istiyorum çünkü iş arıyorum ve çok kararsızım. Nereye döneceğimi bilemiyorum. 2 büyük mağazada yöneticilik yaptım. Ama başarılı olamadım. O yüzden de aslında korkuyorum biraz sanırım:((
Neyse telkinlerin ben de yaptığı değişiklikleri söylersem (tabi bende ki uzun dönem diyebilirim) :
Perşembe günü için işle ilgili bir mülakatım var; sunum falan yapmam gerekiyor ve en ufak bir endişem yok.( Ben ki konuşmaktan bile çekinen hatta girdiğim işlerde de bu yüzden başarılı olamayan ben)
Her daim pozitif düşünme, zaten buna yatkınımdır ama bu sene (özellikle de işle ilgili) çok hayal kırıklıkları yaşadım ama yıkılmadım, ayaktayım:))))Malum hayatta her şeyin bir nedeni vardır ya da sırası gelmemiştir:))
Eskiye daha az takılma, insanlara daha az kırılma:)))
HEDEFİM:Seneye bunları okuduğumda bunlar mı dert deyip kahkahalarla gülebilmek:)))Yeteneklerime uygun, severek ve en iyi şekilde yaptığım harika bir işimin olması; o kurs senin, bu kurs benim dinlenmeye vakit bulamama; kendini ifade boyutunu aşıp lider vasıflarına ulaşabilme...Şimdilik bu kadar:))))))))))))

katıhal fizigi 11-09-2012 10:35 PM

Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Bir de linkimi değiştirmek istiyorum. Malum çok eski ama nasıl yapacağımı bulamadım...Yardım edebilecek var mı?

katıhal fizigi 11-09-2012 10:43 PM

Bir de kilo verme telkini dinlemediğim halde çok sağlıklı besleniyorum ve kilo da verdim. Ama bunu kalori hesabı falan yaparak değil de yediklerimi içsel bir sesle faydalı faydasız diye ayırarak yaptım:)))En önemlisi sağlıklıyım:)))

katıhal fizigi 14-09-2012 05:04 PM

Evet mülakatı atlattım. Gerçekten de artık insanların önünde sunum yapmaktan çekinmiyorum. Bir de bugün çok tuhaf bişey oldu. İsimsiz11 adlı arkadaşımız Esmaül Hüsnalarla ilgili bir konu açmış. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...cellileri.html Ben de hangisini yapmalıyım diye bakarken hocam msj attı. (Bugün 14-15 arası zühre saatinde zor işlerimizin kolaylaşması için 129 kere ya latif, her türlü sıkıntılardan kurtulmak için 270 kere ya kerim,şans için 14 kere ya vehhab diyelim. Esmaları hücrelerimize aktive edelim...yazıyordu.) Acaba bilinçaltımız temizlendikçe gerçekten sezgilerimiz daha da mı güçleniyor ya da birbirimizden daha mı çok enerji alıp veriyoruz...

katıhal fizigi 14-09-2012 08:29 PM

Forumdan yeni bişey daha öğrendim:))Her gün kullandığım bir söz 'Her şey güzel olacak, biliyorum. Sanırım biliyorum kızmında hata yok da şu -CAK eki pek tehlikeliymiş. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-sanati-3.html) O zaman diyelim ki 'Şu an her şeyin en güzelini yaşıyorum.' Doğru mu pek bilemedim?????

Senemmms 14-09-2012 09:23 PM

Bencede şuanda herşey çok güzel denmeli :)

katıhal fizigi 14-09-2012 09:35 PM

Teşekkürler Senemmms:))) Hem de senin olumlamanı söylemek daha kolay:))))))

katıhal fizigi 15-09-2012 02:04 PM

Sevgili günlüğüm bugün kendimi çok sıkıntılı hissediyorum. Tam bir karmaşanın ortasında gibi kalbim, beynim. Ne yana döneceklerini neye inanacaklarını bilmiyorlarmış gibi bir halleri var...Hayatı bakışım, olayları algılayışım, duygularım çok değişti. Farkındayım bugün. Artık her sabaha olumlamalarımla başlıyorum. Gece yatarken olumlamalar söylüyorum. Ama bazen öyle oluyor ki sanki bir savaş içine giriyor gibiyim. Ben bir taraftan herşeyin çok güzel olduğuna kendimi inandırmak için debelenirken, diğer taraftan bir ses sürekli güzel olan ne diye sarsıyor beni...Bu benim için bir mücadele gibi oldu. Bu micadeleden ben galip çıkacağım biliyorum. Ya da pardon bu mücadelenin galibi benim biliyorum:))) Bazen öyle bir boyuta geliyorum ki kafamdan olumsuz bir düşünce geçtiğinde korkuyorum gerçek olacak diye...Hemen pozitifiyle değiştirmeye çalışıyorum. Ama bu karmaşa o kadar yorucu ki... Yeni birşey daha öğrendim sinirli olduğumda mesela ya da üzgün olduğunda bunu inkar edip bununla savaşmaktansa şu an sinirli olduğumu kabul ediyorum ve sevgiyle gönderiyorum diyorum. Yerine sakin olmayı seçiyorum diyorum. Gerçekten işe yarıyor:)))
Dün gece hiç uyuyamadım. Yatmadan önce hep Shamanic Özlem Şahin'in bir meditasyonu var. Sitede bulmuştum. Onu dinliyordum yaklaşık 2 haftadır hemen hemen her gece. Çok seviyordum daha başında hemen rahatlatıp uykuya daldırıyordu beni. Dün öyle olmadı.Önce sitede bulduğum başka bir meditasyon dinlemek istedim. Pek sevmedim gerdi beni diye tekrar onu dinledim ama o da aynı şekilde çok gerdi beni. Her zaman çabucak biten meditasyon uzadı da uzadı. Sonra suçluluk telkinini çoktan çıkarmıştım listemden ama sanki bir anda tüm suçluluklarım hortladı. Ben gönderdikçe onlar geldi. Bugün tekrar suçluluk telkinini dinleyeceğim. En azından bugün için ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Bir de erteleme telkinini ekledim dün gece. Sırası geldi sanırım. Sosyal fobiyi çıkardım listemden. Şimdi kendine güven, sosyallik arttırıcı,ego güç, başkalarının düşüncelerini önemsememe var...Biraz hissel olarak hareket ediyorum. Telkin ekleyip çıkarırken. Yani az dinlemiyorum ama süreyi de kendime sorup uzatıyorum:))))şu an her şeyyy çoook çok güzel, biliyorum...:)))

katıhal fizigi 18-09-2012 10:45 PM

4 yapraklı yoncam:)))nasılsın? Ben günlüklerime hep isim verirdim. Seni isimsiz bıraktığımı hatırladım birden. Şimdilik 4 yapraklı yonca demek istedim. Bana şansı hatırlatasın diye:)))Belki daha güzelini bulursam değiştiririm... Bugün çok güzel bir gündü benim için. Gece çok güzel rüyalar gördüm. Hatta bir ara kendi kahkahama uyandım. Yaklaşık 6 aydır sürekli, 3 haftadır da hiç aralıksız meditasyon yapıyorum...Özlem Şahin'in meditasyonlarının çok yararlı olduğunu gördüm;direk bilinçaltına işlediği için. Özellikle dün yeni bir meditasyon buldum. İlk kez de dün gece dinledim...Ben meditasyonları sürekli derinleştiğimiz için uyanık dinleyemiyorum. Hemen uykuya dalıyorum. O yüzden bu akşam tekrar dinledim, sözlerini çok merak ettim çünkü...Yine hepsini dinleyemedim ama yine de bişeyler yakaladım:)) İçinde güzel rüyalar görmemizle ilgili bir komutta vardı...Onun etkisi sanırım:)))) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-linkleri.html (affetme meditasyonu) Onun dışında sürekli olumlamalarıma devam ediyorum. Beğendiğim olumlamaları telefonuma kaydediyorum. Sürekli okuyorum onları. Bu konuda biraz kafam karışık kuantuma göre hep aynı olumlamayı yapmalıyız, diyor ama ben o an ihtiyacım neyse onu söylüyorum. Kendimi iyi hissediyorum:) Telkinlerim gündüz bilgisayarım açık olduğu sürece açık, gece uyurken de sürekli dinliyorum zaten...Yani günde min. 14 saat. Bazen bilinçaltıma çok mu yükleniyorum acaba diye korkuyorum. Umarım öyle değildir. Onun dışında ya sürekli sitede paylaşılanları okuyorum ya da ilgili bir kelime gördüğümde tüm gün onu araştırıyorum. Yakında kör olma tehlikem var yani:))))Başka da olumsuz düşüncelerim artık hiç yok gibi. Ama kötü tarafı olumsuz olan ya da konuşulan şeylere hiç tahammülüm yok:( Mesela tv çok az izliyorum o da evdekilerle aynı ortamda oturma ihtiyacından kaynaklı...Artık farkediyorum ki tv de ne kadar çok olumsuz şey empoze ediliyor bize:((( Bir de haberleri takip etmekten kendimi alamıyorum. Sonuçta okumayan, güncelden haberi olmayan biri olmak istemiyorum ama onlarda malum:(( Veee evdekiler canım annem, canım babam. Babam tam anlamıyla bir olumsuzluk makinası bol bol tartışma halindeyiz bu aralar:)) Yani bir kaç gündür istatistik tutuyorum, yemek de en basitinden bunun tuzu eksik, şunun yağı fazla, aa artık salataya kökleride mi doğruyorsunuz falan tarzında:)))) sürekli bir şikayet, bir olumsuzluk:))))Ama yeni taktik buldum, bundan sonra her olumsuz şey söylediğinde saycam dedim. Dün bu dolma az mı pişmiş dedi, 1 dedim:)))Güldü bişey demedi:)))2 dk sonra salatanın da tuzu az diyeceğim ama 2 diyeceksin dedi:))))Ehe ehü eheee:))))Unutturcam babama kararlıyım:)))Annem de tam bir elham hatunu:) Bir olayla ilgili bir şey ters gitmeye görsün ya da bir yere başvurmayalım hemen başlar; o ne şimdi, nasıl olcakmış, niye olmadı hala, off şu çocukların işleri de bir düz gitmez mi, çocuklarımın işleri de bir yoluna girmedi ki:)))) Valla hem kendimle hem onlarla savaşıyorum resmen yafs:)))Ama olsun hepimizi değiştireceğim:))))

katıhal fizigi 20-09-2012 08:01 PM

Dün gece affetme meditasyonumu yaparken bol bol ağladım. Meditasyondaki yüzleşme kısmı bitmedi, uzadı da uzadı...Nerdeyse meditasyon bitti benim sözlerim hala bitmedi. Tabi derinleşme falan da olmadı. Gayet bilinçli bir şekilde. Neyse zorla tamamladım. Bittiğinde baktım çok üzgünüm. Başka bir meditasyon daha yaptım da uyudum...Sabah uyandığımda iyiyidim yine:)))Günüm de güzel geçti.
Bugün biraz gelişen farkındalıklarımı anlatayım. Mesela ölümden çok korktuğumu farkettim. Yani benim için hayatta affedilmeyecek hata yoktur. Her zaman da derim. Ne olursa olsun bana ihtiyacı olan birine arkamı dönemem diye...Hep tüm hatalar bir şekilde telafi edilir diye düşünürüm. Oysa ölüm sondur. Bitmiştir. Onun için yapılacak bişey yoktur. 5 sene önce bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. O zaman aslında benim yaşımda birinin de aniden hiç bir neden yokken ölebileceğini öğrendim. Hadi canım ilk kez mi genç birinin öldüğünü duyuyorsun? Aslında değil ama hep başkalarının başına gelir bişeyler, bizim başımıza hiç bir zaman gelmeyeceğini düşünürüz ya öyleymiş benimki de... Hayatta ki en büyük acı ya da tek acı birinin ölümü gibi düşünürdüm. Şimdi ise anlıyorum ki ölüm de doğum kadar doğal.Yeni mi anladın deme:))Gerçekten yeni anladım...

katıhal fizigi 20-09-2012 08:29 PM

Bir de parayla ilgili olan negatif inançlarımın farkına vardım. Hala da çözemiyorum. İş bulamamamın hatta bulduğum işlerde duramamın sebebi bile bu belki de...Çünkü çok tuhaf bir şekilde bana açılan kapıları ittiğimi farkettim...iİlkokuldan beri hep çalışmak zorundayım şeklinde hissettim kendimi...O, ben çocukken pazarda su satardım diyenlere hep sinir olmuşumdur:)))Bir kere benim pazarda o suyu satacak ne girişkenliğim vardı, ne de topluluk için de öyle bağıracak özgüvenim:)) Hep kendimi aileme yük olarak görmüşüm:( Ne acı, halbuki çok da anlayışlı ve sevgi dolu bir ailem varken...Şimdi bile evle ilgili bir masraf bile olsa hemen kendi üzerime alınırım...Sadece onlarla da sınırlı değil; bir arkadaşım en basit bir çay ısmarlasa üzerine de bir şaka yapsa hemen alınırım. Ya da kimsenin bana yardım etmesinden hoşlanmıyorum. Biraz incinsem hemen benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok şeklinde aptal gurur cümlelerine giriyorum. Özellikle de maddi konularda yapılan bir yardım da kendimi çok ezik ve borçlu hissediyorum... Bugün bolluk bereket olumlamalarına ya da işle ilgili olumlamalara başlayacağım. 21 gün aynı olumlamaları tekrarlamayı düşünüyorum. Ama doğru olumlamaları seçtiğim konusunda emin değilim. Çünkü o kadar da derinden hissetmiyorum nette yazılanları...Bakalım seçelim nasıl olacak gelişmeler:))))))))))))

kutayhun 20-09-2012 08:32 PM

daha da güzelleşin iyileşin.... bizi de paylaşımlarınız bilgileriniden eksik bırakmayın.. ilginçç gözküyo yazdıklarınız... bize de ilham olabilirsiniz... sevgiler... güzel gelişimler....

foto_kontes 20-09-2012 08:53 PM

Alıntı:

katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830521)
Bir de parayla ilgili olan negatif inançlarımın farkına vardım. Hala da çözemiyorum. İş bulamamamın hatta bulduğum işlerde duramamın sebebi bile bu belki de...Çünkü çok tuhaf bir şekilde bana açılan kapıları ittiğimi farkettim...iİlkokuldan beri hep çalışmak zorundayım şeklinde hissettim kendimi...O, ben çocukken pazarda su satardım diyenlere hep sinir olmuşumdur:)))Bir kere benim pazarda o suyu satacak ne girişkenliğim vardı, ne de topluluk için de öyle bağıracak özgüvenim:)) Hep kendimi aileme yük olarak görmüşüm:( Ne acı, halbuki çok da anlayışlı ve sevgi dolu bir ailem varken...Şimdi bile evle ilgili bir masraf bile olsa hemen kendi üzerime alınırım...Sadece onlarla da sınırlı değil; bir arkadaşım en basit bir çay ısmarlasa üzerine de bir şaka yapsa hemen alınırım. Ya da kimsenin bana yardım etmesinden hoşlanmıyorum. Biraz incinsem hemen benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok şeklinde aptal gurur cümlelerine giriyorum. Özellikle de maddi konularda yapılan bir yardım da kendimi çok ezik ve borçlu hissediyorum... Bugün bolluk bereket olumlamalarına ya da işle ilgili olumlamalara başlayacağım. 21 gün aynı olumlamaları tekrarlamayı düşünüyorum. Ama doğru olumlamaları seçtiğim konusunda emin değilim. Çünkü o kadar da derinden hissetmiyorum nette yazılanları...Bakalım seçelim nasıl olacak gelişmeler:))))))))))))

Merhaba , aynı sıkıntılar bendede var ve sebebi yada çözümü ne bilmiyorum :(

katıhal fizigi 20-09-2012 10:50 PM

İyi dileklerin için çok teşekkürler Kutayhun:) Ben de daha da fazlasını senin için diliyorum:)))Foto_kontes bence bunun farkına varmak bile çok büyük bir adım:) Açıkcası çok sebebiyle ilgilenmiyorum. Çözüm olarak da bilinçaltımı temizlemeye kafayı takmış durumdayım. Bunun en güzel yolunun da meditasyon olduğunu düşünüyorum. Artı Nil Gün'ün motivasyon cdlerini dinliyorum.Onun meditasyonlarını yapıyorum. Bol bol kitap okuyorum. Artı yazdıklarım... Bakalım gelişmeleri birlikte göreceğiz:)

katıhal fizigi 21-09-2012 04:38 PM

4 yapraklı yoncam, ben aslında bir çöpçüymüşüm:)))Bugün odamı temizledim. Bir yerde okudum. Enerjilerin geçişini kolaylaştırmak için gereksiz şeylerden, tozdan, kirden vs. vs. den heeeeeeep kurtulmak lazımmış:)) Ama sorun şu ki meğersem benim içimde bir Derya Baykal 2 varmış:)))Ehe ehe ehüüü)))Yafs krem kutularından tut, takmadığım tokalara, süslere püslere her şey bir işe yarar diye biriktirmişim:))) Atmak 2 günümü aldı. Elime aldığım her şeye bir iç ses hayıııııııır bunu da mı bunu da mı dedi:))Eveeeeeeeeeeeeeet onu da, bunu da, şunu da:))))Her şey çöpe...Ya insan ders kitaplarına bile mi kıyamaz:) Valla en zor kitaplarla, notlarla vedalaşmaktı...Arkadaşım sen ona çalıştın ve bitti o...Hala bir notu saklamanın ne anlamı vardır ki. Hayır sanki ihtiyacım olsa şu internet çağında kalkıp o notları okuyacağım:))Neyse ilkolkuldan kalanları attım :p da heeheee:)) şaka şaka o kadar da değil:))) Ama üniversite notu bile olsa yahu ne işe yarar ki. İşte ben böyle pinpirikliyim. Emek benim için çok değerlidir. Emek verdiğim şeylerle kolay vedalaşamam. Başkasının ders notundan ders bile çalışamam. Ders bile asamam:))Off off kuralcı ben. Şu kurallarımı hep yıkcam...Sırf kuralları çiğnemek için çiğneyeceğim...Bir keresinde bir arkadaşım senin karakterini çok seviyorum. Prensiplerin var ve onları çiğnetmiyorsun demişti. Hayır...Ben artık kuralcı olduğumu kabul ediyorum ve sevgiyle evrene gönderiyorum. Ben artık esnek bir insanım:)))
NLP 'de bir teknik vardır. Çapa atmak diye...Mesela çok mutlu olduğunuz bir anınız da giydiğiniz elbiseyi ya da şanslı bir anınızda taktığınız bir takıyı pek kolay unutmazsınız...Ona bir anlam yüklersiniz. Başka zamanlarda da onu gördüğünüz de mutlu olursunuz falan işte:)))Ben bu boyutu biraz abartanlardanım:)))Ne biraz mı :)))) Mesela aaa şu sinema bileti sevgilimle ilk gittiğimiz filmin biletleri; şu kibrit kutusu, hani arkadaşlarla İstanbul'un altını üstüne getirmiştik ya ordaki kafeden yürütmüştüm....Üfff be :D Üzerinde özel not olmayanları attım. Çoğuna genelde not yazar, tarih, saat falan yazarım bi de:)))Üfff ah şu ben. Sonra da bilinçaltım bilinçaltım diye dert yan:))) Yok artık ne suçu var onun, yahu bana da bu kadar anı yüklesen ben de taşıyamam:))))Tabi bir de kötü anısı olup da ısrarla kullandıklarım. Size de güle güle:))Birisi bir keresinde ayrıldığı sevgilisini unutmak için onun aldığı yastığa sarılıp uyuduğu ve bunun ona çok iyi geldiğini söylemişti. Ama mantık çerçevesinde bakınca da bana bir o kadar kötü bir düşünce gibi gelmişti...Ama halbuki ben de aynı şeyleri ne çok yapıyormuşum farkında olmadan... Kötü anıları kimle, nerde, ne zaman olursa olsun serbest bırakmak lazım...Neyse daha elbiselere geçemedim. Allah'tan onlar her sene canım annem tarafından zorla seçtirilir:))) Ohhh be Valla rahatladım sanki sadece odamı değil, içimi de temizledim...Hadi bu kadar mola yeter sıra elbiselerde:)))

katıhal fizigi 21-09-2012 04:55 PM

Ha bir de arkadaşlarıma sürpriz yapmak istiyordum. Şöyle çook eski tarihlerden şimdi ki tarihteki o dijital resimleri bastırmak istiyordum. Dün gece aklıma geldi. Çoook süper bir fikir di mi :p Tamam bence de orjinal değil ama öyle bişeyimiz yok bizim :D Neyse demin maillerimi açtıp bir baktım, indirim sitesinin birinde foto baskısı indirime girmiş:)))Çekim yasası bana da mı işlemeye başladı, artık evren beni de mi seviyoooor:)))Oleeeeee yoksa yakında yeteneklerime uygun, iş arkadaşlarımla süpeeeeeeer anlaştığım, çoook severek ve en harika şekilde yaptığım, boool paralı ( miktar aramızda:) )), benim ve herkesin hayrına olan süper işim de mi bana gelecek:))))Açtım kollarımı sevgiyle kabul ediyorum...Hadi gel...Bu arada olumlamaları mı seçtim. İş teması ana konu olup, bolluk bereketin de dahil olduğu olumlamalar. Ben tek konu olarak düşündüm ikisini de umarım doğrudur...

katıhal fizigi 22-09-2012 03:10 PM

Bugün olumlamalarımın 2. günü...Gece yatmadan önce meditasyon yapıp rahatladıktan sonra olumlamaları hissederek okumaya çalışıyorum.Gündüzleri de aklıma geldikçe okuyorum. Ayrıca visha'nın yüklediği my desktop therapy programını kurdum, az önce. İçine olumlamalarımın bir kısmını yükledim. Onlar ekrandan akıyorlar. Bir de heromaster'ın subliminal images programını kurdum. İkisi de aynı anda çalışıyor. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/ ) Telkinlerimi de gündüzleri pek dinlemiyorum artık, belki 1-2 saat... Hatta tamamen de bırakabilirim. Gece dinleme sürem yeterli zaten. Çok da yüklenmemek lazım...

sweeet 22-09-2012 06:47 PM

Nil ne güzel şeyler yazmışsın ne kadar yol almışsın. Farkındalıklarının artmış oldupu bariz belli oluyor iyi ki varsın. Olumlamaları aynı benim gibi yapıyorsun telkin kararında da öyle iki ortak noktamızın olması benim çok hoşuma gitti. Sana tavsiyem sabır ve kendine hedef defteri yapabilirsin neredeyse ben bu yıl hedef defterime yazdıklarımın yarısını gerçekleştirdim. Olumlamalarda şimdiki zamanı kullan mesela ben bu aralar en çok her şey yolunda yı kullanıyorum. ;) Ol iz vel. All is well. :D

İstikrarlı olduğun için başarın kaçınılmaz daha çekirdek inanç çalışması öncesi bu kadar yol almışsın onu da yptırınca her şey çok daha güzel olacak buralarda kal yazdıklarını okumak öyle iyi geldi ki bu samimi ve sıcak anlatım için de ayrıca teşekkürler.

Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ne koşulsuzundan. ;)

katıhal fizigi 23-09-2012 07:42 PM

Sweet, pozitif enerjin hemen kaplamış günlüğümü:))))Çoook çok teşekkür ederim; ne güzel şeyler yazmışsın:))) Özellikle eski üyeler bişeyler yazınca çok mutlu oluyorum, kendimi ailenin içine dahil olmuş gibi hissediyorum:))) Ortak noktalarımızın olmasına çok sevindim; demek ki doğru yoldayım :))) Bu arada başka ortak noktalarımız da var ama yavaş yavaş yazıyorum :) Tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim, hedef defteri hazırladım ben de :) Gelişime kafayı taktım ya nerde ne okusam hemen uyguluyorum:)) Ben listeyi biraz abartmışım, 150 madde falan var :)) Artık kaç yıla yayılır bilmiyorum :p
Ben de burda olmaktan çooook mutluyum...Uzun süre de burda olacağım sanırım, anlatmak istediğim, burda öğrendiğim ve öğreneceğim o kadar çok şey var ki:)))Ama sen o kadar cesaret verdin ki bana ayrıca tekrar teşekkür ederim... İyi ki varsın, iyi ki varsınız:)))

sweeet 23-09-2012 07:52 PM

Sevgili Nil bence hedeflerin için bu başlığı okumalısın. İşine yarayacağını düşünüyorum.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sum-oyunu.html

Sevgiler.

katıhal fizigi 23-09-2012 08:33 PM

Belki de en büyük çekirdek inancımı buldum. Oooo ben çalışmayı yaptırana kadar daha neler neler bulcam. Her okuduğum yazıdan bir ders çıkarıyorum:))) Zaten çekirdek inançlarımın ne olduğundan çok, kaç tane olduğunu merak ediyorum:)) Belki de bir ana inanç, her şeye yayılıyordur... Evet bulduğum inanç, ben aslında hiç anı yaşayamıyorum:( Üühüü ühühü:))) Hep gelecekteyim... Şöyle ki en basit örnek şimdi bol bol vaktim olmasına rağmen hep bir işe gireyim şunu yapacağım, şu olcak, bu olcak diyorum...Oysa ki gitmek istediğim o kadar çok kurs vs. vs. var ki...
Hayatım boyunca hep böyleydi...Şu sınavlar bir geçsin, şu okul bir bitsin, şu işe bir gireyim... Hep geleceğe, hep geleceğe odaklıyım. O yüzden de gelmiyor işte isteklerim...Çekim yasasında olduğu gibi dile ve düşünme...Bırak o vakti gelince gerçekleşsin...Yooook asla olmaz:))) Ben asla hayatımı öyle evrene neye emanet edemem:))) İlla çırpıncam, kendi kendime savaşacağım:))) Arkadaşım düşmanın kim, kiminle bu savaşın:)))Olsuuuun ben boş duramam:)))
Bak şimdi bir şey daha farkettim. Mesela hep unutkanlıktan şikayet ederim. Arkadaşlarla film izleriz, 1 dk sonra ben de görüntü yok. Derler ki hani şu sahne var ya ne güzeldi di mi???Ben de ses yok:) ( o an iç sesimle savaşıyorum; hangi sahne hangi sahne hatırla hadi:)))) Uleyn daha 1 dk olmadı:))))Bir doktora sormuştum; sen de konsantrasyon eksikliği olabilir, demişti...Doğru tabi ben film bile izleyemiyorum ki hep plan halindeyim, kafa sürekli işliyor:))))
Neyse yeter bu kadar hemen, şu an akıntıya karşı kürek çektiğimi kabul ediyorum. Ben artık anı yaşamayı seçiyorum. Hemen yarın en ekonomiğinden bulduğum kurslara kaydımı yaptıracağım...Biri özellikle dans dersi olmalı...Dans etmeyi çok seviyorum:)))İşimde doğru zamanda beni bulacak artık bahsi geçmeyecek, sevgili beynimde:))Zaten olumlamalarımı yapıyorum. Allah'ım lütfen verdiğim kararları uygulamam için bana güç ver. ( Bi de çok kararsızım aynı anda 10 şeyi birden yapmaya karar verip hiç birini yapamıyorum da neyse onu sonra anlatırım:) )Sabah kalktığımda hala aynı fikirde olayım...Her şey çooook güzel, biliyorum:))))

katıhal fizigi 23-09-2012 08:37 PM

Araya reklam almışım:))) Sweet çooook teşekkür ederim. Hemen baktım sayfaya:))Eveeet ben bu sayfayı daha önce gördüm ve faydalandım:))) Çoook teşekkürler paylaşımın için:)

sweeet 23-09-2012 08:59 PM

Ertelemeyi bırak dinlemelisin bolca. Sevgiler. Erteleme anı yaşa, hayatın tadını çıkar.

katıhal fizigi 24-09-2012 04:11 PM

Biraz önce iş görüşmesi için aradılar...Mağaza yöneticisi olarak... Sabah kalktığımda çok mutlu olmama rağmen telefondan sonra stresli olmaya başladım. Bu işi istiyor muyum, bilmiyorum. Kendimi çalışmak zorunda hissediyorum. Ama yani başarısız olma korkumdan mı yoksa gerçekten istemediğim için mi bilmiyorum, heyecan duymuyorum. Tecrübem olduğu için en kolay başvurabildiğim iş bu ama bilmiyorum işte...Bakalım görüşünce belki heyecan duyarım:)))Her şey çok güzel, biliyorum...

katıhal fizigi 24-09-2012 10:39 PM

Çok hırslıyDIm aslında...En çok bundan kurtulduğuma seviniyorum. Basit bir oyunu bile dünya meselesi haline getirip eğlence için yapılan şeyleri bile yarış haline getiriyorDUm. Kalbimi çok arınmış gibi hissediyorum aslında. Yani yaptığım meditasyonlar, olumlamalar...Gerçekten insan kendi için istediği her şeyi yürekten başkaları için de hissedip, isteyebiliyormuş...
Bugün ki yeni bilgimiz hooponopono yöntemi:))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml) Onu da yaptıklarım arasına ekledim. Her gün yeni bir bilgi, kapkaranlık yolum ışıkla aydınlanıyor...Bir de kararsızlıklarımı çözebilsem, her şey mükemmel ötesi olacak:)))
Şimdi her şey mükemmel, biliyorum:))Yarın da mükemmel haberler alacağım :)))))

katıhal fizigi 24-09-2012 10:55 PM

Bugün çok stresli bir gün geçirdim. Bir ara annemle mantı büktük. Benim gözlerim doldu, mantı çok duygusaldı, yumuşak yumuşak :))ehe ehü ehee:)))Allah'ım yoksa ben ev kızı mı oluyorum diye moda girdim de:))Neyse sonra kurtuldum:))İlahi ben :)) Bazen şu duygularıma, hayata bakışıma çok güzelisim; dalga geçesim geliyor :))))Kendimi seviyorum:) Şükürler olsun:)

katıhal fizigi 25-09-2012 02:14 PM

Bugün kendimi çok mutlu ve rahat hissediyorum. Dünkü gerginliğim uçmuş, gitmiş:)))Yıllardır hep bilinçli değişimler için uğraşıyordum; belki de bilinçaltı değişime daha kolay uyum sağlıyormuş...Yaptığım her şeyin verimini aldığımı hissediyorum. Başta -mış gibi yaptığım şeylere artık inandığımı hissediyorum...Bugün içimden sürekli mucizeleri çağırmak geliyor:))) Gece uyumadan önce hooponopono yaptım:))Çok güzeldi. İşsiz kalmama neden olan içimdeki tüm parçaların camdan dışarı ışık olup çıktığını sonra da kanatlanıp uçtuğunu gördüm, hayalimde...Yeşil Yol filmindeki devin ağzından mikropların sinek olup çıktığı sahne geldi,aklıma:)))) Her şey çoooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll,biliyorum:))))))

katıhal fizigi 25-09-2012 06:07 PM

Bugün çoooooooooooook sevdiğim 4 arkadaşım birbirinden habersiz beni aradı:)))) Acaba çağırdığım mucizelere evren yanıt mı verdi ki:))))

sweeet 25-09-2012 06:39 PM

Çok güzel bir imgeleme yapmışsın tatlım. Ben de hatırladım şimdi o sahneyi. Nefes çalışmaları içinde benzer imgelemeler tavsiye edilir. Temiz bir nefes çekilir ve içindeki tüm olumsuzluklar verilen nefesle duman şeklinde gökyüzüne salınır.

katıhal fizigi 26-09-2012 10:11 PM

Sweet dediğin nefes egzersizini bir meditasyonda dinlemiştim. Çok teşekkür ederim. O kadar destek oluyorsun ki sanırım sana sürekli teşekkür edeceğim:))))))))

katıhal fizigi 26-09-2012 10:20 PM

Bugün iş görüşmem vardı. Tam ona giderken başka bir yerden de aradılar. Bir de bir arkadaşımın arkadaşı beni düşündüğüm bir kurs konusunda baya bir cesaretlendirdi...Hatta itekledi, illa ki yapmalısın diye ve de eşi yaptığı için de bilgilendirdi... Bu aralar hayatıma sihirli bir değnek dokunmuş hissine kapıldım. Hayatıma aksiyon akmaya başladı:)))Sabahları şu olumlamayı söylüyorum, çooook inanarak belki de ondandır:))) ''Bugünüm aydın olsun. Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum. Evrendeki tüm iyilik, güzellik, huzur, dinginlik, bolluk, bereket,mutluluk, sağlık,başarı ve zenginliği sevgiyle kendime çekiyorum.Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.Bugün yaşadığım her şey benim hayrıma. Kendim için mutluluk ve sürprizlerle dolu bir gün seçiyorum. Yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum...

katıhal fizigi 26-09-2012 10:28 PM

Telkinlerimin şeklini değiştirdim. Aslında 3. 21 günümün dolmasını bekleyecektim ama hislerim değiştirebileceğimi söyledi. Zaten pek telkin çıkarmıyorum. Sayılarını eksiltip yenilerini ekliyorum. Koruma kalkanımın olmadığını ve çooook önemli bir telkin olduğunu farkettim. Onu da ekledim. Bir de sedona yöntemini okudum forumdan. Ama henüz kaynağa ulaşamadım:)))Tam kafamda oturtunca onu da denemek istiyorum.Her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum:))))
Bu arada anlatacak o kadar çok şeyim var ki demiştim. Ama içimde bişeyler duruldu sanki...

katıhal fizigi 26-09-2012 10:32 PM

Ama iş konusunda hala karar veremedim. Ya da verdim ama bekleyemiyorum. Bilmiyorum ama nolur doğru işler karşıma çıksın. Hiç birine illa olsun demiyorum, hayırlı olan olsun.Olmayanlar kendiliğinden yok olsun. Artık yoruldum...Her şey çooooooooooook güzel biliyorum:)))

katıhal fizigi 28-09-2012 10:29 PM

4 yapraklı yoncaaaaaaaaaaaammmmmmm:)))))))Bugün işle ilgili girdiğim bir sınavım açıklandı:) Geçmişim :))) Çok mutlu oldum, haftalardır 9 doğuruyordum, meraktan...Aşkım benim şehir dışında; bugün geldi o da:) Bana sınav hediyesi almış; R.Şanal'ın kitaplarını:)))( Laf aramızda ben söyledim merak ettiğimi )Sınav sonucumun açıklanmadan hediyeleri alınca çekim yasası yapmış gibi olduk:))))Daha sınavım açıklanmadan -mış gibi yaptık:)))Sonra gerçek oldu; ehee ehü eheehehe:)))))

katıhal fizigi 28-09-2012 10:31 PM

Sevgilimi gördüğüm zaman onun ruh eşim olduğunu anladım. Hep böyle derler ama benim ki gerçek:))Hatta onun haberi olmadan onun için ona olan aşkımı anlatan bir günlük tuttum. Sonra ona söyleyince büyü bozuldu tabi, illa okuyacağım diye tutturdu:))Neyse 1 sene kadar sonra dayanamadım ısrarlara, okuttum. Sonra hayatımıza sihirli bir değnek dokundu. Meğer ben ona olan aşkımı sevgimi hiç anlatamıyormuşum. O günlükleri okuyunca beni, duygularımı daha iyi anladı sanki...Yaptığım her şeyin anlamını çözdü. Sonra mükemmel çift olduk (bence tabi ) :) Çooooooooooook uzun zamandır birlikteyiz ama hiç ayrılmadık, doğru düzgün kavga bile etmedik. Belki ufak tefek atıştık ama hiç bir günümüz küs geçmedi. Biz insanlar, ne kadar iletişimden uzağız, en sevdiğimize bile sevgimizi anlatamıyoruz:))
Şimdi onun için yeniden bir günlük tutmaya karar verdim. Şu an :))) Evlilik hediyesi olur belki bu da:)) İçini resimlerle falan süslerim :)))En son sayfaya da mutlu son:)))Aha ahahaaa bak çok beğendim bu fikri :)))

sweeet 29-09-2012 08:57 AM

Böyle benzer bir şeyi ben de yapmıştıııım. Nil. Hatta yanımdan ayırmam uzun süreli gittiğim her yere götürürüm. Şimdi yazmıyorum ama ilk günlerimizi unutmamak için hep yazmıştım. İyi ki de yazmışım. Nereden nereye geldiğimizi görmek adına da çok güzel oldu. Hatta okuduğum zaman çok mutlu oluyorum. Yazdıklarım benim mutluluk ilacım gibi. Ben ona da okudum.Çok hoşuna gitmişti. Kesinlikle uzun süreli sağlıklı ve mutlu bir ilişki için İ L E T Ş İ M çok çok önemli. Şimdi oraya yazmasam da kısa veya uzun mektuplar yazarım bazen kendimi ifade edebilmek için. Sözlü ifadem de iyi ama yazılı çok daha iyi düşüne taşına. Öyleee işte bu işler.

Mutlu aşklar bizim olsun.

Sevgiler.

hatiicee 30-09-2012 10:44 AM

Alıntı:

katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830936)
Bugün iş görüşmem vardı. Tam ona giderken başka bir yerden de aradılar. Bir de bir arkadaşımın arkadaşı beni düşündüğüm bir kurs konusunda baya bir cesaretlendirdi...Hatta itekledi, illa ki yapmalısın diye ve de eşi yaptığı için de bilgilendirdi... Bu aralar hayatıma sihirli bir değnek dokunmuş hissine kapıldım. Hayatıma aksiyon akmaya başladı:)))Sabahları şu olumlamayı söylüyorum, çooook inanarak belki de ondandır:))) ''Bugünüm aydın olsun. Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum. Evrendeki tüm iyilik, güzellik, huzur, dinginlik, bolluk, bereket,mutluluk, sağlık,başarı ve zenginliği sevgiyle kendime çekiyorum.Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.Bugün yaşadığım her şey benim hayrıma. Kendim için mutluluk ve sürprizlerle dolu bir gün seçiyorum. Yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum...

Sabah olumlamana bayıldım.Bolluk, bereket, mutluluk her şey var içinde.İznin olursa olumlamanı bende kullanmak istiyorum :)))

katıhal fizigi 30-09-2012 01:06 PM

Hatiicee beğenmene sevindim:)))Ama ciddi mi sordun anlamadım :))Yani tabi ki kullanabilirsin, ben yaptığım hemen her şeyi buraya yazmaya çalışıyorum ki herkes faydalandınsın diye:))Ama ciddi sormadıysan dalga geçme benimle eheee ehüü:)))))

hatiicee 30-09-2012 01:16 PM

Canım benim dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu gerçekten.Sadece olumlamanı kullanmak istediğimi söyledim:))

katıhal fizigi 30-09-2012 01:23 PM

Sweet 'im artık sana böyle demek istiyorum, izninle:)))Harikasın çünkü:))Sanırım bu sitede kendimi bulmamın dışında harika arkadaşlar da bulacağım:)))Herkes muhteşem burda:)))Evet kesinlikle katılıyorum sana, iletişim o kadar önemli ki... Hatta bazen aşktan, sevgiden bile daha çok...Çünkü iletişim kuramadığın bir insanı ne kadar çok seversen sev illa ki bir problem oluyor:( 1 arkadaşım var benim, sevgilisini çok seviyor ama sürekli bir kavga halindeler, sürekli ayrılıp barışmalar...Sevgilisinin ona değer vermediğini düşünüyor. Bence hiç de öyle değil aslında ama öyle bir iletişim sorunları var ki...Birbirlerine nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını bile anlatamıyorlar. Aslında arkadaşım 3. kişilere anlattığı hislerinin yüzde onunu ona anlatsa tüm sorunları çözülecek bence...Özellikle kızlarda böyle bir şey var. En ufak sorunda gidip sevgilileri ile konuşacaklarına Ayşeeeeeeeeeeee, Fatmaaaaaaaaaaaaa, Zeyneeeeeeeeeeep nerdesiniz, çok kötü bişey oldu, ühüh üühüü üüüü:(( moduna geçiyorlar...Nolllduuuuu? Biz ayrıldık yani ben ayrıldım:))Nolduuuuu ki??? Ali'ye kalemi masanın kenarına koy demiştim, ortasına koymuş.Nasıl yaniiiiiiiiii? Yani demek ki bana değer vermiyor:)))Hadiiii yaaa; eee tatlım biz sana söylemiştik (Kızların tepkisi) :))) Ehee eheh ehü :))Çok mu sert oldu :)))İlerde ben de öyle olursam diye yazıyorum, kendime ders olsun diye:))))Saçma bir ayrıntı mı oldu ne, içimden geldi:)))
Eveeeeeeeeet mutlu aşklar hepimizin olsun:))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 AM.