![]() |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Bugün iş görüşmem vardı. Tam ona giderken başka bir yerden de aradılar. Bir de bir arkadaşımın arkadaşı beni düşündüğüm bir kurs konusunda baya bir cesaretlendirdi...Hatta itekledi, illa ki yapmalısın diye ve de eşi yaptığı için de bilgilendirdi... Bu aralar hayatıma sihirli bir değnek dokunmuş hissine kapıldım. Hayatıma aksiyon akmaya başladı:)))Sabahları şu olumlamayı söylüyorum, çooook inanarak belki de ondandır:))) ''Bugünüm aydın olsun. Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum. Evrendeki tüm iyilik, güzellik, huzur, dinginlik, bolluk, bereket,mutluluk, sağlık,başarı ve zenginliği sevgiyle kendime çekiyorum.Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.Bugün yaşadığım her şey benim hayrıma. Kendim için mutluluk ve sürprizlerle dolu bir gün seçiyorum. Yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum... |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Telkinlerimin şeklini değiştirdim. Aslında 3. 21 günümün dolmasını bekleyecektim ama hislerim değiştirebileceğimi söyledi. Zaten pek telkin çıkarmıyorum. Sayılarını eksiltip yenilerini ekliyorum. Koruma kalkanımın olmadığını ve çooook önemli bir telkin olduğunu farkettim. Onu da ekledim. Bir de sedona yöntemini okudum forumdan. Ama henüz kaynağa ulaşamadım:)))Tam kafamda oturtunca onu da denemek istiyorum.Her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum:)))) Bu arada anlatacak o kadar çok şeyim var ki demiştim. Ama içimde bişeyler duruldu sanki... |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Ama iş konusunda hala karar veremedim. Ya da verdim ama bekleyemiyorum. Bilmiyorum ama nolur doğru işler karşıma çıksın. Hiç birine illa olsun demiyorum, hayırlı olan olsun.Olmayanlar kendiliğinden yok olsun. Artık yoruldum...Her şey çooooooooooook güzel biliyorum:))) |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) 4 yapraklı yoncaaaaaaaaaaaammmmmmm:)))))))Bugün işle ilgili girdiğim bir sınavım açıklandı:) Geçmişim :))) Çok mutlu oldum, haftalardır 9 doğuruyordum, meraktan...Aşkım benim şehir dışında; bugün geldi o da:) Bana sınav hediyesi almış; R.Şanal'ın kitaplarını:)))( Laf aramızda ben söyledim merak ettiğimi )Sınav sonucumun açıklanmadan hediyeleri alınca çekim yasası yapmış gibi olduk:))))Daha sınavım açıklanmadan -mış gibi yaptık:)))Sonra gerçek oldu; ehee ehü eheehehe:))))) |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Sevgilimi gördüğüm zaman onun ruh eşim olduğunu anladım. Hep böyle derler ama benim ki gerçek:))Hatta onun haberi olmadan onun için ona olan aşkımı anlatan bir günlük tuttum. Sonra ona söyleyince büyü bozuldu tabi, illa okuyacağım diye tutturdu:))Neyse 1 sene kadar sonra dayanamadım ısrarlara, okuttum. Sonra hayatımıza sihirli bir değnek dokundu. Meğer ben ona olan aşkımı sevgimi hiç anlatamıyormuşum. O günlükleri okuyunca beni, duygularımı daha iyi anladı sanki...Yaptığım her şeyin anlamını çözdü. Sonra mükemmel çift olduk (bence tabi ) :) Çooooooooooook uzun zamandır birlikteyiz ama hiç ayrılmadık, doğru düzgün kavga bile etmedik. Belki ufak tefek atıştık ama hiç bir günümüz küs geçmedi. Biz insanlar, ne kadar iletişimden uzağız, en sevdiğimize bile sevgimizi anlatamıyoruz:)) Şimdi onun için yeniden bir günlük tutmaya karar verdim. Şu an :))) Evlilik hediyesi olur belki bu da:)) İçini resimlerle falan süslerim :)))En son sayfaya da mutlu son:)))Aha ahahaaa bak çok beğendim bu fikri :))) |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Böyle benzer bir şeyi ben de yapmıştıııım. Nil. Hatta yanımdan ayırmam uzun süreli gittiğim her yere götürürüm. Şimdi yazmıyorum ama ilk günlerimizi unutmamak için hep yazmıştım. İyi ki de yazmışım. Nereden nereye geldiğimizi görmek adına da çok güzel oldu. Hatta okuduğum zaman çok mutlu oluyorum. Yazdıklarım benim mutluluk ilacım gibi. Ben ona da okudum.Çok hoşuna gitmişti. Kesinlikle uzun süreli sağlıklı ve mutlu bir ilişki için İ L E T Ş İ M çok çok önemli. Şimdi oraya yazmasam da kısa veya uzun mektuplar yazarım bazen kendimi ifade edebilmek için. Sözlü ifadem de iyi ama yazılı çok daha iyi düşüne taşına. Öyleee işte bu işler. Mutlu aşklar bizim olsun. Sevgiler. |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Alıntı:
Sabah olumlamana bayıldım.Bolluk, bereket, mutluluk her şey var içinde.İznin olursa olumlamanı bende kullanmak istiyorum :))) |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Hatiicee beğenmene sevindim:)))Ama ciddi mi sordun anlamadım :))Yani tabi ki kullanabilirsin, ben yaptığım hemen her şeyi buraya yazmaya çalışıyorum ki herkes faydalandınsın diye:))Ama ciddi sormadıysan dalga geçme benimle eheee ehüü:))))) |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Canım benim dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu gerçekten.Sadece olumlamanı kullanmak istediğimi söyledim:)) |
Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Sweet 'im artık sana böyle demek istiyorum, izninle:)))Harikasın çünkü:))Sanırım bu sitede kendimi bulmamın dışında harika arkadaşlar da bulacağım:)))Herkes muhteşem burda:)))Evet kesinlikle katılıyorum sana, iletişim o kadar önemli ki... Hatta bazen aşktan, sevgiden bile daha çok...Çünkü iletişim kuramadığın bir insanı ne kadar çok seversen sev illa ki bir problem oluyor:( 1 arkadaşım var benim, sevgilisini çok seviyor ama sürekli bir kavga halindeler, sürekli ayrılıp barışmalar...Sevgilisinin ona değer vermediğini düşünüyor. Bence hiç de öyle değil aslında ama öyle bir iletişim sorunları var ki...Birbirlerine nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını bile anlatamıyorlar. Aslında arkadaşım 3. kişilere anlattığı hislerinin yüzde onunu ona anlatsa tüm sorunları çözülecek bence...Özellikle kızlarda böyle bir şey var. En ufak sorunda gidip sevgilileri ile konuşacaklarına Ayşeeeeeeeeeeee, Fatmaaaaaaaaaaaaa, Zeyneeeeeeeeeeep nerdesiniz, çok kötü bişey oldu, ühüh üühüü üüüü:(( moduna geçiyorlar...Nolllduuuuu? Biz ayrıldık yani ben ayrıldım:))Nolduuuuu ki??? Ali'ye kalemi masanın kenarına koy demiştim, ortasına koymuş.Nasıl yaniiiiiiiiii? Yani demek ki bana değer vermiyor:)))Hadiiii yaaa; eee tatlım biz sana söylemiştik (Kızların tepkisi) :))) Ehee eheh ehü :))Çok mu sert oldu :)))İlerde ben de öyle olursam diye yazıyorum, kendime ders olsun diye:))))Saçma bir ayrıntı mı oldu ne, içimden geldi:))) Eveeeeeeeeet mutlu aşklar hepimizin olsun:)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM. |