![]() |
Cevap: milattan sonra ben Bende hoponopono yapmaya başladım bir kaç gündün aklıma geldikçe.Geçmişten şu günüme beni kötü etkileyen tüm inançlarım için diyerek söylüyorum.Çok çabuk etkilendim,bir başkayım bugünlerde bende insanlarla iletişimim değişti neşem herşeyimi etkiledi.Sık sıkta şükrediyorum.Hemen hemen aynı sorunları paylaşıyoruz seninle bende ailemin bazı söz ve tavırlarına takıyorum sık sık.Geçmişten gelen izler olsa gerek.Aşıcaz bunlarıda inanıyorum.Sevgiyle kal... |
Cevap: milattan sonra ben Alıntı:
Bence de aşıcaz bunları ben eminim. yorumlarına, paylaşımlarına her zaman açığım... |
Cevap: milattan sonra ben Geçen gün bir yerlerde okudum ho'oponopono'da dikkat edilecek en önemli şeyler; sorumluluğu %100 almak, gerçekten pişmanlık duygusunu hissederek af dilemek ve o kalıpları (seni seviyorum, beni affet vs. ) ezbere değil anlamlarını gerçekten hissederek söylemekmiş. Bir de sıfır beklenti şartı var yani beklenti içinde olmayacaksınız, sonuca odaklanmayacaksınız. tek beklenti arınmak olmalı. eğer hayırlıysa Allah öyle istiyorsa sonuç zaten uygun zamanda kendiliğinden geliyor. |
Cevap: milattan sonra ben Artık oğlum tekme mi atıyor yoksa sadece pozisyon mu değiştiriyor ayırdedebiliyorum. karnım kocaman oldu eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. o büyüdükçe ben de genişliyorum :) "ye tatlıyı doğur hakkı'yı derler" ya, gerçekten doğruymuş 44a hayatımda hiç bu kadar çok tatlı yediğimi hatırlamıyorum :) Allah'ım sana şükürler olsun isteyen herkese bu duyguları hayırlısıyla yaşat |
Cevap: milattan sonra ben ilişkilere dair... Her ilişki büyümemizi desteklemek için vardır. Hayatında bir ilişki hakkında "bu berbat bir şey" dediğin olmuştur. Fakat belki de Tanrı sana "Oh, bu çok iyidir." diyordur. Bir ilişkide bize acı veren şey insanları tam oldukları haliyle kabullenemeyişimizdir. Unutma sevgiden başka her şey illüzyon ve hiçbir olay zihnin dışında cereyan etmez. |
Cevap: milattan sonra ben Bedene dair... *Beden dünya rüyası içindeki ana figürdür. Bedenler dünyasında hepimiz ayrıyız. Ruh (öz) dünyasında hepimiz biriz.Bu dünyada biz kendimizi bedenler olarak görmeyi öğrendik. bir bireysel beden evrenin geri kalan kısmına kıyasla fiziksel bakımdan küçük ve incinmeye açıktır. Böylece biz kendimizi beden olarak düşündüğümüz için kendimizi küçük ve incinmeye açık hissederiz. *Beden kötü değildir. Bedenlerimiz düşüncelerimizi yansıttığımız boş tuvallerdir. Bedeni onun gerçek kimliğimiz olmadığını hatırlamak suretiyle şifalandırabiliriz. Hastalanan beden değil, zihindir. |
Cevap: milattan sonra ben Bilgisizliğinin belirtisi adaletsizlik ve trajediye olan inancının derinliğidir. Tırtılın dünyanın sonu dediğine usta kelebek der. (haksızlığa olan inancın ne kadar güçlüyse merteben o kadar düşük demektir.) |
Cevap: milattan sonra ben Şu yazacağım sözü tam anlamıyla idrak edebilsek hiçbir sorunumuz kalmayacak: "ALLAH KULU olmaktan daha üstün bir derece aslâ yoktur!." |
Cevap: milattan sonra ben Kendini beden sanan insan: "Tıpkı, 65 model şevrole otomobilin direksiyonunda oturup da, kendini otomobil sanan sürücü gibidir!.. Sorarsınız, kimsin sen; der, 65 model şevroleyim!.. Bir türlü aklı almaz, kendisinin otomobilden ayrı bir varlık olduğunu ve bir süre sonra arabadan çıkıp gidebileceğini!.. İşte aynaya bakıp, ben bu bedenim diye düşünen kişiler de, şayet fark edemiyorsa bir süre sonra bu bedeni terk edip yaşamına değişik bir boyutta o boyuta özgü bir bedenle devam edeceğini. durum biraz vahîm demektir!.." |
Cevap: milattan sonra ben çok kilo almışım dr. öyle söyledi artık tatlılara paydos. neyse ki oğluşumun kilosu normalmiş sağlığı da gayet iyi. bugün yüzünü biraz seçebildim ultrasondan. canımm benimm babanla seni dört gözle bekliyoruz. |
Cevap: milattan sonra ben Gerçek Sen ne güzel ne çirkin, ne şişman ne zayıf, ne güzel ne de çirkindir... Gerçek Sen hiçbir şekilde beden değildir, ruhtur, enerjidir. Tanrı'nın zihnindeki fikirdir. Gerçek Sen ışık varlıktır, madde yoğunluğuna sahip değildir. Sen varlığının bu hakikatiyle giderek işbirliği yaptıkça bu yüksek gerçekklik hayatının tüm yönlerine nüfuz edecektir. Varlığının ışığıyla daha çok özdeşleştikçe daha hafif hissedeceksin. Gerçek Ben = Ruh = Enerji = Tanrı'nın zihnindeki fikir = ışık varlık |
Cevap: milattan sonra ben Mesaj "yapmak, hissetme ya da yaşamamak... istediğin şeyi çok fazla düşünme" değil, mesaj " Tanrı'yı daha fazla düşün"dür. (Kutsal olanı hatırladığında kutsal olmayan seni incitmez.) |
Cevap: milattan sonra ben Korku kölesini özgür bırakmaya hiç niyeti olmayan ruhsal bir diktatördür. Hiçbir şey onun otoritesini geçersi kılma gücüne sahip değildir. TANRI DIŞINDA. Buna inancını güçlendir. |
Cevap: milattan sonra ben Hakikat davet edildiği yere gelir. Sen hakikate bir adım gittiğinde o sana on adım gelir. Bu dünyaya olan inançdan vazgeçmekle dönüşüm gerçekleşir... |
Cevap: milattan sonra ben dün sinemaya "Evim Sensin" i izlemeye gittik eşimle. muhteşemdi, hayatımda izlediğim en güzel Türk filmi. eşimle ben de dahil tüm salon hüngür hüngür ağladı. süperdi. şiddetle tavsiye ederim. |
Cevap: milattan sonra ben sezonun açılışını yaptım. yılın ilk gribi, hoş geldi sefa geldi :) |
Cevap: milattan sonra ben sağlık gibisi yokmuş. bunu bir kez daha anladım. karnın burnundayken grip olmak çok zor. ilaç alamıyorsun ve nefes almakta acaip zorlanıyorsun. çok şükür atlattım :) kesin bunda da faydalı olacak bir şey vardır. sağlık en büyük hazine. bir grip bile böyle zorluyorsa, ağır hastalığı olanlara Allah sabır ve dayanma gücü versin. |
Cevap: milattan sonra ben Aykut Oğut "Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?" gerçekten çok iyi bir kişisel gelişim kitabı. "Evrenden Torpilim Var" da çok iyiydi. Bu adam bu işi kesinlikle biliyor. İkisini de bir solukta okudum. Vermeye çalıştığı mesaj egonuzu düşman olarak görmeyin, o sizin çocukluğunuzda aldığınız karaları size sürekli hatırlatıyor, başka bir şey yaptığı yok. ego sizin parçanız ama siz ego değilsiniz. egonuza saldırmayın onu ikna etmeye çalışın. hatta bir egzersiz var birkaç gündür onu sürekli uyguluyorum: kendinizi bir mahemede hayal edin (ama öyle çok ciddi, korkunç bir mahkeme değil)egoyu savcı olarak düşünün, kendinizi avukat. savcı (ego) suçladığında kesinlikle ona saldırmayın ya da yalvarmayın. ona delillerle kanıtlarla kendinizi savunun. ancak bu şekilde suçsuz olduğunuza kendinizi ikna edebilirsiniz. |
Cevap: milattan sonra ben "insanları affet. ama onlar affedilmeyi hakettiği için değil, sen huzuru hakettiğin için." |
Cevap: milattan sonra ben yaklaşık 41 gün kaldı oğluşuma kavuşmama. korku yok ama heyecan had safhada. geçen gün bir yerde bir şey okudum: çocuklarımızdan öğreneceğimiz çok şey varmış. beyinleri henüz kirlenmediği için her şeyi bilen aslında onlar, biz değiliz. onlar sadece bu dünyayı ve illüzyonları bilmiyorlar. nasıl bir köye öğretmen gelir köydeki çeşmenin, caminin, tarlaların vs.nin yerini köylüler bilir, öğretmen ilk geldiğinde bilmez. ama asıl kültürlü olan, bilen ve öğreten öğretmendir. biz de bu durumda köylüleriz, çocuklar da öğretmen... |
Cevap: milattan sonra ben mutlu yıllaaaaaaarr kiss3 |
Cevap: milattan sonra ben şafak 3 :) |
Cevap: milattan sonra ben Allah'ım beni melek yüzlü şeytanların şerrinden, vesvesinden koru |
Cevap: milattan sonra ben oğluşuma kavuştum. içeride mışıl mışıl uyuyor. annelik gerçekten de dünyanın en güzel duygusuymuş. bu arada insanın hayatta en iyi anlaştığı iki kişinin birbirinden nefret etmesi ne zor bir şeymiş... |
Cevap: milattan sonra ben Tanrım sana şükürler olsun. oğlumlayım, kocamlayım ve en az 10 günlüğüne de olsa özgürüm. biliyorum bu özgürlük hayırlısıyla temelli ya da çok daha kapsamlı olacak. bu arada oğlumu çok seviyorum ben. canım benimmm O0 |
Cevap: milattan sonra ben bebişimm bitanem bugün dört aşı birden oldu. annesinin bitanesi o kiss3 |
Cevap: milattan sonra ben Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 2588925889 |
Cevap: milattan sonra ben Dün hiç yoktan bir kıskançlık yapıp eşimin kalbini kırdım, sonra da o beni kırdı. kötü bir gün... |
Cevap: milattan sonra ben Önce kendini affet sonra da onu. Düzelecek, geçicek emin ol. Umutlu ol. |
Cevap: milattan sonra ben Alıntı:
gerçekten de düzeldi. gerçekten de içimden ona hep "seni seviyorum, beni affet " dedim ve çok geçmeden aradı ve şimdi bir sorun yok |
Cevap: milattan sonra ben Hayat tespih gibidir: Ya çekersin ya sallarsın. Kamyon arkası sözüymüş ama müthiş anlamlı. |
Cevap: milattan sonra ben Canimmm oglum mışıl mışıl uyuyor. Bu yazmadigim süre icinde bir sürü şey oldu ve bir sürü sey ogrendim.ogrenmesine ogrendim de hayatima ne kadar uygulayabiliyorum? Elimdengeldigi kadar.hicbir sey icimdeki Allah'in gucunden daha buyuk degil Allahim egomun kişkirtmalarindan ve her türlü şerden Sana siginirim. Her zerrenin hakikatinde Sen varsin. Seni seviyorum. Buarada kocişkomdan bir suredir ahriyim ama sayili gun cabuk gecermiş. Insallah 20 gun sonra kavusuyyoruz. Allahim oglumu yuvami her turlu şerden koru. Allahim Beni affet Seni seviyorum Tesekkur ederim Senin rahmetin bizim gunahlarimizdan buyuktur |
Cevap: milattan sonra ben Cok mutluyuuuumm :-) sevginin gücü+anı yaşa |
Cevap: milattan sonra ben merhaba gunluk, ozledim seni ;-) yalniz kalmayi nasil ozlemisim anlatamam. calkantili ulke gundemine ve kendi hayatimdaki bazi parazitlere ragmen tuhaf bir huzur var icimde. biliyorum ki hepsini ben cektim. %100 sirumlu benim. suc da yok suclu da. ne demis richard bach: sana yarari olmayacak sorun yoktur.sorunlari sana olan yararlari icin kendine cekersin. ayrica sagliktan ve annelikten guzel sey var mi su hayatta? |
Cevap: milattan sonra ben insanlardan hicbir sey bekleme. Allah'tan bekle. O yeter. |
Cevap: milattan sonra ben bu arada bekar arkadaslara duyurulur. evlilik kesinlikle aski oldurmez aksine daha da guclendirir. tecrube ile sabittir. bu arada soyle de bir aci gercek var. istisnalar disinda hicbir kayinvalide gelinini, hicbir gelin de kayinvalidesini cok fazla sevmez. onemli olan karsilikli saygiyi kaybetmemek ve mesafeli olmak.en onemlisi de SABİRLİ olmak. unutmamak laxim ki o hic sevmediginiz sahis bir anne hem de caninizin bitanenizin annesi. anne her zaman icin 1 numaradir insanin hayatinda. benim evlilikten ogrendigim en onemli sey saygi ve sabir(her zaman cok kolay olmasa da) ayrica bir insan size alttan alttan laf sokup devamli sizinle alttan alttan ugrasiyorsa ona verilebilecek en guzel cevap aldirmayip bildigini okumaya devam etmektir.pasif direnis her zaman bu gibi durumlarda ise yarar. unutma sen sustugunda melekler konusur. |
Cevap: milattan sonra ben nasil rahatladim bunlari yazinca anlatamam :-) iyi ki varsin gunluk ;-) valla terapi gibi geldi. |
Cevap: milattan sonra ben Yaradilani sev Yaradan`dan oturu. bu bilinc duzeyine yukselebilmek dilegiyle... |
Cevap: milattan sonra ben Hadi bakalim Türkiye sandik basina ;) insallah hakkimizda hayirlisi olur. Mutlaka oy kullanalim. Si zi seviyorum site ahalisi. Unutmayin hepiniz cok degerlisiniz. Ve degerinizi ne yaptiginiz degil Kim oldugunuz belirliyor. Kimiz? Hepimiz O'ndan parcayiz. |
Cevap: milattan sonra ben Ugur Kosar Allah De Yeter siddetle tavsiye ediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |