![]() |
LİFOSEA GÜNLÜĞÜ Arkadaşlar Selam. Telkin çalışmalarını ciddi şekilde hayatıma uygulamaya karar verdim (kısaca hayatımı değiştirmeye ve kendimi tanımaya karar verdim) ve Atakan Beyi arayarak Çekirdek İnanç çalışması yaptırmak için kendisiyle irtibata geçtim. Hafta sonu için randevu aldım..Hafta sonunu heycanla bekliyor olucam. Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. Umarım bu yolculuk bana yeni kapılar açar art56art56 |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ Hoş geldin :) Değişimlerini ve paylaşımlarını takip etmek isteriz Sevgiler :) |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ ruhsal olarak dibe vurmadan, çekirdek inancımı belirleyip, hayatımdaki düğümleri çözmek istiyorum.. ooofffff offff |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ taşıdığımız isimler kariyer ve çalışma hayatımızı etkiliyormuş..çok ilginç.. acaba birçok insan isminin özelliklerine göre çalışmadığımı için mi mutsuz oluyor.. |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ Bu gün; o gün.. Çekirdek inancımın ortaya çıkacağı gün.. Haydi hayırlısı olsun bakalım.. |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ arkadaşlar selamlar.. Dün Özlem hanım ile çekirdek inanç görüşmemi gerçekleştirdim..Oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum..4-5 soruda bendeki temel eksiklikleri tespit etti ve çözüm yollarını belirledi.Telkin cd 'lerim önümüzdeki günlerde bana ulaşacak..Birkaç da kitap tavsiyesi oldu.Günlük değişimleri sizlerle paylaşıcam.. DEĞİŞİM BAŞLIYOR.. |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ BİRAN ÖNCE TELKİN CD 'LERİMİN GELİP ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM.. İYİDEN İYİYE HAYATIM KARIŞMAYA BAŞLADI :(( |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ yok yaa ben anladım..insanlarla konusarak anlaşılmıyor.. yada karsındakinin insan olması gerekiyor.. |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ bugün gün güzel başladı.. böyle devam etsin..allahım sen huzurumu artır.. |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM. |