![]() |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ Sebze meyve yetiştiririm iklime uygun olarak. Hem başarılı olursam ne güzel afiyetle yerdik o lezzetli sebze ve meyveleri ailemle. :) |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ bir süredir gelişmelerinizi takip edemedik.. umarım paylaştığınızda olumlu birikimler dinleriz sizden.. |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ Arkadaşlar Selmalar.. Herkesin geçmiş bayramını kutlarım öncelikler... Telkin cd lerimi dinliyorum..ancak olumla ma yapmaya vakit bulamıyorum.. Bu yüzden' midir bilmiyorum istediğim, daha doğrusu beklediğim değişimleri çok fazla hissedemiyorum.. Olumlamalar konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum..12389 |
Cevap: LİFOSEA GÜNLÜĞÜ kendi yöntemimi paylaşabilirim sizle. herşeyden önce kendi olumlamalarımı kendim yazdım.bir defada aklıma geleni değil.. aklıma geldikçe ekleyerek.. ancak olumlamalarımı okurken bazen direnç geliştirdiğimi, her gün aynı inançla okuyamadığımı farkettim ilkel kayıt koşullarımda ve kıt teknolojik bilgimle :) çok sevdiğim bir müzik eşliğinde ( bu benim için portofino y du ) kaydettim. telkinlerle beraber rutin olarak dinlemeye başladım. telefonumun arama müziğini de olumlamalardaki müziğim olan portofino yaptım.. şu an olumlama barındırmayan portofino müziğinde bile olumlama yapmış gibi hissedebiliyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 AM. |