![]() |
Burası benim günlüğüm artık telkinleri uzun uzun dinlemeye başladım inşallah bu yılın sonunda buraya şuan hayalimde olmayan şeyleri yazabilirim tek başıma birşey yapamıyorum kendine güvensizlik var topluluk önünde konuşamıyorum ve herşeyi dert ediyorum özellikle dinledikten sonra içimdeki bastırdığım duygular serbest kalmak istiyor sanırım ayrıca mutsuzum ego suçluluk kendine güven mutluluk sosyallik ve topluluk arşısında konuşma dinliyorum ego suçluluk dinlediğimden beri içimdeki buz her geçen gün eriyor gibi.ama her şyi takar oldum sanırım olumsuz düşüncelerimi kontrol edebiliyorum ama bi yere kadar şuanlık mutluluk etkisini göstermedi kendine güven de yavaş yavaş etkisini gösteriyor sosyallik ve topluluk kk da altyapı yapıyor gibiactionsmile inşallah herşey çok güzel olucak art56art56art56art56 |
Cevap: Burası benim günlüğüm Günlüğünüz hayırlı olsun.Dilerim istediğiniz bu güzel gelişmeleri en kısa sürede elde edersiniz ve günlüğünüze başarı dolu haberlerinizi yazarsınız. |
Cevap: Burası benim günlüğüm Aynı zamanda başlamışız dinlemeye. (Ego güven-suçluluk dinliyorum). Başarı hikayelerinizi okumayı bende heyecanla bekliyorum. |
Cevap: Burası benim günlüğüm Günlüğünüz hayırlı olsun , güzel ve sevinçli haberlerle dolsun . |
Cevap: Burası benim günlüğüm mutluluk telkinini bende dinliyorum etki etmeye başladı umarım sendede en kısa zamanda etki gösterir |
Cevap: Burası benim günlüğüm sabah kalktığımda rahattım içimde en ufak huzursuzluk yoktu içimden mutlu ol tuley gibi birşey vardı sonunda kendine güven ve mutluluk güvenlik duvarımı yıktılar :) ayrıca sosyallik telkini etkisini gösterdi arkadaşlarımın yanında rahattımda bu rahatlığa heycan yapıp konuşmalarımda nadirende olsa bu aksaklıklar oldu topluluk daha sindirim aşamasnda sanırım :) dünden bugüne farklarsa içimdeki sıkıntı çok ama çok az kaldı ego suçluluk körükledi körükledi bıçak gibi kesti. olumsuz düşüncelerde aklıma geçen haftaya göre baya bi az gelmeye başladı. kendimi kalbi durmuş fakat elektro şokla yeniden kalbi atmaya çalışan biri gibi hissediyorum her şokla biraz daha kendime geliyorum. bakış açım şididen çok değişti herkese iyi akşamlar umarım herşey gönlünüzce olur |
Cevap: Burası benim günlüğüm herşey iyi güzel dinleeye devam ediyorum fakat acayip şekilde mide bulantısı yapıyor sanırım şu ana kadar 2 kez oldu ve çok sertti. bu normalmi etkilerde okudum fakat bu kadar sert olucağını tahmin etmemiştim onun haricinde sosyallik baya baya işe yaradı arkadaşlarımla konuşurken o aradaki sessizlik artık olmuyor :) |
Cevap: Burası benim günlüğüm Hersey cok güzel olacak okuduktan sonra aklima tek bir düsünce geldi oda sevgili tulley yakinda istediklerinize en mükemmel bir sekilde ulasacaginiz... Kolay ve iki gün süren bir sürec olmiyacak fakat kalici ve etkili bir dönüm noktasi olacak.. Hos geldiniz, sefalar getirdiniz.. Basari, huzur ve mutluluk daim sizinle olsun.. |
Cevap: Burası benim günlüğüm kaçıncı günümde olduğumu bilmiyorum fakat tek hissetdiğim değişim daha sosyal bir insan olmam kendine güven telkini içimdeki sıkıntıyı körüklüyor sanırım anksiyeteyi mi azdırıyor anlamadım bunun haricinde normalim dinlemeye devam |
Cevap: Burası benim günlüğüm kısa zamanda gözle görülür etkiler almaya başlamışsınız ne güzel. |
Cevap: Burası benim günlüğüm arkadaşlarımın yanında esprili ve güleryüzlü oluyorum eve geldiğimde içimde bir sıkıntı beliriyor. yalnızlıktan korkuyorum sanırım. 2 hafta oldu ego ve suçlulukta sadece ego dinleyip kendine güven ve mutluluğa ağırlık verecem. bu bir geçiş dönemi ve zorlu fakat üstesinden geleceğime inanıyorum. korktuğum şeyler aklıma geliyor bunun bir nedeni varmıdır |
Cevap: Burası benim günlüğüm Günlüğünüz hayırlı olsun... Kısa zamanda güzel etkiler görmüşsünüz ne güzel umarım hep böyle devam eder.. |
Cevap: Burası benim günlüğüm ego ve suçluluk 2 hafta oldu kendine güven ve mutluluğu dinliyorum artık artan zamandada sosyallik telkinini dinliyorum. ağlama hissi ve kendini yalnız hissetme var her geçen gün farklı duygular içersindeyim ama artık içim daha az sıkılıyor umarım herşey çok güzel olur |
Cevap: Burası benim günlüğüm 3. haftanın sonuna geldik. ilk günden fark edilir değişim var. anı yaşayabilyorum artık sosyallik telkinide etkisini göstermeye başladı insanlarla daha kolay iletişim kurabiliyorum buda beni mutlu ediyor yalnızlık hissi e ağlama hissi geçti. bu daha başlangıç çok daha iyi olucam :D herkese başarılar umarım herşey diediğiniz gibi olur |
Cevap: Burası benim günlüğüm anlık istediğim kişiyi hissediyorum. sonra yeniden sıkıntılar sorunlar.. havalar yüzündende baya bi içim sıkılıyor zaten. her günüm çok farklı ruh haliyle geçiyor hatta her saatim. fırtınaya tutulmuş kaptan gibiyim fırtınanın sertliği beni yaralıyor. korkularımın üstüne gitmeye denesemde tam olarak başaramıyorum şuan durumumsa rahat fakat mutsuz, ikisi bir arada olmuyor mutlu olsam biliyorum düşünceler beni boğacak |
Cevap: Burası benim günlüğüm sosyallik ve topluluk karşısında konuşma telkinlerini listemden çıkarttım. aksine konuşamıyor ve daha fazla asosyal oluyordum. şuanlık dinlediğim telkinler kendine güven ve mutluluk. telkinleri dinleyeli baya oldu kendime güveniyorum ilk bugün fark ettim eskiden sokak başındaki köpekli yerden geçemezdim şimdi aklıma gelsede umursamazca geçiyorum :D sizin için küçük fakat benim için büyük bir adım :) ayrıca olumlu düşünüyorum daha rahat konuşuyorum göz temasındada iyiyim mululuk telkini esplerime yansıyor insanlara mutluluk saçıyorum haftaya salıdan itibaren melisa bitkisi içmeye başlayacam %100 pozitif bir insan olma yolunda baya yol kat etmiş olucağım gibime geliyor ilk defa bu kadar kararlıyım dinledikce gaza geliyorum ayrıca yazdıkcada yazasım geliyor :D herkese başarılar umarım herşey gönlünüzce olur |
Cevap: Burası benim günlüğüm mutluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum yeniden sosyallik ekledim bu sefer her zorluğa dayanacam. artık daha rahatım ve belli bir derecede kendine güven oldu.mutluluk etkisini göstermedi 3 haftadır onu bırakıp koruma kalkanı ekleyebilirim. dostum dediğim kişi sattı beni bu bana gerçekten ağır geldi. kimse yokken yanınad ben vardım fakat o yanımda geçici bir süreliğeymiş. olsun eyvallah o gider başkası gelir. şuan kendimi yalnız hissediyorum güvende değilmişim gibi umarım geçer |
Cevap: Burası benim günlüğüm Alıntı:
Oncelikle aramiza hosgeldiniz Sizin adiniza cok sevindim.... Ani beliren ic sikintilarinizin sebebi bilincaltinizin buna tepki gostermesi ve bu iyiye isaret, zaman zaman bu ruh haline burunursunuz ta ki hersey rayina oturana dek... Mide bulantilariniz, bunalma hali gittikce azalacak, hiiiiccc meraklanmayin:) Hersey iyiye gidiyor ve sizi bu kisa zamanda bu kadar yol aldiginiz icin tebrik ederim, dinlemeye devam....girlhaha |
herkese başarılar umarım herşey gönlünüzce art56art56:zpzp: |
Cevap: Burası benim günlüğüm garip hissediyorum evde ayrı dışarda ayrı insanmışım gibi sanki yaşadığım yerden uzaklaşsam herşey çok güzel olucak gibi. herşeyden sıkılmış hissediyorum gibisi yok. sanırım kendine güven hala bünyeyi sarsıyor :D zamanımı geçirek bir uğraşım yok sorunum bu bana kalırsa ama ilk gündeki halimden eser yok. değiştiğimin farkındayım fakat alışamadığım için bunlar oluyor sanıyorum |
Cevap: Burası benim günlüğüm rahat fakat huzursuz hissediyorum. aklım devamlı bir soruna takılıyor küçük veya büyük farketmiyor ha sorun mu olmadı üretiyor çok gelişmiş gerçekten :D kendine güven ne kadar rahat hissettirsede yanına birşeyler gerek. koruma kalkanı veya başkalarının düşüncesi telkinlerinden birini eklemeliyim veya başka bir telkini yeter ki son vurgunu yapabileyim :D dinlediğimden beri sanki çok şey görüp geçirmiş gibi hissediyorum geri dönüşü olmayan birşeye girmişim gibi değişimin farkındayım fakat beynim bu duruma hazır değil sanki. misal eskiden hayatı yeşil görüyorsam şimdi sarı görüyorum bakış açım değişti anlatamıyorum çok farklıyım gibi anlatamıyorum kasmıyacam boşuna :D yazdıklarımı en baştan okudumda adım adım ilerlemişim :D umarım herşey çok güzel olur |
Cevap: Burası benim günlüğüm düne göre daha iyi yarına göre daha kötüyüm :D konuşmaktan korkmuyorum bunu farkettim. kendine güvenim var güzel yani rahatım :D |
Cevap: Burası benim günlüğüm genellikle huzurlu oluyorum en basit aksilikte sorunda keyfim moralim kaçıyor kendimi yalnız hissediyorum. bu yüzden koruma kalkanını an itibariyle listeme eklemiş durumundayım. telkinlerin etkisini yitirmemesi için listeyi kısa kesmek zorundayım dinleme süremde haftasonları hariç baya kısıtlı. şuan rahatım istenmeyen düşünceler rahatsız etmiyor. sanırım meşgale bulmam lazım boş boş durunca saçma düşünceler geliyor aklıma |
Cevap: Burası benim günlüğüm koruma kalkanı beni dış dünyanın olumsuzlarından koruyor ve rahat hissettiriyor.sosyallik telkini sayesinde rahat konuşuyorum yerinde espri yapıyorum fakat ben çok küçükken Ş harflerini söyleyemiyordum sosyalliği dinledikten sonra Ş harfi geçen cümlelerde zorlandığımı fark ettim geçmişti yeniden hortladı. neyse kendine güvende etki rahatım en azından :D hangi telkinin etkisi en fazla derseniz sonradan dinlemeye başlasamda sosyalik derim ikinci olarakta koruma kalkanı. kendine güvende etki etti sosyallikte iyi ikili oldular konuşurken korkmuyorum budur yani :D ama şu Ş işini anlamadım psikolojikmidir nedendir anlamadım |
Cevap: Burası benim günlüğüm artık düzgün konuşuyorum birilerin yanındada olsam konuşmaktan çekinmiyorum sosyallik ve kendine güven çok iyi ikili oldular.koruma kalkanıylada artık eski saçma düşüncelerimi aklıma bile getirmiyorum gerçekten inanınca herşey değişebilirmiş bunu öğrendim.2 ay oldu sanırım günleri saymıyorumda yuvarlak hesap :D ilk günkü halimden eser yok o depresif tavırlar herşey geçti. ama daha önümde 10 ay var 2 ayda böyle olduysam 10 ay sonra hulk a dönüşebilirim :D |
Cevap: Burası benim günlüğüm kendine güven telkini koruma telkini sayesinde anksiyeteli düşüncelerden uzaklaştım sosyalik sayesinde daha düzgün konuşabiliyorum fakat bi yere kadar. yinede konuşmam bir nebze olsun anlam kazandı. bu telkinler garip bir hafta etkisi hat safhada diğer hafta azalıyor bir gitgeller oluyor sanki. bu telkinler tabi kide yolu açıyor yürüyen yine biziz. bu güne kadar sağlam bir dost edinemedim veya bir amaç. bununda etkisi var yazı bekliyorum yine bi uğraş bir amaç edinmek için.. |
Cevap: Burası benim günlüğüm dikkat ettimde göz temasında çok ilerlemişim. kendine güven telkini artık etki ediyor her gün +1 oluyorum :D sosyallik telkinide etki ettide çevremde kafama göre birisi olmadığından diğerleriyle konuşurken kendimi zorluyorum. espri tarzları muhabbetleri herşeyleri farklı buda can sıkıntısına yol açıyor ama ilk günkü halimden eser yok. misal dün gece uykuda dalmadan önce :) kafamın rahat olduğu hiçbir sıkıntımın olmadığını fark ettim uzunca bir aradan sonra ilk kez bu kadar rahattım koruma trlkini sağolsun. bundan sonra zırt pırt yazmayacam buraya hayatımda önemli değişiklikler olduğunda veya telkinlerin etkisi aşırı olduğundan yazacam. inanıyorum yakında hayatımın dönüm noktasını yakalıyacam işte o zaman asıl benliğime sahip olucam |
Cevap: Burası benim günlüğüm uzun zamandır yazmıyordum fakat bu aradada hız kesmeden telkinleri dinlemeye devam ettim. dinlediğim bütün telkinlerin etkilerini hat safada alıyorum. eski sorunlu ben yenilenmiş ben oldum. anlatamıyacağım bir haldeyim eskiden gözümde dev gibi olan olaylar şimdi sorun gurubunda bile değil. bu arada sosyallik yerine sosyal fobiyi dinlemeye başladım. kendime inanamıyorum. benki adres tarif edemezken yabancılarla sohbete dalıyorum tabi kendine güveninde etkisi var tabi. eskiden yapmam gereken işleri yapmak ölüm gibi geliyordu şimdi ise aman ya yaparız diyebiliyorum :) + olarak topluluk karşısında konuşmayı ekledim sosyalfobiyle kombine olması için :) 1 ay önceye göre çok daha iyiyim resmen depresyondaydım nefret gelmişti yaz gelsin diye dua ediyordum şimdi ise yine dua ediyorum fakat etrafı seviyorum karşı cinsle konuşurkende çok rahatım bunuda yazayım :D annem bile konuşmamdaki akıcılığı fark etmiş bana söylüyor :D rahatım ya nerdeyse hiç bir sorunum yok. 2 3 aydır dinliyorum 1 yılın sonunda ciddi ciddi hulk olacağıma inanıyorum :D bide şunu yapmam gerek özür dilerim yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uhappy6happy6smileydancesmileydancesmileydancey789 y789 |
Cevap: Burası benim günlüğüm bugün iş başvurusuna gittim hemde yalnız. artık nasıl özgüvenim olduysa hiç kasmadan şartlarımı saydım telefon numaramı bıraktım ve çıktım. benki insanların gözünün içine bakamazken böyle olduysam bu telkinler cidden işe yarıyor. bunun placebo etkisi olma ihtimalini düşünmüyorum artık. sadece kendine güvenim yoktu + çok sakin ve düzgünce konuşuyor aynı zamanda 0 heyecan vardı. kendime inanamadım.. ama günlük konuşmalarımda bir garibim akıcı konuşuyorum ama harfleri karıştırıyorum tekerleme söylerken karıştırırsınız ya öyle işte bir garip hiç akıcı konuşmadığımdan olucak herhalde. koruma kalkanını söylemedim bile. okb mi ne haltsa yada ben öyle sanıyordum neyse artık öyle birşey yok bunuda belirteyim :D yani böyle farklılaştım resmen geçmişe bakıyorumda nerdeeeeen nereyee. bu yaz arta kalan zamanlarımda full dinleyecem gerçi şimdide dinliyorum ama tatildede ara vermeden.. :D konuşmammdaki sürtüşmeler hariç problem yok he bide bu aralar çok kolay kızıyorum içimde duygu kalmıyor direk akıveriyor aslında iyi birşey fakat sevdiklerim için kötü :( ama herşer süper ve süper olucak dinlemeye devam tam yol İLERİİİ |
Cevap: Burası benim günlüğüm İnşallah çok daha güzel olacak.Ben o kadar dinlememe rağmen tam anlamıyla etkisini gördüğümü daha hissedemedim. |
benim hayalgücüm biraz yüksek buna bağlıyorum aslında hızlı etki etmesini. yani bu telkinler ilk duyduğumdan itibaren aradığım şeymiş gibime geldi. klişe ama inanırsak oluyor. fakat size kesinlikle inanarak dinlemiyorsunuz demiyorum, bilinç altı yoğunluğuyla ilgili sanırım. ama sabredin belki etki göstermiştirde farkına varamamışsınızdır. davranışlarınızı gözden geçirin küçükde olsa değişimleri göreceksiniz neseli56 bendede böyle olmuştuneseli56 başarılar dilerim inşallah telkinler en kısa zamanda işe yara sağlıcakla kalın |
Cevap: Burası benim günlüğüm birşey yapmaktan çekinmiyor ama yaparken özellikle topluluk karşısındaysa heyecanlanıyorum. alışıcaz tabi ki zamanla :). konuşmamda bir akıcılık varda tam istediğim gibi olmadı tabi 3 veya 4. aydayım daha dinleyecem. koruma kalkanını listeye sonradan eklememe karşın 1 2 hafta kafama taktığım durumları şimdi 2. günden sonra takmıyorum. ilk güne göre değişim kesinlikle var ama telkinlerin etkisi farklı. ama şunu söyleyebilirim ki öfkem azaldı herşeye parlamıyorum insanlarla rahat konuşuyorum eskiden yanıma 2 3 kişi geliyorsa şimdi herkes yanıma geliyor. etrafıma mutluluk saçıyorum hatta kendi arkadaş grubumda populer bile sayılabilirim. şuan tek istediğim konuşma telkini etkisini hat safada göstermesi. çünkü tek eksik bu kaldı kendimle barıştım herşey ortalamanın üstünde :D |
Cevap: Burası benim günlüğüm artık boş zamanlarımda asosyal değilim dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla geziyorum vs vs. kendime güvenim var artık bundan bahsetmek bile istemiyorum :) koruma kalkını bildiğin takıntılarıda aldı eskiden tozdan nem kapan ben şimdi çok rahatım konuşma telkininin henüz çok büyük etkisini görmedim en fazla 2 hafta olmuştur dinleyeli. hayatımda daha olumlu oldum daha çalışkan oldum yalnız artık duygularımı içime atamıyorum öfkeyse öfke sevinçse sevinç oluyor birazcık burası kötü olabilir karşımdaki insanları kırabiliyorum bazen :) telkinleri dinlemeye başlayalı 3 4 ay oldu ve etkileri kesinlikle var. bundan sonra kendim hep ön planda olucak başkaları için kendimi yok saymayacam fedakarlığı dostlarıma saklıyacam :D |
Cevap: Burası benim günlüğüm oh be sadece oh be diyorum. artık rahat konuşabiliyorum ilkten sosyal fobiyle başlayıp açıldım fakat daha etkisini göstermeyince sosyalliğe geri döndüm ve rahatca konuşabiliyorum misal eskiden karşı cinsle fazla konuşamazken şimdi onlarla daha çok konuşuyorum hayatım aydınlandı resmen galiba 4. aya yaklaştım fakat etkilirini aldım cidden 12. ayda nasıl olucam merak ediyorum acaba o imrendiğim özgüvenli akıcı konuşan biri olabilirmiyim. eskiden hayaldi benim için şimdi ise biraz gayret :) o yersiz endişelerden insanların gözüne bakamamaktan vs herşeyden kurtuldum ya gayet güzel gidiyor herşey fakat önemli bir sorunum var sıkıldığımda nefes alamama gibi bir proglemim var böyle psikolojik gibi fakat panik atak olduğunu sanmıyorum inşallah telkinlerdendir |
Cevap: Burası benim günlüğüm psikiyatrdan geliyorum hiç ilaç yazmadı sorunumun anksiyete olduğunu söyledi hafif düzeydeymiş nefes teknikleri önerdi yine koruma kalkanına kaldık anlaşılan :D tanıdık veya tanımadık herkesle rahat ve hoş konuşabiliyorum göz temasını saymıyorum bile :D eskiye göre sorunlarım baya azaldı hayattan haz almaya başladımda sosyalleşecek yer ve arkadaş yok. işte bulamadım yaza kadar asosyal olucam anlaşılan :D |
Cevap: Burası benim günlüğüm kendimi mükemmel hissediyorum psikiyatr ın bana sadece hafif düzeyde anksiteye tanısı koyması ve bunu nefes tekniğiyle yenebileceğimi söylemesi beni çk sevindirdi.sorunluyum diyerek kendime sorun çıkarıyormuşum :D kimseyle konuşmaktan korkmuyorum harika bir duygu ya kamburlarımdan kurtuluyorum endişelerim tek haneli yüzdelere indi :D hayat güzel şey ya değerini bilene :) |
Cevap: Burası benim günlüğüm kesintisiz mutluluk yaşıyorum.konuşurken anlamlı ve takılmadan akıcı bir şekilde konuşuyorum karşımdaki çok önemli biri değilse çok rahatım fakat önem verdiğim biri olunca konu bulamıyorum :D anksiyete hali tamamen geçti nefes egzersizleri+melisa çayı kombinesiylede bu durumu sonlandırdık :D artık hayatımdan memlunum yalnızlık sorunum bitti ön yargılardan kurturdum birde işlerim rast giderse benden rahatı yok.bugün telkinleri dinleyemedim yarın full dinleyecem herşeyin en iyisi olması dileğiyle.. |
Cevap: Burası benim günlüğüm artık ciddi derecede değiştiğimin farkındayım.eskiden silik yaşayan ve korkak ben şimdi o kadar rahatım ki vay canına yani :D gerçekten muhabbetimde hoş olmaya başladı insanların davranışlarındaki farklılıkları anlayabiliyorum :) ben bu kadarını beklemiyordum açıkcası değişim olurda böyle olur mu ya :D ocakta nasıldım şimdi nasılım vay cananı yani. aşşağı yukarı 5 ay oldu bilinç altım artık hamur gibi yorulmaya hazır 7 ay daha bilinç altım işlenince olağanüstü birisi olurum muhakkak. 5ayda da böyleysem 10 ayda bilmiyorum ya valla herşey süper. cidden bu telkinleri dinlemeseydim şuan ki halim berbat ötesi olurdu her yıl biraz daha çöküyordum şimdi ise o bataklıktan çıktım yeni benliğimi buluyorum herşey çoook güzel yeter ki inanın. gereksinimler bittikten sonra lüks telkinlerine geçerim. 2 yıl sonraki halim harika olucak bilinç altımda büyük bir inşaat var :) :) |
Cevap: Burası benim günlüğüm eskiden kendimi 2. plana atardım başkaları için birşey yapmayı kendim için birşe yyapmaya yeğlerdim. ama artık öncelik kendimin. eskiden ölmek benim için birşey ifade etmezdi her an ölüme hazırdım şimdi ölmek için erken olduğunu fark ettim. garip bir duygu hayatta yaşanacak çok şey var ölmek son planım :) insanlarla rahat ve güzelce sohbet edebiyorum ama yanlış insanlarla ediyorum. arkadaş seçimimde daha titiz davranmam gerekicek sanırım değişken ruh hali içinde olanlarla konuşmamak gibi. şuan nasıl hisediyorum? kısaca harika, iç huzuru yakaladım kafamda hiçbir düşünce yok daha önce iç huzuru yakaladığımı sanmıştım fakat o placebo etkisiydi :) hayat güzel şeymiş yaaaa :D |
Cevap: Burası benim günlüğüm herkesle harika konuşuyorum muhabbetim sarıyor hoşlandığım kızla konuşamıyorum. evet ya telkinleri üst üste ekledim kendine güven sosyal fobi sosyallik topluluk karşısında konuşma. hepsini dinliyorum şu kızla konuşamıyorum :D öyle deniyorum böyle deniyorum nefes tekniği olsun iç ses olsun işe yaramıyor. o sessizlik ömrümden ömür götürüyor. napıcağımıda bilmiyorum konuşamıyorum ya asosyolliktenmidir nedir bilmiyorum ama başkalarıyla muhabbet sarıyor arkadaşlar ne yapmam gerek nasıl konuşayım ne hakkında konuşayım olmuyor aklıma birşey gelmiyor. telkinler bizim yerimizede teklif etse harika olurdu bu yolda yürüme işi yorucuymuş :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 PM. |