| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burası benim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun zamandır yazmamışım son yazımıda yazayım günlüğü kapatayım. 1 yıl kadar telkinleri günde en az 5 saat dinledim, yavaş yavaş değişimler oluyordu artık sıkılmaya başladığımda dinlemeyi bıraktım. sanki işe yaramamış gibiydi ama insanlara karşı daha iyi iletişim kurabiliyordum kendime olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #35 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() uzun zamandır yazmamışım son yazımıda yazayım günlüğü kapatayım. 1 yıl kadar telkinleri günde en az 5 saat dinledim, yavaş yavaş değişimler oluyordu artık sıkılmaya başladığımda dinlemeyi bıraktım. sanki işe yaramamış gibiydi ama insanlara karşı daha iyi iletişim kurabiliyordum kendime olan güvenim artmıştı gözümde büyüttüğüm putlaştırdığım çoğu şeyi yıkmıştım ama hala olayın farkında değildim. gel zaman git zaman çevremde tekrar eskisi gibi tutulmaya başlamıştım ve biraz daha bilmişliğim artmıştı o zaman anlamıştım işe yaradığını tabi anladığımda sanki tekrar dinliyormuşum gibi etkileri arttı baya baya eski ben kaybolmuştu herşey mükemmeldi taa ki üniversite sınavında kötü yapana kadar taa ki iş yerinde müdürün bana takmasına kadar taa ki aile baskısı olana kadar. eskisi kadar olmasamda stres yaptığımda tekrar uçuk çıkmaya başladı anksiteye hortladı dışarı çıkmak ne kelime uyanmak yeni güne başlamak zor gelmeye başladı. tekrar dinleyecek kadarda enerjim yok sanmıyorum depresyon olsun pesimist bir insanım. ama en azından güneşi gördüm tekrarda görebilirim bu başarmıştım... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burası benim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun zamandır yazmamışım son yazımıda yazayım günlüğü kapatayım. 1 yıl kadar telkinleri günde en az 5 saat dinledim, yavaş yavaş değişimler oluyordu artık sıkılmaya başladığımda dinlemeyi bıraktım. sanki işe yaramamış gibiydi ama insanlara karşı daha iyi iletişim kurabiliyordum kendime olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi