Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Evet, Yeni Günlüğüm :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620523-evet-yeni-gunlugum.html)

Neptün 17-01-2012 03:01 PM

Evet, Yeni Günlüğüm :)

Herkese Merhaba,

Ben de bir günlük açmaya karar verdim. Ne zamandır istiyordum ancak henüz zamanı değildi...

Normal yaşantımda her gün yazıyorum deftere kalemle :) Ancak burada herkesle etkileşim halinde olup birbirimize fayda sağlamak da çok hoş olacak.

İyi ki varsınız Dostlar...
Sevgi ve saygı ile
Neptün

Lusid 17-01-2012 03:06 PM

Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :)

Herkesi tanımaya çalışıyorum. Şimdiden sizi merak ettim. wink77 2007 yılından bu yana sizinle tanışmadığım için de üzüldüm.

juger 17-01-2012 03:11 PM

Yeni günlüğünün hayırlara vesile olması dileğiyle :)

Neptün 17-01-2012 03:14 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817327)
Herkesi tanımaya çalışıyorum. Şimdiden sizi merak ettim. wink77 2007 yılından bu yana sizinle tanışmadığım için de üzüldüm.

Ah ben sizi yeni üye sanıyordum :) Aynı tarihlerde gelmişiz oysa.

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817329)
Yeni günlüğünün hayırlara vesile olması dileğiyle :)

Teşekkür ederim.
Sevgi ve dostlukla...

frezya 17-01-2012 03:14 PM

Canııım,çok sevindim.Hayırlı olsun.Sıkı takipçin olacağım:)))

Neptün 17-01-2012 03:17 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817331)
Canııım,çok sevindim.Hayırlı olsun.Sıkı takipçin olacağım:)))

Canım benimmm iyi ki varsın. Zaten sen olmasan eksik olurdu bir şeyler! Hoşgeldin günlüğüme :) O0

sweeet 17-01-2012 03:25 PM

Yeni günlüğün hayırlı olsun. Senden öğreneceğimiz daha çok şey var eminim. Çok mutlu oldum bu başlığı gönrünce.

Sen de hep mutlu kal.

maxhealth 17-01-2012 03:30 PM

Günlüğün hayırlı uğurlu ve istediğin dileklerinin gerçekleştiği haberleriyle dolsun.Eski üyelerin günlüklerini okumayı çok istiyorum.

frezya 17-01-2012 03:41 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817332)
Canım benimmm iyi ki varsın. Zaten sen olmasan eksik olurdu bir şeyler! Hoşgeldin günlüğüme :) O0

Sağol canım,hoşbuldum.ttli3 Kediciğin fotoğrafını istiyorum günlüğünde cat22 söylemeden geçmeyeyim dedim:)

Işıldayan Safir 17-01-2012 04:10 PM

Ben de bu anı bekliyordum. :zpzp: Nihayet ayol. girlhaha

DiL_RU_BA 17-01-2012 04:19 PM

Yeni günlüğün hayırlı olsun Neptün hep güzellikler, mutluluklarla dolsun yazıların,hayatın, umutların.

güven87 17-01-2012 05:07 PM

Hayırlı uğurlu olsun Neptün ;
Bu günlükten öğrenecek türlü şeyler vardır eminim
sevgiler

azraist_24 17-01-2012 05:09 PM

Sevgili Neptun,

Hepimiz icin isik tutacak bu gunlugunu acma karari vermene cok sevindim,

Hayirlara vesile olsun insallah,

Seni seviyoruz, iyi ki varsin 25889

Neptün 17-01-2012 06:28 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817338)
Yeni günlüğün hayırlı olsun. Senden öğreneceğimiz daha çok şey var eminim. Çok mutlu oldum bu başlığı gönrünce.

Sen de hep mutlu kal.

Ah canım benim çok teşekkür ederim. Gerçekten çok incesin. İnşallah güzel paylaşımlarımız olur.
İyi ki varsın sevgili sweet :)

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817339)
Günlüğün hayırlı uğurlu ve istediğin dileklerinin gerçekleştiği haberleriyle dolsun.Eski üyelerin günlüklerini okumayı çok istiyorum.

Çok çok teşekkür ediyorum :) Bakalım nasıl bir günlük olacak açıkçası ben de çok merak ediyorum.
Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817343)
Sağol canım,hoşbuldum.ttli3 Kediciğin fotoğrafını istiyorum günlüğünde cat22 söylemeden geçmeyeyim dedim:)

Canımmm evet en kısa zamanda yükleyeceğim fotoğrafı senin için :) Kocaman oldu ama artık :)

Neptün 17-01-2012 06:37 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817354)
Ben de bu anı bekliyordum. :zpzp: Nihayet ayol. girlhaha

:))) canım benim çok tatlısın. Teşekkür ediyorum.

Alıntı:

DiL_RU_BA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817357)
Yeni günlüğün hayırlı olsun Neptün hep güzellikler, mutluluklarla dolsun yazıların,hayatın, umutların.

Çok çok teşekkürler DiL_RU_Ba dilerim hepimiz için hayırlı olur.
Sevgi ve dostlukla...

Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817380)
Hayırlı uğurlu olsun Neptün ;
Bu günlükten öğrenecek türlü şeyler vardır eminim
sevgiler

Teşekkür ederim sevgili che1987.
Umarım faydalı olur.

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817382)
Sevgili Neptun,

Hepimiz icin isik tutacak bu gunlugunu acma karari vermene cok sevindim,

Hayirlara vesile olsun insallah,

Seni seviyoruz, iyi ki varsin 25889

azraist_24,
Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın :) Seni gördüğüme sevindim.
Dilerim hepimiz birbirimize ışık olup aydınlatırız diğerlerini de :)
Tekrar teşekkür ediyorum. Ben de seni seviyorum
Işıkla...

Neptün 17-01-2012 07:54 PM

Alıntı:

Aeshnidae Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817419)
Neptün yeni günlüğün hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim canım benim :)

acemisirine 17-01-2012 08:57 PM

Günlügünüz size bize tüm degisimi sevenlere hayirli olsun sevgili Neptün..

Size oldugu gibi bizlerede yol, isik, düsünce getirmesi dua ve dilekleri ile..

Neptün 18-01-2012 03:29 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817445)
Günlügünüz size bize tüm degisimi sevenlere hayirli olsun sevgili Neptün..

Size oldugu gibi bizlerede yol, isik, düsünce getirmesi dua ve dilekleri ile..

Çok çok teşekkür ediyorum. Umarım hepimize faydalı olur ve ışık olur. Sevgilerimle...

prenses1 18-01-2012 08:52 AM

yeni günlüğünüz hayırlı olsun.
sizden öğreneceğimiz çok şey var.
güzel paylaşımlarınızı bekliyorum..
her daim mutlu kalın.ttli3ttli3ttli3

Neptün 18-01-2012 11:54 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817536)
yeni günlüğünüz hayırlı olsun.
sizden öğreneceğimiz çok şey var.
güzel paylaşımlarınızı bekliyorum..
her daim mutlu kalın.ttli3ttli3ttli3

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
Sizi seviyorum
Dostlukla...

Lusid 19-01-2012 10:37 PM

Tanımayanlar için günlükte kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim. Sadece yaşınızı biliyorum. ::)

Neptün 20-01-2012 09:37 PM

Herkese merhaba,

Hoşgeldin'leri kabul ettim sonra yazmadım, haklısınız :) Bugün birkaç şey yazmak istiyorum kendimi tanıtmak adına...

Siteyle tanışmam liseden mezun olduktan sonra bir senelik dersaneye gitme dönemimde oldu. Tabii ki google araması sonucu bu şahane forumu buldum :) Başlarda pek ilgilenmesem de zamanımın geldiğini hissettiğimde telkinleri sürekli olarak dinlemeye başladım. Üniversiteye gittim. 3 sene istemediğim bir bölümde okuduktan sonra okulumu bırakıp istediğim okula geçtim.
Şu anda hala hedeflerim ve planlarım üzerinde çalışıyorum.

Kendimi geliştirmek için de ayrıca çalışıyorum. Bu forumdan öğrendiğim çok fazla şey var. Bu forumdan ve bu forumdaki çok değerli arkadaşlarımdan...
Kitaplardan keza, seminerlerden, diğer sitelerden vs. Umarım bunlara her an yeni bilgiler ekleyerek hem kendi gelişimime hem de dostlarımın gelişimine katkım olur diyorum.

Arada gel-git yaşadığım dönemlerim elbette oldu. Hatta durduğum, bir şey yapmadan beklediğim zamanlar da oldu ama yılmadım. Yılmayı da düşünmüyorum yaşadığım sürece inşallah.

Şu an hayatımda günlük hedefler dışında birkaç hedef var ve onlara ulaşma çabasındayım. Eğitimim ve mesleki kariyer anlamında... İnşallah birlikte bu hedeflerime ulaşabileceğim. Hayırlısı olsun.

Bahsetmek istediğim bir şey daha var.
Dün akşam başlayan ve bu akşama kadar devam eden bir huzursuzluğum oldu. Nedenini tam olarak bilemiyorum. Bu gece onun için bir çalışma yapayım diyorum. Sonucu burada paylaşıcam.

Sevgi ve dostlukla...
Neptün

azraist_24 21-01-2012 01:27 PM

Canimm,

Bugun nasilsin? Umarim daha iyisindir,

Iyi olmani diliyorum....O0

güven87 21-01-2012 01:32 PM

Günaydın Neptün ;
Geçici dalgalanmaların normal olduğunu artık öğrendik durup geçmesini bekliyorduk biz fakat görüyorum ki senin bu anlamda çalışman varmış yapıp sonucunu gördükten sonra paylaşımını bekliyoruz. Zira ben de şu an için bu döneme girdim gibi..

Sevgiler

Neptün 21-01-2012 04:00 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818059)
Canimm,

Bugun nasilsin? Umarim daha iyisindir,

Iyi olmani diliyorum....O0

:) Çok teşekkür ediyorum.
Çok iyiyim. Her şey yolunda. Sorunu keşfettim 956k
Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818062)
Günaydın Neptün ;
Geçici dalgalanmaların normal olduğunu artık öğrendik durup geçmesini bekliyorduk biz fakat görüyorum ki senin bu anlamda çalışman varmış yapıp sonucunu gördükten sonra paylaşımını bekliyoruz. Zira ben de şu an için bu döneme girdim gibi..

Sevgiler

Merhaba,
Dalgalanmaların bir sebebi var. O kadar da normal değil yani bir bakıma :) Bilinçaltında yatan sorunların ortaya çıkmasını sağlıyor bu dalgalanmalar. Orada geçmesini beklemek yerine nedenini sorduğumda hem daha hızlı geçiyor hem de var olan soruna köklü bir çözüm getirebildiğime inanıyorum.

Benim yöntemlerimden biri vücudumu kullanmak
Diğeri, egomla konuşmak, onu yatıştırmak
Bir diğeriyse ona sorular sormak

En ufak bir mide bulantısı, el-ayak terlemesi, baş ağrısı, göz kuruması ıvır zıvır aslında bilinçaltı bir sürü bedensel hastalık gibi görünen şeylerle bilincimize mesajlar veriyor.

Kırmızı alarm! Mide ekşimesi!!! Neden çünkü korku var!
Neden korktuğunu soruyorum. Cevap geliyor. Cevaba göre olumlama veya meditasyon uyguluyorum.

Louise L. Hay'in Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri kitabı rehberim oldu adeta. Oradan bakıyorum, ne neden olurmuş. Ya da Reiki ile ilgilenenler de bilir bunu.

Şimdiki sorunum ise ilerleme korkusu ve yeni olanı benimseyememe. Bu yüzden bir huzursuzluk yaşamışım meğer :) Kendime meditasyonla ve egoyu ikna ile iyileştirdim. Şu an çok iyi hissediyorum.

Egonun rahatı bozulunca hemen huysuzluk etmeye başlıyor ya işte böyle konuşuyor o da :) Dili yok ne yapsın...

bluegirlx 21-01-2012 11:13 PM

egon diyor kiii.. burası rahat ilerisi daha çok emek gerektirecek ileride tekrar kabul görmeye çalışacaksın ne gerek var ilerlemeye otur oturduğun yerde..

ona dekii.. eğer oturduğum yerde otursaydım şuan istanbulda olamazdımm..

handesav 21-01-2012 11:22 PM

Merhaba,
Bu dalgalanmaları ben de zaman zaman yaşıyorum. Bazen bırakıyorum geçsin diye, hiç birşey yapmıyorum. Bazen reiki yapıyorum, bu dönemde de telkinleri de dinlemeye başladım. Onlar da iyi geliyor. Ama hiç birşey yapmazsam sabırsızlıklar başlıyor. Bu dönemler zorlayıcı biraz, inanarak ve isteyerek direnç gösterirsek aşacağımıza inanıyorum.
Sevgiler, Hande

handesav 21-01-2012 11:25 PM

Lusid merhaba,
Ben kendimi tanıtmadım, şimdi mesajını görünce tanıtayım dedim:) 41 yaşındayım, bayanım, adım Hande. Kongre, toplantı organizatörlüğü yapıyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Reiki ve farklı enerjilerle çalışıyorum. Bu foruma yeni kaydoldum, telkinleri de yeni dinlemeye başladım. Olumlu sonuçlar alacağımı biliyorum...:)

sweeet 21-01-2012 11:42 PM

Sevgili hande Lusid onu günlüğün sahibi Neptün'e söylemişti. Bu sayede seni de tanımış olduk. Bence sen de bir günlük açabilirsin. Böylece hem kendin hem de diğer insanlar senin yaptıklarını ve gelişimi daha rahat takip eder.

Sevgiler.

handesav 21-01-2012 11:53 PM

Ben biraz geriden gidiyorum tabii yeni üye olduğum için:) Peki ben de günlük açacağım, yarın yapacağım bu işi... Sizlerle tanıştığım için ben de çok memnunum.
İyi geceler, sevgiler
Hande

frezya 22-01-2012 01:14 AM

Neptünüm nasılsın bakalım?Rahatladın mı biraz?Huzurluğun gitti mi?

Neptün 22-01-2012 01:45 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818219)
egon diyor kiii.. burası rahat ilerisi daha çok emek gerektirecek ileride tekrar kabul görmeye çalışacaksın ne gerek var ilerlemeye otur oturduğun yerde..

ona dekii.. eğer oturduğum yerde otursaydım şuan istanbulda olamazdımm..

Seni burada görmek muhteşem! Canım arkadaşım.
Evet onu ikna ettim ve şu anda çok iyi anlaşıyoruz 25889 Şükürler olsun.
Çok teşekkür ederim bluegirlx iyi ki varsın.

Neptün 22-01-2012 01:48 AM

Alıntı:

handesav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818224)
Merhaba,
Bu dalgalanmaları ben de zaman zaman yaşıyorum. Bazen bırakıyorum geçsin diye, hiç birşey yapmıyorum. Bazen reiki yapıyorum, bu dönemde de telkinleri de dinlemeye başladım. Onlar da iyi geliyor. Ama hiç birşey yapmazsam sabırsızlıklar başlıyor. Bu dönemler zorlayıcı biraz, inanarak ve isteyerek direnç gösterirsek aşacağımıza inanıyorum.
Sevgiler, Hande

Merhaba sevgili handesav,

Dalgalanma olduğu zamanda bırakmayın dinlemeyi. Sabırsızlık olduğu zaman durun! :) Hayatın akışıyla devam etmeye çalışın.
Alıntı:

handesav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818225)
Lusid merhaba,
Ben kendimi tanıtmadım, şimdi mesajını görünce tanıtayım dedim:) 41 yaşındayım, bayanım, adım Hande. Kongre, toplantı organizatörlüğü yapıyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Reiki ve farklı enerjilerle çalışıyorum. Bu foruma yeni kaydoldum, telkinleri de yeni dinlemeye başladım. Olumlu sonuçlar alacağımı biliyorum...:)

Hoşgeldiniz :) Hem foruma hem de günlüğüme, sizi burada görmek çok güzel.
Umarım dilediğiniz şekilde ilerlersiniz hayatta.
Sevgi ve dostlukla...

Neptün 22-01-2012 01:52 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818264)
Neptünüm nasılsın bakalım?Rahatladın mı biraz?Huzurluğun gitti mi?

Çok çok iyiyim şükürler olsun. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bugün öyle çok kahkaha attım ki mutluluktan :)

Şükrediyorum sahip olduğum her şey için.

Kendimi daha iyi tanıyorum, kendimin daha çok farkındayım ve bu farkındalıklarım her geçen gün daha da artıyor, şükürler olsun.

Bugün neşelendim, kendime hak ettiğim değeri armağan ettim :) Harika bir gündü.
Zaten tüm olumsuz duygularımdan arınmayı niyet ettiğim bir gündü. Öyle de oldu!

Canım benim çok teşekkür ediyorum sana. İyi ki varsın. Sen çok değerlisin benim için.

frezya 22-01-2012 02:09 AM

Ayy canım rica ederim.Beni bu kadar sevmen de beni şımartıyor ttli3 ayrı konu girlhaha Ama mutlu oluyorum tabi:) Ben teşekkür ederim. Gelişmeler çok güzel,çoook sevindim senin adına inan.Daha da güzel haberlerini alırız inşallah.Allah seni hep güldürsün canım benim.

Neptün 22-01-2012 02:44 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818282)
Ayy canım rica ederim.Beni bu kadar sevmen de beni şımartıyor ttli3 ayrı konu girlhaha Ama mutlu oluyorum tabi:) Ben teşekkür ederim. Gelişmeler çok güzel,çoook sevindim senin adına inan.Daha da güzel haberlerini alırız inşallah.Allah seni hep güldürsün canım benim.

Sen bu kadarından daha fazla sevgiyi hak ediyorsun :)
Teşekkür ediyorum, seni de hep güldürsün mutlu etsin...

Neptün 22-01-2012 05:01 AM

Merhaba sevgili dostlar,

Günlüğümü yazarken dostlarıma, forumdaşlarıma hitaben yazmayı tercih ediyorum çünkü beni mutlu eden şeylerden biri de günlüğümü, düşüncelerimi, hedeflerimi sizlerle paylaşıyor olmak.

Öncelikle her birinize varlığınız ve desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizi burada görmek, burada olduğunuzu hissetmek bana huzur veriyor. Hepinizi seviyorum ve ayrı ayrı kucaklıyorum.

frezya 23-01-2012 01:08 AM

Neptüüüüüüünüüüm ama bu çoook çirkiiiiiin yaa catsle ben de istiyorum :) cat3500 Çok güzel,ben bunu yerim yerim,Gözlerin güzelliğine...cat22 oyy yumuş yumuş maşallah.Fotoğraf için çok sağol.

Neptün 23-01-2012 01:41 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818377)
Neptüüüüüüünüüüm ama bu çoook çirkiiiiiin yaa catsle ben de istiyorum :) cat3500 Çok güzel,ben bunu yerim yerim,Gözlerin güzelliğine...cat22 oyy yumuş yumuş maşallah.Fotoğraf için çok sağol.

Eveeet çok çirkin ama çok tatlı bir yaramaz o :)
Ben de teşekkür ederim frezyacım. Çok tatlı di mi cat56

frezya 23-01-2012 02:34 AM

Hem de nasıl tatlı.Benim de beyaz vardı vermek zorunda kalmıştım:( Şimdi yeniden almak istiyorum inşallah.Çok seviyorum kedicikleri çok :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM.