Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Planlı Değişim Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620428-planli-degisim-gunlugum.html)

maxhealth 14-01-2012 01:32 AM

Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Planlı değişim günlüğüne başladığımdan beri planlar kafamda uçuşuyor.Tek sorunum her planımı uygulayıp sonuçlarını görecek kadar zamanı nasıl bulacağım.Kısa sürede telkinlerin sonuçlarını görmek istiyorum.Sanırım çok sabırsız olduğum içindir.Depresyon telkinini arttırıyorum.Etkisini görmediğim için değil de depresyon telkiniyle kısa zaman sonra yollarımız ayrılabilir diye düşünüyorum.t678Telkin alma kabiliyeti beyin alfa dalgasındayken betaya göre 25 kat daha iyi oluyormuş diye ünlü bir hipnoz uzmanından duymuştum.Suni frekanslarla bu işi yapmak zararlı ve etkisiz diye düşünüyorum.Telkinler nedense öğrenmek gibi geliyor bana.Birşeyler öğreniyoruz ama farkına varmadan.^-^İçimde telkinlerle ilgili güçlü bir liste birleştirme isteğinin olduğunu biliyorum.Özgüven telkinlerini dinlemek istiyorum.Tekrar sayıları azalacağı için yapmıyorum.Şimdilik.yu89

maxhealth 14-01-2012 07:19 PM

İstanbul'un birçok yerinde olan elektrik kesintisi beni de olumsuz etkiledi.Elektrikler olmadan sudan çıkmış balığa döndüm diyebilirim.ooo67Ne kadar da bağımlısı olmuşuz şu teknolojinin.

sweeet 14-01-2012 08:58 PM

Sevgili maxhealth günlüğünün adı bile bana ne kadar kararlı bir değişim sürecine girdiğini hissettiriyor. Bana göre çok emin adımlarla ilerliyorsun. Haklısın telkinler çok şey öğretiyor farkında olmadan. Hem de doğru ve hayatımızın kalitesini arttıracak şeyleri öğrenmek çok güzel.

Değişimin hep istediğin yönde olsun günlüğün hep güzel haberlerle bol farkındalıkla dolsun..

Sevgiler.

maxhealth 14-01-2012 11:07 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816814)
Sevgili maxhealth günlüğünün adı bile bana ne kadar kararlı bir değişim sürecine girdiğini hissettiriyor. Bana göre çok emin adımlarla ilerliyorsun. Haklısın telkinler çok şey öğretiyor farkında olmadan. Hem de doğru ve hayatımızın kalitesini arttıracak şeyleri öğrenmek çok güzel.

Değişimin hep istediğin yönde olsun günlüğün hep güzel haberlerle bol farkındalıkla dolsun..

Sevgiler.

Teşekkür ediyorum güzel yorumun ve çok güzel dileklerin için.Bütün güzel dileklerinin gerçekleşmesini ve foruma kattığın renkliliğinin hayatını çok daha renkli yapmasını diliyorum.956k
Sevgi ve saygılar.

acemisirine 14-01-2012 11:32 PM

bu ara neden nickini degistirdin cook merak ettim??

yani bunun ile digerinin arasindaki fark ne idi???

buda degisimin icin gerekli bir yöntemmi :))))

maxhealth 14-01-2012 11:56 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816841)
bu ara neden nickini degistirdin cook merak ettim??

yani bunun ile digerinin arasindaki fark ne idi???

buda degisimin icin gerekli bir yöntemmi :))))

Nickimi her okuduğumda ve siteye girerken yazdığımda bilinçaltıma mesaj yolluyorum.Eski nickimin pek bir anlamı yoktu düşünmeden aceleyle siteye üye olurken almıştım.Şimdiki nickimi her okuma ve yazmamda bilinçaltımda sağlıklı olmayı çağrıştırdığı için seçtim.

sweeet 15-01-2012 12:04 AM

Nick değişimini bende fark ettim yalnız bu nick hem sana hem bize iyi geliyor :)) ne kadar harika bir şey sağol. Eskisi neydi somuyorum bile, hı? Unuttum boşver :)

Mutlu kal.

acemisirine 15-01-2012 12:14 AM

peki tamam.. bol sagliklar..

maxhealth 15-01-2012 02:57 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816852)
Nick değişimini bende fark ettim yalnız bu nick hem sana hem bize iyi geliyor :)) ne kadar harika bir şey sağol. Eskisi neydi somuyorum bile, hı? Unuttum boşver :)

Mutlu kal.

Ben de çoktan unuttumt678Hep iyi şeyleri hatırlaman ve mutlu olman dileğiyle.

maxhealth 15-01-2012 03:09 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816858)
peki tamam.. bol sagliklar..

Teşekkür ediyorum.Sana da hayatında bol bol sağlık ve güzellik dilerim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM.