![]() |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Kendine saygı telkinini ve ego güveni dinlemeyi bıraktığımdan beri kendimi ifade etmekte bile zorlanmaya başladım.ego güven dinlediğim zamanlarda daha net düşünebiliyorum.Neyi neden yaptığımızı çok daha iyi anlıyorum.Ego güvenin 2008 yılında ki yeni doğa versiyonu eskisinden çok daha etkili diyebilirim.New age ego güvende çabuk etki gösteriyor ama tam anlamıyla etkilerini alamıyorum. |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm olumlu düsünenler kervanina hosgeldin sefalar getirdin... girlhaha |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Alıntı:
|
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm dertyMutluluk telkinine diyecek sözüm yok.Kısa sürede neşemi ve harketliliğimi yerine getirdi.Depresif ve negatif düşüncelerim kayboluyor.Herkese tavsiye ederim.Çok kısa zamanda çok güzel etkileri oluyor. |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Bakıyorumda foruma üye olan 10-15 kişi olmasına rağmen yaklaşık 1000 konuk var.Bende birkaç ay öncesine kadar foruma üye değildim.Benim nedenim şimdiye kadar foruma giripte fikirlerimi paylaşacak cesaretimin olmamasıydı.Telkinleri dinlemeye başlayınca farkında olmadan etkilerini hissetmeye başladım ve kendimde bayağı bir cesaret buldum.Tabi bunlar daha başlangıç bile herşey daha yeni başlıyor.happy6 |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Farkettim ki siteye düşüncelerimi yazdıkça kendimle ilgili farkındalığım artıyor.Milton H.Erickson'un 'Sesim Seninle Heryerde' kitabında da dediği gibi insan sorunlarını çözmek için hayalide olsa bir psikoterapiste ihtiyaç duyuyor.Yardımlarını yürekten yapan karşılık beklemeden yapan yardımseverlerle dolu bir sitede olduğumu bilmek kendimi iyi hissettiriyor.İyi ki varsın Hayatımdeğişti ailesi. |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm sende iyiki varsin ve -IYIKI VARIZ- Cesaretinin, kendine olan güveninin huzurunun ve mutlulugunun bol bol bol artmasi dilegi ile.. |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Bu günlüğü hep okuyasım geliyor sanki büyük bir deney yapıyorsunda ben bunun sonucunu bekliyor gibiyim. İletişimde en güzel şey dinlenildiğini bilmektir. Burada sen bunu ancak sana verdiğimiz dönütlerle anlayabilirsin bunu da başardığını görüyorum :) Sevgiler |
Bütün iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.Hepimizin güveninin mutluluğunun, huzurunun, başarılarının ve farkındalıklarının artmasını diliyorum.956ks456music45blissycilgin897 |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 AM. |