![]() |
Cevap: güzel günlere ... Alıntı:
|
Cevap: güzel günlere ... yeşşil zaten bu tür yasaklar islam dininde mevcuttur. her yasağın bir bilimsel açıklaması vardır. domuz etinden tut da alkole kadar. kutsal kitap bizi bu tür konularda uyarıyor. kötü şeylere yönelmemen konusunda uyarıda bulunmak istedim :) |
Cevap: güzel günlere ... yasaklarla değilde düşünceyle mantıkla hareket etmek lazım diye düşünüyorum ,yani düşünüp analiz yapıp bu sonuçlara ulaşmak daha faydalı bence . teşekkür ederim :) |
Cevap: güzel günlere ... bende onu anlatmaya çalışmıştım falla ilgili bilgiyi arkadaş anlattı diğerlerinin bilimsel açıklamalarını da sen araştır demek istiyorum işte ;) |
Cevap: güzel günlere ... peki mutlu olmamı engelleyen insanlar onlara ne yapabilirm? mesela abim ... bana karşı birazcık insan olmasını nasıl sağlayabilirm . bi gün onu öldürmekten,bu fikrin aklıma gelmesinden korkuyorum. günlük çok fenayım şu anda lanet olsun! |
Cevap: güzel günlere ... öncelikle nefret duygunu yenmeli, nefreti düşünerek nefreti güçlendireceğini bilmelisin. sanırım aranızda inatlaşma var. işte ilişkileri en çok yıpratan bu inattır. sadece bir an için abine sevgi göster. sadece bir an, sana ne kadar kötü davranırsa davransın, sen ona sevgiyle ve sabırla yaklaş. emin ol ki yaptığından pişman olacak, bir daha ki sefere daha ılımlı yaklaşacak. bu formülü uygulayarak abinle ilişkini düzeltebilirsin. bunu değiştirmek şuan senin elinde |
Cevap: güzel günlere ... Alıntı:
|
Cevap: güzel günlere ... hayır kendime de çok kızıyorum . hep böyle olmuyor mu zaten, bunu bile bile neden bu kadar fazla vakit geçiriyorum ki bu evde. ana-babayı gör ve git kendi evine ya . akıl lazım bana akıl! |
Cevap: güzel günlere ... evet sana akıl lazım. zaten sende olan aklının tekrar başına gelmesi lazım. ama bu ancak anneni-babanı, beğenmediğin abini kaybedersen olur. yoksa senin bu laflarla, bu düşüncelerle akıllanacağın yok. devam et. aynen devam et. nefret et. herkesten nefret et. adam sözü dinleme tamam mı? gör bakalım eline ne geçecek... |
Cevap: güzel günlere ... arkadaşım önerilerin için teşekkür ederim de bu sinir niye? herkes hakettiği kadar hayatımızda yer eder . sen sana zarar veren birilerini gereğinden fazla tutarmısın hayatında hayır. evet bu kardeştir-candır herşeyden ötedir tabiki bunları biliyorum ama kardeş diyede hayatı zindan etmenin bi anlamı yok. bazı ilişkiler ne kadar istesende alttan alsanda düzelmez yada doğru yolu henüz bulamamışsındır bunu kabul ederim , kendimce bir çıkış yolu buldum ve genel olarak işe yarıyor o da daha az görüşmek. sana ters gelmiş farkındayım ama herkes kendi yaşadığını bilir sonuçta . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 PM. |